Jysk Rejsebureau Business er et tilbud til ansatte i små og store virksomheder, hvor årlig eller månedlig rejseaktivitet er en del af jobbet. Det kan være, at du har forretningsmøder i udlandet, deltager på internationale messer eller tager på inspirationsrejser. Uanset rejsens type og længde er Jysk Rejsebureau Business en hjælp til dig på dine forretningsrejser.

Som kunde i Jysk Rejsebureau Business er du garanteret nem og hurtig booking af alt lige fra flybilletter til hotel, billeje og oplevelser. Vores erfarne B2B-rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig, så du slipper for besværet. Vi kender vores Jysk Rejsebureau Business kunders ønsker og behov, så du altid er sikker på at få samme gode oplevelse, når du rejser.

Hvad er Jysk Rejsebureau Business?

  • En serviceaftale for forretningsrejser – uanset hvor du skal rejse hen
  • Din genvej til nem og hurtig booking af flybilletter
  • Hjælp til booking af hotel, billeje, oplevelser mm.
  • En fast samarbejdspartner, der kender dig, dine ønsker og behov
  • 24-timers nødtelefon under rejsen


Hvem er Jysk Rejsebureau Business til for?

  • Vi hjælper dig, der rejser på vegne af en virksomhed.
  • Uanset om du rejser alene, eller I er flere kollegaer, der rejser sammen, så sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med din/jeres rejse.
  • Vi har både foreninger, organisationer og firmaer blandt vores kunder.

Vi hjælper bl.a. det lille firma med syv ansatte, der rejser udenlands flere gange årligt. Firmaet har en fast aftale om at booke deres rejser gennem os, så det er nemt og hurtigt, og de ansatte altid er sikre på, hvad de får.

Vi er også fast rejsebooker for et dansk band, hvor vi sørger for fly og hotel, når de er på internationale turnéer, og vi hjælper flere danske sportshold og atleter, når de er ude at repræsentere Danmark i udlandet.

Så uanset om du er selvstændig eller en virksomhed med fem, ti eller 300 ansatte, så kan Jysk Rejsebureau Business være en hjælp for dig. Og om du har ti, 20 eller 200 rejsedage årligt, så kan vi være din faste rejsebooker, der gør det nemt for dig at rejse med dit job.


Vil du høre mere om Jysk Rejsebureau Business?

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål til Jysk Rejsebureau Business, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 19 15 eller vip@jr.dk.
Til top