Jysk Rejsebureau Business er et tilbud til ansatte i små og store virksomheder, hvor årlig eller månedlig rejseaktivitet er en del af jobbet. Det kan være, at du har forretningsmøder i udlandet, deltager på internationale messer eller tager på inspirationsrejser. Uanset rejsens type og længde er Jysk Rejsebureau Business en hjælp til dig på dine forretningsrejser.

Som kunde i Jysk Rejsebureau Business er du garanteret nem og hurtig booking af alt lige fra flybilletter til hotel, billeje og oplevelser. Vores erfarne B2B-rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig, så du slipper for besværet. Vi kender vores Jysk Rejsebureau Business kunders ønsker og behov, så du altid er sikker på at få samme gode oplevelse, når du rejser.


Hvad er Jysk Rejsebureau Business?

 • En serviceaftale for forretningsrejser – uanset hvor du skal rejse hen
 • Din genvej til nem og hurtig booking af flybilletter
 • Hjælp til booking af hotel, billeje, oplevelser mm.
 • En fast samarbejdspartner, der kender dig, dine ønsker og behov
 • 24-timers nødtelefon under rejsen


Hvem er Jysk Rejsebureau Business til for?

 • Vi hjælper dig, der rejser på vegne af en virksomhed.
 • Uanset om du rejser alene, eller I er flere kollegaer, der rejser sammen, så sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med din/jeres rejse.
 • Vi har både foreninger, organisationer og firmaer blandt vores kunder.

Vi hjælper bl.a. det lille firma med syv ansatte, der rejser udenlands flere gange årligt. Firmaet har en fast aftale om at booke deres rejser gennem os, så det er nemt og hurtigt, og de ansatte altid er sikre på, hvad de får.

Vi er også fast rejsebooker for et dansk band, hvor vi sørger for fly og hotel, når de er på internationale turnéer, og vi hjælper flere danske sportshold og atleter, når de er ude at repræsentere Danmark i udlandet.

Så uanset om du er selvstændig eller en virksomhed med fem, ti eller 300 ansatte, så kan Jysk Rejsebureau Business være en hjælp for dig. Og om du har ti, 20 eller 200 rejsedage årligt, så kan vi være din faste rejsebooker, der gør det nemt for dig at rejse med dit job.


Vil du høre mere om Jysk Rejsebureau Business?

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål til Jysk Rejsebureau Business, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 19 15 eller vip@jr.dk.

Værd at vide om Jysk Rejsebureau Business

Få info og fakta om firma- og forretningsrejsen lige her!

Tag på forretningsrejse med Jysk Rejsebureau Business

Rejser du ofte på forretningsrejser – måske flere gange årligt? Med Jysk Rejsebureau Business har du nem og hurtig adgang til vores B2B-rejsekonsulenter, der kan hjælpe med booking af flybilletter, overnatning og meget andet til din forretningsrejse.

Hvis du af og til er på forretningsrejser, så er Jysk Rejsebureau Business et ideelt valg for dig. Vi forstår, at rejseaktivitet kan være en væsentlig del af jobbet – enten på månedlig eller årlig basis. Og her er vores dedikerede B2B-rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om arbejdet i stedet for alt det praktiske.

Skræddersyede firmarejser

Vi matcher dine behov

Hos Jysk Rejsebureau Business er det vores mission at gøre dine forretningsrejser så problemfrie som muligt. Det betyder, at vi tager os af alt det praktiske – lige fra booking af flybilletter til reservation af hoteller. Vi kan også arrangere billeje, så du nemt kan komme rundt på din rejse. Og for at gøre turen endnu mere mindeværdig kan vi også hjælpe med at planlægge oplevelser og aktiviteter, der passer til dine interesser og ikke mindst din tidsplan.

Med Jysk Rejsebureau Business får du altså en pålidelig partner, der forstår dine behov, når det kommer til forretningsrejser. Vi er her for at sikre, at din rejse bliver en succes – uanset hvor i verden turen går hen.

Billeje, USA

Få hjælp fra vores erfarne B2B-rejsekonsulenter

At arrangere forretningsrejser kan være en kompleks og tidskrævende opgave, men med vores erfarne B2B-rejsekonsulenter ved din side bliver det hele en del nemmere. Vores team har nemlig mange års erfaring med at arrangere forretningsrejser til en lang række destinationer som eksempelvis:
 • Canada
 • England
 • Holland
 • Irland
 • Italien
 • Japan
 • Kina
 • Portugal

JR Business
faq

Kan I hjælpe med at bestille program til firmarejsen?

Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi firma- og forretningsrejsen til jer, helt efter jeres ønsker og behov. Vi kan bestille et fuldt program til jer og hjælpe med planlægningen fra A-Z. Kontakt os og få en uforpligtende snak med os om jeres ønsker.


Kan I hjælpe med mødefaciliteter i udlandet?

Vi kan hjælpe med at sørge for gode mødefaciliteter i det land I ønsker at rejse til, herunder booking af mødelokaler samt forplejning mv.


Hvornår skal vi senest bestille program?

For at vi kan give jer den bedste service og pris samt sikre ledige pladser, overnatning m.m., anbefaler vi at I bestiller jeres program til firmarejsen i god tid og gerne senest 2 måneder før afrejse.


Hvornår vil vi modtage vores rejsedokumenter?

I modtager jeres rejsedokumenter 8-10 dage før afrejse.

Hvornår skal vi betale depositum?

Depositum betales samtidigt med at firmarejsen bestilles.


Hvor meget udgør depositum pr. person?

Depositumbeløbet kan variere alt efter om I skal rejse med fly, tog eller bus, men vil ligge mellem 750-1.500 kr. pr. person.


Hvilke oplevelser kan I hjælpe med at planlægge?

Vi kan hjælpe med at arrangere masser af forskellige aktiviteter og dagsture, som et spændende afbræk under jeg forretningsrejse. Vi hjælper selvfølgelig også med billetter til musical, sightseeing, sportsbegivenheder, museer mv.


Hvornår skal restbeløbet betales?

Restbeløbet betales som udgangspunkt 2 måneder før afrejse. I vil modtage en ny faktura fra os med restbeløbet, når det er tid til betaling.
Til top