KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Cook-øerne. Du kan få skræddersyet din rejse til Cook-øerne helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Cook-øerne.

Viser 7 oplevelser

Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og samtidig opleve nogle af verdens smukkeste strande og laguner, så er Cook-øerne lige noget for dig

Ø-hop på Cook-øerne

Tag på unikt ø-hop til Rarotonga og Auitutaki på Cook-øerne. Her finder du smukke bounty-strande, fantastisk snorkling, afslappet stillehavsstemning, en utrolig imødekommende lokalbefolkning og unikke vandreture.
Læs mere
15 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 29.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på et deluxe øhop i Cook-øerne

Cook-øerne Deluxe

Cook-øernes officielle slogan lyder: ’Et lille paradis’. Og det er netop et lille stillehavsparadis, der venter dig på denne rejse. Du besøger to af landets palmeøer, der begge byder på unikke oplevelser. I dette rejseforslag har vi udvalgt to vidunderlige overnatningssteder, der ligger i skønne omgivelser. Gør dig klar til en rejse fuld af paradis, eventyr og forkælelse.
Læs mere
14 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 43.795,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Rarotonga, Atiu og Aitutaki

Rarotonga, Atiu og Aitutaki

Tag på opdagelse på palmeøen Rarotonga, hvor du kan besøge det lokale marked, bestige øens bjerge eller blot slappe af på en palmestrand. På Atiu lærer du om det simple ø-liv, når de lokale tager dig med rundt på den lille koralø. Rejsen slutter på billedskønne Aitutaki, hvor der både er lagt op til en svømmetur i den turkise lagune og en snorkeltur med havets blide kæmper, pukkelhvalerne.
Læs mere
16 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 32.995,-
Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og samtidig opleve nogle af verdens smukkeste strande og laguner, så er Cook-øerne lige noget for dig

Rejs på egen hånd på Cook-øerne

Kom godt fra start på rejsen til Cook-øerne. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger på Rarotonga, inden du selv drager ud på dit eventyr.
Læs mere
Op til 30 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 16.495,-
The adrenaline rush

The adrenaline rush

Thailand, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Cook-øerne og USA: Tag jorden rundt og prøv grænser af med dykning i Thailand, skydiving i Australien, bungyjump på New Zealand, surfing i Indonesien, Ø-hop på Cook-øerne og roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 18.995,-
Med en camper rejser du i dit hjem og skaber hyggelig og faste rammer for dit barn

Jorden rundt på barsel

USA, Cook-øerne, New Zealand, Singapore og Malaysia: Nyd barslen i eget tempo og på egne præmisser på denne jordomrejse. Tag på roadtrip i USA og New Zealand, ø-hop på Cook-øerne og nyd kulturen i Singapore og Malaysia.
Læs mere
2-6 måneder
fra 17.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

USA, Cook-øerne, Australien & Bali

Tag på jordomrejse i 32 dage med alt inkluderet: overnatninger og billeje i USA, ophold på Cook-øerne, overnatninger og ture i Australien samt overnatninger og alt transport på Bali.
Læs mere
32 dage
APRIL - OKTOBER
fra 54.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Cook-øerne

Få info og fakta om Cook-øerne lige her!
weather

Vejret i Cook-øerne

Cook-øerne har et jævnt og behageligt klima hele året rundt. Der er ikke de store forskelle i temperaturerne i løbet af året. Cook-øerne får mest regn i perioden mellem november og maj hvor der er tropiske regnbyger.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Den bedste tid at besøge Cook-øerne er fra maj til november. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer. Cook-øerne kan dog sagtens besøges året rundt.

Rejs til stillehavsparadiset Cook-øerne

Cook-øerne, er en lille perle bestående af i alt 15 øer i den sydlige del af Stillehavet, som af mange betegnes som et af de smukkeste steder i verden. Med sine fantastiske hvide strande og krystalklare laguner, der er kendetegnende for de nordlige øer, og de frodige, grønne bjerglandskaber, der i højere grad definerer de sydlige øer, er det ikke svært at forstå hvorfor. Uanset hvilken af øerne du befinder dig på, er der lagt op til et mindeværdigt eventyr.
Tid til en tiki-drink på baren, 'The Shipwreck Hut'

Udforsk hovedøen Rarotonga på din rejse til Cook-øerne

Hovedøen Rarotonga er hjertet af Cook-øerne og er både den største og mest befolkede ø. Hovedstaden Avarua er fyldt med spændende oplevelser, heriblandt det livlige Punanga Nui Market samt et livligt centrum med charmerende butikker, caféer og restauranter, hvor du kan smage på de lokale specialiteter. Øens dramatiske indre, der er præget af frodige bjerge og tæt regnskov, er perfekt til vandreture. En af de mest populære ruter er opstigningen til Te Rua Manga, også kaldet “The Needle”, hvor du belønnes med storslåede udsigter over hele øen. Men der er selvfølgelig også gode muligheder for afslapning på stranden og i særdeleshed snorkling og andre vandaktiviteter.

Rarotongas midte er fuld af høje bjerge og tropisk jungle

Slå dig løs i Aitutakis legendariske lagune

Aitutaki er en af de mest betagende øer i Cook-øerne og blandt de absolut flotteste i verden, hvis du er til ægte bountystemning. Den store og smukke lagune er uden tvivl højdepunktet og præsenterer en overvældende skønhed med sit klare, turkise vand og hvide sandbanker, der strækker sig vidt. En lagunetur er den perfekte måde at udforske områderne på, og du kan blandt andet snorkle blandt farverige koralrev og tropiske fisk, besøge små, ubefolkede øer og nyde en eksotisk strandpicnic uden forstyrrelser.

Romantik og afslapning på en sandbanke i Aitutakis lagune

Tag på et eventyrligt ø-hop på din rejse til Cook-øerne

Det er svært at holde sig til én enkel ø på din rejse til Cook-øerne, for alle øerne gemmer på særlige oplevelser. Derfor anbefaler vi et eventyrligt ø-hop i dette lille stykke af paradis. På denne måde oplever du flere skønne perler i stillehavet og kan gå på opdagelse hver gang du ankommer til en ny ø. På de smukke stillehavsøer er der alt andet en mangel på forkælelse af alle sanserne.

De små motu-øer langs Aitutakis lagune

Få Cook-øernes polynesiske kultur helt ind under huden

Cook-øerne har en rig kulturarv, og musik og dans udgør en central del af dette. Den traditionelle ura dans er en fascinerende og energisk forestilling, hvor fortællinger bliver levendegjort gennem bevægelse, trommerytmer og sang. En aften med "Island Night"-show på et af de lokale hoteller eller restauranter er den bedste mulighed for at opleve den traditionelle polynesisk dans helt tæt på.


Island night på Highland Paradise
faq

Hvor ligger Cook-øerne?

Cook-øerne er en øgruppe i Stillehavet, og ligger nordøst for New Zealand.

Hvor mange indbyggere er der i Cook-øerne?

Der bor blot 17.000 mennesker i Cook-øerne. Disse indbyggere er fordelt på 15 beboede palmeøer, der ligger spredt ud over et areal på størrelse med Vesteuropa.

Hvad betyder Kia Orana?

Kia Orana (Key-ah-o-raah-nah) betyder "Hello" og vil næsten med garanti være det første du hører når du lander i Cook-øerne.

Hvad hedder Cook-øernes hovedø?

Rarotonga er hovedøen og er også her størstedelen af Cook-øernes indbyggere bor.

Indret din rejse til Cook-øerne, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne rejseeksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi din rejse til Cook-øerne for dig.


Til top