Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til New Zealand. Du kan få skræddersyet din rejse til New Zealand helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til New Zealand.

Viser 22 oplevelser

Familierejse i New Zealand med autocamper

Familierejse i New Zealand med autocamper

Tag familien med på rejseeventyr til fantastiske New Zealand. Her venter store naturoplevelser for både stor og små. Prisen inkluderer flybilletter, 3 overnatninger og 25 dages leje af autocamper, hvilket giver jer både frihed og fleksibilitet til at opleve New Zealand i jeres helt eget tempo.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 34.995,-
fra 11.995,-
Nyd roen og den imponerende natur mens du udforske Doubtful Sound i kajak

Aktiv kør-selv ferie i New Zealand

Blackwaterrafting, gletsjervandring, trekking, helikoptertur, snorkling med vilde delfiner, havkajak - alt dette venter på denne fantastiske, aktive kør-selv tur rundt i New Zealand. Vi har inkluderet alle ture, overnatninger, billeje og flybillet på denne episke rejse rundt på New Zealand.
Læs mere
26 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 40.495,-
Det ultimative roadtrip i Australien & New Zealand

Det ultimative roadtrip i Australien & New Zealand

Kombinér Australien og New Zealand på denne eventyrrejse, hvor fokus er på frihed, natur og fede storbyer. Du har to camperlejer på samlet 33 dage inkluderet samt flybilletter og 8 overnatninger på hotel/hostel.
Læs mere
43 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 27.495,-
New Zealand i luksus autocamper

New Zealand i luksus autocamper

Nyd friheden i din egen luksus autocamper og sæt selv tempoet på denne kør-selv rejse rundt i New Zealands storslåede natur. Rejsen tager dig til både nord- og sydøen, så du får rig mulighed for at opleve maorikultur, vandre på vulkaner, sejle i de smukke fjorde, spottte hvaler, besøge lokale vingårde og meget mere.
Læs mere
26 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 33.995,-
I Fransk Polynesien finder du fantastiske strande, kultur, verdensklasse dykning og snorkling samt god vandring

New Zealand og Fransk Polynesien

Tag på kør-selv ferie i verdens smukkeste land, New Zealand i egen autocamper og slut af med afslapning i paradiset Fransk Polynesien.
Læs mere
28 dage
HELE ÅRET
fra 36.995,-
New Zealand byder op masser af god mountainbiking og du kan nemt leje dem lokalt eller tage på guided tur

New Zealand i bil & autocamper

Dette rejseforslag er for dig, der har svært ved at beslutte, om du skal køre i bil eller autocamper på din rejse rundt i New Zealand. På denne rejse kombinerer vi begge transportformer, så du får den bedste køreoplevelse i fantastiske New Zealand.
Læs mere
25 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 31.995,-
Backpacking i New Zealand

Backpacking i New Zealand

Oplev New Zealand med et buspas i hånden. Hop af og på som du vil og se de bedste af New Zealand samtidig med du får nye rejsevenner for livet.
Læs mere
Op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 19.995,-
Familierejse til New Zealand og Thailand

Familierejse til New Zealand og Thailand

Tag familien med på kør-selv ferie i New Zealand og nyd friheden, den venlige befolkning og den enestående natur i egen autocamper. På hjemvejen gøres stop i skønne Thailand, hvor der står ø-ferie på programmet.
Læs mere
35 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 38.495,-
fra 17.495,-
Tongariro Crossing, New Zealand

Fantastiske New Zealand

Oplev New Zealands fantastiske natur og kultur på denne kør-selv rejse. Naturen er i centrum, og alle overnatninger er inkluderet og er særligt udvalgt med fokus på B&B, lodges og gode hoteller. Tilmed er der inkluderet kajaktur og 2-dages cruise på Doubtful Sound.
Læs mere
25 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 41.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Fiji

New Zealand, Fiji & Hong Kong

Oplev både New Zealand, Fiji og Østens mystik i Hong Kong på denne fantastiske rejse. Du får hele tre rejser til én rejses pris.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 29.195,-
TranzAlpine, mellem Christchurch og Greymouth

På togrejse gennem New Zealand

Der er noget helt særligt over togrejser og det er ikke uden grund at denne rejseform er blevet mere og mere populær. På denne togrejse rundt på New Zealand får du mulighed for at slappe helt af og lade dig transportere komfortabelt fra sted til sted, samtidig med at du nyder det smukke landskab.
Læs mere
17 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 26.995,-
Oplev friheden med en camper i Australien og New Zealand

Roadtrip i New Zealand med vennerne

Tag på roadtrip i New Zealand med dine bedste venner. Naturen er smuk, new zealænderne gæstfri og her er alt, hvad hjertet kan begære af adrenalin-kicks: bungy jump, paragliding, rafting, zorbing, kajak og meget mere.
Læs mere
28 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 21.495,-
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday visum til New Zealand

Med et Working Holiday Visum kan du kombinere din rejse til New Zealand med et arbejdsophold. Det er en fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker og få nogle spændende oplevelser.
Læs mere
Op til 12 måneder
NOVEMBER - APRIL
fra 16.995,-
New Zealand på egen hånd

Rejs på egen hånd i New Zealand

Få en god begyndelse på din rejse i New Zealand med denne startpakke. Vi sørger for de to første nætter på et hostel, så du får en god start på rejsen i New Zealand.
Læs mere
Op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 11.995,-
Nyd de mange vandreture på vejen til Milford Sound

Maldiverne, New Zealand & USA

Tag på jordomrejse i 30 dage med alt inkluderet: ophold og alt transport på Maldiverne, overnatninger og billeje på New Zealand samt overnatninger i New York. Vi hjælper tilmed med masser af fede rejsetips og skræddersyer gerne turen, hvis du ønsker flere stop, at ændre ruten, forlænge ophold, opgradere overnatninger, m.m.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 53.995,-
The adrenaline rush

The adrenaline rush

Thailand, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Cook-øerne og USA: Tag jorden rundt og prøv grænser af med dykning i Thailand, skydiving i Australien, bungyjump på New Zealand, surfing i Indonesien, Ø-hop på Cook-øerne og roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 18.995,-
The way around

The way around

Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand, Australien, Indonesien, SIngapore, Malaysia og Thailand: Denne jordomrejse er for backpackeren der søger fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
5-12 måneder
fra 21.495,-
De imponerende og gådefulde Moaier på Påskeøen

Hvor asfalten ender

Mongoliet, Kina, Filippinerne, Papua Ny Guinea, New Zealand, Fransk Polynesien (Tahiti), Påskeøen, Chile, Argentina, Brasilien: Denne jordomrejse tager dig helt ud, hvor asfalten ender. Her er der fokus på det simple liv, ekstrem natur og spændende kulturer.
Læs mere
4-12 måneder
Priser på vej
Med en camper rejser du i dit hjem og skaber hyggelig og faste rammer for dit barn

Jorden rundt på barsel

USA, Cook-øerne, New Zealand, Singapore og Malaysia: Nyd barslen i eget tempo og på egne præmisser på denne jordomrejse. Tag på roadtrip i USA og New Zealand, ø-hop på Cook-øerne og nyd kulturen i Singapore og Malaysia.
Læs mere
2-6 måneder
fra 18.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Backpacking med børn

New Zealand, Australien, Singapore, Malaysia og Vietnam: Tag familien med rundt i naturskønne New Zealand, oplev de vilde dyr i Australien, nyd livet sammen på en af Malaysias troppeøer og slut eventyret i fantastiske Vietnam.
Læs mere
2-6 måneder
fra 16.795,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Den klassiske backpackerrejse

Den klassiske backpackerrejse

Australien, New Zealand, Thailand og Dubai: Denne backpackerrejse byder fantastiske storbyer, fremmede kulturer, masser af adventure, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs. Fra Thailand kan du rejse over land videre rundt i Laos, Vietnam og Cambodja for tilslut at ende i Thailand igen.
Læs mere
2-12 måneder
fra 13.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om New Zealand

Få info og fakta om New Zealand lige her!
weather

Vejret i New Zealand

På Nordøen er der subtropisk klima, hvilket gør, at der er grønt næsten hele året rundt. Temperaturerne går fra 5 grader om vinteren op til 27 grader om sommeren, og der falder omtrent 1.300 mm regn om året fordelt udover hele øen.
På Sydøen er der tempereret klima med lidt lavere temperaturer end på Nordøen. Der er en langt større mængde nedbør, ca. 7.500 mm, ved vestkysten. På østsiden falder der "kun" 330 mm regn om året. Se vejr og klima i udvalgte områder på New Zealand.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Man kan rejse i New Zealand året rundt. Vejret på New Zealand er meget lig det danske vejr. Årstiderne er bare byttet rundt, så når vi har vinter herhjemme, er der sommer i New Zealand.
Den vejrmæssige bedste tid er således fra december til og med marts måned, hvor vejret er som en god dansk sommerdag og der er rig mulighed for at udforske den fantastiske natur. Er du mere til en skiferie i de newzealandske alper på Sydøen, så er det i juli og august de bedste måneder.

Rejser til New Zealand for enhver eventyrlysten rejsende

Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi indholdsrige rejser til New Zealand for eventyrere i alle aldre. Uanset om du jagter et ægte backpacker-eventyr, en adventure-spækket rejse eller en uforglemmelig familieferie, kan du opleve New Zealand, netop som du ønsker det her. Den forunderlige natur danner sammen med de hyggelige byer og den gæstfrie befolkning rammerne om unikke oplevelser i lange baner, der sniger sig helt ind under huden på enhver nysgerrig rejsende.

Opdag det naturskønne New Zealand

New Zealand er i høj grad kendt for sin fantastiske natur, der tæller alt fra vulkanske landskaber, dybe fjorde og gigantiske gletsjere til subtropiske øer og frodige regnskove. Det er bestemt ikke uden grund, at New Zealands smukke natur gør, at landet af mange betragtes som “verdens smukkeste land”. Og så er det også her, du finder de naturlige kulisser for Ringenes Herre-filmene.


Flere steder på Sydøen kan du opleve de fantastisk smukke spejlsøer

Oplev New Zealands bedste nationalparker

Er du til naturoplevelser, har New Zealand flere imponerende nationalparker med unikke omgivelser. Her bør du bestemt ikke gå glip af landets ældste nationalpark, Tongariro National Park, hvor du kan krydse de store og ikoniske vulkanlandskaber. Samtidig har området vigtig spirituel og kulturel betydning for Maori-folket.

Abel Tasman National Park er et sandt kystparadis. Nationalparken, som også er New Zealands mindste, er særligt kendt for sine gyldne sandstrande og flotte granitklipper, der inviterer til både vandreture, kajakture og afslapning langs kysten. På vores rejser til New Zealand er det rig mulighed for at tage på opdagelse i de mange unikke nationalparker.

Tongariro Crossing betragtes som det absolut bedste dagstrek i New Zealand

New Zealands fantastiske byer har masser at byde på

Ønsker du et afbræk fra de storslåede naturoplevelser, kan du også gå på opdagelse i en af New Zealands mange fantastiske byer. New Zealands største by, Auckland, byder på ægte storbyliv med rig mulighed for at blive fristet af de mange spændende restauranter, caféer og shoppingmuligheder. Du kan også tage turen til hovedstaden Wellington, hvor der er mange indbydende restauranter, caféer og museer - heriblandt nationalmuseet Te Papa.


Aucklands hyggelige marina med Sky Tower i baggrunden

Aotearoa - Maoriernes land

Maorierne er New Zealands oprindelige befolkning, som menes at stamme fra det østlige Polynesien. De har en vigtig betydning for landets kultur og historie, hvor de mange myter og legender samt traditioner er værd at blive klogere på. Der findes over 100 forskellige Maori-stammer i New Zealand - eller “Aotearoa” som det hedder på maori - og alle har deres egne historier at fortælle. Maori-ordet “Manaakitanga” kendetegner desuden den newzealandske ånd ret godt. Det betyder stor gæstfrihed og venlighed, hvilket er noget, som alle newzealændere er stolte af at kunne levere.

Maori kulturen skal opleves!

Rejs rundt på egen hånd i New Zealand

Flere af vores rejser til Zealand lægger op til en større rundrejse, der fører dig til alle de bedste oplevelser i New Zealand. Hvad end det er en eventyrlig kør-selv-ferie i bil eller autocamper, eller du krydser det newzealandske landskab i tog, er der rig mulighed for at skabe en indholdsrig rejse, mens du krydser det eventyrlige landskab. Følg det planlagte program eller tag et spontant afbræk på turen. Vores rejser til New Zealand giver dig masser af frihed til at opleve landet i dit eget tempo.


Familierejse til New Zealand og Thailand

Kombinér din rejse til New Zealand med andre spændende destinationer

Hos Jysk Rejsebureau har vi sammensat flere forslag eventyrlige rejser til New Zealand, der kombinerer dette rejsemål med andre destinationer. Det kan for eksempel være, at du også gerne vil opleve Australien eller Fiji? Eller skal New Zealand måske blot være en af flere destinationer på en større jordomrejse? Og har du specifikke ønsker til andre rejsemål eller oplevelser i forbindelse med din rejse til New Zealand, skræddersyer vi det til dig.


Fænomenal udsigt fra Roys Peak, Wanaka
faq

Hvad er hovedstaden i New Zealand?

Wellington er hovedstaden i New Zealand og har været det siden 1865. Tidligere var det New Zealands største by Auckland der var hovedstad.


Hvor stor er New Zealand?

New Zealands totale landareal er 268 680 kvadratkilometer og måler cirka 1.600 km fra nord til syd. Landet består af en Nord-ø og en Syd-ø, som er forbundet med færge.


Hvordan kommer man rundt på New Zealand?

Den mest optimale måde at rejse rundt på New Zealand er med bil, autocamper eller bus. Når man skal rejse mellem Nord- og Sydøen (eller omvendt) skal man med færge. Det er også muligt at rejse dele af landet rundt med tog, hvor det mest berømte og sceniske togstræk er med TranzAlpine mellem Greymouth og Christchurch (eller omvendt). TranzAlpine går over de newzealandske alper og det er muligt at kombinere med billeje videre rundt i landet.

Hvor ligger New Zealand?

New Zealand ligger i Oceanien mellem Australien og Stillehavet.


Hvor lang tid tager det at flyve til New Zealand?

Det tager cirka 22-26 timer at flyve til New Zealand fra Danmark afhængig af rute og transitlufthavne.


Hvilke stops kan man lave flyrejsen til New Zealand?

På samtlige flyselskaber er det muligt at lave et eller flere stop på vejen, hvis I vil knække den lange flyrejse op til New Zealand. Typisk vil et stopover være muligt i de lufthavne hvor flyselskabet har base, f.eks. Singapore Airlines giver mulighed for stopover i Singapore, Emirates i Dubai, Qatar Airways i Doha, m.fl. Men, nogle flyselskaber tilbyder også mulighed for andre stopovers (mod merbetaling), hvilket giver mulighed for stopover på Fiji, Fransk Polynesien, USA, Thailand, m.fl. Kontakt en rejsekonsulent for at høre nærmere om stopovermulighed.

Indret din rejse til New Zealand, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne New Zealand-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en rejse til New Zealand for dig.


Til top