KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Kenya senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Kenya. Du kan få skræddersyet din rejse til Kenya helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Kenya.

Viser 14 oplevelser

Tag med på safari i Kenya

Familiesafari, togrejse & Eksotiske Diani Beach

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Budgetvenlig familiesafari i Kenya - oplev nationalparkerne Masai Mara og Lake Nakuru. Herefter kører du med tog til det Indiske Ocean og rejsen afsluttes med en eksotisk badeferie.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 22.795,-
fra 15.395,-
Mt. Longonot, Kenya

Aktiv budget-safari med Masaierne & Zanzibar

Kombiner en aktiv og dyrerig budget-safari i Kenya med Zanzibars strande. Oplev mountainbiking, vandring og overnat i campingtelt ved en lokal Masai landsby.
Læs mere
20 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 33.895,-
Luksustelt-safari i Masai Mara

Luksustelt-safari i Masai Mara & Zanzibar

Kombiner en luksustelt-safari i den berømte Masai Mara nationalpark i Kenya med vidunderlig afslapning på Zanzibar i Tanzania.
Læs mere
15 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 32.995,-
Amboseli Nationalpark

Safari ved foden af Kilimanjaro & badeferie

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev dyrelivet og elefanterne i Amboseli, der ligger smukt placeret ved foden af Kilimanjaro- og udforsk den naturrige nationalpark, Tsavo West. Afslut rejsen ved Kenyas bedste strande.
Læs mere
13 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 25.795,-
Løver i Masai Mara

Bryllupsrejse til Kenya og Seychellerne

En kombination af telt på savannen, safari i en af de bedste nationalparker i Afrika - Masai Mara -afsluttet med bounty ferie på nogle af verdens smukkeste strande er i vores verden den perfekte bryllupsrejse. Vi har skræddersyet en tur til Kenya og Seychellerne, hvor I får et mix af oplevelser og forkælelse.
Læs mere
16 dage
JUNI - OKTOBER
fra 42.995,-
Hells Gate Nationalpark

Safari-adventure i Kenya & Mt. Longonot

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Glæd dig til at opleve Mt. Longonot, Lake Navasha, Lake Nakuru, Hells Gate, Crater Lake og i Kenyas berømte Masai Mara Nationalpark med overnatning i telt ved en lokal Masai landsby.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 23.395,-
Mt. Kilimanjaro fra afstand

Det bedste af Kenya & Tanzania

Få de mest uforglemmelige oplevelser som Tanzanias og Kenyas bedste nationalparker har at byde på, og bestig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
Læs mere
22 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 41.495,-
Mt. Kenya

Mt. Kenya & klassisk safari i Masai Mara

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Denne tur byder både på et storslået trek til toppen af Mt. Kenya, samt en oplevelsesrig safaritur i vildtreservatet Masai Mara med et usædvanligt rigt dyre- og fugleliv.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 26.295,-
Safari i Østafrika

Den ultimative safari-oplevelse

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev nationalparkerne Masai Mara, Lake Nakuru, Aberdare og det enestestående Ol Pejeta reservat, hvor der er rig mulighed for at opleve et utal af forskellige dyrearter.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 38.295,-
Familie-safari i Østafrika

Masai Mara & egen villa for tre-generationer

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Tag på en tre-generationers familievenlig budgetsafari i Masai Mara Nationalpark med strandferie i egen villa ved Diani Beach.
Læs mere
17 dage
JANUAR - FEB, JUNI - OKTOBER
fra 25.295,-
fra 19.495,-
Mt. Kenya

Trekking på Mt. Kenya & Karen Blixens farm

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Trekking til toppen af Mt. Kenya er en afrikansk oplevelse ud over det sædvanlige. Fra det tropiske lavland til den snedækkede top - det er i sandhed et varieret og storslået trek.
Læs mere
11 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 20.195,-
Kenya er rummer mange store oplevelser

Rejs på egen hånd i Kenya

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Start din rejse i Nairobi og gå derefter på opdagelse på egen hånd i diverse nationalparker, kulturen i byen, trek til toppen af Mount Kenya og nyd strandlivet syd for Mombasa.
Læs mere
Op til 30 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 5.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Best of Africa

Sydafrika, Uganda, Kenya og Tanzania: Oplev Afrikas vilde dyr, hjælpe andre igennem frivilligt arbejde, dyk med hvidhajer, lær at surfe, bestig Kilimanjaro, nyd de smukke strande på Zanzibar, kom face-to-face med de enorme bjerggorillaer og se om du kan hoppe højere end en Masai.
Læs mere
2-5 måneder
fra 8.695,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Kenya

Få info og fakta om Kenya lige her!
weather

Vejret i Kenya

Der er to regntider, man skal være opmærksom på, når man besøger Kenya: fra ca. midten af marts til og maj måned samt november og december. Januar og februar er generelt tørre måneder (dog med som oftes med en smule nedbør). Tørtiden, som er lidt køligere, ligger fra maj/juni til oktober.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Uanset om det er regntid eller tørtid, kan man få store natur- og dyreoplevelser i landet, men i forhold til et eventuelt afsluttende strandophold ved Kenyas kyst (Mombasa) eller på Zanzibar, er det naturligvis bedst at tage afsted mens det er tørtid. Se vejr og klima i udvalgte områder i Kenya

Rejs til Kenya - Safariens hjemland

Kenya præsenterer alt det bedste af Afrika med fantastiske oplevelser og uovertruffen natur i alle retninger. Ordet “safari” stammer fra Kenya, hvilket i høj grad også karakteriserer landets status som den helt store safaridestination, der sjældent kan overgås af andre rejsemål i verden. Samtidig er det et land rigt på moderne storbyliv, traditionel Masai-kultur, strandafslapning og alsidige naturbilleder. En rejse til Kenya er i sandhed indbegrebet af et afrikansk eventyr.
Masai Mara, Safari, Kenya

På fortryllende afrikansk safari

Kenya er hjem for et enestående dyreliv med en underskøn palet af store flokke af farverige og majestætiske dyr samt et storslået fugleliv. Og der er nok ikke nogen bedre måde at komme helt tæt på Kenyas berømte og sjældne dyrearter end at opleve dem i deres naturlige habitat på et ægte safarieventyr.

De bedste safarioplevelser finder du i Masai Mara Nationalpark, der er berømt for sine store migrationer af græssende dyr, såsom gnuer, zebraer, giraffer, antiloper og gazeller, der er helt forbløffende at vidne. I Masai Mara Nationalpark har du desuden chancen for at opleve “The Big Five”, der tæller løven, leoparden, næsehornet, elefanten og den afrikanske bøffel.
Safari i Masai Mara i Kenya

Bestig Mt. Longonots mægtige krater

En vandretur til toppen Mt. Longonot, der hæver sig over resten af landskabet som en altopslugende mastodont, lader dig opleve på egen hånd, hvilke massive kræfter der engang strømmede ud af den i dag inaktive stratovulkan. Herfra kan du også nyde den eminente panoramaudsigt udover Great Rift Valley.
Mt. Longonot, Kenya

Lake Nakurus farverige dyreliv

Ved foden af Great Rift Valley, omgivet af utæmmet græsland, ligger Lake Nakuru som en skinnende perle. Den lavvandede sø fungerer som et tilflugtssted for næsehorn, flodheste, impalaer, vandbukke og andre fascinerende dyr. Lake Nakuru skiller sig dog særligt ud for sit enestående fugleliv, hvor utallige flamingoer på malerisk vis transformerer søen til et lyserødt hav.
Lake Nakuru, Kenya

På eventyr i millionbyen Nairobi

Kenyas hovedstad, Nairobi, er et oplagt sted at starte dit afrikanske eventyr. Millionbyen emmer af liv på alle tidspunkter af døgnet, og præsenterer en overflod af fantastiske hoteller og restauranter. Det er også herfra, at mange safariudflugter udspringer. Blot 5 km fra centrum ligger nemlig Nairobi Nationalpark. Byen er med andre ord den perfekte introduktion til Kenyas natte- og dyreliv.

En kort køretur fra hovedstaden kan føre dig til Karen Blixens hus, der den dag i dag er omdannet til et museum og betegnes som en af Nairobis største attraktioner. På dit besøg kan du få et unikt indblik i den berømte danske forfatters liv på den afrikanske farm tilbage i 1900-tallet.
Karen Blixens hus, Nairobi

Tilbring en dag med Masaierne

Kenya er hjemsted for det karakteristiske og ikoniske Masai-folk, der rent visuelt skiller sig ud for deres røde klæder og det smalle jagtspyd i hånden. Samtidig er stammefolket velkendt for at være frygtløse jægere, der lever i tæt harmoni med naturen. På din rejse til Kenya har du mulighed for at besøge en af deres traditionelle landsbyer og blive klogere på deres fascinerende traditioner, skikke og ceremonier. Mest usædvanlig er adumu, der er Masaiernes traditionelle “hoppe”-dans. Tør du udfordre dem i at hoppe højest?
Masai landsby

Nyd Diani Beachs hvide sandstrande

Ved Kenyas kyst kan du tage et par afslappende dage ved Diani Beach med udsigt til Det Indiske Ocean. Her pryder det azurblå vand, de skønne sandstrande og den nydelige resortstemning med et lokalt islæt omgivelserne. Er du til eventyr under vandet, byder Diani Beach samt Wasini Island og Kisite Marinepark længere mod syd på et sprudlende undervandsliv med farverige fisk og koralrev - og endda delfiner. Bestemt et besøg værdigt, hvis du er til snorkling og dykning.
Diani Beach
faq

Hvor ligger Kenya?

Kenya er en republik i det østlige Afrika. Landet grænser op til Sydsudan og Etiopien mod nord og til Tanzania mod syd, samt til Uganda mod vest og Somalia mod øst.

Hvor mange mennesker bor der i Kenya?

Der bor ca. 57 millioner mennesker i Kenya.

Hvad er kl. i Kenya?

Tidszonen i Kenya er East Africa Time (UTC+3). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 1 time.

Hvad er Kenya kendt for?

Kenya er kendt for at være et af de bedste safarilande i Afrika. Dyrelivet i Kenya er noget helt særligt. De enorme dyreflokke fascinerer og begejstrer enhver. Foruden et fantastisk dyreliv er Kenya kendt for sin smukke natur, der rummer alt fra sneklædte bjerge til semiørken, søområder, savanne, flotte vandfald og skønne sandstrande. Og så er det også i Kenya, du finder Karen Blixens farm, der i dag er et velbesøgt museum.

Hvad hedder hovedstaden i Kenya?

Kenyas hovedstad hedder Nairobi. Byen er særligt kendt for Karen Blixens farm, der i dag fungerer som museum.

Hvilke dyr lever i Kenya?

I Kenya lever der mange vilde dyr på savannen. Tager du på safari, kan du opleve – hvad der er bedst kendt som – ”The Big Five”. Det er et gammelt jagtudtryk, der dækker over løver, leoparder, næsehorn, bøfler og afrikanske elefanter. Du kan også være heldig at opleve store flokke af lyserøde flamingoer, og i de grønne bjerglandskaber lever gnuer, gazeller og zebraer af det lækre, saftige græs.

Hvad spiser man i Kenya?

I Kenya dyrker bønderne forskelligt korn og grønt, heriblandt majs, som bruges til at lave den populære kenyanske ret Ugali – en tyk grød kogt på majsmel og vand. Ugali spises ofte til kød eller sammenkogte retter. I store dele af Østafrika anses kvæg, får og geder for en slags valuta, og derfor spiser man ikke kødet fra disse dyr. Masaifolket bruger dog mælken og blodet fra dyrene til blodpølse og supper.

Indret din rejse til Kenya, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Kenya-eksperter, som selv har rejst i landet, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en rejse til Kenya for dig.


Til top