KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Papua Ny Guinea. Du kan få skræddersyet din rejse til Papua Ny Guinea helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Papua Ny Guinea.

Viser 3 oplevelser

Ilddans-festival, vulkantrek & snorkling

Ilddans-festival og ø-liv i Papua Ny Guinea

Denne rejse tager dig dybt ind i Papua Ny Guinea på et eventyr, hvor du vil opleve lokale kulturer, vild natur og uspoleret ø-liv, der kulminerer i en spektakulær ilddans-festival. Derudover kommer du til at opleve det skønne ø-liv på Duke Of York, snorkle med delfiner samt lære om øens betydning under 2. Verdenskrig.
Læs mere
14 dage
MAJ - OKTOBER
fra 44.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Papua Ny Guinea's farverige festivaler

Stammefolk og festivaler i Papua Ny Guinea

Denne unikke rundrejse tager dig til Papua Ny Guinea's største festival i Goroka og "off-the-beaten-path" til Kalam festivalen i Simbai, hvor du kommer til at spise, danse og interagere med verdens smukkeste stammefolk.
Læs mere
12 dage
MAJ - OKTOBER
fra 61.995,-
De imponerende og gådefulde Moaier på Påskeøen

Hvor asfalten ender

Mongoliet, Kina, Filippinerne, Papua Ny Guinea, New Zealand, Fransk Polynesien (Tahiti), Påskeøen, Chile, Argentina, Brasilien: Denne jordomrejse tager dig helt ud, hvor asfalten ender. Her er der fokus på det simple liv, ekstrem natur og spændende kulturer.
Læs mere
4-12 måneder
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

stma|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Papua Ny Guinea

Få info og fakta om Papua Ny Guinea lige her!

Rejser til Papua Ny Guinea

Drømmer du om mystiske og uudforskede steder på jorden? Med en rejse til Papua Ny Guinea venter dig et ægte eventyr midt i Stillehavet. Papua Ny Guinea er en selvstændig stat inden for det britiske Commonwealth, der udgør den østlige halvdel af Ny Guinea og nærliggende øer. Landet rummer store naturkontraster; sprudlende vulkaner, brusende floder, tropiske regnskove og eksotiske strande.
Tag med Jysk Rejsebureau til Papua Ny Guinea's farverige festivaler

Mød Papua Ny Guineas kulturelle mangfoldighed

En rejse til Papua Ny Guinea er din enestående mulighed for at komme helt tæt på en meget unik og farverig kultur. Selvom Papua Ny Guinea grænser op til Indonesien og ligger tæt på Australien og New Zealand, er landet isoleret fra omverdenen. Landet er hjemsted for over 800 forskellige stammer. Nogle af dem lever så isoleret, at de ikke kender meget til den vestlige verden. Oplev f.eks. en spektakulær ilddans-festival i juni måned, hvor fascinerende dansere cirkulerer om det voksende bål, mens de udfører ceremonier og ritualer. Du kan også nyde et homestay med lokale stammefolk i et traditionelt hjem.


Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Papua Ny Guinea

Dyk ned i det betagende liv under overfladen

Uanset om du er til afslappende naturoplevelser eller udfordrende eventyr, vil Papua Ny Guineas natur forbløffe dig. Landet er beliggende i det vestlige Stillehav øst for Indonesien og nord for Australien. Du kan opleve et fantastisk dyreliv under havet og et uberørte koralrev. Var det noget med at svømme med hammerhajer og akrobatiske spinnerdelfiner? Du kan også blive fascineret af de mange fisk i regnbuens farver, mens du snorkler, eller kaste dig ud i de høje bølger med surfing. Har du en kærlighed for historie, kan du endda møde mange fly- og skibsvrag fra Anden Verdenskrig.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Papua Ny Guinea

Udforsk Papua Ny Guinea langs snoede stier

Papua Ny Guinea er kendt for sit azurblå hav, men du kan også bruge mange timer på fastlandet. Med sine vulkaner, spektakulære bjerge, tætte regnskov og snoede vandrestier er Papua Ny Guinea en magisk rejse ind i en frodig verden. Landet er som et spindelvæv af stier, som befolkningen har brugt i tusindvis af år. Nyd synet af landskaber med eksotiske planter og sjældne dyr, som du kun finder i Papua Ny Guinea.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Papua Ny Guinea
faq

Hvor ligger Papua Ny Guinea?

Papua Ny Guinea er beliggende øst for Indonesien og nord for Australien.

Hvor stor er Papua Ny Guinea?

Papua Ny Guinea er lidt mere end 450.000 km2 og består af 600 øer.


Hvordan kommer man rundt i Papua Ny Guinea?

Infrastrukturen i Papua Ny Guinea er meget dårlig, og det anbefales derfor at have en bil og chauffør, når du rejser over land. Den mest effektive måde at komme omkring er med fly og færge.

Hvad er hovedstaden i Papua Ny Guinea?

Hovedstaden i Papua Ny Guinea er Port Moresby og der bor lidt mere end 300.000 indbyggere i byen.

Hvilke sprog snakkes i Papua Ny Guinea?

I Papua Ny Guinea tales forskellige sprog som engelsk, tok pisin og hiri motu.

Hvad er forskellen på Papua Ny Guinea og New Guinea?

New Guinea er verdens næststørste ø, og Papua New Guinea dækker den østlige halvdel af øen (samt cirka 600 omkringliggende øer).

Indret din rejse til Papua Ny Guinea, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne New Zealand-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en rejse til Papua Ny Guinea for dig.


Til top