Søg
Søg
Studierejser og studieture til hele verden

Studierejser og studieture

Skal I se nærmere på Roms arkitektur og historie, Beijings imponerende bygningsværker eller Delhis fascinerende og anderledes kultur. Så er Jysk Rejsebureau klar til at arrangere jeres studietur.

Jysk Rejsebureau skræddersyer studieture til masser af europæiske og oversøiske storbyer helt efter jeres ønsker og behov. Vi laver f.eks. studieture til New York, Delhi, Rom, Beijing, London og Budapest - men også mange andre destinationer.

Med vores samarbejdspartnere verden over kan vi lave et komplet program, som sikrer, at det faglige indhold på studieturen er i top: Virksomhedsbesøg, skolebesøg, museumsbesøg og meget mere - Vi sørger for alt.

Vores favorable prisaftaler med flyselskaber og samarbejdspartnere, gør at vi kan tilbyde den pris og kvalitet, der passer til jeres budget. Ønsker I f.eks. privat bus med egen chauffør, guide eller andet, sørger vi naturligvis for det.

Vi er fleksible - også når studieturen er bestilt. Vi er med jer både før, under og efter rejsen. I kan altid kontakte os under studierejsen på vores nødtelefon, uden for almindelig åbningstid.

Kontakt os:

Udfyld en rejseforespørgsel her eller ring 70 20 19 15 og få en snak om mulighederne for lige netop jeres studietur.
Vælg land
51 resultater
Grupperejser
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: