Jysk Rejsebureau skræddersyer studieture til masser af europæiske og oversøiske storbyer helt efter jeres ønsker og behov. Vi laver f.eks. studieture til New York, Delhi, Rom, Beijing, London og Budapest - men også mange andre destinationer.

Med vores samarbejdspartnere verden over kan vi lave et komplet program, som sikrer, at det faglige indhold på studieturen er i top: Virksomhedsbesøg, skolebesøg, museumsbesøg og meget mere - Vi sørger for alt.

Vores favorable prisaftaler med flyselskaber og samarbejdspartnere, gør at vi kan tilbyde den pris og kvalitet, der passer til jeres budget. Ønsker I f.eks. privat bus med egen chauffør, guide eller andet, sørger vi naturligvis for det.

Vi er fleksible - også når studieturen er bestilt. Vi er med jer både før, under og efter rejsen. I kan altid kontakte os under studierejsen på vores nødtelefon, uden for almindelig åbningstid.

Viser 50 oplevelser

|Nulstil
Studietur til Barcelona, Spanien

Spanien - Barcelona

Barcelona. Navnet ligger blødt i munden og smager nærmest af smukke bygninger, hyggelige gårdhaver samt god mad og vin. Arkitekten Gaudis farvestrålende, verdensberømte bygninger er med til at gøre byen til en trendy metropol for arkitektur og design, ligesom friske farver i catalansk mode og design er helt fremme i den europæiske elite.
Læs mere
5 dage
fra 2.375,-
Studietur til Madrid, Spanien

Spanien - Madrid

Madrid er på listen over verdens top 20 ”Most Liveable Cities". Når det gælder livskvalitet og kulturudbud vinder Madrid over New York, London og Barcelona, og byen besøges da også hvert år af knap 8 millioner mennesker.
Læs mere
5 dage
fra 1.998,-
Studietur til Malaga, Spanien

Spanien - Malaga

Picassos fødeby og Costa del Sols ”hovedstad”. Det historiske centrum har et væld af arkæologiske seværdigheder, kirker, paladser og museer. Temperaturen er behagelig året rundt og byen er ligeledes et godt udgangspunkt for besøg i omkringliggende byer.
Læs mere
5 dage
fra 2.598,-
Studietur til Sevilla, Spanien

Spanien - Sevilla

Sevilla er et af Europas største historiske bycentre og er spækket med seværdigheder og en rig arabisk kulturarv. Byen har nydt godt af sin fortid som en blomstrende handelshavn med trafik til Syd- og Mellemamerika. Alle gader og pladser i Sevillas historiske bykerne summer af liv og travlhed og her oplever man spansk kultur helt ind til benet.
Læs mere
5 dage
fra 2.998,-
Studietur til Rom, Italien

Italien - Rom

Rom. Byernes By, Den Evige Stad. Kært barn har mange navne. Her venter 3000 års historie, enestående arkitektur og et køkken, der kan få de fleste munde til at løbe i vand.
Læs mere
5 dage
fra 2.245,-
Studietur til Torino, Italien

Italien - Torino

Torino er den magiske og mystiske by ved Po-floden med kongeslottet midt i byen. Den er hjemby for Fiats bilfabrik og fodboldholdet Juventus og så var den værtsby for Vinter OL i 2006.
Læs mere
5 dage
fra 2.998,-
Studietur til Napoli, Italien

Italien - Napoli

Napoli er indbegrebet af det autentiske italien - med den vilde natur lige i baghaven, den stolte og måske lidt trodsige befolkning og verdens bedste pizzaer.
Læs mere
6 dage
fra 2.498,-
Studietur til Milano, Italien

Italien - Milano

Milano – modens by og Italiens finansielle centrum. Mulighederne for shopping er uendelige, hvadenten du går efter designvarer eller blot søger nogle typiske lokale produkter.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-
Studietur til Firenze, Italien

Italien - Firenze

Firenze er et sandt overflødighedshorn af historie, kunst og arkitektoniske perler i verdensklasse, og byen er oplagt som studierejsemål uanset gruppens faglige interesse.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-
Studietur til Bologna, Italien

Italien - Bologna

En af Italiens skønneste byer, der byder på en herlig blanding af fortid og nutid med museer, smukke kirker og arkitektoniske perler side om side med et godt storbytempo, livligt cafémiljø og ikke mindst gode shoppingmuligheder.
Læs mere
5 dage
fra 2.498,-
Studietur til Bergamo, Italien

Italien - Bergamo

Smukke og charmerende Bergamo hører til én af Norditaliens ældste byer. Byen er opdelt i den moderne by ”Bergamo Bassa” og middelalderbyen ”Bergamo Alta”, som ligger idylisk på toppen af et lille bjerg.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-
Studietur til Berlin, Tyskland

Tyskland - Berlin

Berlin er med sine ca. 3,5 mio. indbyggere den største by i Tyskland og samtidig landets hovedstad. Byen er ikke kun kendt for dens vigtige del i historiebøgerne og anden verdenskrig, men også for dens kultur, musik, arkitektur, de mange forskellige bydele, markeder, museer, kunst og natteliv. Der er højt til loftet i Berlin og man føler sig bestemt velkommen!
Læs mere
4 dage
fra 1.363,-
Med bus
Studietur til Hamborg, Tyskland

Tyskland - Hamborg

Hamborg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer. Her finder du museer og udstillingssteder, shoppingkvarterer og et farverigt natteliv med teatre, restauranter, kasinoer, barer og diskoteker. Kort sagt er Hamborg en energisk storby, der byder på mange forskellige oplevelser.
Læs mere
4 dage
fra 1.298,-
Med bus
Studietur til Paris, Frankrig

Frankrig - Paris

Uanset hvilke fordomme der måtte være om franskmænd, så glemmes de for en stund, når man ankommer til Paris. Paris er kærlighed - til det gode liv, kulturen, maden, de gode vine, cafelivet og hinanden.
Læs mere
5 dage
fra 2.458,-
Studietur til Nice, Frankrig

Frankrig - Nice

Det er ikke for ingenting, at mange rejsende bliver ved med at vende tilbage til Nice. Ud over det fordelagtige klima og byens placering ud til Middelhavet, byder den også på kunst, masser af lækre restauranter og caféer, markeder og mode. Og med dens placering i Provence, er Nice et oplagt udgangspunkt til at udforske det omkringliggende område.
Læs mere
5 dage
fra 2.495,-
Studietur til New York, USA

USA - New York

New York er kendt som byen der aldrig sover og som Frank Sinatra synger får man lyst til at være en del af den. Med dens mere end 8 millioner indbyggere fordelt på godt 800 km², er New York én af USAs mest befolkningstætte storbyer. New York er delt op i 5 bydele - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - hver med deres karakteristiske atmosfære og særpræg.
Læs mere
6 dage
fra 5.175,-
Studietur til Los Angeles, USA

USA - Los Angeles

Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er alle steder man bare må opleve på et besøg til ”The City of Angles”. I Los Angeles kan man gå i fodsporene på de rige og berømte, besøge Universal Studios eller nyde den afslappede stemning ved en af de mange strande.
Læs mere
7 dage
fra 5.350,-
Studietur til Chicago, USA

USA - Chicago

Chicago har virkelig meget at byde på, så om du er til Broadway Shows, museer, arkitektur, blues - og jazzmusik, shopping, Michelinstjerne-restauranter eller deep pan pizza, har du her muligheden for at finde noget efter din smag.
Læs mere
6 dage
fra 5.595,-
Studietur til Miami, USA

USA - Miami

Miami er byen med mange solskinstimer, pastelfarvede Art Deco huse og kilometervis af flotte strande. Byen er kendt for at have en stor kunst- og kulturscene, og er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter til Floridas naturperler Key West og The Everglades.
Læs mere
7 dage
fra 6.495,-
Studietur til San Francisco, USA

USA - San Francisco

San Francisco er ikke som andre amerikanske storbyer. Her er stejle gader, hyggelige huse i victoriansk byggestil og gamle sporvogne – præcis som du kender det fra film. Byen er charmerende, har en helt speciel stemning og byder på en masse spændende oplevelser.
Læs mere
7 dage
fra 5.995,-
Studietur til Washington, USA

USA - Washington

Kom tæt på magtens centrum i den amerikanske hovedstad, Washington DC. Her er politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den!
Læs mere
6 dage
fra 5.150,-
Stuietur til Amsterdam, Holland

Holland - Amsterdam

Amsterdam, der med sine godt 800.000 indbyggere er Hollands største by, er fyldt med charme døgnet rundt. Om I er til museer, historie, kunst, mad og vin eller bare at gå rundt og mærke den afslappede stemning, så er her masser af muligheder.
Læs mere
4 dage
fra 1.399,-
Med bus
Studietur til Lissabon, Portugal

Portugal - Lissabon

Lissabon er bygget på og omkring 7 høje, de såkaldte miradouros, og her fra har man en fantastisk udsigt ud over byens tage. Blandt de mest kendte er Lissabons vartegn, det storslåede slot og fæstningsruin Castello de Sâo Jorge og Santa Justa Elevator, som forbinder bydelene Baixa og Bairro Alto. Det er opført i stil med Eiffeltårnet og på toppen er der en lille café.
Læs mere
5 dage
fra 2.698,-
Studietur til Island - Reykjavik

Island - Reykjavik

Island er ikke som andre steder i verden. På Island er den storslåede natur, den moderne kultur scene samt de gamle sagaer, smeltet sammen på en måde som man ikke kan undgå at blive betaget af. Island er kontrasternes land og en kæmpe oplevelse uanset om man rejser hele øen rundt, eller blot har nogle dage i Reykjavik og omegn.
Læs mere
5 dage
fra 2.995,-
Studietur til London, England

England - London

Oplev Englands majestætiske hovedstad London. En moderne og pulserende storby, med en stor menneskelig mangfoldighed, storslåede musicals, eksklusiv shopping, kunst og kultur og smukke historiske bygningsværker. Her holdes gamle traditioner som den klassiske 5 o'clock tea med scones, stadig i hævd og fodboldkulturen er så indgroet at den nærmest er blevet religion.
Læs mere
5 dage
fra 1.950,-
Studietur til Manchester, England

England - Manchester

Manchester rimer på fodbold, men selvom man ikke er til fodbold, kan et besøg i denne livlige storby, der byder på en fusion af arkitektur, musik og museer, fint danne rammen om en kommende studietur.
Læs mere
5 dage
fra 1.995,-
Studietur til Athen, Grækenland

Grækenland - Athen

Verdens mest moderne, antikke hovedstad, Athen, byder på uforglemmelige oplevelser og spændende kontraster mellem fortid og nutid. Athen har oplevet en kæmpe modernisering op til OL i 2004. Infrastrukturen er blevet udbygget og der er indført bilfri gader.
Læs mere
5 dage
fra 3.045,-
Studietur til New Delhi, Indien

Indien - New Delhi

Træd ud af ankomsthallen og ind i en hel anden verden. Østens mystik på allerhøjeste plan – velkommen til Delhi.
Læs mere
7 dage
fra 5.295,-
Studietur til Singapore, Singapore

Singapore - Singapore

Singapore en by, en ø og et land! Singapore er en lille ø klemt godt ind mellem Indonesien og Malaysia, men selvom den er lille, har den utrolig meget at byde på. Lidt atypisk for storbyer i Asien er Singapore utrolig ren, og førstehåndsindtrykket er derfor med garanti positivt. Det er en velfungerende by, hvor man blandt andet kan drikke vandet direkte fra hanen!
Læs mere
7 dage
fra 5.695,-
Studietur til Bangkok, Thailand

Thailand - Bangkok

17 millioner mennesker bor side om side i denne fantastiske by, der har så meget at byde på, at man aldrig bliver færdig. 24 timer i døgnet kan man finde lækker mad, shopping, markeder, parker, og interessante mennesker. Bangkoks tempo, historie, arkitektur og kultur møder man så snart man træder ud på gaden. Udforsk byen på cykel, i tuktuk, på gåben og i longtailbåd. Glæd jer.
Læs mere
7 dage
fra 4.950,-
Studietur til Nairobi, Afrika

Kenya - Nairobi

Velkommen til Nairobi. Hovedstaden med en central rolle i Østafrika. Byen, som både kan give jer en blid start på et afrikansk eventyr, men også et voldsomt kulturchok.
Læs mere
7 dage
fra 5.295,-
Studietur til Cape Town, Sydafrika

Sydafrika - Cape Town

Kapstaden, Kaapstad, Cape Town – kært barn har mange navne! Cape Town er byen der tilbyder jer alt uanset om I er til det kulturelle, de klassiske seværdigheder, lækker mad, spændende historie eller fantastisk natur.
Læs mere
7 dage
fra 6.995,-
Studietur til Dubai

Forenede Arabiske Emirater - Dubai

Tag på opdagelse i Dubai hvor bykulturen er i konstant udvikling og imponerer med storslået arkitektur. Trods det kunstige ydre, føler man sig velkommen og oplevelserne starter allerede ved ankomsten i lufthavnen.
Læs mere
7 dage
fra 4.990,-
Studietur til Kathmandu, Nepal

Nepal - Kathmandu

I hjertet af Himalaya bjergene ligger Kathmandu, der med sine omkring 1 million indbyggere er hovedstaden i det fantastiske Nepal. Byen er centrum for et hav af oplevelser og et paradis for den rejsende som er interesseret i alt fra den nepalesiske kultur, natur, religion, historie, aktive oplevelser, dejlig mad og et pulserende storbyliv.
Læs mere
7 dage
fra 5.245,-
Studietur til Budapest, Ungarn

Ungarn - Budapest

Ud over byens livlige centrum med et rigt caféliv byder Budapest på skønne parker, høje kirkespir, lækre kurbade og ikke mindst den majestætiske flod, Donau, som løber gennem byen. Budapest er en overset perle, som rummer et hav af spændende overraskelser og oplevelser.
Læs mere
5 dage
fra 1.490,-
Studietur til Sydney, Australien

Australien - Sydney

Sydney er med sine lækre strande, grønne områder, verdens største naturlige havn og er med den berømte bro, Harbour Bridge, en af de smukkeste storbyer der findes. Her kan du gå på opdagelse i den australske historie, spise på lækre restauranter, smage god vin, nyde en opera i Sydney Operahus eller høre live musik på et af de lokale spillesteder.
Læs mere
11 dage
fra 13.495,-
Studietur til Beijing, Kina

Kina - Beijing

I Kina spiser de hunde! Eller gør de nu det? Tag til Beijing, Kinas hovedstad og find ud af det! Her er du så langt fra Vesten som du kan være, da både natur, kultur, normer, mad og de lokales levemåde er en oplevelse i særklasse.
Læs mere
7 dage
fra 4.995,-
Studietur til Bruxelles, Belgien

Belgien - Bruxelles

I hjertet af Bruxelles ligger Grand Place, der uden tvivl er Europas smukkeste plads. Rundt om Grand Place finder I museer, arkitektoniske skatte og diverse mærkværdigheder, der vil være oplagte seværdigheder på en studierejse.
Læs mere
6 dage
fra 2.128,-
Med bus
Studietur til Dublin, Irland

Irland - Dublin

Den lille storby med den store charme! Et miks af gamle bygninger og ny arkitektur. Med Irlands første universitet, den keltiske historie, Guinness bryghus, og Jameson destilleri, er Dublin et oplagt mål til en studierejse.
Læs mere
5 dage
fra 1.630,-
Studietur til Edinburgh, Skotland

Skotland - Edinburgh

Edinburgh er nok en af verdens smukkeste byer. Dens dramatiske beliggenhed, særlige arkitektoniske arv og kulturelle livskraft, charmerer enhver besøgende. Den tæt bebyggede gamle by står i skarp kontrast til den georgianske nye bydel med de retlinede gader. Edinburgh byder også på et mangfoldigt kulturliv, med masser af internationale festivaler.
Læs mere
5 dage
fra 1.995,-
Studietur til Hong Kong, Hong Kong

Kina - Hong kong

Hong Kong er en kontrastfyldt by og en god blanding af østens mystik med moderne storby. Den ene aften kan man bruge på at shoppe på et lokalt natmarked i Kowloon med hundredvis af kinesere, mens man dagen efter kan forsøge at vinde penge sammen med de højtstående europæiske forretningsmænd på Hong Kong Island.
Læs mere
7 dage
fra 7.295,-
Studietur til Krakow, Polen

Polen - Krakow

Byen Krakow har status som Polens kulturelle og intellektuelle hovedstad. Byen slap helskindet ud af 2. Verdenskrig og er, på grund af den nationale kulturarv, landets største turistmagnet og polakkernes stolthed.
Læs mere
5 dage
fra 1.598,-
Studietur til Tokyo, Japan

Japan - Tokyo

Tokyo er verdens største by, hvis man tæller indbyggerne i forstæderne med. Der bor sammenlagt ca. 37 mio. i denne mastodont af en by. Her er et sprudlende byliv, i en dur som ikke kan sammenlignes med andre steder i verden. Tokyo bliver også kaldt for ”Japans hjerne”, da al moderne teknologi kan findes her. Du finder tilmed fiskemarkeder, gamle templer og masser af historie i denne smukke metropol.
Læs mere
8 dage
fra 7.295,-
Studietur til Shanghai, Kina

Kina - Shanghai

Shanghai, byen hvor Kina møder Vesten, er kontrastfyldt på mange områder. Skyskraberne på Pudong siden med det nye Shanghai Tower på 632 meter som flagskibet, er meget forskelligt fra det gamle franske kvarter på Puxi siden, hvor hyggelige alléer og små parker præger bybilledet.
Læs mere
7 dage
fra 4.995,-
Studietur til Riga, Letland

Letland - Riga

Riga har lidt over 700.000 indbyggere, og er (set i forhold til mange andre hovedstæder) ikke speciel stor, og mange seværdigheder kan opleves på gåben. Riga er delt af floden Daugava, som udmunder i Rigabugten i den sydøstlige del af Østersøen. Riga er, med et charmerende miks af gamle bygninger og ny arkitektur samt en spændende historie, et oplagt mål til en studierejse.
Læs mere
5 dage
fra 1.950,-
Studietur til Rio de Janeiro, Brasilien

Brasilien - Rio de Janeiro

Copacabana stranden er nok det første mange tænker på når tanken falder på Rio de Janiero. Den ikoniske strand med de smukke og frodige bjergtoppe i baggrunden fylder også meget i de lokales hverdag. Byen, Rio, har dog en masse andet at byde på, specielt på det kulturelle og naturmæssige område.
Læs mere
7 dage
fra 7.350,-
Studietur til Sao Paolo, Brasilien

Brasilien - Sao Paolo

Sao Paulo er et monster; stor, beskidt og ved første øjekast ikke særlig smuk. Der bor omkring 20 mio. i Sao Paulo og omegn, og byen betegnes som Brasiliens kulturelle og finansielle hovedstad. Skysrabere tårner sig op omkring Paulista Avenue og danner centrum i Sao Paulo. Hvis byen er ved at tage pusten fra dig, så fortvivl ikke, men tag en pause i byens store grønne åndehul, Ibirapuera Park.
Læs mere
7 dage
fra 6.295,-
Studietur til Ho Chi Minh City (Saigon), Vietnam

Vietnam - Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, også kendt under sit tidligere navn Saigon, er med sine ca. 8 millioner indbyggere Vietnams største by. Den brusende og pulserende Ho Chi Minh City er et perfekt mix af nyt og gammelt, traditionelt og moderne. Så ønsker I at opleve kultur, natur, historie og fremmede hverdagsoplevelser, så har Ho Chi Minh City og omegn det hele.
Læs mere
8 dage
fra 5.395,-
Studietur til Malta, Malta

Malta

Malta kan besøges året rundt og har en spændende historie. Der er flere interessante virksomheder at besøge på en studietur og samtidig er der mange muligheder for sjove fysiske aktiviteter at krydre rejsen med.
Læs mere
5 dage
fra 2.498,-
Studietur til Istanbul, Tyrkiet

Tyrkiet - Istanbul

Istanbul ligger midt i Bosporusstrædet, hvor to kontinenter mødes, og er et fascinerende mix af moderne Europa og mellemøstlig charme. Mangfoldigheden er nøgleordet i denne pulserende storby med 14 millioner indbyggere.
Læs mere
6 dage
fra 2.225,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk

Værd at vide om studierejsen

Få info og fakta om studierejsen lige her!

Tag på en skræddersyet studietur til jeres foretrukne rejsemål

En studietur kan give en uvurderlig faglig indsigt, som ikke findes i hverken bøgerne eller lige uden for døren. Samtidig er det en optimal måde at knytte stærke bånd på og få andre landes kulturer og skikke helt ind under huden. Uanset rejsemålet og programmet er studieture et vigtigt værktøj, der bringer nye fælles erfaringer og minder med hjem.

Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi forskellige studierejser til et væld af spændende lande verden over - både i Europa og fjerne oversøiske himmelstrøg. Her kombineres fagligt indhold med unikke kulturelle oplevelser og sjove fælles aktiviteter, hvor I alle kan være med.
Studietur til Barcelona

Derfor er studierejser med Jysk Rejsebureau et oplagt valg


  • Vi arrangerer skræddersyede og fleksible studieture til hele verden
  • Vi ordner alt det praktiske - program, transport, overnatning mv.
  • Vi giver jer tryghed før, under og efter rejsen
  • Gratis rejsetilbud og møder med en rejsekonsulent

Studietur til Berlin

En studietur der matcher jeres formål og rejsedrømme

Det er oftest forskelligt fra gruppe til gruppe, hvilket format er mest relevant for studierejsen, og hvilket rejsemål er oplagt. En studietur kan her være den ultimative kulmination på de større klasseprojekter eller undervisningsemner. Det kan også have generel relevans for studieretningen. Samtidig kan rejsen sætte yderligere skub i det sociale sammenhold i klassen.

Hos Jysk Rejsebureau har I rig mulighed for at realisere en studietur, der matcher netop jeres formål og rejsedrømme: Vil I tage på opdagelse i en europæisk storby? Besøge lokale virksomheder/afdelinger, uddannelsesinstitutioner, museer eller populære seværdigheder? Eller måske leder I efter unikke kulturelle oplevelser på den anden side af kloden? Det er helt op til jer.

Vi hjælper jer med en vellykket studierejse

Det er som regel en hel del at holde styr på, når man skal planlægge en større grupperejse for hele klassen. Det gælder både for planlægning af et studierelevant program, booking af fly eller anden transport og ikke mindst arrangere et sted at lade batterierne op fra dag til dag.

Hos Jysk Rejsebureau klarer vi alt dette og mere til - helt efter jeres specifikke ønsker og behov. Vi arbejder sammen med forskellige samarbejdspartnere og flyselskaber verden over. Samtidig sørger vores dygtige rejsekonsulenter for at planlægge rejsen helt ned til mindste detalje og er til rådighed, når I har brug for det. På den måde sikrer I en vellykket studietur, hvor både det sociale og faglige indhold samt de praktiske foranstaltninger er skruet perfekt sammen til jer.


Studietur til New York

Få et uforpligtende tilbud på jeres studietur

Vi er fleksible med vores studieture - det samme gælder priserne. Hos Jysk Rejsebureau har I altid mulighed for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på jeres drømmestudietur. Så hjælper vi med at indfri jeres rejsedrømme. Mangler I desuden inspiration til både rejsemål og program for studierejsen, står vi naturligvis også til rådighed for jer.

I kan frit vælge blandt vores mange spændende rejsedestinationer her på siden eller få skræddersyet en unik studierejse i samarbejde med vores dygtige rejsekonsulenter. Uanset jeres ønsker til destinationen og indhold for turen, kan I hos os frit drømme stort og uden alt besværet.
Studietur til Chicago
faq

Kan I hjælpe med at bestille program til studierejsen?

Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi studierejsen til jer, helt efter jeres ønsker og behov. Vi kan bestille et fuldt program til jer og hjælpe med planlægningen fra A-Z. Kontakt os og få en uforpligtende snak med os om jeres ønsker.


Hvornår vil vi modtage vores rejsedokumenter?

I modtager jeres rejsedokumenter 8-10 dage før afrejse.


Hvor meget udgør depositum pr. person?

Depositumbeløbet kan variere alt efter om I skal rejse med fly, tog eller bus, men vil ligge mellem 750-1.500 kr. pr. person.


Hvornår skal vi betale depositum?

Depositum betales samtidigt med at studierejsen bestilles.


Hvornår skal vi senest bestille program/studiebesøg?

For at vi kan give jer den bedste service og pris samt sikre ledige pladser, overnatning m.m., anbefaler vi at I bestiller jeres program til studierejsen i god tid og gerne senest 2 måneder før afrejse.


Hvornår skal restbeløbet betales?

Restbeløbet betales som udgangspunkt 2 måneder før afrejse. I vil modtage en ny faktura fra os med restbeløbet, når det er tid til betaling.
Til top