Søg
Søg
Asien, Laos

Asien

Østens mystik, majæstetiske bjerge, krydret gastronomi og utrolige gæstfrie mennesker lever fuldt op til forventningerne om Østen som en mangfoldighed af sanselige oplevelser.

Jysk Rejsebureau har siden 1984 arrangeret rejser til Asien. Kontakt os i dag og lad os hjælpe med at sammensætte din Asien-rejse ud fra de destinationer du gerne vil opleve.
Farverige buddhistiske bedeflag blafrer i vinden, Bhutan

Bhutan

Farverige bedeflag svajer i den kolde vind, hvide dzonger (huse), bryder de grønne, skovklædte bjerge. Dansende bhutanere i traditionelle folkedragter blander sig med de smilende, rødklædte munke. Det lille kongedømme i Himalaya, Bhutan, har sjæl.
Læs mere
Munk ved Angkor Way, Cambodja

Cambodja

I Cambodja møder du både fortidens spændende kulturer og alvorlige rædsler. Khmerrigets ruinkompleks Angkor Wat giver eksempelvis en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Men Cambodja er mere end blot historie - her er storslået natur og en vital befolkning, der ser fremad.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

Dubai

De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) ligger kun 6 timers flyvetur fra Danmark og byder bl.a. på fantastiske storbyer, masser af kultur og lækre badestrande. De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) er den ideelle feriedestination for familier, par og backpackere. Mange vælger at tage et stopover i landet på vej til Afrika, Asien eller Oceanien. Men De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) byder på masser af kontrastfulde oplevelser, som berettiger til en rejse i sig selv. Så drømmer du om en forlænget weekend eller 7-14 dages rundrejse, så venter der dig et fantastisk rejseeventyr.
Læs mere
Øhop ved El Nido på Palawan

Filippinerne

Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv.
Læs mere
Rejs overland fra Kina til Hong Kong eller tag det som et stop på vejen til Australien eller New Zealand

Hong Kong

Hong Kong byder på et fantastisk mix af Østens farver og mystik, og er samtidig en super moderne storby. Mange tager et stop i Hong Kong på deres rejse til Oceanien eller slutter deres Kina-rejse i landet. Selvom Hong Kong er småt rent geografisk, så byder landet på masser af fantastiske oplevelser. Udenfor storbyen finder du små hyggelige fiskesamfund, smukke strande, bjerge og templer. De 7 mio. indbyggere bor på 1100 kvadratkilometer fordelt på 236 øer.
Læs mere
Taj Mahal i Indien

Indien

Indien er kaotisk og eventyrligt, uoverskueligt og nærværende - et bombardement af sanseindtryk. Ud og ind mellem hinanden vrimler mænd med turbaner, kvinder i farvestrålende sarier, dyttende biler, grønne autorickshaws, slidte cykeltaxier, æsler, kameler og hellige køer.
Læs mere
Bromo, Indonesien

Indonesien og Bali

Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.
Læs mere
Selfie-tid...

Japan

Rå fisk, biler på samlebånd, karaoke og sumobrydning - Japan har mange ansigter. Japanerne er på én og samme tid utrolig høflige og ret påtrængende. Samtidig er landet behageligt at rejse i - både i de store pulserende metropoler og på landet, hvor den japanske ynde viser sig i en storslået natur.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kina

Kina

Betegnelsen 'Riget i Midten' har gang på gang fået ny betydning. Fra kejserrige til kommunistisk republik og nu en kapitalistisk supermagt. Denne udvikling i verdens folkerigeste stat kan du opleve på helt tæt hold, for Kina byder på alt fra smukke gamle kulturskatte, natursmukke treks og sjældne pandaer til pulserende storbyliv og masser af shopping.
Læs mere
Foredrag om Laos

Laos

Laos er et afslappet og roligt land, hvor tempoet følger solens rytme. Den isolerede status, som landet i mange år har haft, har gjort, at landets kultur er beholdt intakt og ganske unik. Naturen i Laos er absolut fantastisk, og den bedste måde at opleve både kulturen og naturen på er at prøve nogle af Laos' fortræffelige kajak- eller trekkingture.
Læs mere
Fødevaremarked i Malaysia

Malaysia

Malaysia dækker et forholdsvist lille areal, men har alligevel masser af forskellige oplevelser og naturscenerier at vælge imellem. Her findes alt fra tætte regnskove, smukke, tropiske strande, rigt dyreliv til pulserende storbyliv i Kuala Lumpur.
Læs mere
Ø, Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne er en gruppe af smukke atoller i Det Indiske Ocean. Her er over 1000 små, flade koraløer hvor langt de fleste er ubeboede. En rejse til Maldiverne vil være en udpræget badeferie i paradisiske omgivelser med kridhvide sandstrande og turkisblåt vand. Men også oplagt til vandaktiviteter såsom dykning.
Læs mere
Overnat hos nomaderne i de smukke gers

Mongoliet

Endeløse stepper og gold ørken - sådan kunne Mongoliet beskrives. Men beskrivelsen yder på ingen måde dette fantastiske land retfærdighed. For Mongoliet er et stort smil af dybblå himmel, vilde heste, betagende, imødekommende mennesker, guldgravere og grønne skove.
Læs mere
Inle Lake, Myanmar, Burma

Myanmar (Burma)

Myanmar er en skattekiste af store naturoplevelser og smukke kulturelle seværdigheder, der bare ligger og venter på at blive åbnet. Myanmarerne tager smilende og interesserede imod dig – for dem er turister et spændende indblik i verden udenfor.
Læs mere
Jysk Rejsebureau har masser af erfaring og servicekontor i Nepal

Nepal

Bjerglandet Nepal prydes af den mægtige Himalaya-bjergkæde, der strækker sine sneklædte tinder mod himlen. Nepals storslåede natur betyder ,at landet har nogle af verdens bedste muligheder for trekking og rafting samt uforglemmelige junglesafarier i nationalparkerne.
Læs mere
Den demilitariserede zone (DMZ) er 240 km lang og 2 km bred og adskiller Nord- og Sydkorea. Denne grænse siges at være den mest bevogtede i hele verden

Nordkorea

En rejse til Nordkorea er unik oplevelse, da du får et indblik i verdens mest lukkede land. Kun ca. 2000 vestlige turister besøger årligt Nordkorea. Landet er et af de fattigste i verden, men gør et stort nummer ud af at vise sin rigdom via festivaler, udstillinger, bygninger og monumenter. Siden Korea-krigen har Nordkorea holdt fast i en mere isoleret form for kommunisme, den såkaldte Juche-ideologi, skabt af den nu afdøde nordkoreanske leder Kim Il-Sung. Nordkoreanerne er et stolt folk, der sætter stor ære i at holde sig selvforsynende i en verden, de opfatter som fjendtlig. Landet er et af de sidste kommunistiske lande i verden med verdens fjerde største militær og en personkult af nu afdøde Kim Il Sung og Kim Jong Il og den nuværende leder Kim Jong Un. Kim-familien tilbedes som var de guder, og nordkoreanere tror fuldt og fast på, at det kun er deres lederes faste hånd, der holder USA og Sydkorea fra at angribe dem.
Læs mere
Rusland

Rusland

I verdens største land er der oplevelser for enhver smag. Ødemarken er perfekt til en fisketur, Skt. Petersborg den ideelle ramme for en storbyferie, og Den Transsibiriske Jernbane er et must-go for backpackere i alle aldre.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Singapore

Singapore

Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Singapore. Vi kan hjælpe med ture, overnatninger, transport og anbefale rejs-selv-ruter. I Singapore er der flere kreditkort, hurtige penge og strøgne Armani skjorter end i nogen europæisk storby, og side om side ligger Issey Miyaki, Yves Saint Laurent og Hugo Boss butikker indsvøbt i luksus og aircondition.
Læs mere
Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka er en frodig tropeø med duftende te-plantager og hvide palmestrande. Her kan man blandt andet udfordre sin sjæl med meditation og sin krop med dykning og cykling på mountainbike.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Sydkorea

Sydkorea

Sydkorea er på mange måder et fascinerende land, som tilbyder en meget bred vifte af seværdigheder, med alt fra historiske og kulturelle skatte til moderne og futuristiske seværdigheder, smukke nationalparker og bounty-øer. I det ene øjeblik føler du dig tilbage i tiden mens du bevæger dig rundt i de traditionelle landsbyer og templer, mens man i det næste øjeblik føler sig hensat til fremtidens højteknologiske storby med de nyeste gadgets og neonbeklædte skyskrabere.
Læs mere
Longtail boat, Thailand

Thailand

Thailand er vidtfavnende og byder på de skønneste strande, spændende kulturoplevelser og et uforglemmeligt og vanedannende køkken. Uanset om du er til dykning efter eksotiske fisk og farverige koraller, tropisk jungletrekking eller enestående oplevelser til vands, er Thailand et land, som sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre.
Læs mere
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Uzbekistan

Usbekistan

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy rejser til Usbekistan. Du finder ikke noget bedre land at opleve Silkevejens atmosfære og dens historie end Usbekistan. De lokale er imødekommende og du må ikke snyde dig selv for de legendariske karavanebyer Samarkand, Bukhara og Khiva, hvor du finder moskéer, koranskoler og markeder omgivet af imponerende fæstninger.
Læs mere
vietnam

Vietnam

Vietnam sprudler af liv, farver og dufte. Smukke bjerge, grønne rismarker, imødekommende folkefærd og et utal af scootere udgør fundamentet for en oplevelsesrig rejse i Vietnams spændende kultur, natur og historie.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: