KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Cambodja. Du kan få skræddersyet din rejse til Cambodja helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Cambodja.

Viser 9 oplevelser

Det lokale Cambodja

Oplev det lokale Cambodja

Tag med på en tur der omfavner Khmer-kulturens traditioner, støtter bæredygtige lokale turistinitiativer og udforsker de landlige omgivelser til fods og på cykel.
Læs mere
12 dage
HELE ÅRET
fra 21.995,-
Med rygsæk gennem Cambodja

På eventyr i Cambodja

Vil du ud og mærke verden i krogene af spændende Cambodja? Her venter oplevelser, der er de færreste forundt. Du skal køre i tuktuk rundt i landet, bo på homestays og overnatte i hængekøje i junglen med alle lydene fra junglens dyr. Rejsen slutter på dejlige Koh Rong Samloens strande.
Læs mere
18 dage
HELE ÅRET
fra 21.995,-
Udforsk Cambodja på cykel

Aktiv ferie med cykling og vandring i Cambodja

Tag på tur i Cambodja, hvor du får rørt kroppen både på cykel og på trek i Kulen-bjergene. Du får set magiske Angkor Wat, får et indblik i de lokales liv, når du overnatter i homestays, og slutter af på en skøn ø i et hyggeligt glampingtelt.
Læs mere
15 dage
HELE ÅRET
fra 24.995,-
Det bedste af Cambodja

Det bedste af Cambodja med badeferie

Udforsk Angkor Wat området på cykel og oplev en solopgang over det imponerende monument. På denne tur kommer du til at få indblik i det lokale liv, når du overnatter en nat i homestay og får også oplevet charmerende Battambang inden du besøger landets hovedstad Phnom Penh og slutter af på Koh Rongs bountystrand.
Læs mere
16 dage
HELE ÅRET
fra 28.995,-
Tag med til Bangkok, Angkor Wat, Phuket og Koh Yao

Tag med til Bangkok, Angkor Wat, Phuket og Koh Yao

Oplev kontrasten fra pulsen i storbyen Bangkok til roen ved de magiske UNESCO beskyttede templer omkring Angkor Wat. Tag med på cykeltur i de landlige omgivelser omkring Siem Reap inden du flyver sydpå til skønne Koh Yao og Phuket.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 17.695,-
Glamping i Cambodja

Fra junglen i Cambodja til Thailands strande

Rejs "off the beaten track" i Cambodja. Du oplever Phnom Penhs spændende historie og uberørte områder og får indblik i det lokale liv ved Kardemommebjergene, hvor du bor i lækre telte på floden. Slut rejsen af med en skøn badeferie på øen Koh Kood i Thailand og et par dage i pulserende Bangkok.
Læs mere
15 dage
ÅRET RUNDT
fra 29.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig billet jorden rundt

Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii og USA: Oplev kontrasterne i Sydøstasien, dyk blandt farverige fisk på Great Barrier Reef, surf "like a pro" på Hawaii og oplev den ultimative frihed på roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 12.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

På eventyr i Himalaya, Ganges & Sydøstasien

Nepal, Indien, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Malaysia, Singapore, Indonesien: Pak rygsækken og tag på dannelsesrejse i Asien: trek i Himalaya, besøg buddiske templer, dyk blandt farverige fisk og mærk storbyernes puls.
Læs mere
3-6 måneder
fra 9.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Cambodja

Få info og fakta om Cambodja lige her!
weather

Vejret i Cambodja

Du kan rejse i Cambodja hele året, men det bedste tidspunkt er i tørtiden fra november til april. Regntiden er præget af høj luftfugtighed og starter omkring maj og slutter i oktober. I denne periode er der dog meget få turister i landet og det er slet ikke sikkert at det regner hver dag. Ofte regner det en en til to timer. Den varmeste måned er april, hvor temperaturen kan komme helt op på 35-40 grader. Den ”koldeste” måned er januar, hvor temperaturen ligger omkring 30 grader. Vær opmærksom på, at det nogle steder kan være vanskeligt at rejse ad flodvejen i slutningen af tørtiden (marts-april), hvor vandstanden er lav.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Hvis du ønsker at undgå for mange andre turister, kan du overveje at rejse i april og maj eller oktober og november. Disse måneder har stadig forholdsvis godt vejr, men der er færre besøgende. Regntiden i Cambodja varer normalt fra maj til oktober, hvor der kan være hyppige regnskyl, men det kan stadig være en god tid at rejse i landet, især hvis du ønsker at undgå folkemængderne og opleve landets natur i fuldt flor. Alt i alt afhænger det af, hvad du foretrækker, men den tørre sæson er generelt set det mest behagelige tidspunkt at besøge Cambodja da vejret er mest forudsigeligt her.

Mindeværdige eventyr på din rejse til Cambodja

På din rejse til Cambodja venter der dig mange sanseindtryk med alt fra farverige markeder, flydende landsbyer og storslået natur til mystiske templer og minder fra en mørk fortid. De indtryksrige og store oplevelser står i kø, og enhver rejse til Cambodja byder på mindeværdige eventyr i lange baner. På trods af sin mere begrænsede størrelse sammenlignet med sine nabolande, Thailand, Vietnam og Laos, gemmer Cambodja på et væld af store skatte.
Tonle Sap, Cambodja

På eventyr i hovedstaden Phnom Penh

De fleste rejser til Cambodja byder også på spændende eventyr i nogle af landets fascinerende byer. I hovedstaden Phnom Penh skinner Cambodjas kultur og historie for alvor igennem. Det majestætiske Kongelige Palads er et af byens mest ikoniske landemærker, og inden for paladsets mure ligger Sølvpagoden, der huser en statue af Buddha lavet af rent sølv. I Phnom Penh kan du også dykke ned i det pulserende lokale markedsliv på de farverige markeder, hvor du kan give dine smagsløg én på opleveren med autentiske cambodjanske retter. Trænger du til en lille pause efterfølgende, kan du med fordel tage på en hyggelig bådtur langs den mægtige Mekong-flod.


Voen Kham til Phnom Penh, Cambodja.

Oplev de imponerende templer ved Angkor

Cambodja er uden tvivl et rigtigt “tempel”-land og præsenterer nogle af verdens mest fantastiske templer. Mest berømt er Angkor som er på UNESCOs verdensarvsliste. Angkor er med sine mere end 300 kvadratkilometer uden tvivl et af verdens største arkæologiske områder og et imponerende vidne om Khmerrigets storhedstid. Blandt de absolutte højdepunkter er tempelkomplekset Angkor Wat, der blev bygget i det 12. århundrede af kong Suryavarman II. Angkor Wat skiller sig især ud for sin imponerende centrale pyramide og dekorative relieffer. Et andet vidunder er Bayon-templet i Angkor Thom-komplekset, der tryllebinder enhver med sine snurrende tårne prydet med mere end 200 smilende ansigter.

Magiske Angkor Wat

Rejs tilbage til Cambodjas dystre fortid

Cambodjas historie skiller sig ud på både godt og ondt. Landets om nok mørkeste tid fandt sted i 1970’erne, hvor De Røde Khmerer, også kaldet Khmer Rouge, under ledelse af Pol Pot førte en brutal og dødelig politik, der resulterede i massedeportationer, tvangsarbejde, tortur og reguleret folkemord, hvilket førte til tabet af millioner af liv. På din rejse til Cambodja har du mulighed for at blive klogere på dette dystre kapitel af landets historie ved bl.a. at besøge Tuol Sleng Genocide Museum. Lidt uden for Phnom Penh ligger Choeung Ek, også kendt som de berygtede Killing Fields, der var et af de mest berygtede steder under 1970’ernes folkedrab. Her blev tusindvis af uskyldige cambodjanere henrettet, som i dag er mindet på stedet.Det lokale Cambodja

Kom ned i gear på Cambodjas paradisiske øer

Efter dage fyldt med eventyr og en kavalkade af sanseindtryk kan der være behov for at koble lidt af og nyde det afslappede strandliv. Og på din rejse til Cambodja er der gode muligheder for dette. På Koh Rong-øerne venter der dig nemlig smukke strande så langt øjet rækker, hvor du kan føle det fine, hvide sand mellem tæerne og køle af i det azurblå vand. Koh Rong-øerne er også kendt for deres spektakulære undervandsverden med farverige koralrev og eksotiske fisk, hvilket gør øerne oplagt til snorkling og dykning. Du kan også rejse ind i junglen, hvor du kan opdage skjulte vandfald og enestående udsigtspunkter.
Koh Rong, Cambodja
faq

Hvad hedder hovedstaden i Cambodja?

Hovedstaden i Cambodja hedder Phnom Penh og er landets politiske, økonomiske og kulturelle centrum. Phnom Penh er kendt for sin rige historie og kulturelle arv, der afspejles i de smukke pagoder, historiske monumenter og livlige markeder.

Hvad er Cambodja kendt for?

Cambodja er særligt kendt for Khmerrigets enestående ruinkompleks Angkor Wat. Cambodja har også storslået natur, en venlig befolkning og skønne strande.

Hvor ligger Cambodja?

Cambodja ligger i Sydøstasien og grænser op til Thailand mod vest og nordvest, Laos mod nord, Vietnam mod øst og Thailand-bugten mod sydvest.

Hvilke lande er oplagt at kombinere min rejse til Cambodja med?

Du kan passende kombinere en rejse i Cambodja med Thailand, Laos eller Vietnam da disse tre lande grænser op til Cambodja.

Indret din rejse til Cambodja, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Cambodja-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Cambodja for dig.


Til top