Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Seychellerne. Du kan få skræddersyet din rejse til Seychellerne helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Seychellerne.

Viser 8 oplevelser

Ø hop på Seychellerne

Øhop på Seychellerne

Seychellerne er det strandparadis, du drømmer om, med hvidt sand, blåt vand og palmer der svajer i vinden. Stemningen er afslappet og indbyder til at lade op, læse en god bog, udforske livet under havets overflade og måske tage på en vandretur eller hoppe på en cykel, når du skal brænde lidt energi af.
Læs mere
11 dage
MARTS - NOVEMBER
fra 20.995,-
Familien på Seychellerne

Bountyferie for hele familien

Seychellerne har alt det I drømmer om, når I skal på familieferie - ikke det store jetlag, ingen farlige dyr men til gengæld vidunderlige strande og fantastisk hav. Vi har lavet en tur, hvor I besøger 3 øer, bor så I selv kan lave lidt mad og ellers bare nyde ferien.
Læs mere
13 dage
MARTS - DECEMBER
fra 23.995,-
fra 11.995,-
Smukke Seychellerne

Seychellerne Deluxe

Seychellerne, bare navnet emmer af forkælelse for alle sanser. Vi har valgt et hotel der ligger på en af Seychellernes mindre øer - Silhouette, hvor du har paradisstrande, mulighed for vandreture og selvfølgelig både dykning og snorkling. Du kan også bare slappe af i din strandvilla og lade blikket vandre udover havet.
Læs mere
10 dage
MARTS - DECEMBER
fra 29.995,-
Villa Le Duc des Praslin

Tre-generationersrejse til Seychellerne

Slap af i egen villa på Praslin - en af Seychellernes paradisiske øer. Nyd den fantastisk havudsigt mens I slapper af ved den lille private pool. Villaerne er tilknyttet et resort, og I kan naturligvis benytte faciliteterne her. Der er billeje inkluderet alle dage, så I kan udforske øen i jeres eget tempo.
Læs mere
10 dage
MARTS - DECEMBER
fra 19.995,-
Løver i Masai Mara

Bryllupsrejse til Kenya og Seychellerne

En kombination af telt på savannen, safari i en af de bedste nationalparker i Afrika - Masai Mara -afsluttet med bounty ferie på nogle af verdens smukkeste strande er i vores verden den perfekte bryllupsrejse. Vi har skræddersyet en tur til Kenya og Seychellerne, hvor I får et mix af oplevelser og forkælelse.
Læs mere
15 dage
JUNI - OKTOBER
fra 41.995,-
Aktiv ferie på Seychellerne

Aktiv ferie på Seychellerne

Seychellerne er andet end bountystrand og badeferie. Du kan krydre afslapningslivet på stranden med dykning, snorkelture, surf og paddleboards samt hikes og cykelture i de smukke omgivelser.
Læs mere
15 dage
MARTS - NOVEMBER
fra 20.995,-
Seychellernes smukkeste strande

Dubai og øhop på Seychellerne

Den perfekte kombination af pulserende storbyferie og bountystrande. Efter et par dage med byferie i Dubai er det tid til afslapning i nogle af de smukkeste omgivelser i verden på to af de større øer i Seychellerne - Mahe og Praslin. I turen er også inkluderet en kombineret sejl- og vandretur.
Læs mere
12 dage
MARTS - NOVEMBER
fra 26.995,-
Sejlads i Seychellerne

Seychellerne rundt i båd

Drømmer du om vind i sejlene, krystalklart vand og nogle af verdens smukkeste strande, kan vi tilbyde et 7-dages cruise på en skøn sejlbåd. Du bor i egen kahyt, og skal bare nyde den skønne udsigt, den lækre mad og det smukke hav. Der er snorkeludstyr, SUP boards, kajakker og fiskeudstyr ombord, ligesom du kan tilkøbe dykning.
Læs mere
13 dage
HELE ÅRET
fra 28.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Seychellerne

Få info og fakta om Seychellerne lige her!
weather

Vejret i Seychellerne

Seychellerne har over 2500 solskinstimer årligt og en gennemsnitstemperatur på 29 grader. Øerne har to sæsoner, der er domineret af henholdvis sydøstpassaten og nordvestpassaten. Fra maj til oktober er det sydøstpassaten, der giver tørt vejr og lavere luftfugtighed end ellers – havet kan være lidt uroligt i denne periode. Fra november til februar kommer der tropiske regnskyl – især i december og januar. Det er samtidig på denne tid af året, at luftfugtigheden er størst. April er en rolig og varm måned.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Højsæsonen for rejser til Seychellerne er maj til oktober. Ønsker du at snorkle eller dykke, er de bedste måneder - af hensyn til sigtbarhed - april, maj, oktober, november og december. Seychellernes bountystrande er oplagte til en bryllupsrejse i sommermånederne. Vær opmærksom på at der fra maj til september kan være en del tang på den sydvestlige del af Mahe og den sydlige del af Praslin. Fra oktober til april er der risiko for tang på Pralin’s Cote D’or strand og af og til på Mahe’s kendte strand Beau Vallon.

Rejs til Seychellerne - Paradisets forhave

I det Indiske Ocean ud fra Afrikas østkyst ligger den paradis-lignende øgruppe Seychellerne - en uspoleret perle med frodig og eksotisk natur, som de færreste steder i verden kan konkurrere med. Det er svært ikke at blive helt forgabt i de paradisiske omgivelser, men de forskellige øer har også meget mere at byde på.

På din rejse til Seychellerne har du rig mulighed for at nyde både de smukke hvide strande og kradse dybere ned under overfladen af ferieparadiset og opdage, hvilke kulturelle skatte og anderledes naturoplevelser, der gemmer sig der.
Sejlads i Seychellerne

Seychellerne byder på en vaskeægte bountyferie

Det er bestemt ikke kun på postkortet, at Seychellerne ser helt vidunderligt ud. Med vores rejser til Seychellerne kan du tage på en uforglemmelig strand-og badeferie og nyde eventyrlig afslapning med alt, hvad det indebærer: Kridhvide sandstrande, azurblåt hav, hyggelige hoteller, naturlige koralrev og smukke palmer, der svajer let og elegant i den milde brise.

Silhouette, Seychellerne

Fantastiske naturoplevelser med et spektakulært dyreliv

Seychellerne er langt fra kun udelukkende klassisk strandferie. Øgruppen har også oplevelser for den aktive eventyrer, der jagter fantastiske naturoplevelser. Er du til det helt store undervandseventyr, har du mulighed for at snorkle eller dykke ned mellem de farverige fisk og koralrev.

En vandretur i øernes frodige områder gemmer på store naturoplevelser med et eksotisk plante-og dyreliv omkring dig. Særligt Seychellernes rige fugleliv huser et stort antal af forskellige fuglearter og flere af dem sjældne, blandt andet den sorte papegøje. Du kan også tage turen over på den lille ø, Curieuse Island, og møde øens store gruppe af helt særlige lokale beboere: De kæmpe landskildpadder.
Vandretur på Seychellerne

Udforsk hovedøen Mahés livlige markeder

Seychellerne består af en samling af større og mindre øer; Ja, rent faktisk hele 115 øer, hvis du tæller efter. Det kan være svært at nå at besøge dem alle på din rejse til Seychellerne, men der er flere, som du bestemt ikke vil gå glip af.

Seychellernes største ø, Mahé, er samtidig den mest befolkede ø. Hovedstaden Victoria huser ca. 85% af hele Seychellernes befolkning, og derfor er det også et naturligt hotspot for kultur og kulinariske oplevelser. En tur til byens store madmarked, Sir Selwyn Selwyn Clarke Market, der bugner med dagens fangster fra havet, eksotiske frugter, aromafyldte krydderier og ikke mindst et sprudlende handelsliv.

Marked, Seychellerne

Opdag Praslins prægtige natur og La Digues berømte strande

Den næststørste ø, Praslin, byder på en enestående natur og flere flotte strande - i særhed Anse Lazio. På øen kan du også besøge den UNESCO-beskyttede Valle de Mai Nationalpark, hvor du blandt andet kan se verdens eneste palme med tvillingekokosnødder.

I nærheden af Praslin ligger desuden den lille hyggelige ø, La Digue, der også har sit eget bud på en ægte paradisstrand: Anse Source D'argents. Seychellerne har mange fantastiske strande, men de mest berømte finder du på Praslin og La Digue. Begge rangerer blandt de smukkeste strande i hele verden, og det er nok de færreste, som besøger Anse Lazio eller Anse Source D'argents, der er uenige i de påstande.
Anse Lazio, Seychellerne

Et kulturelt og kulinarisk potpourri

Den imødekommende befolkning på Seychellerne udgøres af en bred vifte af folk med forskellige nationale rødder, der gennem historien har rejst til eller på anden måde er endt her. Det gælder både franske plantageejere, britiske kolonister, afrikanske slaver og senere hen indiske og kinesiske handelsfolk. Denne multietniske sammensætning har medført en unik kreolsk kultur samt et spændende køkken, der er rig på friskfangede fisk og skaldyr, frugt, grønt og krydderier.

Seychellerne
faq

Hvor ligger Seychellerne?

Seychellerne er en afrikansk ø-gruppe bestående af 115 små paradisøer, beliggende midt i Det Indiske Ocean nord for Madagaskar.

Hvad hedder hovedstaden i Seychellerne?

Hovedstaden i Seychellerne hedder Victoria. Byen ligger på hovedøen Mahé, og regnes for at være verdens mindste hovedstad. Det tager cirka 10 minutter at gå fra den ene ende af byen til den anden. Trods dens begrænsede størrelse er Victoria en meget hyggelig by med sine stemningsfulde gamle gader, museer og markeder.

Hvad er kl. i Seychellerne?

Tidszonen i Seychellerne er Seychelles Time (UTC+4). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 2 timer.

Hvilket sprog taler man i Seychellerne?

I Seychellerne taler man fransk, engelsk og originalsproget kreolsk. Stort set alle taler flydende engelsk, hvilket gør det meget nemt at kommunikere med de lokale på øerne.

Hvad er Seychellerne kendt for?

Seychellerne er kendt som et sandt tropisk paradis med nogle af verdens smukkeste strande, frodig natur og et unikt dyreliv, der byder på både kæmpeskildpadder og sjældne papegøjearter. Det tropiske klima giver en gennemsnitstemperatur på 27 grader året rundt uden de store sæsonudsving, og derfor er det et populært rejsemål på alle tider af året.

Seychellerne er desuden kendt for at give en tryg og behagelig rejseoplevelse. Befolkningen er meget positive og imødekommende, og kriminalitetsraten er ekstremt lav, så du skal ikke frygte for at blive bestjålet, når du færdes rundt på øerne.

Indret din rejse til Seychellerne, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Seychellerne-eksperter, som selv har rejst i Seychellerne, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en rejse til Seychellerne for dig.


Til top