Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Guatemala. Du kan få skræddersyet din rejse til Guatemala helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Guatemala.

Viser 9 oplevelser

Tikalruinerne ved Flores

Guatemalas højdepunkter

På denne rejse til Guatemala oplever du landets absolutte highlights, lige fra Antiguas betagende charme og kaffeplantager, til vulkaner ved Atitlán søen og de fascinerende Tikalruiner ved Flores. Der er indlagt rigeligt med tid til at få oplevelser på egen hånd, så du kan få lige præcis dén tur til Guatemala som du ønsker.
Læs mere
14 dage
OKTOBER - MAJ
fra 19.995,-
Tag på eventyr med Jysk Rejsebureau i Belize

Guatemala og Belize - natur, kultur og strand

Oplev Guatemala og Belize, og glæd dig til to kontrastfulde lande på en og samme rejse. Tag på en uforglemmelig rejse, der kombinerer store natur- og kulturoplevelser med afslapning på en lækker ø midt i det Caribiske Hav. Denne rejse har det hele.
Læs mere
16 dage
OKTOBER - MAJ
fra 19.995,-
Udsigtstårn ved Semuc Champey

Aktivt eventyr i Guatemala

Tag med på en anderledes rejse til Guatemala, med fokus på både de kulturelle og ikke mindst de aktive oplevelser, som landet byder på i overflod. Programmet inkluderer både et vulkantrek og et flerdagestrek i den guatemalanske jungle. Turen kræver at man er i god, fysisk form.
Læs mere
17 dage
OKTOBER - MAJ
fra 24.495,-
Rejs på egen hånd i Guatemala

Rejs på egen hånd i Guatemala

Tag på rundrejse i Guatemala på din helt egen måde og i dit helt eget tempo. Ankomstpakken i Antigua sikrer dig en blød landing, når du lander midt i en fremmed verden. Pakken er din tryghed og garanti for en god start på din rejse rundt i Guatemala.
Læs mere
Op til 90 dage
OKTOBER - MAJ
fra 9.995,-
Acatenango hike i Guatemala

Farverige Mexico og vulkan-hike i Guatemala

Rejs på et eventyr, der får pulsen op og lader dig komme tæt på de spændende kulturer i Mexico og Guatemala. Glæd dig til moderne storbyer, historiske kolonitidsbyer, mayakultur og natur som kløfter, bjerge, søer og rygende vulkaner, hvoraf du skal prøve kræfter med at bestige den ene vulkan.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - MAJ
fra 17.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Guatemala

Homestay og backpacking i Guatemala

Tag på en klassisk backpackerrundrejse i Guatemala og oplev alle landets højdepunkter. Denne tur tager dig med lokale busser rundt til alle must-sees og er en skøn blanding af charmerende kolonibyer, betagende natur og et møde med lokalbefolkningen på tæt hold.
Læs mere
Op til 90 dage
OKTOBER - MAJ
fra 14.795,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Guatemala, Belize og Mexico

Backpacking i Mexico, Guatemala og Belize

Slå hele tre fluer med ét smæk og oplev Mexico, Guatemala og Belize. Du starter rejsen i Mexico City med andre unge og en engelsktalende guide. Herfra bevæger du dig mod Stillehavskysten med flere stops undervejs. Efter otte dage rejser du videre på egen hånd og oplever storslået natur, latinamerikansk kultur, mayaruiner, surfliv og meget mere.
Læs mere
Op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 12.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Backpacking i Central- og Nordamerika

USA, Mexico, Beliza, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica: Mærk storbyernes puls, tag på roadtrip i USA's imponerende nationalparker, trek blandt Mayar-uiner, fyld maven med lækre tascos, smag på mexikansk tequila, snorkel med hvalhajer, nyd reggaemusik og den caribiske stemning på Caye Caulker, m.m.
Læs mere
2-5 måneder
fra 8.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top