Herunder finder du informationer om ændringer og genbekræftelse af dine flybilletter.


Datoændring af din flybillet


Før betaling:
Er rejsen ikke betalt og flybilletten ikke udstedt, er der ikke noget i vejen for at ændre på datoen, du skal blot kontakte din rejsekonsulent. Om ændringerne kan imødekommes afhænger dog af pladssituationen på den ønskede flyafgang.

Efter betaling (før afrejse eller under din rejse)
Du kan ændre dato på visse flybilletter, og ruteændringer er til tider også mulige. Billetændringer er dog altid afhængige af, at der kan findes plads på nye afgange i samme prisklasse. Desuden opkræver flyselskabet ofte et gebyr udover det beløb, du betaler Jysk Rejsebureau for at foretage billetændringen.

Vi har normalt brug for at modtage din henvendelse senest 72 timer før dit oprindelige rejsetidspunkt. Hvis du henvender dig i weekender eller på helligdage, er fristen dog 96 timer.

KLIK HER FOR ÆNDRING AF DIN BILLET


Navneændringer


Grundet sikkerhedsforanstaltninger er navneændringer på flybilletter som hovedregel ikke mulige. Derfor er det utrolig vigtigt, at du opgiver dit navn, som det står i dit pas, når du reserverer din rejse.Genbekræftelse


Der er fortsat flyselskaber, der kræver, at du genbekræfter din flybillet. Du skal tjekke, om dette er tilfældet på dit flyselskabs hjemmeside. Undlader du at genbekræfte, hvor det er påkrævet, mister du retten til din reservation. Genbekræftelse gælder ikke på udrejsen fra Danmark/Hamborg.

Samtidig er det en god idé at tjekke afrejse- og check-in tidspunkt samt flynummer inden hjemrejse, da der kan have været ændringer i afgangstidspunktet og check-in tider kan variere fra lufthavn til lufthavn. Dette foretages også direkte hos flyselskabet.

Se en liste over de fleste flyselskaber i verden
Til top