Søg
Søg
Tropeparadis på Seychellerne

Rejser til Seychellerne

Med den ene paradis-ø efter den anden er Seychellerne det tætteste, man kommer på uspoleret tropisk ø-ferie. Her kan du i fred og ro nyde nogle af verdens bedste, smukkeste og mest romantiske badestrande. For de aktive er der også enestående muligheder for dykning og vandsport.

Det afsondrede paradis
Seychellerne består af 115 idylliske koraløer i det indiske ocean. Landet formår at bevare sin kultur og sin unikke natur. Derfor er omkring halvdelen af disse fjerntliggende ø-perler anlagt som naturreservater og nationalparker. Yderligere er der begrænsninger på antallet af besøgende til landet. Dette gør oplevelsen af et isoleret paradis endnu stærkere. Det er oplagt at besøge mere end én ø, når man rejser til Seychellerne. Besøg for eksempel øerne Mahé, La Digue eller Paslin, hvor frodige bjerglandskaber, nationalparker og romantiske strande og hoteller udmærker sig ved beliggenheden med havet som nabo.

Seychellernes unikke natur
Naturen på Seychellerne er skøn og uspoleret, og der findes flere nuancer af blå og grøn på Seychellerne, end der findes ord for. På Seychellerne er der mulighed for at opleve skovbeklædte bjerge med skønne udsigter, blændende strande og krystalklart vand. Der findes frodige oaser af banan- og kokospalmer, hvor man kan finde kokosnødder på op til tyve kilo. Man kan også nyde en velduftende tur i en teplantage eller beundre blomsterne i en af landets orkideplantager. På Seychellerne, der huser en af verdens største koraløer, kan man opleve den helt specielle landskildpadde, som kun lever naturligt på Seychellerne og på Galapagosøerne i Ecuador.

Uovertruffen dykning
Under havets overflade findes endnu flere fabelagtige oplevelser. Seychellerne er omgivet af utrolig klart vand, og det rolige hav indbyder til en rejse blandt livet i vandet. Stimer af forunderligt farvede fisk, kæmpe rokker, blæksprutter og enorme labyrinter af koraller gør eventyret under vandet til et paradis for dem, der kan lide at snorkle og dykke.

Vi skræddersyer rejser til Seychellerne. Kontakt os for rådgivning og tilbud.

Fakta / Praktisk info

Indhent tilbud Book et møde
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: