KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
2 timer
Ekskl. fly
Fra 390,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Lær at begå dig på cykel i New York og hør om historien bag denne fantastiske storby. Efterfølgende kan du selv leje cykel og udforske The Big Apple.

Denne tur er en af mange forskellige cykelture, du kan tage på i New York. Der findes også guidede cykelture igennem Central Park, 9/11 Memorial, aften cykeltur og mange flere. Jysk Rejsebureau tilbyder også cykelture andre steder i USA, f.eks. Miami, San Francisco, Washington og Los Angeles

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det nordøstlige USA er fra april til november, da klimaet er tempereret. I forårsmånederne springer træerne ud, og området byder på behagelige temperaturer. Sommermåneder byder på varme, som vi kender det fra den danske sommer. Temperaturen falder i oktober og november, hvor bladene skifter farve og skaber maleriske landskaber med masser af kontraster. Fra december til marts hersker vinteren med bidende kulde, frostvejr og sne.

Dagsprogram

Fold program ud
Turen starter på Lower Manhattan, hvor du får udleveret cykel, hjelm og en flaske vand. Herefter går turen langs Manhatten og op til Williamsburg og Brooklyn. Herfra kan du nyde den smukke udsigt over "skyline" på Manhatten. Turen går tilbage over Brooklyn Bridge og tværs igennem Manhatten til Battery Park.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Mindre gruppertur.

Hele året

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solbriller

Prisen er inklusiv

 • Lokalguide
 • Cykel
 • Hjelm
 • Vand

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top