KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Tager du på cykel- eller mountainbiketur, går det hurtigt nok til at adrenalinen pumper rundt i kroppen, men samtidigt langsomt nok til at du kan nyde den natur, du hurtigt bliver en del af. Denne kombination tiltaler os på Jysk Rejsebureau.

Viser 11 oplevelser

Cykeleventyr i Uganda

Trekking & cykeleventyr i Uganda

Cykeloplevelser- og dyrerige oplevelser i verdensklasse. Oplev Ugandas landeveje og kontrastfulde natur fra cykelsadlen og mød Ugandas imødekommende befolkning i øjenhøjde.
Læs mere
21 dage
JANUAR - MARTS, JULI - OKTOBER
fra 47.995,-
Det nordlige Vietnam - mountainbike & minoriteter

Det nordlige Vietnam - mountainbike & minoriteter

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. På denne rejse får du mulighed for - på to hjul - at opleve hyggelige og charmerende landsbysamfund, hvor minoritetsgrupper lever, som de har gjort det i mange år. Derudover er der god tid på egen hånd i Hanoi.
Læs mere
10 dage
OKTOBER - APRIL
fra 11.995,-
På cykeltur på de smalle stier i Sri Lanka

På cykel i Sri Lanka

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Skøn cykling gennem Sri Lankas grønne bjerge og smukke teplantager, forbi forter, nationalparker og buddhistiske huletempler til historiske byer og smukke strande mod syd. Rejsen er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
17 dage
DECEMBER - APRIL
fra 27.495,-
På cykel fra Vietnam til Thailand

Cykeltur fra Vietnam til Thailand

På cykel gennem Vietnam, Cambodja og Thailand – fra Ho Chi Minh City via Mekong-deltaet og Angkor Wats templer til Thailands strande.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 25.995,-
På cykel gennem Bhutan

På cykel i Bhutan og Thailands strande

Denne rejse byder på en spændende cykeltur gennem ét af verdens mest isolerede lande, Bhutan, hvis natur, kultur og menneskesyn vil fascinere enhver. Herfra går turen til skønne Thailand med et besøg i Bangkok og på paradisøen, Koh Samet. Du får lov til at snuse til Bangkoks charme, og du tager et velfortjent hvil på Koh Samets kridhvide sandstrande. Cykelturen i Bhutan er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
18 dage
MARTS - APRIL OG OKTOBER-NOVEMBER
fra 45.995,-
Cykel på caminoen Spanien

Den Franske Camino på cykel

Skab minder for livet på denne rejse, hvor du indtager Camino Francés på cykel. Du kan se frem til pilgrimsstemning, charmerende landsbyer, bjerge og velduftende skove. Tilbagelæg 205 km og pust ud foran katedralen i Santiago de Compostela.
Læs mere
8 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.495,-
Udforsk Cambodja på cykel

Aktiv ferie med cykling og vandring i Cambodja

Tag på tur i Cambodja, hvor du får rørt kroppen både på cykel og på trek i Kulen-bjergene. Du får set magiske Angkor Wat, får et indblik i de lokales liv, når du overnatter i homestays, og slutter af på en skøn ø i et hyggeligt glampingtelt.
Læs mere
15 dage
HELE ÅRET
fra 24.995,-
Cykelferie og ø-hop

Cykelferie & ø-hop i Kroatien

Tag med på cykelferie i Kroatien og kør rundt på de historiske og naturskønne øer i den dalmatiske skærgård. Du sejler rundt til øerne med cyklen ombord, og der er rig mulighed for svømmeture i det azurblå Adriaterhav, at smage på den lokale vin og nyde lokale specialiteter.
Læs mere
10 dage
MAJ - OKTOBER
fra 7.995,-
Nyd at cykle i de smukke omgivelser

På cykel i Vietnam

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Nyd lydene, vinden og at rejse i eget tempo, når du sætter dig i sadlen på denne tur i Vietnam. Du skal cykle i den nordlige del af landet i Bac Ha samt i den centrale del af landet ind til smukke Dalat. Du får også et par dage uden cykel i Hanoi og Ho Chi Minh.
Læs mere
18 dage
DECEMBER - APRIL
fra 21.495,-
Aktiv rejse i Cuba

Aktiv rejse i Cuba

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev den perfekte kombination af kultur, natur og aktiviteter i Cuba. Vind i håret, sved på panden, salsatrin, sand mellem tæerne og ud i naturen på cykel og gåben. Glæd dig til et unikt eventyr.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 21.995,-
Cykelferie på Cuba

Cuba på to hjul, Trinidad og strandferie

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev det vestlige Cuba på to hjul gennem grønne dale, lokale tobaksfarme og utrolige stenhuler. Fra storby til storslået natur. Rejsen fortsætter til Trinidad med indkvartering hos lokale udlejere og slutter ved den skønne Jibacoa-strand.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 19.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top