Jysk Rejsebureau er specialister i rejser til Asien. Kontakt os allerede i dag på 70 20 19 15 eller send en rejseforespørgsel og lad os hjælpe dig med at sammensætte din rejse.

Vælg land

Værd at vide om rejser til Asien

Få info og fakta om Asien lige her!

Oplev en række store højdepunkter på din rejse til Asien

Asien byder på nogle af verdens mest imponerende og legendariske seværdigheder. I Kina vil Den Kinesiske Mur og Den Forbudte By tage dig med tilbage til det gamle kejserrige. Cambodja byder på den utrolige Angkor Wat, et monumentalt tempelkompleks, der vidner om Khmerrigets storhedstid. I Indien kan du lade dig rive med af den ikoniske hvide marmorbygning Taj Mahal, der står som et symbol på evig romantik.
Den Kinesiske Mur

Åndelig fordybelse og futuristiske storbyer

Hvis du søger åndelig fordybelse, kan du vove dig op ad de stejle klipper til det berømte buddhistiske tempel Paro Taktsang i Bhutan, også kendt som Tigerens Rede. En ret så anderledes oplevelse finder du i Gardens by the Bay i Singapore, der skiller sig ud for sine futuristiske haver og blomstrende skønhed. Højdepunkterne står i dén grad i kø, når du rejser til Asien.
Tiger's Nest balancerer på siden af et højt bjerg

På eventyr i Asiens atmosfæriske byer

Asien præsenterer en lang række spændende byer, der hver især byder på en unik og eventyrlig atmosfære. Fra det elektriske pulserende hjerte i Tokyo, hvor tradition og modernitet mødes, til Kathmandu i Nepal, der oser af religiøs mystik og adventure-stemning i skyggen af Himalaya, forskellene i omgivelserne og atmosfæren er bestemt til at spotte. Bangkok lokker med en symfoni af templer, markeder og natteliv, mens Ho Chi Minh City bærer sin historie stolt. Hong Kong er et symbol på det moderne Asien, og Seoul i Sydkorea udforsker grænserne for kultur. Singapore og Kuala Lumpur er kronet af imponerende skylines, som du kan opleve fra byernes mange unikke skybars.
Stupa, Kathmandu

Få den asiatiske kultur helt ind under huden på din rejse

På din rejse til Asien venter der dig mange spændende kulturmøder. Her kan du opleve en mangfoldighed af kulturer, der strækker sig over et væld af etniske grupper, traditioner og festivaler. Få eksempelvis et værdifuldt indblik i Asiens kulturelle ånd ved at besøge de traditionsrige danseshows i Indonesien og på Bali, deltage i traditionelle te-ceremonier og overvære sumo-wrestling i Japan. Nogle af de mest enestående festivaler, du kan opleve på din rejse til Asien, inkluderer den farverige hinduistiske Holi-festival i Indien, der er en af de største hinduiske festdage, og den legendariske Songkran-festival i Thailand, der fejrer det thailandske nytår med en kolossal og langvarig vandkamp som et symbol på renselse.
Traditionel danse forestilling

Udvid din smagshorisont i det asiatiske køkken

Det asiatiske køkken er så mangfoldigt som kulturen selv. Fra Sydasien til Sydøstasien og Fjernøsten byder hvert område på sine egne kendetegn og smagsoplevelser. Japan præsenterer den fineste sushi, hvor hver bid er en kunstnerisk oplevelse i sig selv. Thailand er kendt for sit livlige street food med krydret tom yam suppe og sprøde forårsruller. I Sydkorea kan du nyde den autentiske smag af sydkoreansk BBQ. Vietnam frister med den aromatiske og dampende nudelsuppe pho, og i Indien kan du smage på de ikoniske karryretter, der pirrer dine smagsløg.Beijing street food

Udforsk Asiens varierede og vidunderlige natur

Tag med på en eventyrlig naturrejse gennem Asien, og oplev kontinentets betagende landskaber og unikke dyreliv. Nepal præsenterer de majestætiske Himalaya-bjerge, og i Mongoliet møder du endeløse sletter. På Borneo kan du udforske den frodige regnskov, mens Maldiverne er som et stykke af paradis med hvide sandstrande og azurblå laguner.


vandre i dal everest, nepal

Unikke naturvidundere i Asien

På din rejse til Asien kan du også opdage de spektakulære skønheder i Phang Nga Bay i Thailand, hvor kalkstensklipper rejser sig op af det turkisblå hav. Eller du kan drømme dig væk til Mekong-deltaets fortryllende floder og frodige marker i Vietnam. Fra toppen af Adams Peak på Sri Lanka kan du nyde en betagende solopgang over det smaragdgrønne landskab. Og befinder du dig i Japan, er det svært ikke at lægge mærke til det ikoniske Mount Fuji, der rejser sig majestætisk over det omkringliggende landskab i horisonten. Unikke naturvidundere som disse er at finde overalt i Asien.


Kalkstensklipper og klart vand ved Coron
faq

Hvor ligger Asien?

Asien ligger øst for Europa, og er det største kontinent i verden.

Kan man tage på badeferie i Asien?

Der er rig mulighed for at tage på badeferie i Asien. Det er dog ikke alle lande i Asien, der ligger ud til kysten, og det er derfor vigtigt, at du undersøger dette, når du planlægger din rejse. Drømmer du om hvide bountystrande og ø-hop? Så kan du se alle vores ø-hop destinationer her.

Hvor mange lande er der i Asien?

Asien består af 51 forskellige lande, og hvert land har sin egen unikke kultur.

Kan man tage på togrejse i Asien?

Ja, det kan man sagtens. Der er flere lande i Asien hvor det giver mening at rejse rundt med tog. Rejs bl.a. med tog gennem Japan, Thailand og Kina. Se alle vores togrejser her.

Få skræddersyet rejsen til Asien lige som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte drømmerejse, der matcher dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores rejsekonsulenter, som selv har rejst i hele verden, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et gratis, uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Asien for dig.


Til top