Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Singapore

Rejser til Singapore

Singapore er en ø, et land, og en storby på én gang. Der er omkring 3,5 millioner indbyggere, hovedsageligt kinesere, malajer og indere i dette asiatiske land, som minder om et moderne, vestligt og meget rent land midt i Østen. Giver man sig tid, gemmer byen på små spændende lommer af kaos, rolige parker, smukke strandpromenader og en befolkning, der trods det kølige førstehåndsindtryk er hjertelige, varme og imponerende tolerante overfor den etniske mangfoldighed, der udgør Singapores befolkning.

Mange rejsende tager et stop i Singapore på deres rejse rundt i Asien eller til Oceanien, og opholdet kan bruges til både shopping og strandferie – eller hvad med en tur i LEGO-land?

Nedenfor har rejseeksperter fra Jysk Rejsebureau sammensat nogle spændende rejser til Singapore. På den måde kan du nemt danne dig et overblik over, hvad du kan opleve i et bestemt tidsrum.

Rejseforslagene er til inspiration, så du kan vælge enten at købe et rejseforslag præcis som det ser ud, men du kan også vælge at bruge dem som udgangspunkt til din egen rejse rundt i Asien eller Oceanien.
5 resultater
Rejser til inspiration (Danmark t/r)

Gratis rejseforedrag

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: