Søg
Søg
Backpacking med Jysk Rejsebureau

Backpacking

Nysgerrighed er den bedste rejsemakker, du kan ønske dig – og den trives især godt i en rygsæk, der kun er fyldt med de mest basale ting – og hvor der er plads til en masse nye oplevelser.

Dette er for mange den mest rene måde at drage af sted på. Uanset alder er vi mange, der ynder at snøre vandrestøvlerne til og pakke rygsækken. Har du først én gang rejst på denne autentiske måde – uden ekstraudstyr, aircondition og unødige udgifter – bliver du afhængig af den. Det er den rejseform, hvor du kommer længst for pengene og samtidig kommer tættest på det land, du rejser i og længst væk fra de asfalterede veje.

Som backpacker synes du måske at arrangerede ture ikke lige er sagen, og du vil måske hellere føle dig frem, når du ankommer til landet. Men der er også en række fordele ved at bestille nogle af de oplevelser man ikke vil gå glip af, hjemmefra: Der er plads på drømmeturen, det er ikke en udgift, mens du er af sted, og du er sikker på, at du får set det du vil. Derudover er disse ture noget du ikke kan opleve på egen hånd. F.eks. trekking på inkastien i Peru, walking safari i Kenya eller jungletur med rangerne i Khao Yai's ufremkommelige regnskov.

Backpackerture er længere eller kortere ture, der kan kombineres, så det kommer til at passe præcis ind i din rejse. På Backpackerturene kommer du ind bag facaden i landet, da overnatning og transport som oftest foregår på lokal manér. Det er intensive ture med store oplevelser i små grupper.
Vælg land
10 af 94 resultater Vis alle
Udvalgte Backpacking
Vis alle
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: