Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Fiji. Du kan få skræddersyet din rejse til Fiji helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Fiji.

Viser 9 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop til Fijis paradisøer

Ø-hop på Fijis paradisøer

På Fijis vidunderlige Yasawa-øer venter der kridhvide sandstrande, turkisblå laguner og melanesisk gæstfrihed.
Læs mere
16 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 29.995,-
fra 15.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Fiji

Backpacking i Fiji

”Bula” og velkommen til paradiset Fiji. På denne backpackrejse venter der dig eksotiske bounty-strande, azurblåt vand og masser af vilde aktiviteter.
Læs mere
15 dage
MAJ - OKTOBER
fra 22.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på en unik rejse til Fiji fuld af eventyr og forkælelse

Fiji Deluxe

På dette ø-hop kombineres håndplukkede boutique-resorts med fjerne og eventyrlige destinationer i Fijis øhav.
Læs mere
17 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 48.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyrskrydstogt til Fijis fjerne bountyøer

Eventyrskrydstogt til fjerne bountyøer

Tag på et eventyrligt cruise til nogle af Fijis mest isolerede øer i Kadavu- og Lau-øgrupperne. Rejsen rundes af med ren afslapning på en lille paradisø.
Læs mere
18 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 55.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Fiji

Rejs på egen hånd på Fiji

Kom godt fra start på rejsen til Fiji. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger på Nadi, inden du selv drager ud på dit eventyr.
Læs mere
Op til 30 dage
MAJ - OKTOBER
fra 15.495,-
Kom helt tæt på denne flotte fyr på  din snorkeltur

Oplev Australien, Fiji og Singapore

Kør-selv-ferie i Australien, sol og strand på Fiji og et strejf af Østens mystik - få 3 rejser til én rejses pris.
Læs mere
27 dage
APRIL - SEPTEMBER
fra 23.595,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Fiji

New Zealand, Fiji & Hong Kong

Oplev både New Zealand, Fiji og Østens mystik i Hong Kong på denne fantastiske rejse. Du får hele tre rejser til én rejses pris.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 29.195,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Vanuatu

Stillehavets perler: Vanuatu, Tonga & Fiji

Stå på toppen af en aktiv vulkan, svøm blandt enorme pukkelhvaler, oplev fremmede stammekulturer og nyd roen på en bounty-ø fra din hængekøje. Det er nogle af de highlights, der venter dig på denne eventyrlige rejse til Stillehavet.
Læs mere
17 dage
MAJ - OKTOBER
fra 44.995,-
lokale børn fiji

Hello, bula & sawadee

USA, Fiji, Australien og Thailand: Tag på roadtrip på den amerikanske vestkyst. Nyd livet i tropeparadiset Fiji. Oplev Australiens koralrev og storbyer og slut eventyret i en bambushytte i Thailand.
Læs mere
2-6 måneder
fra 18.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Fiji

Få info og fakta om Fiji lige her!
weather

Vejret i Fiji

Fiji har et stabilt klima og temperaturen ligger mellem cirka 30 grader på en varm dag og sjældent under 20 grader. Fra maj til november opleves den mildeste periode. Her regner det lidt mindre og temperaturerne er mildere.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Den bedste tid at besøge Fiji på, er den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til november. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Rejser til Fiji: Udforsk de eksotiske øer i Stillehavet

Fiji er et sandt tropeparadis midt i Stillehavet, der leverer en overdådig kavalkade af eksotiske strande med svajende palmer og azurblå laguner i smukt samspil med frodige og grønne landskaber. Fiji består af mange øer, nærmere bestemt over 300 af slagsen, hvilket gør det oplagt at tage på ø-hop. Her er der plads til både afslapning og oplevelser i naturen, og du finder ikke mindst mange fantastiske hoteller samt resorts rundt omkring på de mange øer. Derfor er rejser til Fiji ideel for enhver, lige fra eventyrlystne backpackere til børnefamilier.
Glæd dig til Fijis uspolerede palmestrande

Oplev Fijis frodige natur på din rejse

På din rejse til Fiji venter der dig nogle af klodens mest storslåede naturskønheder. På Taveuni, der også omtales som “Garden Island", finder du utæmmede regnskove, der er hjemsted for sjældne fuglearter og eksotiske blomster, og som er oplagt til trekking gennem den uspolerede natur. Yasawa-øerne byder på adventure for alle pengene med sine dramatiske vulkanske landskaber, mystiske kalkstenshuler og hemmelige, solbeskinnede strande.

Tavoro-vandfaldet på Taveuni Island

Udforsk Fijis fantastiske undervandsliv

Under havets overflade åbner Fiji op for endnu et naturvidunder. Bligh Water og Rainbow Reef er steder, du simpelthen er nødt til at opleve gennem dykker- eller snorkelbriller. Her finder du nogle af verdens mest levende koralrev, der stråler i alle regnbuens farver, og der er samtidig rig mulighed for at svømme side om side med djævlerokker, skildpadder og tropiske fisk i alle afskygninger.

Kom helt tæt på denne flotte fyr på  din snorkeltur

Nyd eventyrlig afslapning på Fiji

Mange rejser til Fiji på grund af de hvide strande, det azurblå vand og det dejlige tropiske klima, der indeholder alt det, man forventer af en vaskeægte bounty-ø — Og øgruppen lever i dén grad op til forventningerne. Natadola Beach på Viti Levu er indbegrebet af eksotisk ø-paradis og blandt Fijis absolut bedste strande.


Læs en god bog i en hængekøje på Waya Island

Fordyb dig i Fijis fascinerende traditioner

Fijis kultur gemmer på masser af unikke traditioner, som er oplagt at opleve på første hånd for dig, der ønsker at dykke et spadestik dybere ned i landets unikke ånd. På din rejse til Fiji bør du især ikke misse muligheden for at prøve kava, der ikke blot er en traditionel lokal drik lavet på planten af samme navn, men som også udgør et vigtigt element i den lokale kultur og en række særlige ceremonier. En anden væsentlig del af Fijis kulturarv er "Meke", som er en levende forestilling, der kombinerer dans og fortællinger gennem sang som en fascinerende måde at formidle landets legender og historier på.

Alle steder mødes du af fantastisk gæstfrihed
faq

Hvor ligger Fiji-øerne?

Fiji-øerne ligger i det sydlige Stillehav, øst for Australien og nord for New Zealand, og består af mere end 300 øer og atoller.

Hvilke destinationer kan Fiji kombineres med?

Rejser du til Fiji er det oplagt at kombinere rejsen med et stop i et eller flere andre lande. Du kan bl.a. besøge Singapore, Japan, Australien, New Zealand, USA og Canada.

Hvad kan man lave i Fiji?

Landet med de mange øer byder på første klasses oplevelser, hvad enten du er til afslappende solbadning og snorkling eller sanseberigende dykning, surfing og rafting.

Hvor mange af Fijis øer er beboede?

Kun omkring 100 af de 300 øer er beboede.

Indret din rejse til Fiji, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Fiji-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi din rejse til Fiji for dig.


Til top