Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Vanuatu
Kom tæt på lokalbefolkningen og lær, hvordan det er at bo på de isolerede Stillehavsøer
På øen Tanna kan du komme helt tæt på den aktive vulkan Yasur
Snorkel med pukkelhvaler på Tonga fra juli-oktober
Nyd de mange smukke vandfald på Vanuatu
Lokale børn ved Yasur vulkanen på øen Tanna
På øen Tanna kan du komme helt tæt på den aktive vulkan Yasur
Oplev sort magi, lær krigsdans og smag kava dybt inde i Tannas jungle
Tag til søndagsgudstjeneste i en af de lokale kirker, som er en helt unik oplevelse
Nyd de mange smukke strande og øde bounty-øer
Her kører alt på ”Tonga-tid”, så alt kan vente til i morgen og de lokale byder dig velkommen med Malo e lelei (hej)
Tonga byder på verdensklasse snorkling og dykning
Du kommer hurtigt ned i gear og glemmer hverdagens stress
Her kører alt på ”Tonga-tid”, så alt kan vente til i morgen og de lokale byder dig velkommen med Malo e lelei (hej)
Her kører alt på ”Tonga-tid”, så alt kan vente til i morgen og de lokale byder dig velkommen med Malo e lelei (hej)
Lokale fiskere i gang med at hive dagens fangst ind
Du kan også tage på markede og nyde stemning mens du shopper lokale souvenirs
De lokale er utrolig imødekommende og gæstfrie. Overalt vil du blive budt velkommen, og de viser med glæde deres land
Her kører alt på ”Tonga-tid”, så alt kan vente til i morgen og de lokale byder dig velkommen med Malo e lelei (hej)
Mapu'a 'a Vaea Blowholes på Tongatapu
Ildshow i Hina Cave
Den imponerende Blue Cave på øen Tanna på Vanuatu
På rejsen bor du på hyggelig resorts, hvor der er fokus på god og afslappet stemning
Vanuatu og Tonga byder på fantastisk dykning eller snorkling blandt farverige koralrev, kæmpe stimer af fisk, vrag og huler
Vanuatu er også kendt for at være et af de bedste områder i verden for dykning, hvor du bl.a. kan dykke på Coolidge-vraget
På øerne finder du smukke vandfald og krystalklare ferskvandssøer
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Vanuatu
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Vanuatu
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Vanuatu
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Vanuatu
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Vanuatu

Stillehavets perler: Vanuatu, Tonga & Fiji

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 32.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 17 dage

Stå på toppen af en aktiv vulkan, svøm blandt enorme pukkelhvaler, oplev fremmede stammekulturer og nyd roen på en bounty-ø fra din hængekøje. Det er nogle af de highlights, der venter dig på denne eventyrlige rejse til Stillehavsøerne Vanuatu, Fiji og Tonga.

Denne drømmerejse går til nogle af Stillehavets mest imødekommende befolkningsgrupper. Du kan ikke undgå at blive påvirket af den afslappede stemning, som hersker her midt ude i Stillehavet. På rejsen bor du på hyggelige resorts, hvor du på egen hånd kan udforske øerne i havkajak eller på cykel. Der er masser af mulighed for at snorkle på farverige koralrev blandt enorme stimer af fisk eller slappe af i en hængekøje under palmerne. Du kommer tilmed til nogle af de bedste dykker-sites i Stillehavet. Turen inkluderer overnatninger, flybilletter og alt transport samt snorkel-tur med pukkelhvaler, vulkan-trekking på den aktive vulkan Mt. Yasur, møde med Yakel-stamme på Vanuatu og muligheden for at opleve stammefolkets sorte magi på Tanna.

Jysk Rejsebureau laver rejser til stort set alle Stillehavsøer, så drømmer du om at komme til Cook-øerne, Fransk Polynesien, Samoa eller Hawaii, så kan vi også være behjælpelige med dette - læs mere her.

Sæson

Rejsen til Vanuatu, Fiji og Tonga kan foretages året rundt. Generelt er den bedste rejseperiode fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Snorkel med pukkelhvaler på Tonga fra juli-oktober

Detaljeret beskrivelse

1-2. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Vanuatu. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Singapore og Brisbane. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.

3. dag: Ankomst til Port Vila
Ankomst til Port Villa, hvor du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til Hideaway Island Resort. Hideaway Island Resort ligger på en smuk bounty-ø, hvor du kan snorkle, sejle kajak og slappe af under palmerne.

4. dag: På eventyr i Port Vila
Dagen har du på egen hånd, så der er rig mulighed for at tage på eventyr: udforsk hovedstaden Port Vila, tag til gudstjeneste i en af de lokale kirker, tag på Port Vila marked eller nyd en forfriskende svømmetur ved Mele Cascades.

5. dag: Afrejse fra Port Villa til Tanna
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Tanna. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Tanna Evergreen Resort. Tanna Evergreen Resort er et hyggeligt resort, som ligger ud til en smuk strand med fantastisk snorkling. Tag på dagstur til den imponerende Blue Cave, Lenuanatuaiu-vandfaldet eller nogle af øens mange andre seværdigheder.

6. dag: Vulkan-trekking på Mt. Yasur
Du har dagen på egen hånd på Tanna, inden du om eftermiddagen starter din trekkingtur til Yasur-vulkanen. Yasur er en af de mest kendte vulkaner i Vanuatu og en af de mest aktive vulkaner i verden. Den 361 meter høje vulkan har været i udbrud i omkring 800 år. Du kan trekke op til kraterkanten, hvis forholdene tillader det, hvorfra du kan opleve krateret spyre rødglødende lava! Du mærker virkelig naturens kræfter på helt tæt hold.

7. dag: Sort magi og stammefolk på Tanna
Tidlige morgen går turen med firehjulstrækker dybt ind i Tannas højland, hvor Yakel-stammen lever upåvirket af den moderne verden. Gamle traditioner dyrkes stadig og du får et unikt indblik i deres livstil. Stammen du besøger er meget imødekommende og nysgerrig på hvor du kommer fra. Overalt, hvor du går vil du have en gruppe af børn efter dig, som nysgerrigt vil lytte til de ældre fortælle om stammens historie og levemåde. Til slut samles alle i byen og danser og synger, en smuk afslutning på et fantastisk møde. Inden du sætter dig tilbage i bilen, kommer alle fra landsbyen hen for at give dig hånd og sige farvel. Turen slutter tilbage på resortet, hvor du får tid til at spise frokost.
Efter frokost går turen med firehjulstrækker til højlandet på Tanna, hvor du får mulighed for at opleve Black Magic. Black Magic, eller sort magi, praktiseres stadig i dag af stammefolk her på øen. Du lærer om og oplever den sorte magis hemmeligheder, som man har brugt i hundredvis af år her. Du vil få mulighed for at deltage i en kava-ceremoni og lære om stammefolkets tro og måde at leve på i junglen. En helt igennem autentisk oplevelse!

8. dag: Afrejse fra Tanna til Fiji
Rejsen forsætter i dag til Fiji. Du bliver om morgenen afhentet på White Grass Ocean Resort og kørt i lufthavnen. Herfra flyver du til Nadi på Fiji. I lufthavnen bliver du afhentet og kørt til Aquarius on The Beach, som ligger ved byen Nadi.

9. dag: Afslapning på Fiji
Der er i dag tid til at fordøje de fantastiske oplevelser, du har haft på Vanuatu. Slap af på stranden eller ved poolen. Du bestemmer selv tempoet, måske du har lyst til at på opdagelse i Nadi eller prøve kræfter surfing. Det er muligt at forlænge dit ophold på Fiji og tage på ø-hop på Yasawa-øerne, som byder på små bounty-øer, fantastisk snorkling og dykning, kajak og paddleboarding samt masser af badeferie og kultur.

10. dag: Afrejse fra Fiji til Vava'u
Du bliver hentet og kørt til lufthavnen og flyver til Vava'u. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til Treasure Island Eco Resort. Treasure Island Eco Resort er et hyggeligt eco resort, som ligger ud til en bounty-strand omgivet af gode vandreruter. Fra resortet kan du udforske de omkringliggende øer i kajak samt opleve koralrev og farverige fisk på snorkelture. Resortet ligger uforstyrret, og stedet emmer af god stemning.

11. dag: Snorkling med pukkelhvaler
I dag venter der dig en helt unik oplevelse: du skal snorkle med pukkelhvaler. Pukkelhvaler kan blive op til 15 meter lange og vejer omkring 25-30 tons. Pukkelhvaler er meget nemme at identificere. Foran ryg-finnen har den en tydelig pukkel, og dens finner er meget lange i forhold til alle andre hvalarter, op til 5 meter lange. Pukkelhvalen er kendt for sin sang, som menes at være en del af parringslegen. Du kan opleve denne sang, mens du snorkler blandt disse enorme pattedyr. Alt snorkeludstyr er inkluderet. (F).

12-13. dag: Opdagelse på Vava'u
Dagene har du på egen hånd til at opleve Vava'u. I ø-gruppen findes der masser af gode aktiviteter og seværdigheder. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tager på marked i Utakalongalu, dykker ved vraget Clan MacWilliam eller udforsker de imponerende grotter Swallows' Cave og Mariners Cave.

14. dag: Afrejse fra Vava'u til Tongatapu
Du bliver hentet på dit resort og kørt til lufthavnen, hvorfra flyveturen går til Tongatapu. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt til kørt til Heilala Holiday Lodge. Heilala Holiday Lodge ligger ved en smuk bounty-strand, hvor du kan snorkle, sejle kajak, surfe eller slappe af i en hængekøje og nyde en af øens smukkeste solnedgange.

15. dag: Afslapning på Tongatapu
Dagen har du på egen hånd på Tongatapu, så der er rig mulighed for at opleve ø-gruppen. Der er gratis cykelleje, så du kan udforske hovedstaden Nuku'alofa, opleve Mapu'a 'a Vaea Blowholes, tage en svømmetur i Anahulu Cave, se sagnomspundne Ha'amonga'a Maui Trilithon, tage til gudstjeneste i en af de lokale kirker eller nyde de mange smukke strande.

16. dag dag: Afrejse fra Tongatapu
Der er afrejse fra paradiset Tonga via Sydney eller Singapore mod Danmark. Der er mulighed for at gøre stop på hjemrejsen, såfremt du ønsker det.

17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatning:
14 nætter på resort.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Det er muligt at opgradere til bedre eller lavere standard på overnatningerne, forlænge ophold samt tilkøbe ture.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 32.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Port Villa / Port Villa - Tanna / Tanna - Nadi / Nadi - Vava'u / Vava'u - Tongatapu / Tongatapu - Danmark
 • Alle transfers fra lufthavn til resort t/r på alle øer
 • 2 overnatninger på Hideaway Island Resort, Port Villa i waterview resort dobbeltværelse
 • 4 overnatninger på Tanna Evergreen Resort, Tanna i bungalow
 • Gruppetur til Mt. Yasur med lokal guide
 • 1/2 dags gruppetur til Yakel-stammen
 • 1/2 dags gruppetur med fokus på sort magi
 • 2 overnatninger på Aquarius on The Beach, Nadi i dobbeltværelse
 • 4 overnatninger på Treasure Island Eco Resort, Vava'u i Garden twin Fale
 • Snorkling med pukkelhvaler på Vava'u inkl. transfer t/r, frokost og snorkeludstyr (gruppetur)
 • 2 overnatninger på Heilala Holiday Lodge, Tongatapu i Tongan fale

Prisen er eksklusiv

 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Lommepenge
 • Ture og udflugter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: