Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Dette er for mange den mest rene måde at drage af sted på. Uanset alder er vi mange, der ynder at snøre vandrestøvlerne til og pakke rygsækken. Har du først én gang rejst på denne autentiske måde – uden ekstraudstyr, aircondition og unødige udgifter – bliver du afhængig af den. Det er den rejseform, hvor du kommer længst for pengene og samtidig kommer tættest på det land, du rejser i og længst væk fra de asfalterede veje.

Som backpacker synes du måske at arrangerede ture ikke lige er sagen, og du vil måske hellere føle dig frem, når du ankommer til landet. Men der er også en række fordele ved at bestille nogle af de oplevelser man ikke vil gå glip af, hjemmefra: Der er plads på drømmeturen, det er ikke en udgift, mens du er af sted, og du er sikker på, at du får set det du vil. Derudover er disse ture noget du ikke kan opleve på egen hånd. F.eks. trekking på inkastien i Peru, walking safari i Kenya eller jungletur med rangerne i Khao Yai's ufremkommelige regnskov.

Backpackerture er længere eller kortere ture, der kan kombineres, så det kommer til at passe præcis ind i din rejse. På Backpackerturene kommer du ind bag facaden i landet, da overnatning og transport som oftest foregår på lokal manér. Det er intensive ture med store oplevelser i små grupper.

Viser 117 oplevelser

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top