Søg
Søg
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer

Backpacking

Dette er for mange den mest rene måde at drage af sted på. Uanset alder er vi mange, der ynder at snøre vandrestøvlerne til og pakke rygsækken. Har du først én gang rejst på denne autentiske måde – uden ekstraudstyr, aircondition og unødige udgifter – bliver du afhængig af den. Det er den rejseform, hvor du kommer længst for pengene og samtidig kommer tættest på det land, du rejser i og længst væk fra de asfalterede veje.

Nysgerrighed er den bedste rejsemakker, du kan ønske dig – og den trives især godt i en rygsæk, der kun er fyldt med de mest basale ting – og hvor der er plads til en masse nye oplevelser.
Backpacker Adventure - Grupperejser for unge

Backpacker Adventure

På Backpacker Adventure med Jysk Rejsebureau oplever du verden sammen med andre rygsækrejsende. Er du én af dem, som tænker: Hvor kunne det være fedt at komme ud i verden på rygsæksrejse, men mangler du en rejsepartner, eller har du og din rejsekammerat lyst til at rejse sammen med andre? Så skal du med Jysk Rejsebureau på Backpacker Adventure!
Læs mere
På backpacker-eventyr i Sydamerika

Backpackerture

På Backpackerturene får du upolerede oplevelser og et indgående og usminket indblik i landets natur og kultur. Backpackerture er længere eller kortere ture, der kan kombineres, så det kommer til at passe præcis ind i din rejse. På Backpackerturene kommer du ind bag facaden i landet, da overnatning og transport som oftest foregår på lokal manér. Det er intensive ture med store oplevelser i små grupper.
Læs mere
Tog og bus

Tog og bus

Man kan rejse med lokale transportmidler som bus og tog over hele verden. Det er ofte meget billige former for transport - nogle gange kan du tilmed spare overnatninger ved at rejse om natten. Men turene er andet og mere end bare en rejse fra A til B. Disse ture er en del af oplevelsen - nogle gange endda en øjenåbner for den kultur, der er i landet.
Læs mere
Til top
Find os på: