KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Har du købt din rejse gennem Jysk Rejsebureau, kan vi tilbyde en rabat på 15 % på næsten alt rejseudstyr.

Vi tilbyder et bredt sortiment i rejseudstyr fra udvalgte udstyrsproducenter. Sortimentet er udvalgt ud fra, hvad vi selv tager med på vores ture. Vi har prioriteret at tilbyde dig kvalitetsprodukter fra nogle af de største og mest anerkendte producenter af rejsegrej blandt andre Haglöfs, Tatonka, m.fl.

Ønsker du at købe rejseudstyr kan det købes i en af vores seks butikker som er beliggende i Aarhus, København, Aalborg, Herning, Kolding og Odense. Rejseudstyr kan ikke købes online.

Vi tilbyder også vores kunder muligheden for at leje en rygsæk for kun 100 kr. pr. måned. Se mere nedenfor.

Pak rygsækken rigtigt - se her hvordan

Få 10% rabat på udstyr ved Friluftsland


Lige nu kan du få 10% rabat* på udstyr ved Friluftsland, når du køber en rejse ved Jysk Rejsebureau. Friluftsland tilbyder udstyr til det aktive udeliv i Danmark og til din rejse ude i verden.

Kig ind i en af Friluftsland mange butikker eller gå på opdagelse på Friluftslands hjemmeside og find det rejseudstyr der passer til dig.

Sådan gør du:
For at få 10% rabat ved Friluftsland, skal du fremvise din Jysk Rejsebureau ordrebekræftelse i en Friluftslandbutik. Handler du online, skal du benytte rabatkoden som også fremgår af din ordrebekræftelse.


*Tilbuddet gælder ikke i forvejen nedsatte varer og gælder kun ved fremtidige rejser.

Få 10% rabat på udstyr ved Friluftsland når du køber din rejse ved Jysk Rejsebureau

Lej en rygsæk - for KUN 100 kr.

Som en helt enestående service til Jysk Rejsebureaus kunder tilbyder vi udlejning af rygsække for kun 100 kr. pr. påbegyndt måned (i forbindelse med køb af din rejse hos os). Vi fører følgende mærker: Haglöfs, Deuter og Tatonka

Kig forbi kontorerne i København, Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding og Odense og se/prøv meget mere grej.
Rygsække, rejseudstyr
Til top