Søg
Søg
Trekking med Jysk Rejsebureau

Trekking

At trekke byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores trek er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen og lokalbefolkningen og der er lagt vægt på de storslåede og anderledes oplevelser.

Trekking er en rejseform Jysk Rejsebureau virkelig brænder for. Vi har lige siden Jysk Rejsebureau startede, elsket at være tæt på naturen. Igennem jungle, op ad vulkaner og til toppen af smukke bjerge. Lige meget hvilken natur du trekker i, er oplevelsen helt unik.

Det er når du kommer helt væk fra civilisationen at naturen kommer ind under huden, og de svimlende højder og lange udsyn lagres i hukommelsen. Anstrengelserne er det hele værd, når belønningen er vidunderlige oplevelser og spektakulære udsigter.

Trekking er til tider en overvindelse af fysiske og psykiske grænser, men det er også sammenholdet i en gruppe - og ikke mindst sammenhørighed med naturen.

I de trekking ture vi har udvalgt har vi trådt stierne før sammen med lokale. Og vi har primært lokale guider med på turene. Trekking er for alle - se sværhedsgraden under hvert enkelt trek.

Vælg land
10 af 78 resultater Vis alle
Udvalgte Trekking
Vis alle
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: