Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til USA. Du kan få skræddersyet din rejse til USA helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til USA.

Viser 41 oplevelser

Nyd friheden på roadtrip i USA med Jysk Rejsebureau

Det klassiske roadtrip i vest USA

Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Utah & Nevada. Selvom ruten tager dig til de klassiske must-sees, så har vi krydret den med fede d-tours og unikke stops. Oplev Las Vegas, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, m.fl.
Læs mere
16 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 19.495,-
fra 6.795,-
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop p magiske Hawaii

Ø-hop på magiske Hawaii

Aloha og velkommen til paradiset Hawaii! I Stillehavet finder du paradisøerne Hawaii med smukke bountystrande, vulkaner, fantastisk natur, koralrev og farverige fisk, hvaler, havskildpadder og masser af kultur. Rundrejsen tager dig rundt på Big Island, Oahu og Kauai.
Læs mere
16 dage
HELE ÅRET
fra 26.995,-
fra 9.995,-
Crystal River, USA

Det bedste af Florida

Tag på den ultimative kør-selv-tur i Florida. Her får du fantastiske dyreoplevelser, fede storbyer, de bedste overnatningssteder, smukke strande og masser af forlystelsesparker.
Læs mere
14 dage
DECEMBER - MAJ
fra 15.495,-
fra 5.495,-
Det vestlige USA i autocamper

Det vestlige USA i autocamper

Kør i autocamper (motorhome) rundt i det vestlige USA's fantastiske nationalparker og storbyer. Lejen inkluderer 2400 miles, forsikringer og alt udstyr samt en overnatning i Los Angeles.
Læs mere
18 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 15.595,-
fra 5.795,-
Tag familien med på eventyrrejse i Florida, USA

Med familien på eventyr i Florida

Tag afsted med hele familien på en uforglemmelig rejse til Floridas eventyrlige forlystelsesparker, stemningsfyldte byer, vilde dyr og smukke strande. For at gøre turen så behagelig og fleksibel som muligt, har I lejebil under hele opholdet og så har vi booket alle overnatningerne for jer.
Læs mere
10 dage
DECEMBER - MAJ
fra 11.295,-
fra 4.795,-
Den store USA rundrejse

Den store USA rundrejse

Roadtrip i storslåede nationalparker, vinsmagning i Napa Valley, ø-hop på Hawaii og storbyferie i New York - dette er den ultimative rundrejse i USA fyldt med kontraster og unikke oplevelser.
Læs mere
22 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 31.495,-
Tag 3. generationer sammen til Florida. I bor under samme tag i lejlighed og poolvilla undervejs og har to biler under hele rejsen

Tre-generationersrejse i Florida

Tag afsted hele familien til Floridas smukke strande og fantastiske forlystelsesparker. I har to biler til rådighed, så I nemt kan tage på opdagelse. I Orlando bor i egen poolvilla med 5 soveværelser og ved Fort Myers bor I i to 2-værelses lejligheder ned til vandet.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 10.795,-
fra 9.995,-
Oplev USA i autocamper og bil

Oplev USA i autocamper og bil

Oplev de smukkeste nationalparker i det vestlige USA i autocamper. Efter 8 dages rundrejse i autocamper fortsætter du på kør-selv-ferie (billeje og overnatninger inkluderet) fra Las Vegas via Yosemite, San Francisco og Highway 1 til Los Angeles.
Læs mere
23 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 20.995,-
fra 8.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USA

Rejs på egen hånd i USA

Rejs op til 90 dage i USA. Du kan nyde storbylivet i New York, opleve imponerende Grand Canyon og udforske de mange nationalparker.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 5.595,-
Route 66, USA

Kør-selv-rejse langs Route 66

Inkl. helikoptertur. På denne kør-selv rejse oplever du originale vejstrækninger Route 66 fra Chicago til Los Angeles. Oplev charmerende diners og moteller, fantastiske nationalparker og fremfor alt møder du et pragtfuldt og vidtspændende Amerika.
Læs mere
17 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 19.295,-
fra 6.895,-
Den imponerende Delicate Arch i Arches National Park

De vildeste nationalparker i USA

Tag på roadtrip til USA's vildeste nationalparker. Du kommer til kendte nationalparker som Yellowstone og Grand Canyon, men også mere ukendte parker som f.eks. Crater Lake og Capitol Reef. Oplev bl.a. vilde bjørne, elge og andet wildlife, bo som Navajo-indianer og smag på den fantastiske vin i Napa Valley.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 28.695,-
Jysk Rejsebureaus fedeste kør-selv rejse i det USA

Det fedeste roadtrip i vest USA

Denne 23 dages kør-selv rejse tager dig til ikoniske storbyer og nogle af de mest øde og smukke nationalparker i det sydvestlige USA. Oplev steder som Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Bryce, Zion, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Highway 1 og Las Vegas.
Læs mere
23 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 25.995,-
New York, USA

Mærk New York & Washington

Dette rejseforslag byder på cykeltur i storbyerne, søndagsgospel i Harlem, helikopter over Manhattan og togrejse mellem byerne. Derudover er der også masser af tid til at udforske byerne på egen hånd.
Læs mere
9 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 16.595,-
På roadtrip i backpackercamper

På roadtrip i backpackercamper

I dette 21 dages rejseforslag kører du i lejet backpackercamper fra San Francisco til Los Angeles med tre overnatninger i hver af de to byer. Der er fokus på frihed og eventyr rundt i det vestlige USA.
Læs mere
21 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 10.995,-
Los Angeles byder på strand, storbyer, forlystelsparker og meget mere

Familieeventyr i det vestlige USA

Tag med familien på eventyr til vest USA. Vi har tilpasset ruten så der er noget for alle i familien: storbyer, nationalparker, strande, wildlife, shopping og meget mere. Oplev San Francisco, Monterey, Yosemite, Las Vegas, Grand Canyon og Los Angeles.
Læs mere
14 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 16.795,-
fra 6.995,-
I The Stockyards (Fort Worth) drives der hver morgen og hver eftermiddag en flok Texas-longhorn-kvæg op og ned ad hovedgaden

Det bedste af Texas & New Mexico

Det ægte amerikanske vest venter dig på denne spændende kør-selv-rejse gennem Texas og New Mexico. Der venter dig bl.a. masser af fantastiske mad- og musikoplevelser i Austin, historiske San Antonio, trekking i Big Bend, hippiebyen Marfa, de smukke grotter ved Carlsbad Caverns og cowboy-oplevelser på Wildcatter Ranch.
Læs mere
18 dage
MARTS - NOVEMBER
fra 22.795,-
Roadtrip New York - L.A. med vennerne

Roadtrip New York - L.A. med vennerne

Kryds USA med vennerne i egen lejebil. Vi hjælper med fly, overnatninger i New York og billeje samt ekspertrådgivning i rejs-selv-ruter. Inkl. ungdomstillæg på billeje (fra 20 år)
Læs mere
25 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 12.995,-
På opdagelse i Alaskas vilde natur

På opdagelse i Alaskas vilde natur

Dette rejseforslag fører dig helt ind i hjertet af Alaskas vildnis, hvor du kan opleve de imponerende gletchere, observere vilde bjørne, vandre i den storslåede natur, spotte hvaler eller tage en tur i kajak.
Læs mere
16 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 29.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USAs sydstater

Kør-selv gennem sydstaterne

Tag på kør-selv rundrejse til The deep South. Oplev ægte sydstatscharme og mærk historiens vingesus, mens du rejser igennem Georgia, Tennessee, Mississippi, Louisiana, Alabama, Florida og South Carolina.
Læs mere
20 dage
MARTS - JUNI, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 21.595,-
Portland Head Lighthouse i Maine

New England med kant

Udforsk New Englands charme, fantastiske landskaber og historiske steder på denne kør-selv-ferie. Vi har valgt at krydre turen med Finger Lakes, Adirondack-bjergene og Niagara Falls for at give turen ekstra kant og flere kontrastfyldte oplevelser.
Læs mere
18 dage
MAJ - OKTOBER
fra 19.895,-
Bison flok i Yellowstone Nationalpark

Det vilde vesten

Denne kør-selv rejse kombinerer ægte cowboystemning og smukke nationalparker som Yellowstone, Rocky Mountains, Badlands og Arches N.P. Turen går via Blackhills, hvor du kan opleve de ikoniske monumenter Crazy Horse og Mount Rushmore.
Læs mere
15 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 20.995,-
fra 5.195,-
En rejse med Rocky Mountaineer er en fantastisk togrejse som udover smuk natur også byder på forkælelse med gastronomi, design og eminent service – du skal blot læne dig tilbage og ser Canadas smukkes

Luksusrejse til Canada & Alaska

Denne luksusrejse tager dig på kør-selv ferie af Icefields Parkway og Bow Valley Parkway, med luksustoget Rocky Mountaineer til Vancouver og på krydstogt igennem Alaskas Inside Passage.
Læs mere
16 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 39.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på rundrejse i det vestlige USA & Canada

Rundrejse i det vestlige USA & Canada

Denne rundrejse tager dig på et episk roadtrip fra Yellowstone via de fantastiske nationalparker Glacier, Banff, Yoho, Jasper og i fodsporet på de gamle guldgravere til Vancouver Island og videre til USA igen, hvor Olympic N.P. og Seattle venter. Du overnatter bl.a. på de hyggeligste lodges og fedeste glamping camps.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 30.495,-
Yellowstone, Black Hills & Rockies i autocamper

Yellowstone, Black Hills & Rockies i autocamper

Tag på eventyr i autocamper fra Denver med masser af frihed og fantastiske nationalparker. Lejen inkl. 1600 miles, forsikringer og alt udstyr samt to overnatning i Denver.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 14.695,-
fra 5.895,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island

Island & USA - rå natur og pulserende storby

Oplev Islands ekstreme natur og mærk den pulserende storby New York. Dette rejseforslag kombinerer det bedste af Island og USA. Rejsen inkluderer Golden Circle og Secret Lagoon tur, hvlsafari og foodie-tur i Reykjavik.
Læs mere
9 dage
APRIL - OKTOBER
fra 14.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Fransk Polynesien og Hawaii

Fransk Polynesien og Hawaii

Velkommen til Stillehavets paradisøer. Med en kombination af San Francisco, Fransk Polynesien og Hawaii er rejsen pakket med indtryk. Pulserende storbyer, vulkanske øer, turkisblå laguner og små lokalsamfund er med til at gøre turen helt unik.
Læs mere
22 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 43.995,-
Den vildeste trekking-rejse i USA

Den vildeste trekking-rejse i USA

Tag med på det vildeste trekking-eventyr i USA. Her venter dig et fire dages back-country trek i Yellowstone med lokal guide, mountainbiketur i Arches N.P., trekking med en Navajo-indianer i Monument Valley og til slut ét af USA’s mest ikoniske dagstrek med guide i Grand Canyon.
Læs mere
15 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 33.995,-
USA's østkyst fra New York til Miami

USA's østkyst fra New York til Miami

Kontrasterne er mange på denne kør-selv-rejse ned langs USA’s østkyst, fra storbyen New York til Miami. Ruten går bl.a. via historiske Philadelphia og Williamsburg, hovedstaden Washington, verdens største marinebase i Norfolk, strandene ved Hilton Head Island, charmerende Charleston og Orlando.
Læs mere
19 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 22.195,-
fra 7.395,-
USA rejse i luksus autocamper

USA rejse i luksus-autocamper

Lev drømmen og kør i luksus-autocamper rundt i det vestlige USA's fantastiske nationalparker og storbyer. Vi har tilmed inkluderet tre overnatninger i San Francisco samt tre overnatninger i Los Angeles på luksushoteller. Lejen inkluderer 2000 miles, forsikringer, énvejsleje og alt udstyr.
Læs mere
17 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 27.995,-
fra 6.295,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpacking i US of A

USA: Tag på denne fede backpacker rundrejse i USA med storbyoplevelser, sydstatscharme, mulighed for episk roadtrip, fantastisk fastfood, sportsevents, rafting og andre adventure oplevelser, wildlife, indianerkultur og meget mere.
Læs mere
1-3 måneder
fra 6.395,-
Nyd de mange vandreture på vejen til Milford Sound

Maldiverne, New Zealand & USA

Tag på jordomrejse i 30 dage med alt inkluderet: ophold og alt transport på Maldiverne, overnatninger og billeje på New Zealand samt overnatninger i New York. Vi hjælper tilmed med masser af fede rejsetips og skræddersyer gerne turen, hvis du ønsker flere stop, at ændre ruten, forlænge ophold, opgradere overnatninger, m.m.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 53.995,-
The adrenaline rush

The adrenaline rush

Thailand, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Cook-øerne og USA: Tag jorden rundt og prøv grænser af med dykning i Thailand, skydiving i Australien, bungyjump på New Zealand, surfing i Indonesien, Ø-hop på Cook-øerne og roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 18.995,-
Med en camper rejser du i dit hjem og skaber hyggelig og faste rammer for dit barn

Jorden rundt på barsel

USA, Cook-øerne, New Zealand, Singapore og Malaysia: Nyd barslen i eget tempo og på egne præmisser på denne jordomrejse. Tag på roadtrip i USA og New Zealand, ø-hop på Cook-øerne og nyd kulturen i Singapore og Malaysia.
Læs mere
2-6 måneder
fra 18.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Verdens ekstreme natur & kultur

Island, Canada, USA, Nepal og Indien: Denne jorden rundt rejse tager dig til Islands rå natur, vilde dyr i Canada, roadtrip i USA, trekking i Himalaya og Indiens farverige kultur.
Læs mere
2-6 måneder
fra 13.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

USA, Cook-øerne, Australien & Bali

Tag på jordomrejse i 32 dage med alt inkluderet: overnatninger og billeje i USA, ophold på Cook-øerne, overnatninger og ture i Australien samt overnatninger og alt transport på Bali.
Læs mere
32 dage
APRIL - OKTOBER
fra 54.995,-
lokale børn fiji

Hello, bula & sawadee

USA, Fiji, Australien og Thailand: Tag på roadtrip på den amerikanske vestkyst. Nyd livet i tropeparadiset Fiji. Oplev Australiens koralrev og storbyer og slut eventyret i en bambushytte i Thailand.
Læs mere
2-6 måneder
fra 18.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Med familien på jordomrejse

Sydafrika, Sri Lanka, Filippinerne og USA: Kom tæt på afrikas vilde dyr, oplev den fantastiske kultur på Sri Lanka, nyd de smukke strande på Filippinerne og tag på roadtrip i USA. Dette er det perfekte jordomrejse for familien der drømmer om at komme på eventyr sammen.
Læs mere
2-6 måneder
fra 21.795,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig billet jorden rundt

Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii og USA: Oplev kontrasterne i Sydøstasien, dyk blandt farverige fisk på Great Barrier Reef, surf "like a pro" på Hawaii og oplev den ultimative frihed på roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 12.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

4 kontinenters backpackereventyr

Sydafrika, Brasilien, Argentina, Chile, Peru, Ecuador, Columbia, USA og Island: Tag på jordomrejse og oplev Afrikas vilde dyr, udlev livet som surfer i Cape Town, se solopgang over Machu Picchu, lev storbylivet i New York og kom tæt på Islands rå natur.
Læs mere
3-12 måneder
fra 14.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Backpacking i Central- og Nordamerika

USA, Mexico, Beliza, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica: Mærk storbyernes puls, tag på roadtrip i USA's imponerende nationalparker, trek blandt Mayar-uiner, fyld maven med lækre tascos, smag på mexikansk tequila, snorkel med hvalhajer, nyd reggaemusik og den caribiske stemning på Caye Caulker, m.m.
Læs mere
2-5 måneder
fra 8.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om USA

Få info og fakta om USA lige her!
weather

Vejret i USA

Der forekommer nærmest alle typer klima i USA: fra det kolde polarklima i nord til de varme regioner i syd. Tommelfingerreglen her er: jo sydligere jo varmere, og jo vestligere jo tørrere. Om sommeren kan temperaturen snige sig op på næsten 50 grader i Californien, mens vintertemperaturen visse steder i nord kan nå ned til -20 grader. Endelig kan dramatiske vejrfænomener forekomme i det sene forår ("tornado season"), og i sensommeren/efteråret ("hurricane season" - primært i Florida og det østlige USA).
travel

Bedste rejsetidspunkt

Det bedste rejsetidspunkt for rejser til USA afhænger helt af, hvilken del af landet, du vil besøge. Størstedelen af landet er rent vejrmæssigt fint at besøge fra april til midten af november. I Florida ligger højsonen januar til april (sommeren er meget varm og fugtig). I Alaska er sæsonen til gengæld relativt kort (juni - september), hvorimod Hawaii kan besøges året rundt.

USA leverer en uudtømmelig kilde af store oplevelser

USA er som at besøge flere lande i ét. Her spænder både kultur og natur lige så bredt som landets massive størrelse. Det er er også med til at gøre USA til et populært rejsemål, som eventyrere i alle aldre kan besøge igen og igen og få en unik oplevelse hver gang.

Hos Jysk Rejsebureau arrangerer vi skræddersyede rejser samt fleksible pakkerejser til USA med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Så kan du nemt drømme stort uden begrænsninger og tage på eventyr i “Mulighedernes Land”, præcist som du foretrækker det.

Tag med Jysk Rejsebureau på rejseeventyr i USA

Gå på opdagelse i de største amerikanske byer

Vores skræddersyede rejser til USA kan også tage dig forbi pulserende og ikke mindst fantastiske storbyer med gigantiske bygninger og millionvis af indbyggere. Tag eksempelvis til “Drømmenes By”, Los Angeles, eller oplev Golden Gate Bridge og de ikoniske bakker i San Francisco i vest. I øst kan du få storbyferie for alle pengene i “The Big Apple”, New York. Har du særlige byer, som du vil opleve på din rejse til USA? Så sørger vi for at arrangere alt det praktiske og give dig masser af gode idéer til de største oplevelser i de fries land.

Læs mere om USA's storbyer her
San Francisco, USA

Rejser til USA er lig med episke roadtrips

Er et roadtrip i USA på din bucket list? Rejser til USA inviterer i høj grad til masser af frihed, også på fire hjul. Hos Jysk Rejsebureau hjælper vi dig med at arrangere det ultimative roadtrip i USA og tilrettelægge den optimale rute for dig, hvad end du drager på kør-selv-ferie i autocamper eller lejer en fed bil. USA er spækket med endeløse landeveje, der tager dig igennem skiftende fantastisk natur og stemningsfyldte byer. En oplagt mulighed er for eksempel at starte turen i øst og rejse tværs hen over landet og vestpå langs den ikoniske route 66. Vi har også flere gode forslag til roadtrips i det vestlige USA, hvor der er masser af mulighed for at besøge både nationalparker og sprudlende storbyer, heriblandt Las Vegas, der om noget afspejler den unikke amerikanske frihedsånd.
Tag med Jysk Rejsebureau på autocamper ferie i USA

USA har naturoplevelser for alle

USA er et land, der er fyldt med kontraster. Det gælder for befolkningen, men især også omgivelserne, du rejser i. Naturen består af alt fra store sumpområder i sydøst og vidtstrakte prærier i store dele af landet til ikoniske klippeformationer ved Grand Canyon og storslåede nationalparker, såsom Yellowstone og Yosemite National Park, i det nordvestlige USA.

Læs mere om USA's nationalparker her

Bison på afveje ved Emerald Pool i Yellowstone

Mød mangfoldige kulturer og lokalsamfund i USA

På trods af sin relative korte alder som nation byder USA på en rig og mangfoldig kultur og ikke mindst en begivenhedsrig historie. Det skyldes i høj grad USA’s status som “immigranternes land”, som særligt tog fart mellem 1880 og 1920. Dertil er der de indfødte amerikanere, som har en helt unik historie og kultur, der går mere end 10.000 år tilbage i Nordamerika. På din rejse til USA kan du få mange unikke kulturelle oplevelser. Besøg eksempelvis Little Italy på Manhattan i New York City, landets ældste Chinatown fra 1848 i San Francisco, de forskellige reservater, der tilhører de indfødte amerikanere, eller oplev den caribiske stemning ved Key West i Florida. Overalt i USA kan du møde spændende kulturer og folk, der gemmer på deres egne spændende historier.
Little Italy i New York, USA
faq

Hvor mange bor der i USA?

Der bor ca. 329 millioner mennesker i USA. Det er ca. 56 gange den danske befolkning.

Hvad koster det at rejse til USA?

Man skal forvente et dagsbudget på lommepenge på en rejse til USA på 500-800 kr. pr. person. En rejse til USA på egen hånd starter ved 5.595 kr., men varierer meget efter ønsker og sæson.

Hvor mange stater er der i USA?

Der er 50 stater i USA. De to nyeste stater i unionen er Alaska og Hawaii, der begge blev optaget i 1959. Ud over de 50 stater har USA også distriktet Washington D.C, der fungerer som landets hovedstad. En række små øer med eget hjemmestyre har også amerikansk tilhørsforhold, som fx Amerikansk Samoa, Puerto Rico og Jomfruøerne.

Hvorfor holder man Thanksgiving?

Både blandt nordamerikas oprindelige folk og blandt nybyggerne var det ofte kutyme at fejre en sikker rejse eller en vellykket høst med en god middag. Denne tradition danner grundlag for den moderne fejring af Thanksgiving. Amerikanerne mener at kunne spore den oprindelige Thanksgivingsmiddag tilbage til en fejring af høsten og en middag mellem kolonisterne fra England og Wanpanoag-folket i 1621. I Canada mener man at kunne spore den oprindelige Thanksgiving til 1578, hvor en succesfuld ekspedition ledt af Sir Martin Frobisher blev fejret.

Hvad er hovedstaden i USA?

Washington D.C. er USAs hovedstad. Det er en spændende by, hvor man blandt andet kan se Det Hvide Hus og Lincoln-monumentet. Derudover har byen en masse fantastiske museer og hyggelige områder som fx universitetsbydelen Georgetown.

Hvad er klokken i USA?

USA er p.g.a. tidsforskellen "bagud" i forhold til Danmark. Tager man landet som helhed (Hawaii i vest til New York i øst) er der hele 6 timers tidsforskel - er klokken eksempelvis 15 i New York er den 9 om morgenen i Hawaii. Set med danske briller er østkysten (bl.a. New York) 6 timer bagud og Hawaii er 11 timer bagud. Se tidszonerne i USA her.

Hvorfra afgår der direkte flyvninger til USA?

Jysk Rejsebureau kan hjælpe med gode flyforbindelser til USA fra både Aalborg, Billund og København lufthavn. Fra Kastrup lufthavn i København, er det desuden muligt at flyve direkte til mange byer i USA. Du kan bl.a. flyve direkte til USA fra København til New York, Seattle i Washington, Boston, Chicago, Los Angeles, San Francisco og Miami i Florida.

Hvad sker der i USA?

USA er kontrasternes land. Her finder man alt fra pulserende storbyer til vild natur. Man kan fx besøge nogle af landets smukke nationalparker i Californien, dase på hvide bountystrande i Florida eller danse line dance og tage til rodeo i Texas.

Indret din rejse til USA, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne USA-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til USA for dig.


Til top