Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Panama. Du kan få skræddersyet din rejse til Panama helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Panama.

Viser 8 oplevelser

Panamakanalen og San Blas Øerne

Panamakanalen og San Blas-øerne

Fra imponerende kolonihistorie i Panama City og Panamakanalen til smukke caribiske strande og indfødte stammer ved øgruppen San Blas. Oplev Panamas højdepunkter på kort tid.
Læs mere
8 dage
JANUAR - APRIL
fra 15.495,-
Jungletrek og Panamas indianere

Jungletrek og Panamas stammefolk

Tag på et uforglemmeligt jungletrek blandt Emberá-stammen i et af Centralamerikas mest lukkede regnskovssystemer. Udforsk dernæst de eksotiske San Blas-øer, som er beboet af Kuna-stammen.
Læs mere
11 dage
JANUAR - APRIL
fra 26.995,-
Eventyrlig familierejse i Panama

Eventyrlig familierejse i Panama

Oplev Emberá-stammen i Chagres Nationalpark og udforsk Kuna-samfundets uspolerede ø-samfund i San Blas for siden at nyde livet på stranden i Bocas del Toro. Glæd jer til et familieeventyr med store oplevelser og tid til at være sammen.
Læs mere
15 dage
JANUAR - APRIL
fra 25.995,-
fra 24.995,-
Backpacking i Panama

Rejs på egen hånd i Panama

Denne rejse giver dig en god start med afhentning i lufthavnen, to overnatninger på hostel i Panama City. Desuden har vi inkluderet en dagstur til Panamakanalen.
Læs mere
op til 90 dage
JANUAR - APRIL
fra 11.495,-
Kuna-stammen på San Blas, Panama

Tæt på kulturen i Cuba og Panama

Dyk ned i to vidt forskellige kulturer på denne rejse, som kombinerer Cuba og Panama. Oplev farverige kolonialhuse, gamle amerikanerøser, tobaksmarker og revolutionshistorie i Cuba, og glæd dig til at udforske Panamakanalen, indfødte stammefolk og lokkende paradis-øer.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 23.995,-
Det bedste af Nicaragua, Costa Rica & Panama

Det bedste af Nicaragua, Costa Rica & Panama

Dette rejseeventyr byder på den historiske koloniby Granada, den aktive vulkan Masaya, det unikke dyreliv og smukke natur i La Fortuna, caribisk stemning og bountystrande ved Puerto Viejo og Bocas del Toro og til slut en udflugt til Panamakanalen. Her får du alt i alt det bedste af Nicaragua, Costa Rica og Panama.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 29.995,-
Familierejse til Panama og Costa Rica

Familierejse til Panama & Costa Rica

Dette familieeventyr tager jer på jungletrek blandt Emberá-stammen i Panama. Derefter fortsætter rejsen til Tortuguero National Park i Costa Rica, hvor der venter jer unikke dyreoplevelser. Rejsen slutter med en afslappende badeferie ved den caribiske kyst på Shawandha Ecolodge ved Puerto Viejo.
Læs mere
13 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.495,-
fra 17.495,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Panama

Få info og fakta om Panama lige her!
weather

Vejret i Panama

Panama har tropisk klima med meget få udsving i løbet af året og med en gennemsnitstemperatur på 30 grader - ofte et par grader lavere på Stillehavskysten i forhold til den caribiske kyst. I størstedelen af landet ligger regnsæsonen fra slut april til start december.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Den bedste rejseperiode for Panama er i tørtiden fra december-april. Du skal dog forvente, at der også i denne periode kan falde mindre mængder regn. Det er også muligt at rejse i Panama i regntiden maj-november, men her skal du forvente en del mere regn og kraftige byger, der kan vare et par timer dagligt.

Rejser til Panama - en overset perle i Mellemamerika

Panama er ikke blot et gennemfartsland for store containerskibe, der forbinder Stillehavet og Atlanterhavet via den berømte Panamakanal. Når du først får luppen på Panama, vil du hurtigt opdage alle de fascinerende kulturskatte og naturoplevelser, som landet gemmer på.

Med Jysk Rejsebureaus skræddersyede rejser til Panama kan du nyde et enestående mix af livsglad latinamerikansk kultur, ældgamle indianerkulturer, dramatisk kolonihistorie, uberørt natur og eksotisk afslapning. Med andre ord: oplevelser du sent vil glemme.
Panama City

Opdag Panamas tropiske natur: fra eksotiske strande til dyb jungle

Panamas smukke natur med tropisk klima er et paradis for alle eventyrlystne rejsende. Ved kysten er billedet malet med hvide sandstrande, bounty-palmer og azurblåt hav. Andetsteds er landskabet i stedet beklædt med frodig jungle, dyb mangrove og sceniske bjergområder.

På din rejse til Panama kan du tage på et uforglemmeligt jungletrek til regnskovens indre og opdage det fantastiske økosystem samt de mange spændende hemmeligheder, der gemmer sig her. Er du heldig, kan du opleve sjældne dyr såsom den mægtige harpy-ørn, der samtidig er Panamas nationalfugl.Darien Nationalpark i Panama.

På eventyr i Panama City

Panama City, Panamas hovedstad, er landets pulserende hjerte. Byen er et mekka af historiske og kulturelle højdepunkter med et væld af spændende museer og levn fra den spanske kolonitid. Den altid livlige, gamle bydel, Casco Viejo, står som et velbevaret symbol på spaniernes indflydelse på landet og arkitekturen.

I udkanten af Panama City finder du også den vigtigste del af landets berømte kanal, hvor op mod 14.000 skibe og containerskibe sejler igennem slusen hvert år. Panamakanalen har også været omdrejningspunktet for meget af Panamas nyere historie, politiske indflydelse og voksende økonomi. Om ikke andet står det som et uovertruffet stykke ingeniørkunst.
Den gamle bydel i Panama City

Kom helt ned i gear på San Blas-øerne

Din rejse til Panama giver dig også mulighed for at tage på en eksotisk ø- og strandferie og nyde de smukke strande med krystalklart vand og ægte bounty-stemning. I den forbindelse er der ingen bedre steder i Panama at tage hen end til San Blas-øerne, der består af knap 400 små paradis-øer i Det Caribiske Hav.

På øerne kan du bl.a. vælge at slappe af i hængekøjen, nyde lyden fra havet og de svajende palmer eller dykke ned til de mange tropiske fisk, der svømmer rundt i det flotte turkisblå vand. Du kan også krydre dit besøg på San Blas-øerne med et besøg hos de indfødte Kuna-indianere og udforske deres traditionelle landsbyer samt lære mere om deres fascinerende kultur.
San Blas øerne

Mød Panamas indfødte befolkningsgrupper

Panama er en stor sammensmeltning af forskellige kulturer og etniciteter. Landet har også hele syv forskellige indfødte grupper, der hver især har sit eget territorium med delvis selvbestemmelse, heriblandt Kuna-indianerne. I det vestlige Panama hører Ngöbe, Buglé, Naso‐Teribe og Bri‐bri stammerne hjemme.

I Darien-regionen i det østlige Panama kan du møde Emberá- og Wounann-indianerne, der begge har levet i de tropiske skove i flere århundreder. Grupperne minder en del om hinanden og deler både traditioner, skikke og beklædning, der skiller sig ud med den farverige og iøjnefaldende stil. Den eneste forskel på Emberá og Wounann er deres respektive sprog, som sjovt nok på ingen måder minder om hinanden.
Kuna Indianerne
faq

Hvor ligger Panama?

Panama ligger på grænsen mellem Nord- og Sydamerika. Landet grænser op til Costa Rica og Colombia samt Stillehavet og Det Caribiske Hav.

Hvad er kl. i Panama?

Tidszonen i Panama er Eastern Standard Time (UTC-5). Tidsforskellen i forhold til Danmark er minus 7 timer.

Hvilket sprog taler man i Panama?

Det dominerende sprog i Panama er spansk. En mindre andel af befolkningen kan ligeledes begå sig på engelsk, men bevæger du dig udenfor de større byer, vil du opleve, at dele af befolkningen taler de oprindelige sprog.

Hvad er hovedstaden i Panama?

Hovedstaden i Panama hedder Panama City. Herfra kan du nyde udsigten over Panamakanalen. I den gamle bydel kan du opleve historiske kirker og smukke paladser. Panama City er også fuld af interessante kontraster med både slumkvarterer og fornemme lejligheder liggende side om side i gaderne.

Hvad er Panama kendt for?

De fleste vil kende Panama for Panamakanalen, der gør det muligt at sejle mellem Stillehavet og Atlanterhavet på mindre end én dag. Men Panama er meget mere end kanalen.

Landet er kendt for de smukke caribiske strande og et flot og farverigt fugleliv. Også de mange oprindelige stammefolk, der lever på de afsideliggende øer, hører med til Panamas højdepunkter.

Indret din rejse til Panama, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Panama-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Panama for dig.


Til top