Søg
Søg
Deltag i Jysk Rejsebureaus webinarer om spændende rejser

Webinarer

Herunder ser du de webinarer, vi har på tapetet i øjeblikket.

Klik på kvikoversigten nedenfor for at få et samlet overblik over webinarer og datoer. Du kan også klikke på de enkelte webinarer nedenfor, for at se flere afholdelsesdatoer.
Ecuador og Galapagos
Næste foredrag: 11-06-2019 kl. 17:30

WEBINAR: Ecuador og Galapagos med dansk rejseleder

Kom med på det vildeste Ecuador eventyr, hvor vi kommer igennem alle de største og mest unikke oplevelser Ecuador har at byde på.
Læs mere og se alle datoer
Til toppen af Kilimanjaro med dansk rejseleder
Næste foredrag: 13-06-2019 kl. 18:00

WEBINAR: Trekking til toppen af Kilimanjaro med dansk rejseleder

Tag med på toppen af Kilimanjaro og oplev Afrikas højeste fritstående bjerg, hvor jeg viser billeder og fortæller om mine egne oplevelser fra trekket, samt giver gode råd og vejledning om praktiske forhold ved et udfordrende og ikke mindst fantastisk trek som dette.
Læs mere og se alle datoer
Det er super underholdende at snorkle med de vilde søløver på Galapagos
Næste foredrag: 20-06-2019 kl. 18:00

WEBINAR: Ecuador, Galapagos og Peru

Følg med mig på et uforglemmeligt eventyr igennem Peru, Ecuador og Galapagos. Begge lande byder på en hel fantastisk og varieret natur lige fra gold ørken, dramatisk Stillehavskyst, dyb jungle, unikke øer til et eventyrligt højland med store sletter og høje bjerge.
Læs mere og se alle datoer
På Kangaroo Island er der muligheder for at opleve masser af vilde kænguruer
Næste foredrag: 25-06-2019 kl. 17:30

WEBINAR: Australien

Kom med en tur til den anden side af jorden, og hør om landet der indeholder alt fra jungle til outback, og fra verdens farligste dyr til de allermest nuttede samt byder på noget af verdens smukkeste natur.
Læs mere og se alle datoer
Kenya og Tanzania
Næste foredrag: 27-06-2019 kl. 18:00

WEBINAR: Afrika - Safari, Kilimanjaro og Zanzibar

Følg med mig på et fantastisk eventyr i Kenya og Tanzania. Begge lande byder på en storslået natur og et rigt dyreliv, der bestemt er en rejse værd, og som man kun kan forelske sig i. Uanset om man er til vandring til toppen af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, safari, eller kridhvide sandstrande med turkisblå vand og svajende palmer på Zanzibar, så er både Kenya og Tanzania helt fantastiske rejselande.
Læs mere og se alle datoer
Filippinerne - El Nido
Næste foredrag: 04-07-2019 kl. 17:30

WEBINAR: Filippinerne

Drømmer du om kridhvide sandstrande, dykning og snorkling i verdensklasse i et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv, vandring i nogle af verdens flotteste risterrasser, bestigning af vulkaner og fantastiske landskaber, så vil Filippinerne helt sikkert slå benene væk under dig.
Læs mere og se alle datoer
Canada for alle aldre
Næste foredrag: 15-07-2019 kl. 17:30

WEBINAR: Canada for alle aldre

Spænd sikkerhedsselen, og kom med på et roadtrip igennem det vestlige Canada.
Læs mere og se alle datoer
Grupperejser for unge med Jysk Rejsebureau | Backpacker Adventure
Næste foredrag: 16-07-2019 kl. 16:00

WEBINAR: Grupperejser for unge - Backpacker Adventure

Er du ung og klar på eventyr? I aften fortæller jeg om mulighederne for at komme ud i verden sammen med andre unge i en gruppe med masser af frihed.
Læs mere og se alle datoer
Overnat i telt ved en Masai Landsby
Næste foredrag: 18-07-2019 kl. 18:00

WEBINAR: Aktiv safari i Kenya med dansk rejseleder

Tag med Jysk Rejsebureau til Kenya på et aktivt safarieventyr. På rejsen skal I trekke på kraterkanten af den sovende vulkan Mt. Longonot, cykle blandt vilde dyr i Hells Gate Nationalpark, safari i Nationalparkerne Lake Nakuru og Masai Mara. Rejsen slutter med homestay ved Kenyas stolte folk, Masaierne.
Læs mere og se alle datoer
Bjrøne, Alaska
Næste foredrag: 23-07-2019 kl. 17:30

WEBINAR: Alaska – The Last Frontier

Tag med på en uforglemmelig rejse til Alaskas uberørte vildmark, hvor naturen og dyrelivet giver dig en fuldstændig WOW oplevelse. Oplev det nordlige Alaska, som byder på alt fra storslået rå natur med et væld af dyreliv til Nordamerikas højeste bjerg Denali og hele vejen til den sydlige kyst, hvor havet byder på de smukkeste gletchere, isbjerge og et hav af marine dyreliv i alle størrelser. Alaska er uden tvivl ”The Last Frontier” og skal opleves med krop og sjæl.
Læs mere og se alle datoer
Everest Base Camp, Nepal, Charlotte Høi
Næste foredrag: 25-07-2019 kl. 18:00

WEBINAR: Trekking til Mt. Everest Base Camp med dansk rejseleder

Tag med mig på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Mount Everest Base Camp, hvor vi kommer tæt på flere af verdens højeste tinder og ikke mindst på Sherpa folkets betagende levevis.
Læs mere og se alle datoer
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Næste foredrag: 01-08-2019 kl. 17:30

WEBINAR: Brasilien - storby, natur og dyreliv

Lad hofterne svinge til samba rytmer, og giv dig hen til den latinamrikanske mentalitet som får dig til at komme helt ned i gear. Brasilien tager imod dig med åbne arme og tilbyder oplevelser for alle aldre, om du er til storby, strand eller storslåede natur og dyreliv, så er Brasilien landet du skal rejse til.
Læs mere og se alle datoer
Oplev Isla Tortuga
Næste foredrag: 08-08-2019 kl. 17:30

WEBINAR: Costa Rica og Panama

Kom med på en rundrejse igennem et af central Amerikas mest kendte lande - Costa Rica og central Amerikas mest oversete perle - Panama.
Læs mere og se alle datoer
Machu Picchu, Peru
Næste foredrag: 29-08-2019 kl. 18:00

WEBINAR: Machu Picchu og Choquequirao med dansk rejseleder

Tag med Jysk Rejsebureau på et uforglemmeligt trek til to af Perus mest imponerende Inkaruiner - Choquequirao og Machu Picchu. Oplev Andesbjergenes spektakulære natur og få indblik i inkaernes sagnomspundne historie.
Læs mere og se alle datoer
Thailand
Næste foredrag: 24-09-2019 kl. 17:30

WEBINAR: Thailand

Tag med mig på en rejse til Thailand, som byder på de smukkeste strande, spændende kulturoplevelser med guldbelagte templer og et køkken, som man kun kan forelske sig i. Uanset om man er til dykning eller snorkling efter eksotiske fisk og farverige koraller, tropisk jungletrekking eller enestående oplevelser til vands, er Thailand et land, som sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre.
Læs mere og se alle datoer
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: