7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
De fleste kender Hong Kong som det lille land syd for Kina, der i 1997 gik fra at være britisk til igen at blive kinesisk. Men selvom byen nu er kinesisk, bærer den stadig præg af at have været europæisk. Kæmpe bygninger, et hav af shoppingcentre, dyre butikskæder og ikke mindst europæere, der arbejder og tjener store penge i Hong Kong. Dog kan man også sagtens mærke, at man befinder sig i Kina, når man går rundt i de små gader og gyder. Store blinkende neonskilte, gadehandlere, små restauranter på hvert gadehjørne og ikke mindst bilosen, der fylder næseborene.

Et must er at tage den gamle sporvogn op til Victoria Peak – et udsigtspunkt med en storslået udsigt over Hong Kong. Det går så stejlt opad, at man uden videre bare glider tilbage i sædet og nyder turen til toppen. Endestationen er The Peak, hvorfra I kan nyde udsigten over prægtige Hong Kong.

En anden spændende oplevelse i Hong Kong er Great Buddha, som ligger på toppen af Ngong Ping Plateau på øen Lantau. Man tager en kabelbane for at komme op til toppen, hvorfra I kan nyde udsigten over de forskellige øer og ikke mindst lufthavnen. På toppen finder man ikke kun den fascinerende 23 meter høje bronzebelagte Buddha, men også det interessante kloster - Po Ling Monastery.

Kowloon er et hyggeligt område i Hong Kong, hvor I finder alle de velbesøgte natmarkeder samt promenaden Avenue of the Stars. Herfra kan I se Hong Kong Islands fantastiske skyline. Om aftenen kan I også opleve Symphony of Lights, et imponerende lys- og lydshow der involverer 20 bygninger på Hong Kong Island.

Macau er Hong Kongs svar på Las Vegas. Her er masser af kasinoer og shows, og det er også her man kan prøve verdens højeste bungy jump (Macau Tower). Er I ikke til spil og adrenalinkick, findes her bl.a. også museer og gode hiking muligheder.

Happy Valley Racecourse er bestemt også anbefalelsesværdig! Stemningen på væddeløbsbanen er unik, og der er altid mange mennesker. Hestevæddeløb er en af de få måder hvorpå man lovligt kan spille om penge i Hong Kong, og dette er en af grundene til at mange lokale tiltrækkes. En sjov oplevelse, som I ikke skal snyde jer selv for.

Hong Kong er et godt rejsemål for studie- og grupperejser med en god blanding af natur, kultur og storbyliv.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Hong Kong, 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Hong Kong t/r
  • Overnatning på hotel i 4-personers værelse med morgenmad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Vi kan også hjælpe med at arrangere mere utraditionelle og anderledes oplevelser. Hvad med f.eks. at besøge en lokal fiskerlandsby? Vi kan lave det meste, så fortæl os gerne hvad I drømmer om.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

vipo|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Lars Møller Pedersen, rejsekonsulent i gruppeafdelingen

Lars Møller Pedersen

Rejsekonsulent

lape|jr.dk
Til top