20 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.495,-
FRA 14.165,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne rundrejse tager dig med til fire af de største oplevelser på den malaysiske halvø. Rejsen starter i den pulserende og kontrastfulde hovedstad. Kuala Lumpur kombinerer moderne arkitektur med gamle traditioner og kulturer. I nationalparken Taman Negara tager vi dig med ind i verdens ældste regnskov. Her lever Orang Asli folket stadig isoleret i den dybe regnskov og passer på deres kultur og livsstil. I denne eventyragtige nationalpark venter dig spændende vandreture og sejlture på junglens floder. Herefter tager vi dig til det billedskønne og frodige højland - Cameron Highlands. Her finder du gamle engelske kolonihistorie omgivet af frodige og grønne bjerge. Området er verdenskendt for deres te-plantager og et klima som er køligere end resten af landet. Rejsen tager dig med videre til den kontrastfulde ø Langkawi, som er omgivet af eksotiske strande. Der er desuden rig mulighed for at tage mange oplevelsesrige turer på egen hånd. Din rundrejse afsluttes i det thailandske ø-paradis Koh Lipe i det sydligste Thailandske øhav som kombinerer verdensklasse strande, spændende smagsoplevelser og ikke mindst fabelagtig snorkling på øens mange koralrev.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her

Bedste rejseperiode

Malaysia har tropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt og landet er inddelt i flere klimazoner. Denne rundrejse kombinerer flere klimazoner og du kan ofte ikke undgå regn i Taman Negara og Cameron Highland, som har høj nedbørsmængde året rundt. Luftfugtigheden i Malaysia er ofte over 60-70 procent og temperaturerne svinger imellem 22 og 32 grader i lavlandet. På østkysten af halvøen Malaysia er der regntid fra oktober til januar. På vestkysten er den mest regnfulde periode fra september til december, hvor hyppige regnskyl efterfølges af opklaring med sol. Malaysisk Borneo kan besøges året rundt (vær altid forberedt på byger hele året rundt), men der er mest nedbør fra oktober til marts.

Cameron Highlands og regnskoven Taman Negara rammes af mest nedbør fra december til februar, dog har begge områder en høj nedbørsmængde året rundt.

Tørtiden på øerne Langkawi og Koh Lipe er fra december til april.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Malaysia er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Malaysia kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejsetidspunktet fra Danmark afhænger af flyselskabet.
2. dag: Ankomst til Kuala Lumpur
Ved ankomsten til Kuala Lumpur, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd. Overnatning på turistklassehotel.
3. dag: Kuala Lumpur – oplev byen på cykel
Efter morgenmaden skal du på cykeltur i Kuala Lumpur. Kuala Lumpur er et sammensurium af religioner, folkeslag og traditioner, hvilket ses tydeligt i forskelligheden i byens bydele. Islamisk og moderne arkitektur, indiske templer og Bollywood plakater fylder gadebilledet i Little India og ikke mindst den kinesiske kultur i China Town, er med til at give dig en farvestrålende oplevelse denne dag. Mødestedet er ved Mikes Bikes. Turen går ad små ikke trafikerede veje forbi markeder, igennem byens chinatown og med stop ved både templer og moskeer. Undervejs er der indlagt stop med en let frokost. Om eftermiddagen er du tilbage på hotellet og resten af dagen kan bruges på egen hånd. (M,[L]). Overnatning på turistklasse hotel
4. dag: Kuala Lumpur - natvandring i Taman Negara
Du spiser morgenmad og kører herefter imod Taman Negara, hvor nogle eventyrlige og begivenhedsrige dage i junglen venter dig. Første etape tager ca. 4-5 timer ad de malaysiske landeveje – en smuk køretur, hvor du passerer flere små landsbyer på vejen. Ved ankomst til Kuala Tahan Jetty tager du en lokal båd over floden og tjekker ind på dit resort i verdens ældste regnskov. Obs båden afregnes lokalt. Om aftenen vil din lokale guide arrangere et par timers natsafari til fods gennem junglen. Vi anbefaler dig at medbringe en pandelampe når du går langs nogle af parkens afmærkede stier. Her kan du være heldig at se nogle af parkens spændende dyreliv efter solnedgang. Du har gode chancer for at opleve slanger, firben, aber, små hjorte og ikke mindst et rigt og varieret fugleliv og måske en tapir hvis du er heldig. Aftenvandring er en fantastisk oplevelse, da parken og dens dyr er meget anderledes end i dagslys. Der findes desuden også vilde elefanter, tigre, leoparder og asiatiske næsehorn i nationalparken – sidst nævnte dyr er dog meget sjældne og lever lagt væk fra menneskene. Din aftentur slutter tilbage på dit jungle resort. (M, A)
5. dag: Taman Negara - Canopy-vandring i 30-40 meters højde & bådtur
Denne morgen skal skal du på vandretur i den imponerende jungle i dagslys. Du starter med at gå små 2 km til udsigtspunktet Teresek Hill i 334 meters højde. Herfra kan du nyde en storslået panoramaudsigt over bjerget Gunung Tahan (kan kun ses på klart vejr) og nyde en fabelagtig udsigt over regnskoven og dens frodige dale. Derudover har du mulighed for at gå en canopy-tur i 30-40 meter over jordoverfladen. Turen i trætoppene er 530 m lang, hvilket gør det til verdens længste. På turen mellem de gamle regnskovstræer kan du nyde den storslåede panoramaudsigt over den mangfoldige flora og fauna i fugleperspektiv. Du er tilbage på dit resort over middag. Om eftermiddagen sejler du op ad Sungai Tahan floden til et punkt, hvor floden formes af en række små trinvise vandfalds-strømninger. Det er oplagt at have badebukser med og tage en forfriskende svømmetur i det klare vand. Fra båden kan du ofte se flodens røde og store mahseer-fisk inden du sejler tilbage til dit resort. Resten af dagen er på egen hånd. Aktiviteterne kan være påvirket af vejret og ved meget regn kan canopyen være lukket. Det regner mest fra december til februar, men parken har en høj nedbørsmængde året rundt. (M, F,A)
6. dag: Taman Negara - "Riverrafting" i en traditionel træbåd i Taman Negara & Orang Asli folket
Efter morgenmaden skal du besøge en lokal stamme landsby. Det er junglens oprindelige befolkning som stadig passer på deres kultur og livsstil. Der findes to etniske grupper af Orang Asli i Taman Negara som taler deres eget sprog. Under dit besøg i deres lille flodlandsby, vil du bl.a. se stammefolket illustrere deres stolte jagttraditioner med bambusrør og fortælle om deres historie. Du får mulighed for at skyde med et af deres pusterør og se, hvordan de laver ild. Orang Asli er et venligt og imødekommende folkeslag, hvor respekten for andre mennesker og naturen er essentiel. Størstedelen af stammen bor inde i junglen og har kun en meget lille kontakt til omverdenen. Efter besøget i den lille landsby ved floden sejler du tilbage til dit resort. Efter frokost bliver du hentet og du tager til ”Shooting Rapids” i Taman Negara, hvor du med en traditionel træbåd skal igennem syv ”rapids” i høj fart. Der venter dig en sjov eftermiddag, hvor du med sandsynlighed bliver en ”smule våd”. Resten af dagen er på egen hånd. (M,F,A)
7. dag: Taman Negara - Cameron Highlands
Efter morgenmaden bliver du hentet og skal videre til Cameron Highlands i staten Pahang, cirka 1542 meter over havets overflade. Det er en flot tur til Malaysias primære og berømte te-plantager. Undervejs har du mulighed for at indtage din frokost (for egen regning). Du kører igennem hyggelige landsbyer og du har rig mulighed for at tage billeder undervejs. Efter din ankomst til Cameron higlands bliver du indkvarteret i den gamle engelske landsby som er placeret iblandt de grønne te-plantager. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
8. dag: Cameron Highlands
Du bliver efter morgenmaden hentet i en Land Rover og derefter kørt ud til de fascinerende te-plantager. Turen tager dig forbi Mossy skoven nær toppen af Gunung Brinchang, som ligger i 2000 meters højde over havets overflade. Her kan du opleve en del unikke planter, bl.a den kødædende pitcher plante som er en sjælden planteart. Du kan også nyde den storslåede udsigt over det kuperede landskab med de mange grønne te-plantager. En kort køretur ned fra bjerget vil bringe dig til Sungei Palas og områdets te-fabrik. Bemærk at te-fabrikken er lukket om mandagen. Herefter kører du til dit hotel. Det er en god ide idag at have et par sko på du kan gå godt i når du skal udforske Mossy området. Resten af dagen er på egen hånd i Cameron Highlands. (M)
9. dag: Cameron Highlands - Langkawi
Efter morgenmaden vil du rejse imod din næste destination, øen Langkawi som ligger få kilometer fra den thailandske grænse. Du forlader Malaysias grønne dale og sætter kursen mod tropeøen Langkawi. Den første del af turen tager dig til den nordvestlige del af Malaysia. En rejse på ca. tre timer til færgehavnen Kuala Kedah Jetty. Herfra venter dig en ca. to timers bådtur til den eksotiske ø Langkawi. Du ankommer til dit hotel sidst på eftermiddagen. Resten af dagen er på egen hånd.(M)
10-12. dag: Langkawi
Langkawi er en af de mest attraktive ø-områder i Malaysia, hvor det blå hav og de fine strande er de store attraktioner. Her kan du slappe af på øens smukke hvide sandstrande og udforske øens spændende seværdigheder. Der er rig mulighed for at tage på øhop turer til nogle af de 104 småøer som ligger rundt om Langkawi. På den sydvestlige side af Langkawi ligger Machincang bjergene, hvor det er muligt at tage kabelbane op i bjergene for at opleve det imponerende Langkawi Sky Panorama. Broen forbinder to bjergtoppe og turen direkte op til toppen af Gunung Mat Cincang tager ca. 30 min. Fra dette 708 meter høje bygningsværk kan du kan se hele Langkawi og de omkringliggende øer. Der findes flere natmarkeder og shopping er godt her, da øen har været toldfri siden 1980´erne. Du kan også på egen hånd udforske Langkawi Underwater World, som er Malaysias største akvarium. Langkawi har noget for alle, uanset hvilken form for ferie du leder efter.(M)
13. dag: Langkawi - Koh Lipe
Efter nogle oplevelsesrige dage på Langkawi venter dig strand i absolut verdensklasse på Koh Lipe. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til færgelejet. Herefter venter dig en times speedbådtur til Koh Lipe. De næste dage står i afslapningens tegn. Resten af dagen er på egen hånd.
14-17.dag: Koh Lipe
På Koh Lipe venter dig en vaskeægte bounty ø-oplevelse. Øen er ikke større end du kan gå rundt til alt. Der er tre hovedstrande og der er rig mulighed for at tage på eksotiske øhop turer fra øen. Koh Lipe er kendt for sine flotte koralrev og fantastiske snorkling. Der er talrige dykkersites til dykkerne og du kan tage et fire dages open Water certifikat, såfremt du er nybegynder. Der findes flere hyggelige restauranter på øen som tilbyder stor variation inden for det thailandske køkken.
18.dag: Koh Lipe - Langkawi
I dag slutter ø-eventyret på Koh Lipe og rejsen tager dig tilbage til Langkawi hvor du tilbringer din sidste overnatning. Her kan du lave de sidste indkøb eller bruge lejligheden til at slappe af inden rejsen tager dig tilbage til Danmark.
19.dag: Langkawi - Danmark
I dag bliver du hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra du flyver hjem med rygsækken fuld af uforglemmelige oplevelser.
20.dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger i Kuala Lumpur
3 overnatninger i Taman Negara
2 overnatninger i Cameron Higlands
5 overnatninger på Langkawi
5 overnatninger på Koh Lipe (Thailand)

Bemærkninger

Turen er egnet for alle.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

2 voksne og 2 børn

December - april

Pakkeliste

 • Solcreme
 • Solhat/kasket
 • Toilettaske
 • Badetøj
 • Lommelygte
 • Insektmiddel
 • Vandflaske
 • Gode vandresko*
 • Kamera
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kuala Lumpur // Langkawi - København inkl, bagage
 • Overnatninger og måltider ifølge program
 • Indgang til naturparkerne og engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Turer og aktiviteter som ikke er beskrevet i programmet.
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Forsikringer
 • Snorkeludstyr kan lejes på dit strand hotel på Koh Lipe
 • Drikkepenge til guider

Prisbemærkning

Vi anbefaler at der hæves og medbringes tilstrækkelig lokal valuta før man forlader de større byer, da muligheden for betaling med kreditkort - og hæveautomater – kan være begrænset.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top