5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er ikke tilfældigt, at padel er Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Det, der bedst kan beskrives som en kombination af squash og tennis, er nemt og billigt at komme igang med. Den stejle læringskurve er en stærk motivation for mange, idet man hurtigt - selv som nybegynder - kan få gang i lange dueller og spændende dyster.

Padel er oprindeligt opfundet i Mexico i 1969, men i dag betragter man snarere Spanien som sportens hjemland. Her har sporten virkelig gjort sit indtog, og det ses særligt, hvis man holder sommerferie ved Costa del Sol.

Sammen rejser vi til Malaga - ikke på traditionel badeferie - men for at udvikle vores padel spil i lækre omgivelser. Forude venter tre fulde dage på banen, hvor Match Padel i samarbejde med Jysk Rejsebureau har sørget for et tætpakket og sjovt program og de bedst mulige betingelser for at nyde omgivelserne og få spillet en masse padel. Formålet med turen er, at du kan udvikle dit spil i fællesskab med de andre rejsende. Med fra Danmark får vi følgeskab af en certificeret padeltræner, der bl.a. vil hjælpe dig med at styrke dine taktiske færdigheder og dit slagrepetoire. Derudover er der tilknyttet en engelsktalende spansk træner fra The Spanish Padel Federation. På alle padeltimer er der en træner til stede til at hjælpe dig med dit spil. Halvdelen af tiden bruger vi på at udvikle og træne vores færdigheder. Den resterende tid spiller vi kampe mod hinanden. Under kampene får du feedback og inputs, så du hele tiden har mulighed for at finpudse og udvikle dit spil.

Når du ikke svinger battet på banen, er der rig mulighed for at nyde området. Stranden ligger ca. 15 minutters gang fra hotellejligheden, så det er oplagt at tage en svømmetur i Middelhavet og måske et glas sangria på en af de lokale strandbarer.

Vi spiller og bor på Hotel Myramar i Fuengirola. Hotellet er særligt udvalgt af Jysk Rejsebureau som base for vores ophold. Her er indendørs og udendørs pool samt fitnesscenter og sauna. Vi bliver indkvarteret i hotellets lejligheder, der alle har altan, men vi kommer naturligvis til at bruge det meste af vores tid på hotellets padelbaner.

Rejsen er et samarbejde mellem Match Padel og Jysk Rejsebureau, men uanset hvor du spiller padel til dagligt, er du velkommen på denne tur!

Bedste rejseperiode

Med et gennemsnit på 320 solskinsdage om året har Costa del Sol ikke fået sit navn uden grund.

Malaga og Costa del Sol kan besøges året rundt, men man oplever de mest behagelige temperaturer i forårs- og efterårssæsonen, hvor dagstemperaturerne ligger mellem 20-25°, og der er begrænset nedbør. Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer omkring 30°.

Vores anbefalinger til bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er disse kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark til Malaga
Gruppen mødes i Kastrup Lufthavn eller Billund Lufthavn, hvorefter der er afgang mod Malaga på den spanske sydkyst. Flytiderne varierer (læs mere under "Bemærkninger"). Vel ankommet til lufthavnen i Malaga får vi fat i vores bagage, inden vi bliver afhentet og kørt med bus til Hotel Myramar, som ligger ca. 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Ved ankomst tidligt på dagen er der mulighed for at snøre skoene og få testet hotellets padelbaner, inden det rigtigt går løs imorgen. Ved ankomst sidst på dagen er der mulighed for at nyde hotellet og området omkring. Hvis der er stemning for det, slutter vi dagen af med en fælles middag og skåler for en god padelrejse under de varme himmelstrøg i Malaga.
2. dag: Padel og så lidt mere padel
Vi starter dagen med et lækkert morgenmåltid, inden padelbattene bliver taget frem. Herefter venter to timers padel på hotellets baner, hvor de erfarne danske og spanske trænere vil coache os. Trænernes rolle er at udvikle dit padelspil undervejs på rejsen. Det kan være din taktiske forståelse af spillet eller coaching af slag og teknik. Træningen ligger om formiddagen, hvor det er lunt i vejret, men ikke for varmt til et intensivt træningspas. Derefter er der nogle timer til at restituere, slappe af og nyde hotellets faciliteter. Costa del Sol byder på en 150 km. lang og imponerende kystlinje. Vi bor i Fuengirola, der af lokale betragtes som hjertet af Costa del Sol. Byen har næsten 10 km. strand og byder på flere historiske attraktioner. Her kan du nyde en af Spaniens længste strandpromenader, der er samlingspunkt for de lokale og byens turister. Om eftermiddagen er der igen booket padelbaner på hotellet. Vi spiller kamp, hvor du har mulighed for at få taget de nye teknikker og taktiske greb i brug i praksis. Undervejs vil den danske træner give dig værdifulde input og fif, som du kan inddrage i dit spil. Efter en lang dag med padel er kroppen sikkert ved at være godt brugt, og en tur i hotellets pool kan være en tiltrængt, afslappende aktivitet, inden det er tid til aftensmad. ([Morgenmad])
3. dag: Padel og et smut på stranden
Vi står op til endnu en dejlig dag i det sydlige Spanien, hvor der skal svedes igennem på hotellets padelbaner. Igen lægger vi ud med en session med både dansk og spansk træner tilknyttet, og I kan forhåbentligt allerede nu mærke, at det intensive forløb og personlige coaching begynder at bære frugt, og at jeres padelfærdigheder er forbedret. Inden afrejse har hver deltager udfyldt et 'Mini Padel CV', hvor man tilkendegiver sit padelniveau samt hvilke ting, man ønsker at få sat fokus på i forhold til forbedringer af egen teknik og spillet generelt. Det er disse ting, som den danske træner har fokus på i formiddagssessionerne. Solen skinner som oftest i denne del af Spanien, så dine frie timer efter dagens første padelsession kunne eksempelvis bruges på en tur til stranden. Det er naturligvis oplagt at tage en svømmetur i det lune vand, men den lange strand ved Fuengirola byder også på forskellige strandbarer og restauranter, som bl.a. serverer frisk seafood. Mangler du et adrenalinkick, så er der også mulighed for at prøve kræfter med bl.a. vandski og parasailing. Når det bliver eftermiddag, er det igen tid til at smutte ned på padelbanerne, hvor den står på frit spil med feedback fra den danske træner. Den spanske varme har lagt sig en smule, og I vil opleve en lun og behagelig temperatur, der er perfekt til en omgang padel, mens solen stille går på hæld. ([Morgenmad])
4. dag: Padel og mulighed for at tage på opdagelse i Andalusien
Endnu en dag med masser af padel ved Costa del Sol venter forude. Vi mødes på hotellets baner, hvor jeres trænere er klar med gode råd til at forbedre jeres spil. Igen i dag mærker I, at jeres niveau bliver bedre og bedre. Efter træningen og frem til eftermiddag har I timer på egen hånd. Hvis eventyrlysten kalder, kan det anbefales at leje en bil og besøge nogle af de spændende seværdigheder i denne del af Andalusien. Kør f.eks. til den lille by Nerja hvor du kan gå på opdagelse i det 5 km. lange grottesystem, eller til Setenil de las Bodegas hvor husene er bygget direkte ind i bjergskråningerne. Du kan også besøge Ronda, som ligger i 750 meters højde og er opdelt af den dybe El Tajo-kløft, der deler byen op i to. Det er også et besøg værd at tage til bjergbyen Mijas, der er kendt for sine klassiske, hvide huse og en helt fantastisk stemning. Tilbage på hotellet er det tid til at hoppe i shorts og sko og gøre klar til en god eftermiddagstræning. Der venter en gang 'Mix and Match' træning, hvor du kan praktisere og finpudse dit spil i forhold til de dessiner og råd, som du har fået fra din træner i formiddags. Den danske træner observerer kampene og kommer med gode råd undervejs. ([Morgenmad])
5. dag: Hjemrejse til Danmark
Sidste dag i Fuengirola starter stille og roligt. Der er god tid til at gøre klar til hjemrejsen. Ved sen hjemrejse er det muligt at tage en sidste omgang padel efter morgenmaden. Bussen henter os ved hoteldøren og kører os til lufthavnen i Malaga. Vi flyver tilbage til Danmark og siger tak for denne gang - forhåbentligt med forbedrede padelfærdigheder og mange nye bekendtskaber. ([Morgenmad])

Overnatninger

4 overnatninger i lejlighed på 3-stjernet Hotel Myramar i Fuengirola, inkl. morgenmad.

Hotel Myramar ligger små 30 minutters kørsel fra lufthavnen og 15 minutters gang fra stranden. På hotellet er der adgang til poolområde inde og ude, fitnesscenter, sauna samt flere restauranter.

Bemærkninger

På afgangene fra København spilles den første 2 timers session på ankomstdagen. Hvis din afgang er fra Billund, er det ikke muligt at spille padel på ankomstdagen. Disse timer bliver i stedet spillet på hjemrejsedagen. Således er der inkluderet 14 timers padel i turen, uanset om der rejses til/fra Kastrup eller Billund.

Såfremt det regner under opholdet, kan de planlagte padeltimer variere og flyttes rundt. Vi bestræber os selvfølgelig på, at alle får i alt 14 timers træning.

Inden afrejse tilsendes en formular, hvor du bliver bedt om at oprette et 'Mini Padel CV' med specificering af dit padelniveau, samt hvilke specifikke områder af dit padelspil som du ønsker hjælp til at udvikle undervejs på rejsen.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 10 deltagere, maksimum 20 deltagere

Næste: 18-05-2023
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Padelbat
 • Padelsko
 • Flere sæt sportstøj til hele turen
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Gode bøger

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Udrejse Tilmeldingsfrist Cheftræner Pris
Udsolgt Rejseperiode08.04.23 - 12.04.23 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist15-03-2023 CheftrænerMartin Nebrelius
Udsolgt Rejseperiode22.04.23 - 26.04.23 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist21-03-2023 CheftrænerKlaus Werner
Få pladser Rejseperiode18.05.23 - 22.05.23 UdrejseBillund Tilmeldingsfrist18-04-2023 CheftrænerClaus Hovgaard
7.495,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode27.05.23 - 31.05.23 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist16-04-2023 CheftrænerKlaus Werner
7.495,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode09.09.23 - 01.08.23 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist09-07-2023
7.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.10.23 - 11.10.23 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist31-08-2023
7.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.10.23 - 26.10.23 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist10-09-2023
6.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.11.23 - 08.11.23 UdrejseKøbenhavn med direkte fly Tilmeldingsfrist15-10-2023
6.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København/Billund - Malaga t/r (inkl. bagage)
 • Dansk rejseleder/træner fra Match Padel
 • Transfer mellem lufthavn og hotel ved både ankomst og afrejse
 • Overnatninger ifølge program
 • Morgenmad
 • 8 timers teknisk/taktisk padeltræning med dansk og spansk træner inkl. bolde
 • 6 timers padel 'Mix and Match' med dansk træner inkl. bolde
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Spanien er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Alle måltider udover morgenmad.
 • Tillæg for enkeltværelse 1.895,- kr. Det er muligt at dele værelse med en deltager af samme køn. Er der ingen at dele med, opkræves enkeltværelsestillæg ved restbetaling.
 • Padelbat. Kan lejes lokalt for 3,- EUR pr. dag.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 2.000 kr. er ikke refunderbart.

Fraprisen er udregnet med udgangspunkt i, at 10 personer tilmelder sig turen og i delt dobbeltværelse.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
faq

Skal man være god til padel for at tage på padelcamp?

Du behøver ikke at være øvet, men det forventes, at du har lidt forudgående erfaring og kendskab til spillet på denne padelcamp. Hvorvidt du spiller padel på eliteniveau eller blot har testet spillet et par gange og har fået lyst til mere er dog imidlertid underordnet. Inden afrejse skal hver enkelt deltager udfylde et 'Mini Padel CV', hvor du tilkendegiver dit padelniveau samt hvilke tekniske elementer i dit padelspil, du ønsker at forbedre. Da har vi de bedste forudsætninger for at teame dig op med andre spillere, der er på nogenlunde samme niveau som dig, så I får mest muligt ud af padelcampen i Malaga.


Hvor lang tid varer rejsen til Malaga?

Rejsen varer i alt fem dage. Alt efter afrejse- og hjemrejsetider vil der være mulighed for at spille padel på enten første eller sidste dag samt alle dage derimellem. Ofte træner vi om formiddagen, hvor vejret er mildt, hvorefter vi nyder en velfortjent siesta, en frokost eller drager ud på eventyr, inden vi typisk vender retur til padelbanerne om eftermiddagen.


Skal man selv have eget udstyr med til padelcampen?

Padelbat kan lejes for ca. 3 euros pr. dag, hvilket kan ordnes, når vi ankommer Hotel Myramar i Fuengirola. Man skal selv medbringe sportstøj og sko.


Hvordan bor og spiser man på padelcampen?

Vi spiller og bor på Hotel Myramar i Fuengirola, hvor vi har base i fire nætter under vores ophold i solrige Malaga. Her er indendørs- og udendørspool, fitnesscenter, sauna og flere restauranter. Morgenmad er inkluderet under opholdet, mens de resterende måltider kan nydes på en af hotellets restauranter eller i Fuengirola, hvor du kan gå på opdagelse i et væld af spanske rødvine og lokale madspecialiteter. Vi bliver indkvarteret i hotellets lejligheder, der alle har altan, men vi kommer naturligvis til at bruge det meste af vores tid på hotellets padelbaner. Hotel Myramar ligger 30 minutters kørsel fra lufthavnen og 15 minutters gang fra stranden.

Er der andre aktiviteter planlagt end padel?

Når du ikke svinger battet på banen og optimerer dine padelfærdigheder, er der rig mulighed for at nyde området og byen Fuengirola, hvor vi bor. Stranden ligger ca. 15 minutters gang fra hotellejligheden, så det er oplagt at tage en svømmetur i Middelhavet og nyde et glas sangria på en af de lokale strandbarer. Mangler du et adrenalinkick, er der også mulighed for at prøve kræfter med bl.a. vandski og parasailing. Hvis eventyrlysten kalder, kan det anbefales at leje en bil og besøge nogle af de spændende seværdigheder i Andalusien.


Hvem underviser på padelcampen?

Med fra Danmark får vi følgeskab af en dansk certificeret padeltræner fra Match Padel Academy, der bl.a. vil hjælpe dig med at styrke dine taktiske og tekniske færdigheder. Du kan med fordel overveje inden afrejse, på hvilket punkt du netop drømmer om at forbedre dit padelspil. Derudover er der tilknyttet en engelsktalende spansk træner fra The Spanish Padel Federation.


Hvor meget padel spiller man på rejsen til Malaga?

Alle deltagere har 14 timers padel på programmet fordelt over fem dage. Halvdelen af tiden bruger vi på at udvikle og træne vores færdigheder, og den resterende tid spiller vi kampe mod hinanden. Under kampene får du feedback og inputs, så du hele tiden har mulighed for at finpudse, justere og udvikle dit spil alt imens, du nyder den lune sommersol og tilbringer tid med de andre entusiastiske padelspillere i gruppen.


Kan både børn, unge og vokse deltage i padelcampen i Malaga?

Denne tur er for alle, der nyder at spille padel og higer efter at udvikle egne evner og kompetencer under sydlige himmelstrøg. Derfor kan både børn, unge og voksne deltage i padelcampen. Hvis du er under 16 år og ønsker at deltage i padelcampen, kan du med fordel kontakte Jysk Rejsebureau for at høre mere om krav til niveauet på dit padelspil.
Til top