Her kan du finde oplevelser, som du kan tilkøbe til din rejse med Jysk Rejsebureau. Oplevelserne er specielt udvalgt af vores rejseeksperter og det er her, du måske kan finde den helt særlige oplevelse, der gør din rejse helt uforglemmelig.

De enkelte oplevelser kan ikke købes særskilt, men forudsætter, at du også booker dine flybilletter gennem Jysk Rejsebureau. Indhent et tilbud, book et møde eller kontakt en rejsekonsulent for at få sammensat din rejse med fly, overnatninger og oplevelser.

Viser 8 oplevelser

Surf camp i Californien

Surfing California

Tag på surf camp i Californien, enhver surfers drømmespot: hyggelig og afslappet stemning, masser af solskinstimer og gode bølger.
Læs mere
4-23 dage
APRIL - OKTOBER
fra 9.025,-
Rafting, Moab, USA

Rafting på Colorado River

Colorado River er den oplagte flod til rafting for de øvede samt for modige begyndere. Her findes masser af forskellige raftingture.
Læs mere
4,5 time
MAJ - SEPTEMBER
fra 850,-
Mountainbiking ved Moab

Mountainbiking ved Moab

Prøv kræfter med noget af verdens bedste mountainbiking ved byen Moab. Her findes ture for alle, hvad end du er nybegynder eller erfaren.
Læs mere
4 timer
MARTS - OKTOBER
fra 1.570,-
På cykel i New York

På cykel i New York

Kombiner din storbyferie til New York med en guidet cykeltur til Manhatten, Williamsburg og Brooklyn.
Læs mere
2 timer
HELE ÅRET
fra 390,-
Amish, USA

I Amish-folkets fodspor

Kombiner din storbyferie til New York med et kort ophold i Amish Country. Her oplever du at komme mange år tilbage i tiden og ser hvordan man også kan leve livet på en spændende og anderledes måde ude
Læs mere
3 dage
APRIL - OKTOBER
fra 1.595,-
Lad Jysk Rejsebureau arrangere din billeje i USA

Billeje i USA

Et af USA's mange tilnavne er "bilernes land", og det er bestemt ingen tilfældighed. Intet andet land er så oplagt til store kør-selv-oplevelser som netop USA.
Læs mere
1-62 dage
HELE ÅRET
Pris på forespørgsel

Autocamper i USA

Med en autocamper (motorhome) har du friheden til at være spontan og gribe de muligheder, der byder sig undervejs samtidig med, at du altid har dit hjem med dig. Jysk Rejsebureau tilbyder leje af auto
Læs mere
7-36 dage
HELE ÅRET
Pris på forespørgsel
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer

Backpackercamper i USA

Nyd friheden i dit eget tempo i en backpackercamper rundt i USA. Den er både billig at leje, nem at køre og benzinøkonomisk.
Læs mere
7-? dage
HELE ÅRET
Pris på forespørgsel

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top