15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
10.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på eventyr i Japan med alle overnatninger og transport inkluderet. Efter fire overnatninger i Tokyo går turen mod Kyoto, hvor du har 4 dage til at udforske byens mange seværdigheder. Du fortsætter i tog til Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Her kan du på egen hånd udforske byen de næste tre dage, inden du fortsætter til Osaka - dit sidste stop på rejsen. Her venter dig fantastiske madoplevelser, god shopping og mulighed for dagsture til Kobe og Nara, inden du rejser hjem til Danmark.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Japan her
Læs mere om Japan

Bedste rejseperiode

Japan har et varieret klima fra nord til syd. I den sydlige del er det et subtropisk og tropisk klima med en mild vinter og meget varmt om sommeren. I den nordlige del er klimaet tempereret og køligt, og man oplever her meget kolde og nedbørsrige vintre.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Tokyo
I dag ankommer du til Tokyo, hvor du de næste fire dage har du mulighed for at udforske den energiske metropol.
3-5. dag: På opdagelse i Tokyo
Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker. Det er også muligt, at tage på dagstur til Mt. Fuji, onsens, m.m.
6. dag: Tokyo til Kyoto
I dag går turen til Kyoto. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto.
7-8. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
Du kan på egen hånd udforske Kyoto og området omkirng byen. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du lejer en cykel, så du nemt kan komme rundt til de forskellige seværdigheder. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceromoni eller besøge de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha.
9. dag: Kyoto til Hiroshima
I dag går turen videre med tog mod Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. En gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageblevne skelet fra en industri-hal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede, samt et besøg på fredsmuseet, er stærke påmindelser om, hvilken magt mennesket har, og i hvilken retning man kan vælge at bruge den.
10-11. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har de næste dage på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr.
12. dag: Hiroshima til Osaka
Turens sidste togstræk går til byen Osaka. Osaka er Japans kulinariske hovestad, så snyd ikke dig selv for lidt lokalt mad.
13-14. dag: På opdagelse i Osaka
Byen byder bl.a. på seværdigheder som Osaka Castle, Osaka Aquarium, shop-amok i Shinsaibashi, prøv de forskellige gadekøkkener ved Dotonbori og oplev Universal Studios. Der er også mulighed for at tage på dagsture til Nara og Kobe.
15. dag: Afrejse fra Osaka og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen, tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

1 overnatning i flyet til Japan
4 overnatninger på hostel i Tokyo på dormværelse
3 overnatninger på hostel i Kyoto på dormværelse
3 overnatninger på hostel i Hiroshima på dormværelse
3 overnatning på hostel i Osaka på dormværelse

Bemærkninger

Alle overnatningerne og togpas er reserveret på forhånd.

Det er muligt at opgradere overnatninger til hotel, onsen eller ryokan i eget værelse.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Rejseforsikring
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer).
 • Kameraudstyr
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Badetøj og håndklæde
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Personlig medicin og toiletgrej
 • Evt. guidebog (kan købes hos Jysk Rejsebureau)

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Osaka - Danmark
 • 4 overnatninger på hostel i Tokyo
 • 3 overnatninger på hostel i Kyoto
 • 3 overnatninger på hostel i Hiroshima
 • 3 overnatning på hostel i Osaka
 • 7 dages Japan Rail Pass

Prisen er eksklusiv

 • Måltider som ikke er nævnt i detaljeret beskrivelse
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner/nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top