2-5 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • USA: 400-600 kr.
 • Centralamerika: 300-600 kr.

Standard dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • USA: 500-700 kr.
 • Centralamerika: 400-700 kr.

Gå ikke glip af: Stemningen til en sportskamp i USA, trek blandt Maya-pyramider ved fantastiske Tikal, svøm med hvalhajer ved Mexicos kyst og nyd den caribiske stemning på Caye Caulker.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

USA
Uanset om du skal på storbyferie med shopping og seværdigheder eller på roadtrip igennem de smukke nationalparker, med stop i legendariske storbyer - så er et besøg i USA en oplevelse for livet.
Læs mere om USA

BELIZE
Belize er en etnisk mosaik. Her møder du bl.a. mennesker, som blev sejlet hertil fra Vestindien for at arbejde i plantagerne, indiske købmænd, som kom til Belize for at handle og siden slog sig ned, sønner af engelske adelsfolk, som stadig taler et smukt højadeligt engelsk, kinesere, som i Belize har fundet et åndehul og fordelagtigt handelssted samt maya-indianere, som holder fast ved den gamle kultur og traditioner.
Læs mere om Belize

GUATEMALA
Guatemala er et farverigt land med en fascinerende kultur og befolkning. Guatemalanerne har en smittende venlighed og en enestående varme. Over halvdelen af Guatemalas befolkning er efterkommere af Mayaindianerne. Mange går stadig rundt i originale dragter, hvor mønstre og farver er afstemt efter, hvilken egn de stammer fra.
Læs mere om Guatemala

HONDURAS
Christoffer Columbus erklærede i 1502 for spansk. Han navngav territoriet Honduras (dybder) efter det dybe vand ud for den Caribiske Kyst. Honduras er det næststørste land i Centralamerika. Mere end 80 procent af landet er dækket af frugtbar jord, frodig tropisk plantevækst og bjerge, hvoraf adskillige er højere end 3.000 meter over havoverfladen. Sumpområder og jungle dækker lavlandet ved østkysten, kendt som La Mosquitia - Moskitokysten.
Læs mere om Honduras

NICARAGUA
Nicaragua er cirka tre gange så stort som Danmark og har kyststrækninger både til Stillehavet og til Caribien. De fleste mennesker og de største byer befinder sig i den vestlige og centrale del af landet, som er præget af et landskab fyldt med vulkaner, bjerge (i nord) og de to store søer; Lago Nicaragua og Lago Managua. Den østlige og meget flade del af landet er sparsomt beboet og gennemløbes kun af få - og temmelig dårlige - veje. Tit vil du være nødt til at sejle ad floder (eller flyve) for at komme rundt.
Læs mere om Nicaragua

COSTA RICA
Costa Rica er for aktive eventyrer, dyreentusiaster, kaffeelskere, naturfreaks og for dem der gerne vil opleve Centralamerikas nerve. Costa Rica lægger nemlig op til adskillige adrenalinsus, beriger med et fabelagtigt dyreliv, glæder med sin fyldige kaffe og så byder landet på intet mindre end et fantastisk frodigt og farverigt naturliv, der generøst imødekommer den rejsende.
Læs mere om Costa Rica

Rejserute

Danmark New York Los Angeles Mexico City San Jose Danmark

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer ungdoms/studie flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Ture, treks og oplevelser
 • Bil- og camperleje
 • Bus- og togbilletter
 • Overnatninger
 • Visum

Prisbemærkning

Jysk Rejsebureau hjælper også med rejserådgivning til rejsen og kan tilmed arrangere aktiviteter, transport samt overnatninger på turen, som ønskes booket hjemmefra.


Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top