26 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 40.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
De fedeste oplevelser venter! Du skal blackwater-rafte, rapelle, sejle i kajak, vandre på en af landets smukkeste vandreruter, svømme med vilde delfiner, flyve i helikopter og lande på en gletsjer, opleve den exceptionelle natur ved Mount Cook og på sejltur på de smukkeste fjorde.

En del af de oplevelser, du skal ud på, har kun mulighed for et ganske begrænset antal deltagere om dagen, og er sæsonbetonet, hvorfor der ofte er rift om pladserne. Derfor har vi reserveret både overnatninger og oplevelser til dig undervejs, så du ikke skal tænke på andet, end at glæde dig til, hvad dagen bringer! Der er stadig masser tid til at du selv kan forme dagen og kaste dig ud i dine egne eventyr.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Bedste rejseperiode

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra november - april.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Danmark - Auckland
Der er afrejse fra Danmark mod New Zealand. Pga. tidsforskellen ankommer du først til New Zealand sent på dag to. Undervejs vil der være mellemlanding og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.
2. dag: Ankomst til Auckland
Du ankommer til Auckland lufthavn, hvorfra du finder til dit hotel. Her har du to overnatninger.
3. dag: På opdagelse i Auckland
Auckland bliver også kaldt 'City of Sails' pga. de mange både, der altid ligger i byens marina. Det er en moderne storby med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, caféer og ikke mindst gode shoppingmuligheder. Auckland har et forholdsvist lille centrum, hvor Queen St. udgør rygraden. De fleste store butikskæder, såvel som kendte mærkevarebutikker, findes langs netop denne gade. Fra toppen af Queen St. kan du gå mod Victoria Park Market og forsvinde imellem de mange boder og stande, der sælger alt fra genbrugstøj til mærkevarer. Du kan også tage op i Skytower og få en flot panoramaudsigt over byen.
4. dag: Auckland - Rotorua
Da det er naturen og oplevelserne, det handler om, foreslår vi, at du allerede i dag forlader Auckland og begynder udforskningen af New Zealand. Du henter din lejebil og sætter kursen mod Rotorua, som ligger et par timers kørsel øst for Auckland.
5. dag: På opdagelse I Rotorua
Højdepunkterne i byen er at tage ud og opleve et traditionelt maori-show med tilhørende 'Hangi' middag, og de termiske områder. Hvor end du befinder dig i byen, er der tegn på termisk aktivitet i undergrunden. Byen er berømt og berygtet for dens stank af svovl, der hænger i luften. Udenfor byen finder du nogle af landets bedste mountainbikeruter (cykler kan lejes lokalt) og vildeste whitewater rafting.
6. dag: Rotorua - Waitomo
Du kan bruge formiddagen i Rotorua, inden du sætter kursen mod Waitomo. Undervejs mod Waitomo passerer du Matamata - også bedre kendt som Hobbiton. Scenen fra filmene Ringenes Herre og Hobbiton står her stadig, og det er muligt at komme på en guidet tur til The Shire og The Green Dragon. Vær opmærksom på, at du ikke på egen hånd kan opleve Hobbiton. Du skal på en guidet tur til filmkulisserne. Hvis du vil opleve Hobbiton, anbefaler vi derfor, at du kontakter det lokale turistkontor i Rotorua og booker en tur med afgang fra Matamata. Der er flere daglige afgange. Turen tager ca. 2 timer. Du overnatter i Waitamo, som er kendt for sine mange hulesystemer. En guidet tur i hulerne er eneste mulighed, hvis du vil opleve de berømte sankthansorme, bedre kendt som 'glow worms', som lyser op i mørket. Glæd dig til morgen!
7. dag: Waitomo - Tongariro National Park
Dagen begynder med det godt adrenalin-kick, når du for alvor udforsker Waitomo-hulerne. Dette er ikke en sightseeingtur for alle og enhver. En tre timers ekspedition kombinerer rapelling, caving, blackwater rafting og klatring. Dette er den ultimative tur i Waitomo! Al udstyr er inkluderet - dog skal du selv have en håndklæde med. Turen sluttes af med et varmt brusebad og en god portion suppe. Fra Waitomo kører du mod Tongariro National Park, hvor du har to overnatninger.
8. dag: Tongariro Crossing
Her tager du på en af New Zealands - hvis ikke en af verdens - smukkeste endags vandreture; Tongariro Crossing. Du bevæger dig først op gennem store sten og størknet lava, til du når den vulkanske højderyg. Herfra har du udsigt til 5 aktive vulkaner, og hvis du graver hånden lidt ned i sandet kan du mærke varmen fra undergrunden! Du går langs højderyggen og ned i selve vulkankrateret - det føles nærmest som at gå på månen - her er helt goldt! Slutningen af vandreturen foregår gennem regnskovslignende bevoksning med store bregner og rislende vandløb - det føles som at komme til en anden verden efter lava, vulkaner og månelandskab.
9. dag: Tongariro National Park - Wellington
Fra Tongariro køres der videre sydpå igennem landbrugsområder til New Zealands hovedstad Wellington. Bilen afleveres i Wellington og du har resten af dagen til at udforske byen. Byen har mange indbydende restauranter og caféer samt museer. Du kan f.eks. besøge Te Papa, som er New Zealands interessante nationalmuseum. Det er også muligt at komme på en guidet tur i parlamentsbygningerne.
10. dag: Wellington - Marahau
Så er det blevet tid til at tage afsked med Nordøen, og du krydser Cook Strait kanalen med færge til Sydøen. Indsejlingen til Picton igennem Queen Charlotte Sound er i klart vejr en smuk oplevelse. Du overnatter i Marahau.
11.-12. dag: Abel Tasman National Park
New Zealands mindste - men måske smukkeste - nationalpark, Abel Tasman opleves bedst fra vandet. De smukke strande, den tæt bevoksning, det turkisblå hav med sælkolonier - alt sammen ses det bedst fra en kajak. Derfor foreslår vi, at du bruger de næste par dage på at opleve Abel Tasman på en guidet kajaktur. Undervejs overnatter du i telt i nationalparken. Der sejles ca. fire timer hver dag og der er masser af tid til at slappe af undervejs og nyde den smukke natur og de dejlige strande. Alle måltider og alt udstyr er inkluderet (M,F,A)
13. dag: Tilbage til Marahau
Din tredages kajaktur i Abel Tasman slutter, og du begiver dig tilbage til Marahau, hvor du har endnu en nat, inden din rejse på sydøen fortsætter.
14. dag: Marahau - Franz Josef Glacier
I dag køres der fra Marahau til Punakaiki, som har en af vestkystens mest interessante seværdigheder; Pancake Rocks og tilhørende blowholes. Pancake Rocks er resultatet af en naturlig proces gennem flere tusinde år, hvor havet konstant har bearbejdet klipperne og forvandlet dem til, hvad der ligner en kæmpe stak pandekager. Yderligere har havet med tiden fået dannet tunnelsystemer, som gør, at der sprøjtes havvand op mellem klipperne, som en slags gejser. Fra Punakaiki fortsætter turen sydpå til Greymouth. Fra Greymouth fortsætter du gennem landbrugsområder og frodig regnskove til Franz Josef Glacier.
15. dag: Franz Josef Glacier - heli-hike
I dag venter en oplevelse af de helt store! I helikopter flyver du op langs gletsjeren - det er ufatteligt, hvor stor den er! Højt oppe lander helikopteren på isen, og du bliver udstyret med pigsko og isøkse og begiver dig afsted på en guidet vandretur på isen. Måske tror du, at is er hvidt? Det er det ikke. Heroppe hvor isen er helt ren, stråler gletsjeren i de mest utrolige blå-lilla farver og ligegyldigt, om du kigger op eller ned, er der is, så langt øjet rækker. Pigskoene er uundværlige - med dem står du godt fast, og begiver dig igennem is-tunneller og over sprækker. Vandreturen varer et par timer, hvorefter helikopteren henter dig igen og flyver dig tilbage til Franz Josef.
16. dag: Franz Josef Glacier - Wanaka
Denne morgen går turen videre sydpå, igen gennem fantastisk natur over Haast Passet forbi søerne Hawea og Wanaka til byen Wanaka. Gør evt. et stop ved Haast passet, hvor der er flere kortere vandreture eller kør helt ud til Jackson Bay, hvor du kan sejle i jetboat. Efter Haast passet afløses det grønne, frodige og bakkede landskab af et mere åbent landskab med marker og mere brunlige farver, da det meste af regnen falder på vest siden af bjergkæden.
17. dag: På opdagelse i Wanaka
Dagen er fri til at udforske Wanaka. Omkring byen er et stort antal vandreruter, som du sagtens kan udforske på egen hånd. Du kan også leje en cykel eller mountainbike og kom lidt længere ud - det lokale turistkontor (i-Site) kan hjælpe med ruteforslag. (M)
18. dag: Wanaka - Te Anau
Nyd formiddagen i Wanaka inden du sætter kursen mod syd til Te Anau. (M)
19. dag: Milford Sound Cruise og kajaktur - Queenstown
Tidligt op og på cruise og kajaktur i Milford Sound. Da du har tilbragt natten i Te Anau, kan du nå ud på fjorden, før alle dagsturisterne ankommer fra Queenstown - og selvom du skal tidligt op (der er godt 1½ times kørsel fra Te Anau til Milford Sound), er det det hele værd! Milford er en fjord, der er skabt af de kæmpemæssige gletsjere, der i sin tid eksisterede i dette område. Store vandfald falder fra de stejle klipper, og der er gode chancer for at se både sæler og delfiner. Vær forberedt på regn, da det i gennemsnit regner over 300 dage om året ved Milford Sound - det gør dog bare vandfaldene endnu mere spektakulære. Dit natur-cruise tager cirka 5 timer, hvoraf der er sat 90 min af til at sejle kajak i Harrison Cove. Når turen er slut, sætter du kursen mod Queenstown. Tag dig god tid til masser af fotostops og vandreture undervejs - især mellem Milford Sound og Te Anau er køreturen fantastisk smuk!. (M)
20. dag: På opdagelse i Queenstown
Queenstown ligger smukt placeret ved bjergkæden 'The Remarkables' ned til Lake Wakatipu. Det er en by for alle aldre og sjæle. Den har en hyggelig havnepromenade og et hav af forskellige restauranter, caféer, kasinoer samt en masse butikker inden for et forholdsvist lille område. Queenstown er også verdens adrenalin-hovedstad, hvor du kan bungy jumpe, hangglide, paraglide, rafte, sejle i jetboat og meget mere. Lidt uden for byen ved Glenorchy, finder du nogle af de steder, hvor Ringenes Herre blev optaget. En ridetur i de billedskønne omgivelser kan også anbefales. De næste to dag kan du bruge på at se nærmere på Queenstowns mange spændende aktiviteter.
21. dag: Queenstown - Mount Cook Village
Fra Queenstown går turen til Mount Cook Village ad en af de smukkeste strækninger i New Zealand. Tag dig god tid og nyd de mange fotostop på vejen.
22. dag: På opdagelse i Mount Cook Nationalpark
Du har hele dagen til at vandre eller cykle rundt i nationalparken med udsigt til New Zealands højeste bjerge og største gletsjere. Om aftenen kan du nyde den smukke stjernehimmel.
23. dag: Mount Cook Village - Kaikoura
Igen i dag venter der dig en smuk køretur til Kaikoura. Turen går via den smukke gletsjer sø Lake Tekapo. Sidst på eftermiddagen rammer du kystkyen Kaikoura, som er kendt for sine enorme flokke af delfiner og hvaler.
24. dag: Snorkling med vilde delfiner - Christchurch
Glæd dig til dagen, hvor du får en unik chance for at svømme og snorkle med Kaikouras vilde delfinerne. De små dusky delfiner er nogle af de mest legesyge og akrobatiske af alle delfinarter, og på denne tur får du en enestående chance for at få et lille indblik i deres verden af ultimativ frihed og leg, hvor de springer og danser hen over vandoverfladen. I New Zealand ses dusky delfinerne ofte langs vestkysten af Sydøen, og de lever i farvandet omkring Kaikoura hele året rundt. I sommermånederne fra november til april er de generelt at finde tættere på kysten end om vinteren, hvor de svømmer længere ud i havet. Dusky delfiner er sociale væsner, der lever i grupper, som kan tælle helt op til flere hundrede medlemmer. Efterfølgende sætter du kursen mod Christchurch.
25. dag: Afrejse Christchurch
Fra Christchurch flyver du tilbage til Danmark. Du kan naturligvis også vælge at forlænge rejsen - f.eks. med et besøg i Fiji eller Cook Islands, hvor strandene er lidt hvidere og sandet lidt blødere end mange andre steder i verden. Eller hvad med et dykkerkursus på Australiens Great Barrier Reef? Mulighederne er mange - tag en snak med din rejsekonsulent.
26. dag: Ankomst Danmark
Valgte du at flyve hjem, ankommer du til Danmark i løbet af idag - fyldt med lyst til nye eventyr!

Overnatninger

2 overnatninger på Auckland City Hotel i Auckland
2 overnatninger på Regent of Rotorua Boutique Hotel i Rotorua
1 overnatning på Woodlyn Park Hotel i Waitomo
2 overnatninger på The Park Hotel Ruapehu i Tongariro Nationalpark
1 overnatning på Atura Hotel i Wellington
2 overnatninger på Ocean View Chalets i Marahau
2 overnatninger i telt i Abel Tasman National Park
2 overnatning på 10 Cottages i Franz Josef
2 overnatninger på Wild Earth Lodge B&B Wanaka
1 overnatning på Shakespeare House B&B i Te Anau
2 overnatninger på Oaks Shores i Queenstown
2 overnatninger på Aoraki Mt Cook Alpine Lodge ved Mount Cook Village
1 overnatning på Bella Vista i Kaikoura
1 overnatning på Breakfree on Chachel Hotel i Christchurch

Overnatningerne er baseret på budget- og turistklasse hoteller/lodges/B&B´s. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til boutiquehoteller og luksuslodges på denne tur.

Bemærkninger

En del af aktiviteterne i dette rejseforslag forudsætter, at du er i rimelig fysisk form. Du behøver ikke have kajakerfaring - alle turene begynder med en grundig introduktion til kajakkerne og div. teknikker.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en individuel rejse, dog må det forventes at man er del af en gruppe på f.eks. kajakturen i Abel Tasman, Waitomo osv.

November - april

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko eller -støvler
 • Regnfrakke eller regnslag
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Vandtætte pakkeposer
 • Evt. egen vandflaske
 • Evt. kikkert
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort over New Zealand
 • Kreditkort

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark-New Zealand t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Blackwaterrafting i Waitomo, med engelsktalende guide
 • Transport til og fra Tongariro National Park
 • 3-dages camping- og kajaktur i Abel Tasman Nationalpark, med engelsktalende guide
 • 3-timers Heli-hike tur ved Franz Josef, med engelsktalende guide
 • 5 timers Milford Sound Cruise inkl. 90 min kajaktur, med engelsktalende guide
 • Dolphin encounter cruise ved Kaikoura, med engelsktalende guide
 • Færgebillet fra Wellington til Picton for rejsende og lejebil
 • Billeje inkl. kasko- og ansvarsforsikring med 0 kr. selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information), fri kilometer, envejsleje, m.m.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Indrejsetilladelse til New Zealand
 • Brændstof
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - i New Zealand er det god skik at grive drikkepenge til guider og chauffører

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top