17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 44.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne drømmerejse går til nogle af Stillehavets mest imødekommende befolkningsgrupper. Du kan ikke undgå at blive påvirket af den afslappede stemning, som hersker her midt ude i Stillehavet. På rejsen bor du på hyggelige resorts, hvorfra du kan udforske øerne i havkajak eller på cykel. Der er masser af mulighed for at snorkle på farverige koralrev blandt enorme stimer af fisk eller slappe af i en hængekøje under palmerne. Du kommer tilmed til nogle af de bedste dykker-sites i Stillehavet. Turen inkluderer bl.a. overnatninger, flybilletter og alt transport samt snorkel-tur med pukkelhvaler, vulkan-trekking på den aktive vulkan Mt. Yasur, møde med Yakel-stamme på Vanuatu og muligheden for at opleve stammefolkets sorte magi på Tanna.

Få information og fakta om Vanuatu her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Vanuatu her
Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her
Få information og fakta om Tonga her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Tonga her

Bedste rejseperiode

Rejsen til Vanuatu, Fiji og Tonga kan foretages året rundt. Generelt er den bedste rejseperiode fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1-2. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Vanuatu. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Singapore og Brisbane. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst til Port Vila
Ankomst til Port Villa, hvor du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, der ligger centralt i Port Vila.
4. dag: Kajak-eventyr og zip-line på Efate
Glæd dig til en dag med masser af oplevelser på Vanuatus hovedø. Morgenen starter med en kajaktur langs øens snoede floder gennem jungle og forbi lokale landsbyer. Du sejler i ca. halvanden time, og turen slutter af med lidt frisk stillehavsfrugt og mulighed for en dukkert i det kølige vand. Senere på dagen bliver du kørt op i Efates højland, hvor du skal prøve kræfter med øens zip-line-center. Den hårblæsende bane går mellem de høje trætoppe og med de mest fantastiske udsigter over øen og det krystalblå vand. Det bliver en oplevelse, du sent vil glemme. (M)
5. dag: Afrejse fra Port Villa til Tanna
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Tanna. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Whitegrass Ocean Resort & Spa. Whitegrass Ocean Resort & Spa er et hyggeligt resort med pool og udsigt over havet. Tag på dagstur til den imponerende Blue Cave, Lenuanatuaiu-vandfaldet eller nogle af øens mange andre seværdigheder. (M)
6. dag: Vulkan-trekking på Mt. Yasur
Du har dagen på egen hånd på Tanna, inden du om eftermiddagen starter din trekkingtur til Yasur-vulkanen. Yasur er en af de mest kendte vulkaner i Vanuatu og en af de mest aktive vulkaner i verden. Den 361 meter høje vulkan har været i udbrud i omkring 800 år. Du kan trekke op til kraterkanten, hvis forholdene tillader det, hvorfra du kan opleve krateret spyde rødglødende lava! Du mærker virkelig naturens kræfter på helt tæt hold. (M)
7. dag: Sort magi og stammefolk på Tanna
Tidlige morgen går turen med firehjulstrækker dybt ind i Tannas højland, hvor Yakel-stammen lever upåvirket af den moderne verden. Gamle traditioner dyrkes stadig og du får et unikt indblik i deres livstil. Stammen du besøger er meget imødekommende og nysgerrig på hvor du kommer fra. Overalt, hvor du går vil du have en gruppe af børn efter dig, som nysgerrigt vil lytte til de ældre fortælle om stammens historie og levemåde. Til slut samles alle i byen og danser og synger, en smuk afslutning på et fantastisk møde. Inden du sætter dig tilbage i bilen, kommer alle fra landsbyen hen for at give dig hånd og sige farvel. Turen slutter tilbage på resortet, hvor du får tid til at spise frokost. Efter frokost går turen med firehjulstrækker til højlandet på Tanna, hvor du får mulighed for at opleve Black Magic. Black Magic, eller sort magi, praktiseres stadig i dag af stammefolk her på øen. Du lærer om og oplever den sorte magis hemmeligheder, som man har brugt i hundredvis af år her. Du vil få mulighed for at deltage i en kava-ceremoni og lære om stammefolkets tro og måde at leve på i junglen. En helt igennem autentisk oplevelse! (M)
8. dag: Afrejse fra Tanna til Fiji
Rejsen forsætter i dag til Fiji. Du bliver om morgenen afhentet på Whitegrass Ocean Resort & Spa og kørt i lufthavnen. Herfra flyver du til Nadi på Fiji. I lufthavnen bliver du afhentet og kørt til Aquarius on The Beach, som ligger ved byen Nadi. (M)
9. dag: Afslapning på Fiji
Der er i dag tid til at fordøje de fantastiske oplevelser, du har haft på Vanuatu. Slap af på stranden eller ved poolen. Du bestemmer selv tempoet, måske du har lyst til at på opdagelse i Nadi eller prøve kræfter surfing. Det er muligt at forlænge dit ophold på Fiji og tage på ø-hop på Yasawa-øerne, som byder på små bounty-øer, fantastisk snorkling og dykning, kajak og paddleboarding samt masser af badeferie og kultur.
10. dag: Afrejse fra Fiji til Vava'u
Du bliver hentet og kørt til lufthavnen og flyver til Vava'u. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Treasure Island Eco Resort. Treasure Island Eco Resort er et hyggeligt eco resort, som ligger ud til en bounty-strand omgivet af gode vandreruter. Fra resortet kan du udforske de omkringliggende øer i kajak samt opleve koralrev og farverige fisk på snorkelture. Resortet ligger uforstyrret, og stedet emmer af god stemning.
11. dag: Snorkling med pukkelhvaler
I dag venter der dig en helt unik oplevelse: du skal snorkle med pukkelhvaler. Pukkelhvaler kan blive op til 15 meter lange og vejer omkring 25-30 tons. Pukkelhvaler er meget nemme at identificere. Foran ryg-finnen har den en tydelig pukkel, og dens finner er meget lange i forhold til alle andre hvalarter, op til 5 meter lange. Pukkelhvalen er kendt for sin sang, som menes at være en del af parringslegen. Du kan opleve denne sang, mens du snorkler blandt disse enorme pattedyr. Alt snorkeludstyr er inkluderet. (F).
12-13. dag: Opdagelse på Vava'u
Dagene har du på egen hånd til at opleve Vava'u. I ø-gruppen findes der masser af gode aktiviteter og seværdigheder. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tager på marked i Utakalongalu, dykker ved vraget Clan MacWilliam eller udforsker de imponerende grotter Swallows' Cave og Mariners Cave.
14. dag: Afrejse fra Vava'u til Tongatapu
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Tongatapu. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til kørt til Heilala Holiday Lodge. Heilala Holiday Lodge ligger ved en smuk bounty-strand, hvor du kan snorkle, sejle kajak, surfe eller slappe af i en hængekøje og nyde en af øens smukkeste solnedgange.
15. dag: Afslapning på Tongatapu
Dagen har du på egen hånd på Tongatapu, så der er rig mulighed for at opleve ø-gruppen. Der er gratis cykelleje, så du kan udforske hovedstaden Nuku'alofa, opleve Mapu'a 'a Vaea Blowholes, tage en svømmetur i Anahulu Cave, se sagnomspundne Ha'amonga'a Maui Trilithon, tage til gudstjeneste i en af de lokale kirker eller nyde de mange smukke strande.
16. dag dag: Afrejse fra Tongatapu
Der er afrejse fra paradiset Tonga via Sydney eller Singapore mod Danmark. Der er mulighed for at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det.
17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på Moorings Hotel i Port Vila i Harbourside Room
4 overnatninger på Whitegrass Ocean Resort & Spa, Oceanview Bure
2 overnatninger på Aquarius on The Beach, Nadi i dobbeltværelse
4 overnatninger på Treasure Island Eco Resort, Vava'u i Garden twin Fale
2 overnatninger på Heilala Holiday Lodge, Tongatapu i Tongan fale

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- og boutiquehoteller til luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Port Villa / Port Villa - Tanna / Tanna - Nadi / Nadi - Vava'u / Vava'u - Tongatapu / Tongatapu - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Morgentur i kajak på Efate med engelsktalende guide
 • Zip-line på Efate med engelsktalende guide
 • Vulkan-trekking på Mt. Yasur med engelsktalende guide
 • Heldagstur på Tanna, hvor du oplever sort magi og stammefolk med engelsktalende guide
 • Heldags-snorkeltur med pukkelhvaler
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top