Hvis du ønsker at ændre din flybillet, er du velkommen til at sende os en ændringsanmodning. Din billetændring vil komme til at foregå således trin for trin:

Du udfylder formularen nedenfor og klikker "send forespørgsel"

Indenfor 48 timer modtager du en e-mail med et ændringstilbud. Her oplyser vi, hvordan din billet kan ændres og hvorvidt flyselskabet opkræver et gebyr og/eller en prisdifference udover vores ændringsgebyr på DKK 550,- pr. billet.

Hvis du herefter ønsker at gå videre med ændringen bekræfter du dette via et betalingslink i den modtagne mail.

Bemærk:
Alle flybilletter har forskellige regler for ændringer, og nogle billetter kan ikke ændres. En lav pris afspejler ofte mindre fleksibilitet.

Det er dog muligt at ændre rejsedatoen på mange billetter, og ofte er det også muligt at lave en ruteændring. Billetændringer er altid afhængige af, at der findes plads på den ønskede afgang. Flyselskaberne kan opkræve et ændringsgebyr samt en prisdifference for ændringen, som Jysk Rejsebureau opkræver i tillæg til vores ændringsgebyr.

Vores ændringsafdeling har åbent mandag-fredag fra kl. 8:00-16:00. Vær opmærksom på, at ændringsanmodninger modtaget fredag efter kl. 16:00 først behandles den følgende mandag. Vi beder dig derfor sende din ændringsanmodning minimum 72 timer før dit afrejsetidspunkt, så det er muligt at ændre din billet i tide.

Ved at benytte formularen nedenfor anmoder du om en billetændring. Din flybillet er først ændret, når du har betalt og modtager en ændringsbekræftelse på mail. Indtil da gælder din oprindelige reservation stadig.


HUSK OGSÅ

Forlænger du din rejse - skal du huske også at forlænge din rejseforsikring, så du er dækket på hele din rejse. Ring direkte til dit forsikringsselskab. Du skal også selv sørge for at forlænge dit visum samt undersøge visumkravene ved ruteændringer (tilføjelse af nye destinationer på din rejse). Undersøg visumkravene på Udenrigsministeriets hjemmeside og søg visum på visumservice.dk.


Udfyld formularen nedenfor

Til top