Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
En rejse til Costa Rica vil være en rejse med mulighed for store naturoplevelser og dyrelivet i fokus. Her kan opleves alt fra vandring på hængebroer til vulkaner, grotter og sejlture blandt krokodiller. Landets størrelse gør at du kan nå at opleve en masse forskellige områder på kun få uger.

Vi vil i løbet af aftenen komme ind på nogle af højdepunkterne samt sæsoner, dyreliv, adventure, og de forskellige transportmuligheder i landet. Bl.a. muligheden for at lave en spændende kør-selv-ferie.

Til sidst kommer vi lidt ind på mulige destinationer som Costa Rica kan kombineres med.

Vi ser frem til at inspirere dig til dit rejseeventyr i Costa Rica.


Med venlig hilsen
Ann Cathrine Kallehave Larsen og Jacob Hilstrøm


Foredraget afholdes enten af Ann Cathrine eller Jacob.


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 08-08-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent, Ann Cathrine Kallehave Larsen

Ann Cathrine Kallehave Larsen

Rejsekonsulent

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top