Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Vi har på vores aktive rejser med dansk rejseleder nøje udvalgt nogle interessante rejsemål og sammensat nogle spændende aktive ture med ekstra fokus på naturoplevelser. Her er en dansk rejseleder med hele vejen, hvilket giver tryghed på rejsen. Oplevelserne er specielt udvalgt og arrangeret til rejsens formål.

Samtidig med at du får indsigt i interessante og anderledes kulturer og får naturen helt ind under huden, kan du dele oplevelserne med de andre i gruppen, som har samme interesse for turen og dets indhold som dig selv.

På en aktiv rejse med dansk rejseleder bliver du introduceret for spændende oplevelser, du på egen hånd ikke ville kunne opleve på samme tid og med samme intensitet. På denne måde udnytter du ferietiden optimalt.

Rejserne foregår i mindre grupper på mellem 9 og 18 personer og der er faste rejsetidspunkter for rejserne.

Viser 16 oplevelser

Bestig Mera Peak i Nepal med Rasmus Kragh

Bestig toppen af Mera Peak i 6.461 meters højde med Rasmus Kragh og Jysk Rejsebureau. Et meget varieret trek, hvor du kommer gennem skove, dale, ser klostre og Sherpalandsbyer, gletsjere og høje pas. Hele tiden med toppen som mål og Himalayabjergkæden som baggrund. Undervejs på turen vil rejseleder og coach Rasmus Kragh, have fokus på selvudvikling gennem refleksion, sparring og samtale.
Læs mere
26 dage
22-09-2022
fra 35.995,-
Pilgrimsvandring på Caminoen med dansk rejseleder

Pilgrimsvandring på Caminoen

Gå den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela på denne vandretur på Caminoen. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.
Læs mere
8 dage
13-08-2022
fra 10.995,-
Everest Base camp - ARDR

Trek til Everest Base Camp

Kom tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis. Jysk Rejsebureau inviterer dig med på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Everest Base Camp.
Læs mere
19 dage
01-10-2022
fra 20.995,-
Trek til toppen af KIlimanjaro

Trek til toppen af Kilimanjaro

Tag med Jysk Rejsebureau til toppen af Kilimanjaro og oplev Afrikas højeste fritstående bjerg. Udsigten fra toppen er helt fantastisk, og følelsen, når vi når derop, er uforglemmelig.
Læs mere
12 dage
08-10-2022
fra 24.995,-
Personlig udvikling m. Lothar Friis på Kilimanjaro

Kilimanjaro med Lothar Friis og selvudvikling

Tidligere jægersoldat og nuværende coach Lothar Friis er rejseleder på dette trek til toppen af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Målet er at komme til toppen som et team og delmålet er, at du kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, der gør livet bedre.
Læs mere
12 dage
20-08-2022
fra 25.995,-
Trekking i Jordan med Petra og Det Døde Hav

Trekking til Petra i Jordan og besøg ved Det Døde Hav

Vi vandrer fra Dana til Petra via beduinstier og går ad ”bagvejen” fra Lille Petra til den UNESCO bevarede lyserøde by, Petra. Rejsen slutter med afslapning ved Det Døde Hav.
Læs mere
8 dage
13-11-2022
fra 15.995,-
Trekking i Høje Tatrabjergene, Slovakiet

Trekking i Slovakiet

En trekkingtur til ”Høje Tatrabjergene” i Slovakiet med dansk rejseleder. Oplev høje klippetoppe, krystalklare søer, hyggelige bjerghytter og udfordrende trekking. Vi vandrer fra hytte til hytte, og bor i små bjerglandsbyer.
Læs mere
8 dage
17-09-2022
fra 9.995,-
Vandring, Island

Vandring i vildmarken i Island med Lothar Friis

Tag med på en udfordrende vandretur i vildmarken med den forhenværende jægersoldat og nuværende coach, Lothar Friis, i Westfjord ved Ísafjörður i nordvest Island. Vi skal opleve den rå natur, arbejde sammen som et team og have nye personlige værktøjer med hjem, så vi kan se livet fra andre perspektiver.
Læs mere
10 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 17.995,-
Aktivt eventyr i New Zealand med Lothar Friis

Aktivt eventyr i New Zealand med Lothar Friis

Tag med Jysk Rejsebureau og Lothar Friis på en aktiv og mental rejse til friluftselskernes paradis, New Zealand. Her får du den smukke natur helt ind under huden samtidig med at selvudvikling er i fokus.
Læs mere
22 dage
19-11-2022
fra 36.995,-
Machu Picchu og choquequirao

Machu Picchu og Choquequirao med Lothar Friis

Tag med Jysk Rejsebureau og Lothar Friis til Peru på et uforglemmeligt trek til to af Perus mest imponerende Inka ruiner - Choquequirao og Machu Picchu. Oplev Andesbjergenes spektakulære natur og få indblik i inkaernes sagnomspundne historie på denne rejse med dansk rejseleder.
Læs mere
14 dage
09-07-2022
fra 27.995,-
Trek til toppen af Mt. Toubkal

Trek til toppen af Mt. Toubkal

Vi tager til Marokko på trekking i Atlasbjergene for at bestige Mt. Toubkal, Nordafrikas højeste bjerg. Undervejs vil du opleve fantastiske udsigter. Vi besøger også den hyggelige og stemningsfyldte by Marrakech.
Læs mere
8 dage
18-03-2023
fra 9.995,-
Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan

Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan

Glæd dig til at gå nogle af Japans mest legendariske vandreruter som f.eks. Nakasendo og Kumano Kodo. Oplev også pulserende Tokyo, kulturhovedstaden Kyoto, overnat på ryokans, bad i onsens og smag på den japanske madkulturs specialiteter.
Læs mere
15 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 34.995,-
Ecuador og Galapagos

Ecuador, Amazonas & Galapagos

Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, Amazonasjunglen og det eventyrlige Galapagos - et paradis for dyre-, natur-, historie- og adrenalinelskere.
Læs mere
18 dage
19-11-2022
fra 37.995,-
West Highland Way, Skotland

Trekking på West Highland Way i Skotland

Trekking i det skotske højland på West Highland Way og bestigning af Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m). Vandreturen er en grupperejse med dansk rejseleder. Vi bor på små hyggelige hoteller, kroer og pensionater, og vi har transport af bagage mellem overnatningerne.
Læs mere
7 dage
10-07-2022
fra 10.995,-
Trekking i Indiens Himalaya og Taj Mahal

Trek i Indisk Himalaya og besøg Taj Mahal

Tag med Jysk Rejsebureau til det Indiske Himalaya, hvor vi trekker i det flotte Markha Valley område. Vi kommer forbi små landsbyer og smukke dale, brusende floder og får undervejs nogle fantastiske udsigter. Herefter besøges nogle af Indiens mest ikoniske kulturelle steder såsom hektiske Delhi, spændende Jaipur og majestætiske Taj Mahal.
Læs mere
17 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 17.995,-
Padel Camp i Malaga i luksuriøse rammer

Padel Camp i Malaga i luksuriøse rammer

Få udviklet dine padelfærdigheder under luksuriøse forhold i Malaga. Jysk Rejsebureau og Match Padel har i samarbejde lavet en padelrejse med fokus på at udvikle dig som padelspiller, mens du nyder dit ophold på et ekslusivt 5-stjernet hotel.
Læs mere
5 dage
10-09-2022
fra 7.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jonas Blomgren Lassen, Rejsekonsulent

Jonas Blomgren Lassen

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk
Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
29.05.22 - 04.06.22
10.995,-
12.06.22 - 18.06.22
10.995,-
09.07.22 - 20.07.22
24.995,-

Værd at vide om dansk rejseleder ture

Få info og fakta om vores dansk rejseleder-ture lige her!

Hvad kræver en dansk rejseleder-tur af mig?

Det er meget forskelligt hvad en dansk rejseleder-tur kræver af dig rent fysisk, da sværhedsgraden på turene varierer en hel del. Fælles for alle turene er dog, at du skal kunne lide at være fysisk aktiv i mange timer om dagen. Under de enkelte ture kan du læse om hvad de netop hver især kræver af dig og hvordan sværhedsgraden er.


Kan man forlænge rejsen?

Ja, vores aktive rejser med dansk rejseleder kan godt forlænges med nogle ekstra dage i det land, hvor rejsen afsluttes eller et andet land. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at den samlede rejse skal være.
Kilimanjaro trek med Lothar Friis

Hvem er rejseleder på turene?

Rejselederne på vores aktive rejser med dansk rejseleder arbejder enten til dagligt hos os eller også bruger vi eksterne rejseledere, som vi har et tæt og mangeårigt samarbejde med. Rejselederne har selv gået turene og har derfor gode erfaringer med ruterne, selve det at være på en trekking- og gruppetur samt det sociale- og mentale aspekt på de længere og hårdere ture.

Læs mere om de enkelte rejseledere her eller under hver enkelt tur.
Everest Base Camp Trek, Nepal

Er flybilletter inklusiv i rejsen?

Ja, flybilletter er altid inkluderet i rejsens pris. Det gælder alle vores aktive rejser med dansk rejseleder, som du finder på denne side.


Valuta – skal man have penge med hjemmefra?

Det er forskelligt alt efter hvilken dansk rejseleder-tur man skal på, om det er god idé at medbringe lokal valuta hjemmefra. Til infomødet, som du inviteres til efter du har tilmeldt dig en tur, kan du høre hvad vi anbefaler til lige netop de lande, du skal besøge på din rejse.
Trekkingturen starter og slutter i Lukla - flyveturen er utrolig smuk

Hvad skal jeg vide om forsikringer?

En afbestillingsforsikring skal købes senest samtidigt med restbetalingen på rejsen. Prisen på en afbestillingsforsikring er 6% af rejsens samlede pris for en dansk rejseleder-tur. Med en afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du bliver forhindret i at rejse fx på grund af sygdom.

En rejseforsikring kan købes helt op til afrejse. Med en rejseforsikring er du dækket under selve rejsen, hvis uheldet er ude.
Hvad din rejseforsikring præcist dækker kan du læse mere om her

Gouda Rejseforsikring
Til top