Søg
Søg
Aktiv Adventure

Vælg rejseform

Her kan du få et overblik over vores forskellige rejseformer på tværs af landene – backpacking, familierejser, jordomrejser, kør-selv, safari, trekking, ø- og strandferie og meget mere...

Hvilke type rejser drømmer du om? Nogle drømmer om en aktiv ferie, mens andre helst vil slappe af på stranden. Nogle ønsker at opleve verdens kulturskatte, mens andre gerne vil nyde naturens skønhed.

Langt de fleste er til en kombination af ovenstående – og uanset om du er til den ene eller anden type rejse, så kan vi hjælpe dig.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige rejseformer.
Adventure cruises med Jysk Rejsebureau

Adventure cruises

Denne rejseform indeholder rejser, hvor oplevelserne primært foregår til vands. Lige fra sejlads blandt de unikke Galapagos-øer i Ecuador til husbåd tur i den smukke thailandske regnskov.
Læs mere
Backpacking med Jysk Rejsebureau

Backpacking

Nysgerrighed er den bedste rejsemakker, du kan ønske dig – og den trives især godt i en rygsæk, der kun er fyldt med de mest basale ting – og hvor der er plads til en masse nye oplevelser.
Læs mere
Cykelrejser med Jysk Rejsebureau

Cykelrejser

At opleve verden fra toppen af en cykel er en fantastisk inspirerende oplevelse.
Læs mere
Dykning og snorkling med Jysk Rejsebureau

Dykning og snorkling

Livet under vandet er fascinerende. Hernede findes en anden verden, hvor mennesker kun er midlertidige gæster.
Læs mere
Familierejser med Jysk Rejsebureau

Familierejser

Børn er ingen hindring for at rejse - nærmere tværtimod. Vi mener at man kan have børn med på de fleste af vores ture, men vi har i denne rejseform udvalgt nogle aktive oplevelser og afslappende badeferier der er specielt familieegnede.
Læs mere
Frivilligt arbejde med Jysk Rejsebureau

Frivilligt arbejde

En del af det at rejse er at møde nye mennesker og især lokalbefolkningen i det land, du rejser i. Igennem frivilligt arbejde kan du fordybe dig i en kultur og dets mennesker og samtidig give noget igen.
Læs mere
Grupperejser for unge med Jysk Rejsebureau | Backpacker Adventure

Grupperejser for unge

På en grupperejse for unge, oplever du verden sammen med andre rygsækrejsende. Dette er den perfekte rejseform for dig, der gerne vil på rygsæksrejse, men mangler en rejsepartner. Eller dig og din rejsekammerat, der har lyst til at rejse sammen med andre.
Læs mere
Jorden Rundt med Jysk Rejsebureau

Jordomrejser

Kombiner drømmen om Australiens forunderlige ødemark med længslen efter Thailands hvide sandstrande. Gør stop i New York, Havanna og Hong Kong. Dans samba i Brasilien og fortsæt på safari i Kenya. Verden er fuld af eventyrlige rejsemål - det er svært at nøjes med ét.
Læs mere
Kultur og historie med Jysk Rejsebureau

Kultur og historie

Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser.
Læs mere
Kør-selv i bil og autocamper med Jysk Rejsebureau

Kør-selv

Stop hvor du vil, overnat hvor du vil og få friheden til at ombestemme dig. Kør ad grusveje, motorveje, ensrettede veje og måske på afveje. Kør selv ferier er absolut frihed på hjul.
Læs mere
Langturssejlads med Jysk Rejsebureau

Langturssejlads

Ønsker du også at rejse på en helt unik måde, så kan du blive gast på et skib. Som gast lærer du en masse om sejlads. Rejsen vil føre dig til steder, hvor det stort set er umuligt for almindelige rejsende at komme.
Læs mere
Med dansk rejseleder med Jysk Rejsebureau

Med dansk rejseleder

Udnyt ferietiden optimalt, kom helt tæt på naturen og få unik indsigt i det land du besøger på vores aktive rejser med dansk rejseleder.
Læs mere
Rafting, kajak og surfing med Jysk Rejsebureau

Rafting, kajak og surf

Rejseformen Rafting, kajak, surf, indeholder aktiviteter hvor smil, sport, vand og vidunderlige naturoplevelser er de primære ingredienser.
Læs mere
Safari med Jysk Rejsebureau

Safari

Safari som rejseform inkluderer oplevelser, hvor dyr er i fokus. Det er både frygtindgydende og adrenalinfremkaldende at komme tæt på de vilde dyr, man normalt kun ser billeder af. Og jo tættere man kommer på, jo mere imponerende er de.
Læs mere
Togrejser med Jysk Rejsebureau

Togrejser

Togrejser er en historisk rejseform. Det er en kombination af afslapning, oplevelser og uforglemmelige møder med mennesker.
Læs mere
Trekking med Jysk Rejsebureau

Trekking

At trekke byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores trek er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen og lokalbefolkningen og der er lagt vægt på de storslåede og anderledes oplevelser.
Læs mere
Ø-og strandferie med Jysk Rejsebureau

Ø- og strandferie

Vi kalder vores ø- og strandferier for eventyrlig afslapning og det er ikke uden grund. På vores ø- og strandferier får du afslapning krydret med lidt eventyr.
Læs mere
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: