20 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 35.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Synes du at det er lige lovligt langt at tage hele flyveturen til Australien i ét stræk, så er et stopover en virkelig god idé. Det gør en ellers meget lang flyvetur mere spiselig, du kommer til at opleve en anden, spændende destination, og til sidst kan det være med til at gøre, at du ikke bliver så ramt af jetlag, når du endelig ankommer til Australien.

Din rejse starter i Asien. Efter godt og vel 12 timer i luften ankommer du til Singapore, hvor du har to overnatninger. Det giver dig god tid til at opleve essensen af denne meget rene millionby, der byder på et væld af imponerende bygningsværker.

Fra Singapore flyver du de ca. fem timer videre til Australiens nordligste by, Darwin, hvorfra dit eventyr i Australien starter. Her, i Northern Territory, kommer du både til at opleve smukke Kakadu Nationalpark og verdensberømte Uluru, der mere eller mindre er symbolet på den røde, australske outback. Uluru er det aboriginske navn for Ayers Rock og er en helligdom for det aboriginske folk. Derfor er det heller ikke længere muligt at bestige stenen, af respekt for stammen og kulturen. Du får rig mulighed for at snøre vandrestøvlerne på denne del af rejsen, hvor naturen er i absolut fokus.

Fra den røde outback sætter du kursen mod Australiens største og mest kendte by, Sydney, som er et nærmest obligatorisk stop på enhver rejse Down Under. Her får du igen storby for alle pengene, men på den tilbagelænede, australske måde. For på trods af, at Sydney er en travl storby som så mange andre, så skinner den australske mentalitet også tydeligt igennem her.

Sidste stop på rejsen er i det tropiske, nordlige Queensland. Det er igen en stor kontrast til alt andet, du har oplevet på denne rejse, så du får virkelig set alle Australiens smukke og spændende facetter på denne tur. Heroppe i nord er der booket overnatninger til dig på et lejlighedresort, beliggende i et dejligt, roligt område nord for Cairns. Her er der kort afstand til stranden og restauranter, og du kan stadig nyde godt af alle Cairns' aktiviteter. Din rejse slutter heroppe, hvor tropisk regnskov møder koralrev, og hvilken afslutning på en fantastisk rejse til skønne Australien!

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at du kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor du skal hen.
Denne rejse er bedst at tage i vores sommerhalvår, fra maj til oktober. Her er der højsæson i både Darwin, Alice Springs og Cairns. I Sydney kan det blive køligt på denne tid af året, men ikke mere end en langærmet trøje og en let jakke kan klare.
Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark. Første stop på turen er Singapore, og flyvetiden hertil er ca. 12 timer.
2.-3. dag: På eventyr i Singapore
Du ankommer til Singapore tidlig morgen, og der er arrangeret transfer ind til dit hotel. Du kan opbevare din bagage på hotellet indtil dit værelse er ledigt, og i mellemtiden kan du tage på opdagelse i én af verdens fedeste storbyer, hvor du skal tilbringe to nætter. Og det skorter bestemt ikke på oplevelserne i Singapore. Oplev det ikoniske hotel, Marina Bay Sands, tag en gåtur gennem Gardens by the Bay, tag på shoppetur på Orchard Road eller nyd en Singapore Sling på det nyligt renoverede, historiske Raffles Hotel.
4. dag: Singapore til Darwin
Det er tidligt op og af sted ud til lufthavnen, da dit fly til Australien afgår allerede fra morgenstunden. Til gengæld ankommer du også tidligere til Darwin, så du har det meste af eftermiddagen og hele aftenen til at omstille dig til det nordaustralske klima. På trods af sin størrelse har Darwin en hel masse at tilbyde sine besøgende. Byen bugner af hyggelige gadecaféer, moderne museer og gallerier, der udstiller regionens farverige og smukke, aborigine kunstværker. Derudover kan du besøge Mindil Beach Sunset Market, lære om de flyvende lægers historie på Royal Flying Doctor Service Tourist Facility, eller tage en gåtur langs Darwins havnefront. Byen er i øvrigt opkaldt efter Charles Darwin.
5.-6. dag: Kakadu National Park
I dag afhenter du din lejebil i Darwin og sætter kursen mod Kakadu National Park. Entré til parken er ikke inkluderet, men du kan købe et entrépas til ca. 25 AUD/person. Ved East Alligator River er der booket et Wildlife and Culture cruise til dig, hvor du kan opleve vilde saltvandskrokodiler, masser af fuglearter og lære hvordan de lokale aboriginere jager. Herefter kan du fortsætte til Ubirr Complex, hvor du kan opleve hulemalerier og vandre. Ved Ubirr kan du nyde udsigten over hele vådlandsområdet - og snyd ikke dig selv for den spektakulære solnedgang. Herfra går turen videre til byen Jabiru, hvor du har to overnatninger. Dagen efter er du på egen hånd i Kakadu Nationalpark. Det er oplagt at bruge det meste af dagen på at vandre af de mange forskellige ruter i den enorme park, og lidt udenfor Jabiru, hvor du overnatter, finder du Bowali Visitor's Centre, hvor du nemt kan få hjælp til at finde ud af, hvilken rute der passer bedst til dig.
7. dag: Tilbage til Darwin
Efter to dage med oplevelser i Kakadu Nationalpark, går turen tilbage til Darwin, hvor du afleverer din bil og checker ind på dit hotel. Aftenen er på egen hånd, så du kan lige nå en sidste gåtur langs marinaen inden du siger på gensyn til Darwin.
8. dag: Darwin til Alice Springs
Denne morgen flyver du tidligt fra Darwin til Alice Springs. Ved ankomst kan du tage direkte ind til dit hotel og lade din bagage opbevare indtil dit værelse er klart, mens du udforsker afsidesliggende Alice Springs. Tag for eksempel en gåtur i Alice Springs Desert Park, hvor du kan være heldig at få et glimt af nogle af de mange finurlige dyr, der lever herude i den australske outback. Du kan også begive dig op til udsigtspunktet ANZAC Hill, hvor du kan få en smuk udsigt over byen.
9. dag: Alice Springs til Kings Canyon
Du skal længere ud i den australske outback i dag, når du skal køre fra Alice Springs til Kings Canyon. Du henter din lejebil umiddelbart efter morgenmaden, da køreturen til Kings Canyon er på små 6 timer. Cirka halvvejs kører du forbi en landevejsrestaurant, hvor det er muligt både at tanke maven og bilen op. Kings Canyon vil med sikkerhed imponere dig med sine dybe kløfter, røde klipper og rå skønhed. Hvis du har tid og overskud efter en lang køretur, kan du tage gåturen Kings Canyon Walk, der er små 6 km lang (kræver en normal til god fysisk form) eller tage på nogle af de kortere gåture herude, så du virkelig får oplevet det storlåede landskab. Du overnatter på et lodge i området.
10. dag: Fra Kings Canyon til Uluru
Ingen tur ud i outbacken uden et besøg ved Uluru. Du kører i dag de sidste ca. 4 timer fra Kings Canyon og (endnu) længere ud i Australiens røde hjerte. For enden af vejen venter den aboriginske helligdom Uluru. Ved ankomst kan du parkere bilen ved dit hotel, eller du kan tage på opdagelse i området. Det kan kraftigt anbefales at besøge Kata Tjuta, (The Olgas) der er Ulurus "lillesøster", men mindst lige så imponerende. Du kan også slå et smut forbi kunstinstallationen Field of Light, der ligger en lille times kørsel fra dit hotel, og ellers kan du nyde en smuk solnedgang over det røde landskab. (M)
11. dag: Cykeltur ved Uluru og videre til Sydney
Inden du hilser den magiske røde ørken farvel, skal du her til morgen på cykeltur rundt om selve Uluru, så du rigtigt får oplevet stenen i et dejligt, behageligt tempo. Turen er ca. 15 km lang og der er afsat tre timer. Herefter er det tilbage til hotellet og slappe af, inden din rejse går videre. Du afleverer din lejebil i Ayers Rock lufthavn inden du ved frokosttid flyver fra den øde outback til den største by i Australien, Sydney. Du ankommer til storbyen ved 17-tiden og finder selv frem til dit hotel i centrum. Resten af aftenen er på egen hånd, og der er masser af restaurantmuligheder i nabolaget.
12.-14. dag: På opdagelse i Sydney
Sydney er en moderne by med smuk arkitektur, spændende kultur og masser af drive. Stemningen i byen er dejlig behagelig og afspejler generelt den australske mentalitet. I byens absolutte centrum finder du CBD (Central Business District) og derfor rummer bybilledet en god blanding af forretningsfolk, turister, kontorbygninger, et væld af forskellige forretninger, caféer og restauranter osv. På trods af, at det er en til tider hektisk storby, er det dog ikke svært at finde små oaser hist og her. Specielt i Sydney Botanical Gardens eller på en gåtur langs den smukke havnefront, kan du nemt hygge dig med en lækker takeaway kaffe, mens du nyder omgivelserne og udsigten. Af absolutte must-sees i Sydney må nævnes Sydney Opera House, hvor du både kan få guidet rundvisning og endda være heldig at finde billetter til en forestilling; Sydney Harbour Bridge, som du faktisk kan bestige; Taronga Zoo, der ligger på modsatte side af Sydney havn; Bondi Beach og Manly Beach, der er de nok mest kendte strande i denne storby; The Rocks, der er den ældste bydel i Sydney. Ønsker du at tage på oplevelser udenfor byen, kan det desuden anbefales at tage til Blue Mountains eller på vintur til Hunter Valley.
15.-18. dag: Cairns
Efter fire dage i Sydney er det på tide at komme nordpå igen, denne gang til det tropiske Queensland. Du flyver fra Sydney til Cairns og finder derefter selv ud til dit resort, der ligger ved Palm Cove, ca. 30 min. kørsel nord for Cairns Lufthavn. Opholdet i det tropiske nord er ren afslapning. Her kan du absorbere alle de indtryk, du har fået på en oplevelsesrig rejse rundt i Australien. Tag en gåtur på stranden, udforsk Cairns, tag en snorkel- eller sejltur på Great Barrier Reef, tag på tur til regnskoven med jernbanen Kuranda Rail. Mulighederne er mange.
19. dag: Hjemrejse fra Cairns
Det er på tide at sige på gensyn til fantastiske Australien.
20. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter en fantastisk rejse til Singapore og Australien.

Overnatninger

2 overnatninger på turistklasse hotel i Singapore
2 overnatninger på Argus Hotel i Darwin
2 overnatninger på Anbinik Kakadu Resort i Kakadu Nationalpark
1 overnatning på Crowne Plaza Alice Springs Lasseters i Alice Springs
1 overnatning på Kings Canyon Resort ved Kings Canyon
1 overnatning på Voyages The Lost Camel ved Uluru
4 overnatninger på Vibe Hotel Darling Harbour i Sydney
4 overnatninger på The Reef Retreat i Palm Cove (Cairns)

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Gode vandrestøvler
 • Solhat
 • Insektspray
 • Solcreme
 • Evt. vejkort over Australien
 • Evt. guidebog
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet, Danmark - Singapore / Singapore - Darwin / Darwin - Alice Springs // Ayers Rock - Sydney / Sydney - Cairns / Cairns - Danmark
 • Transport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 3 dages billeje, Darwin - Darwin, inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information).
 • Wildlife cruise på East Alligator River med engelsktalende guide
 • 3 dages billeje, Alice Springs - Uluru, inkl. kasko- og ansvarsforsikring og 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information).
 • Leje af cykel ved Uluru
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til hhv. Kakadu og Uluru-Kata Tjuta National Park (cirka AUD 38,-)
 • Envejsleje på billeje (cirka AUD 550,-)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top