Søg
Søg
Ved Harajuku i Tokyo, kan du opleve de lokale unge klæde sig ud, også kaldet cosplay
Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset
De smukke Shinto porte i Kyoto
Lej en cykel og udforsk Kyoto
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan
Den gigantiske torii på øen Miyajima. Du kommer hertil med en færge fra Hiroshima
Osaka er et mekka for madelskere
Tag familien med på eventyr i Japan
Tag familien med på eventyr i Japan
Tag familien med på eventyr i Japan
Tag familien med på eventyr i Japan
Tag familien med på eventyr i Japan
Tag familien med på eventyr i Japan
Tag familien med på eventyr i Japan
Tag familien med på eventyr i Japan

Backpacking i Japan

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 10.895,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 15 dage

Oplev det bedste af Japan på backpacker-budget, hvor du bor på hostel og rejser med tog mellem byerne Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Osaka.

Tag på eventyr i Japan med alle overnatninger og transport inkluderet. Efter fire overnatninger i Tokyo går turen mod Kyoto, hvor du har 4 dage til at udforske byens mange seværdigheder. Du fortsætter i tog til Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Her kan du på egen hånd udforske byen de næste tre dage, inden du fortsætter til Osaka - dit sidste stop på rejsen. Her venter dig fantastiske madoplevelser, god shopping og mulighed for dagsture til Kobe og Nara, inden du rejser hjem til Danmark.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Japan her
Læs mere om Japan

Sæson

Japan har et varieret klima fra nord til syd. I den sydlige del er det et subtropisk og tropisk klima med en mild vinter og meget varmt om sommeren. I den nordlige del er klimaet tempereret og køligt, og man oplever her meget kolde og nedbørsrige vintre.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset, når der bliver grønt

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Tokyo
I dag ankommer du til Tokyo, hvor du de næste fire dage har du mulighed for at udforske den energiske metropol.

3-5. dag: På opdagelse i Tokyo
Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo.
Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker. Det er også muligt, at tage på dagstur til Mt. Fuji, onsens, m.m.

6. dag: Tokyo til Kyoto
I dag går turen til Kyoto. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto.

7-8. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
Du kan på egen hånd udforske Kyoto og området omkirng byen. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du lejer en cykel, så du nemt kan komme rundt til de forskellige seværdigheder. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceromoni eller besøge de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha.

9. dag: Kyoto til Hiroshima
I dag går turen videre med tog mod Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. En gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageblevne skelet fra en industri-hal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede, samt et besøg på fredsmuseet, er stærke påmindelser om, hvilken magt mennesket har, og i hvilken retning man kan vælge at bruge den.

10-11. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har de næste dage på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr.

12. dag: Hiroshima til Osaka
Turens sidste togstræk går til byen Osaka. Osaka er Japans kulinariske hovestad, så snyd ikke dig selv for lidt lokalt mad.

13-14. dag: På opdagelse i Osaka
Byen byder bl.a. på seværdigheder som Osaka Castle, Osaka Aquarium, shop-amok i Shinsaibashi, prøv de forskellige gadekøkkener ved Dotonbori og oplev Universal Studios. Der er også mulighed for at tage på dagsture til Nara og Kobe.

15. dag: Afrejse fra Osaka og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen, tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatning:
1 overnatning i flyet til Japan
4 overnatninger på hostel i Tokyo på dormværelse
3 overnatninger på hostel i Kyoto på dormværelse
3 overnatninger på hostel i Hiroshima på dormværelse
3 overnatning på hostel i Osaka på dormværelse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle overnatningerne og togpas er reserveret på forhånd.

Det er muligt at opgradere overnatninger til hotel, onsen eller ryokan i eget værelse.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 10.895,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Osaka - Danmark
 • 4 overnatninger på hostel i Tokyo
 • 3 overnatninger på hostel i Kyoto
 • 3 overnatninger på hostel i Hiroshima
 • 3 overnatning på hostel i Osaka
 • 7 dages Japan Rail Pass

Prisen er eksklusiv

 • Måltider som ikke er nævnt i detaljeret beskrivelse
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner/nationalparker
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Japan: 28-05-2019 18:00:00 : 13389
København
28. maj 2019 kl. 18:00

Japan

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: