Søg
Søg
Nødtelefon

Nødtelefon (+45) 70 20 64 88

Nødtelefonen er en nødtelefon for de af Jysk Rejsebureaus kunder, der har brug for akut hjælp undervejs på deres rejse (24 timer i døgnet). Vi henstiller til, at nummeret kun benyttes i absolutte nødstilfælde udenfor Jysk Rejsebureaus åbningstider.

Det sker nogle gange at man på sin rejse kommer ud for noget uforudset, noget uventet og ikke planlagt. Det kan til tider være helt i orden og andre gange meget uheldigt.

Opstår der problemer under rejsen bedes du kontakte den lokale agent så hurtigt som muligt (kontaktinformation står på voucherne). Mange ting er bedst at løse direkte og på rejsemålet. Men kommer I ikke frem til en tilfredsstillende løsning skal Jysk Rejsebureau kontaktes. Udenfor almindelig åbningstid kan vi derfor kontaktes på nødtelefon. Reagerer du ikke undervejs kan du miste dine rettigheder til senere at gøre krav gældende.

Vi vil kraftigt understrege at denne telefon kun skal benyttes til absolutte og akutte nødsituationer. Du kan altså fx ikke købe rejser, få tilbud eller stille spørgsmål der kan vente, på telefonen. Ringer du med ikke-akutte spørgsmål kan du blokere for andre, der rent faktisk har brug for hjælp.

Relevante links:
Ændring af flybilletter
Genbekræftning af flybilletter
Åbningstider og telefonnumre for Jysk Rejsebureau
Pakkerejseloven
Jysk Rejsebureaus servicecentre ude i verden
Praktisk hjælp til din billet
Link til flyselskaber
Link til Europæiske Rejseforsikring
Udenrigsministeriets hjemmeside

Hvad kan du forvente når du ringer til nødtelefonen?
Vi har et team af erfarne rejsekonsulenter til at være klar hvis der opstår en nødsituation. Det kan dog være at de står i en supermarkedskø, eller andre steder hvor de ikke lige har en computer til rådighed. Dog vil de næsten altid være i nærheden af en computer inden for et tidsrum af 15 minutter skulle dette være nødvendigt.

Dette kan du ikke via nødtelefonen:
Få oplysninger om bagageregler - det står på din billet eller på flyselskabets hjemmeside
Få information om check-ind tider - her skal du informere dig via afrejse-lufthavnens hjemmeside
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: