KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Malaysia. Du kan få skræddersyet din rejse til Malaysia helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Malaysia.

Viser 19 oplevelser

Trekking på Mt. Kinabalu

Trekking adventure på Borneo

Glæd dig til at bestige Mt. Kinabalu, det højeste bjerg i Sydøstasien inden du skal prøve kræfter med et udfordrende trek i den historiske Crocker Range Nationalpark. På rejsen oplever du en malaysisk farm og ser Borneos frodige og naturskønne dale på en Quad Bike.
Læs mere
19 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 23.995,-
Nyd øen Koh Lipe´s eksotiske strande

Familievenlige Malaysia & Koh Lipe

Denne individuelle rundrejse er en ideel kombination af Malaysias fire store højdepunkter: Kuala Lumpurs pulserende mangfoldighed, Taman Negaras dybe regnskov, Cameron Highlands og de eksotiske øer Langkawi og Koh Lipe.
Læs mere
20 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.495,-
fra 14.165,-
Oplev Perhentian Islands

Familieferie i eksotiske Malaysia

Denne eksotiske rundrejse er en ideel sommerferie kombination af Malaysias fire store højdepunkter: Kuala Lumpurs pulserende mangfoldighed, Taman Negaras dybe regnskov og Cameron Highlands og Perhentian Islands fredfyldte paradis.
Læs mere
15 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 13.995,-
fra 11.995,-
Dykkerparadiset Mabul og Sipidan

Jungleoplevelser & Gaya Island

Rundrejsen kombinerer Malaysias hovedstad med Borneos jungle og eksotiske øferie. Oplev bl.a. den gode dykning omkring Gaya Island.
Læs mere
15 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 25.995,-
Nationalparken Endau Rompin

Tropeøer & trekking i Endau Rompin

Cykel igennem Melaka´s historiske gader, inden du overnatter i telt og trekker i uspolerede natur i den ukendte Nationalpark Endau Rompin. Nyd tropeøerne Pulau Besar og Pulau Tioman, inden din rejse afsluttes i den kontrastfulde by Singapore.
Læs mere
18 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 16.295,-
Sumatra, Singapore & Perhentian

Sumatra, Singapore & Perhentian

Denne eventyrrejse tager dig på trekking med overnatning i Sumatras jungle blandt vilde orangutanger i Indonesien, på storbyferie i Singapore og slutter af med afslapning på paradisøen Perhentian i Malaysia. Dette rejseforslag er perfekt for både backpackere og familier.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 18.295,-

Cykeltur på Borneo og bountyferie på Tioman

Elsker du at være aktiv og opleve fremmede kulturer har vi sammensat en tur til dig, hvor du cykler et par dage på Sarawak i Borneo og bagefter slapper af på bountyøen Tioman, hvor du også kan dykke og snorkle.
Læs mere
15 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 16.695,-
Backpacking i Malaysia

Rejs på egen hånd i Malaysia

Malaysia dækker et forholdsvist lille areal, men har alligevel masser af forskellige oplevelser og naturscenerier at vælge imellem. Her findes alt fra tætte regnskove, tropiske strande, rigt dyreliv til pulserende storbyliv i Kuala Lumpur.
Læs mere
Op til 12 måneder
JULI - SEPTEMBER
fra 8.995,-
Kør-selv i Malaysia om sommeren

Kør-selv sommerferie i Malaysia

Kør selv ferie i Malaysia er oplagt - vejene er gode, skiltene er på engelsk og befolkningen er venlig og imødekommende. Turen krydres med skøn snorkelferie på bountyøerne Perhentian Islands.
Læs mere
16 dage
MAJ- SEPTEMBER
fra 13.995,-
Backpacking i Malaysia

Backpacking på Borneo

Denne tur er for dig, der rejser på budget men stadig gerne vil opleve Borneos highlights som orangutanger, frodig regnskov, trekking i junglen og badeferie på tropeø.
Læs mere
15 dage
MARTS - OKTOBER
fra 19.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig billet jorden rundt

Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii og USA: Oplev kontrasterne i Sydøstasien, dyk blandt farverige fisk på Great Barrier Reef, surf "like a pro" på Hawaii og oplev den ultimative frihed på roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 12.995,-
Myanmar

The Wild One

Myanmar, Thailand, Malaysia, Singapore, Indoensien og Australien: Denne backpacker-rejse tager dig til de mest uspolerede områder af Asien og til det rå og storslåede Australien.
Læs mere
3-6 måneder
fra 12.495,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackereventyr i Asien

Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar og Dubai: Dette er enhver backpackers drømmerute, hvor du oplever alt fra paradisøer til wildlife og imødekommende stammefolk. Surf, trek, dyk og snorkling af en af mange aktiviteter der venter på dette eventyr rundt i Asien.
Læs mere
3-6 måneder
fra 11.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Going Down Under

Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Australien og Thailand: Denne jordomrejse byder på alt fra fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
2-12 måneder
fra 15.295,-
The adrenaline rush

The adrenaline rush

Thailand, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Cook-øerne og USA: Tag jorden rundt og prøv grænser af med dykning i Thailand, skydiving i Australien, bungyjump på New Zealand, surfing i Indonesien, Ø-hop på Cook-øerne og roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 18.995,-
The way around

The way around

Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand, Australien, Indonesien, SIngapore, Malaysia og Thailand: Denne jordomrejse er for backpackeren der søger fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
5-12 måneder
fra 21.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

På eventyr i Himalaya, Ganges & Sydøstasien

Nepal, Indien, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Malaysia, Singapore, Indonesien: Pak rygsækken og tag på dannelsesrejse i Asien: trek i Himalaya, besøg buddiske templer, dyk blandt farverige fisk og mærk storbyernes puls.
Læs mere
3-6 måneder
fra 9.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Backpacking med børn

New Zealand, Australien, Singapore, Malaysia og Vietnam: Tag familien med rundt i naturskønne New Zealand, oplev de vilde dyr i Australien, nyd livet sammen på en af Malaysias troppeøer og slut eventyret i fantastiske Vietnam.
Læs mere
2-6 måneder
fra 16.795,-
Med en camper rejser du i dit hjem og skaber hyggelig og faste rammer for dit barn

Jorden rundt på barsel

USA, Cook-øerne, New Zealand, Singapore og Malaysia: Nyd barslen i eget tempo og på egne præmisser på denne jordomrejse. Tag på roadtrip i USA og New Zealand, ø-hop på Cook-øerne og nyd kulturen i Singapore og Malaysia.
Læs mere
2-6 måneder
fra 17.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Malaysia og Borneo

Få info og fakta om Malaysia og Borneo lige her!
weather

Vejret i Malaysia og på Borneo

Malaysia har tropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt. Luftfugtigheden er ofte oppe på 60-70 procent, og temperaturerne svinger imellem 22 og 32 grader i lavlandet, mens det i højlandet kan blive noget køligere. På østkysten af halvøen Malaysia er der decideret regntid fra oktober til januar. På vestkysten er den mest regnfulde periode fra september til december, hvor hyppige regnskyl efterfølges af opklaring med sol. Malaysisk Borneo kan besøges året rundt, men vær altid forberedt på byger, da store dele af Malaysisk Borneo er dækket af regnskov. Der er mest nedbør fra oktober til marts.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Det bedste tidspunkt at besøge Malaysia er generelt i vintermånederne. Det er dog vigtigt at man skelner mellem øst- og vestkysten. Ved Malaysias østkyst er vejret bedst og med mindst nedbør fra februar til og med juli måned, mens der ved vestkysten er bedst og med mindst nedbør fra december til og med april måned. På Malaysisk Borneo er der også regionale forskelle, men generelt vil det bedste rejsetidspunkt være forår, sommer og efterår – altså fra marts til og med september.


Oplevelsesrige rejser til Malaysia og Borneo

Malaysia og Borneo byder på en buffet af enestående oplevelser. Her er både moderne byliv, spændende kulturmøder, kulinariske oplevelser i alle afskygninger, spektakulær natur, et rigt dyreliv, eventyrlig afslapning med hvide strande og masser af muligheder for adventureoplevelser. Det er med andre ord et oplagt rejsemål for dig, der ikke vil nøjes, og med en skræddersyet rejse til Malaysia og Borneo bestemmer du helt selv, hvilke oplevelser du ønsker at fylde på din tallerken, og i hvilket tempo det skal foregå.
Malaysia

Udforsk Kuala Lumpurs livlige gadebillede

I Malaysias livlige hovedstad, Kuala Lumpur, står futuristiske skyskrabere side om side med smukke kolonitidsbygninger og farverige gadeboder. Petronas Towers' glitrende facader og unikke skywalk skal opleves både dag og nat. I Kuala Lumpurs historiske kvarter er billedet domineret af velbevarede bygninger. Et besøg i Kuala Lumpur er ikke komplet uden at opleve Batu Caves, der er et vigtigt pilgrimssted for hinduer over hele verden. Den gigantiske gylden statue af Lord Murugan skaber et spektakulært førstehåndsindtryk, mens selve hulerne gemmer på flotte små templer og imponerende kalkstensklipper.
Malaysia

Udforsk Borneos frodige regnskove og høje bjergtinder

På din rejse til Borneo er der rig mulighed for at opleve øens betagende natur. I Kinabalu Park, der er en del af UNESCO’s verdensarvsliste, finder du det majestætiske Mount Kinabalu, der er Sydøstasiens højeste bjerg med en højde på hele 4.095 meter over havets overflade. Men at nyde solopgangen fra toppen og den spektakulære panoramaudsigt er alle strabadserne værd. I kontrast hertil byder Danum Valley Conservation Area på en dybere fordybelse i den over 130 millioner år gamle regnskov, hvor tårnhøje trætoppe og et mylder af eksotisk dyreliv venter. Når vi snakker om dyreliv er dyrene på Borneo nærmest et kapitel for sig selv, og øen er i særdeleshed kendt for sine orangutanger.
Udforsk Malaysias jungle og oplev de vilde dyr

Tag på en kulturel rejse til Malaysia og Borneo

På din rejse til Malaysia kan du opleve spændende kulturmøder blandt landets tre store etniske grupper: malajer, kinesere og indere. Malajerne er landets oprindelige folk og er dybt rodfæstet i islam, hvilket afspejles i de imponerende moskéer og livlige Eid-fejringer. Den kinesiske indflydelse udfolder sig i traditionelle templer og farverige festivaler, såsom det livlige kinesiske nytår, der bedst opleves i de vibrerende gader i Chinatown. Malaysias indiske kultur bidrager med sine egne nuancer gennem det velduftende Little India-kvarter og de spirituelle fester såsom Deepavali og Thaipusam.
Malaysia
faq

Hvor ligger Malaysia?

Malaysia ligger i Sydøstasien og består af to hovedregioner: Den Malaysiske Halvø, der grænser op til Thailand i nord og til Singapore i syd, og den nordelige del af øen Borneo.


Hvilket land hører Borneo til?

Borneo er delt mellem tre lande: Malaysia, Brunei og Indonesien. Kalimantan er det indonesiske navn for hele øen.

Hvad skal man se i Malaysia?

I Malaysia bør du især se Kuala Lumpurs ikoniske Petronas Towers og de hellige Batu Caves. På Borneo lokker Mount Kinabalu og dykkerparadiset Sipadan Island for de eventyrlystne sjæle. Penangs historiske Georgetown og Malaccas rige kulturarv afspejler Malaysias koloniale fortid. Og for naturelskere byder Taman Negara på ældgamle regnskove, mens Langkawis idylliske strande er et perfekt sted til afslapning.

Hvor ligger Borneo?

Borneo ligger i det indonesiske ørige, ækvator går igennem øen

Indret din rejse til Malaysia og/eller Borneo, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne rejseeksperter, som selv har rejst i landet, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Malaysia og/eller Borneo for dig.


Til top