Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt
New York, USA
Belize
Oplev den imponerende mayaruin, Chichen Itza
Ruinkomplekset ved Tulum
Få lækker dykning i Mexico
Zocalo Square i Mexico City
Riviera Maya byder på lækre strande og det klareste vand
Det er en vild oplevelse at dykke i cenoterne i Mexico
Mexico, Bamba, Palenque Ruins
Rapelling i Huasteca Potosina i Mexico
Mexico, Bamba, Surfing
Mexico, Bamba, Maya ruin
Tag på dykkertur ud til Blue Hole, Belize
Afslapning i Belize
Udsigten når man sejler på Atitlán søen
Lokal mand med den klassiske, guatemalanske hovedbeklædning
Tag en dukkert i de naturlige pools ved Semuc Champey
Udsigt over den smukke Atitlán sø, fra San Pedro
Udsigtstårn ved Semuc Champey
Guatemala, BESH
Lokale kvinder i Guatemala
Smag på den lokale mad
Betina, Guatemala
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USA
Baseball i Central Park, New York, New York USA
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USAs sydstater
New York, USA
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i sydstaterne
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Lej en cykel eller rulleskøjter og kør ad stranden fra Santa Monica til Venice Beach
Den imponerende Delicate Arch i Arches National Park
Antelope Canyon en et klippemassiv af sandsten, der ligger placeret midt i et normalt udtørret flodleje ved byen Page
I Monterey Bay er der god mulighed for at spotte hvaler - opleves bedst på en hvalsafari i bugten

Backpacking i Central- og Nordamerika

Frapris pr. person

DKK 6.495,-

Varighed: 2-5 måneder

USA, Mexico, Beliza, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica: Mærk storbyernes puls, tag på roadtrip i USA's imponerende nationalparker, trek blandt Mayar-uiner, fyld maven med lækre tascos, smag på mexikansk tequila, snorkel med hvalhajer, nyd reggaemusik og den caribiske stemning på Caye Caulker, m.m.

Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
  • USA: 300-500 kr.
  • Centralamerika: 200-500 kr.

Standard dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
  • USA: 400-600 kr.
  • Centralamerika: 300-600 kr.

Gå ikke glip af: Stemningen til en sportskamp i USA, trek blandt Maya-pyramider ved fantastiske Tikal, svøm med hvalhajer ved Mexicos kyst og nyd den caribiske stemning på Caye Caulker.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

USA
Uanset om du skal på storbyferie med shopping og seværdigheder eller på roadtrip igennem de smukke nationalparker, med stop i legendariske storbyer - så er et besøg i USA en oplevelse for livet.
Læs mere om USA
Praktiske oplysninger om USA

BELIZE
Belize er en etnisk mosaik. Her møder du bl.a. mennesker, som blev sejlet hertil fra Vestindien for at arbejde i plantagerne, indiske købmænd, som kom til Belize for at handle og siden slog sig ned, sønner af engelske adelsfolk, som stadig taler et smukt højadeligt engelsk, kinesere, som i Belize har fundet et åndehul og fordelagtigt handelssted samt maya-indianere, som holder fast ved den gamle kultur og traditioner.
Læs mere om Belize

GUATEMALA
Guatemala er et farverigt land med en fascinerende kultur og befolkning. Guatemalanerne har en smittende venlighed og en enestående varme. Over halvdelen af Guatemalas befolkning er efterkommere af Mayaindianerne. Mange går stadig rundt i originale dragter, hvor mønstre og farver er afstemt efter, hvilken egn de stammer fra.
Læs mere om Guatemala

HONDURAS
Christoffer Columbus erklærede i 1502 for spansk. Han navngav territoriet Honduras (dybder) efter det dybe vand ud for den Caribiske Kyst. Honduras er det næststørste land i Centralamerika. Mere end 80 procent af landet er dækket af frugtbar jord, frodig tropisk plantevækst og bjerge, hvoraf adskillige er højere end 3.000 meter over havoverfladen. Sumpområder og jungle dækker lavlandet ved østkysten, kendt som La Mosquitia - Moskitokysten.
Læs mere om Honduras

NICARAGUA
Nicaragua er cirka tre gange så stort som Danmark og har kyststrækninger både til Stillehavet og til Caribien. De fleste mennesker og de største byer befinder sig i den vestlige og centrale del af landet, som er præget af et landskab fyldt med vulkaner, bjerge (i nord) og de to store søer; Lago Nicaragua og Lago Managua. Den østlige og meget flade del af landet er sparsomt beboet og gennemløbes kun af få - og temmelig dårlige - veje. Tit vil du være nødt til at sejle ad floder (eller flyve) for at komme rundt.
Læs mere om Nicaragua

COSTA RICA
Costa Rica er for aktive eventyrer, dyreentusiaster, kaffeelskere, naturfreaks og for dem der gerne vil opleve Centralamerikas nerve. Costa Rica lægger nemlig op til adskillige adrenalinsus, beriger med et fabelagtigt dyreliv, glæder med sin fyldige kaffe og så byder landet på intet mindre end et fantastisk frodigt og farverigt naturliv, der generøst imødekommer den rejsende.
Læs mere om Costa Rica
Praktiske oplysninger om Costa Rica

Priser

Frapris pr. person

DKK 6.495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Rejserute

Danmark New York Los Angeles Mexico City San Jose Danmark

Prisbemærkning

  • Prisen inkluderer ungdoms/studie flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
  • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.
  • Der tages forbehold for eventuelle prisændringer som påvirkes af ledighed og rejseperiode.
  • Derudover hjælper Jysk rejsebureau med at arrangere de anbefalede eller andre aktiviteter på turen som ønskes booket hjemmefra.

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: