Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur sejler du rundt i 7 dage blandt nogle af Seychellernes skønne øer. Du kommer i land og ser nogle af øernes højdepunkter, ligesom du har masser af muligheder for at snorkle, ro i kajak eller prøve kræfter med et standup paddleboard. Hvis du har lyst, kan du tilkøbe en dykkerpakke eller tage den praktiske del af dit Padi dykkercertifikat herude.

Få information og fakta om Seychellerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Seychellerne her

Bedste rejseperiode

Den beskrevne sejlrute gælder fra maj - oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Med badetøj og solcreme i tasken er der afgang mod nogle af verdens smukkeste strande på Seychellerne. Du har typisk et eller to stop undervejs.
2. dag: Ankomst Mahe
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Mahe, hvor du skal bo de næste nætter på Beau Vallon stranden. Overnatning på hotel(M)
3.-4. dag: Beau Vallon stranden
Nyd den skønne strand og tag på tur i havet med snorkelmaske eller dykkerudstyr. Du kan også tage bussen til Victoria, Seychellernes hovedstad og se de hyggelige små markeder. Hvis du er her en onsdag er det et must at besøge Bazar Labrin - et hyggeligt streetfoodmarked på Beau Vallon stranden. Overnatning på hotel(M)
5. dag: Dit cruise starter
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til havnen, hvor du påmønstrer kl. 10.30 og bliver budt velkommen ombord af din kaptajn. Båden lægger fra kaj kl. 12.00 og sejler op langs Mahes nordlige kystlinie forbi Beau Vallon stranden og den smukke nordvestlige del af øen. Om aftenen serveres et lækkert creolsk måltid ombord Overnatning ombord (F,A)
6. dag: Snorkling og dykning i Baie Ternay Marine Park
Idag sejler du til det smukke Baie Ternay område på vestkysten af Mahe. Her venter roligt og krystalklart vand som indbyder til snorkling eller dykning. Om eftermiddagen sejler båden tilbage til Beau Vallon området, hvor du kan nyde den smukkeste solnedgang, der maler himlen orange og pink. Overnatning ombord (M,F,A)
7. dag: Sejlads til Cousin
Dagen starter tidligt med kurs mod Cousin, som er et naturreservat der er fredet og berømt for sit havfugleliv, hvoraf visse arter kun findes på Seychellerne. Efter frokost fortsætter båden mod Praslin, og eftermiddagen kan bruges på at snorkle, dykke eller bruge de vandsportsfaciliteter, der er med ombord. Overnatning ombord (M,F,A)
8. dag: Praslin
Morgenens sejlads går til Anse Possession på Praslin, hvor du skal i land og besøge UNESCO naturreservatet Valle de Mai. Stedet er kendt for sin tvillingekokosnød "Coco de Mer" samt den sorte papegøje, der kun lever her. Du kan gå en tur ad de velmarkerede stier under de massive palmetrækroner inden du tilbage på båden kan nyde havet måske med en snorkle- eller dykkertur eller en tur på SUP board. Overnatning ombord (M,F,A)
9. dag: La Digue
Idag sejler du til La Digue - en søvnig lille ø, hvor de mest almindelige transportmidler er oksekærrer og cykler. La Digue er hjemsted for den sjældne fugl, Paradis fluesnapperen, og er kendt for sine bløde granitklipper, der danner rammer om en af verdens mest fotograferede strande, Anse Source d'Argent. Udforsk øen på egen hånd - f.eks. kan du leje en cykel og besøge en plantageejendom, der viser traditionelle ø-aktiviteter. Overnatning ombord (M,F,A)
10. dag: Curieuse
Båden sejler fra morgenstunden til Curieuse, en ubeboet ø med mangroveskov, skildpaddefarm og gamle ruiner fra en tidligere spedalskhedskoloni. Frokosten er barbecue på stranden og du kan bagefter nyde de skønne strande og det turkise vand. Om eftermiddagen sættes kursen mod Praslin, hvor I undervejs besøger den lille smukke granit ø St. Pierre - et rigtigt godt sted at snorkle og dykke. Efter et stop her fortsætter båden til Anse Lazio - en af verdens smukkeste strande, hvor du kan hoppe i det lækre vand. Overnatning ombord (M,F,A)
11. dag: Ste Anne Marine National Park
Start dagen med et dyp i det smukke hav eller måske en tur på SUP board eller i kajak i solopgangen, eller slap af på dækket med morgenkaffe og din favoritbog. Om eftermiddagen sejler du til Mahe og båden kaster anker i Ste Anne Marine National Park, som består af en masse små granitøer. Overnatning ombord (M,F,A)
12. dag: Afmønstring og dagsrum i Victoria
Båden sejler tidligt tilbage til Mahe, hvor der er afmønstring kl. 08.30. Vi har reserveret et dagsværelse til dig i byen fra kl. 10.00, så du kan tage et bad, slappe af og fordøje sanseindtrykkene fra de seneste døgn inden du skal med flyet tilbage til Danmark.
13. dag: Ankomst Danmark
Du lander i Danmark efter hvad vi næsten er sikre på er en af de smukkeste oplevelser du har haft når det kommer til badeferie og ferie til havs.

Overnatninger

3 overnatninger på hotel ved Beau Vallon stranden
7 overnatninger i dobbeltkahyt med aircondition og eget badeværelse
Dagsværelse inden hjemrejse

Bemærkninger

Du kan tilkøbe en dykkerpakke med 8 guidede dyk eller tage den praktiske del af dit PADI dykkercertifikat ombord. Forhør dig hos din rejsekonsulent.
Det er vigtigt at du pakker i bløde tasker.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Sejlturen starter hver lørdag, så dit program skal tilrettelægges så det passer med dette.

Gruppestørrelse

Der er plads til max. 22 gæster ombord

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Husk at pakke i bløde tasker
 • Vandfast solcreme
 • Kasket/solhat
 • Badetøj

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Seychellerne t/r (inkl. bagage)
 • Transfers og overnatninger ifølge program
 • 7 nætters cruise ifølge program inklusiv personale ombord, lån af snorkeludstyr, kajakker, SUP-boards og fiskeudstyr

Prisen er eksklusiv

 • 190 euro der betales lokalt til anløbs og nationalparkafgifter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Der skal betales 190 EURO kontant per person lokalt ombord til at dække anløbsafgifter og nationalparkafgifter.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top