KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Hvis du ønsker at ændre din flybillet, er du velkommen til at sende os en ændringsanmodning. Vi anbefaler dig at kontakte os senest 1 uge, før du skal rejse, for at vi kan nå at hjælpe dig. Din billetændring vil komme til at foregå således trin for trin:

1. Du udfylder formularen nedenfor og klikker "send forespørgsel"

2. Vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt og normalt indenfor 72 timer, hvor du vil modtage en e-mail med et ændringstilbud. Anmoder du i løbet af en weekend, hører du fra os senest den følgende onsdag. Her oplyser vi, hvordan din billet kan ændres og hvorvidt flyselskabet opkræver et gebyr og/eller en prisdifference udover vores ændringsgebyr på DKK 550,- pr. billet.

Skulle din sag være hastende (under 1 uge til afrejse), så beder vi dig om at ringe til os på +45 70 20 19 15, og have dit ordenr. klar.

3. Hvis du herefter ønsker at gå videre med ændringen bekræfter du dette via et betalingslink i den modtagne mail.

Husk Rejseforsikring hvis du forlænger rejsen

Forlænger du din rejse - skal du huske også at forlænge din rejseforsikring, så du er dækket på hele din rejse. Ring direkte til dit forsikringsselskab ang.dette. Du skal også selv sørge for at forlænge dit visum samt undersøge visumkravene ved ruteændringer (tilføjelse af nye destinationer på din rejse). Undersøg visumkravene på Udenrigsministeriets hjemmeside og søg visum på visumservice.dk.

Bemærk

Alle flybilletter har forskellige regler for ændringer, og nogle billetter kan ikke ændres. En lav pris afspejler ofte mindre fleksibilitet.

Det er dog muligt at ændre rejsedatoen på mange billetter, og ofte er det også muligt at lave en ruteændring. Billetændringer er altid afhængige af, at der findes plads på den ønskede afgang. Flyselskaberne kan opkræve et ændringsgebyr samt en prisdifference for ændringen, som Jysk Rejsebureau opkræver i tillæg til vores ændringsgebyr.

Ved at benytte formularen ovenfor anmoder du om en billetændring. Din flybillet er først ændret, når du har betalt og modtager en ændringsbekræftelse på mail. Indtil da gælder din oprindelige reservation stadig.
Til top