Vi har på vores højskoleophold i udlandet nøje udvalgt nogle spændende rejsemål og sammensat et program med nogle interessante og kompetencegivende valgfag og oplevelser med ekstra fokus på personlig udvikling. Her er en dansk rejseleder med hele vejen, hvilket giver tryghed på rejsen og bidrager til et godt sammenhold i gruppen. Valgfagene og oplevelserne er specielt udvalgt og arrangeret til rejsens formål og under opholdet vil der også være fokus på at bidrage positivt til lokalsamfundet gennem frivilligt arbejde.

Højskoleopholdene foregår i mindre grupper på max. 20 personer og der er faste rejsetidspunkter.

Viser 2 oplevelser

Højskoleelever på Bali

Højskole for unge på Bali

Få en fantastisk højskoleoplevelse i et af verdens mest kulturrige lande. Her vil du opleve personlig udvikling, få venskaber for livet, udvikle nye kompetencer gennem spændende valgfag og meget mere.
Læs mere
44 dage
19-08-2024
fra 31.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Højskole for unge i Filippinerne

Få en unik højskoleoplevelse på en af verdens smukkeste destinationer. Her vil du opleve personlig udvikling, få nye venner for livet, udvikle nye kompetencer gennem valgfag, hjælpe til i lokalområderne og meget mere.
Læs mere
44 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 33.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om højskole

Få info og fakta om vores højskoleophold i udlandet lige her!

Højskole i udlandet: Eventyr, fællesskab og personlig udvikling i ét

Det venter dig masser af uforglemmelige oplevelser på højskole i udlandet. At tage på højskolerejse er som at åbne en skattekiste fyldt med spændende eventyr, som du kan dele med andre unge, udvikling af faglige kompetencer og lærerige erfaringer, der uden tvivl giver dig en dybere forståelse af dig selv, verden og andre kulturer.

Læs mere og tilmeld dig vores højskole i Indonesien.
Læs mere og tilmeld dig vores højskole i Filippinerne.


Lær at lave offergaver

Højskolerejser til eksotiske destinationer

På højskoleophold i udlandet får du rig mulighed for at udforske unikke destinationer med skøn natur, spændende historie og hyggelige byer. Og det bedste af det hele: Du oplever det hele sammen med en gruppe af andre rejseglade og eventyrlystne unge ligesom dig selv.

Med Jysk Rejsebureau kan du komme med på højskole i udlandet til nogle af de smukkeste og mest interessante lande i verden. Vi arrangerer højskolerejser til Indonesien og Filippinerne, hvor du har mulighed for at få landenes fascinerende kultur og traditioner helt ind under huden, samtidig med du har mulighed for at opleve den maleriske og frodige natur helt tæt på samt nyde en masse sociale aktiviteter og opbygge nye faglige kompetencer.
Tag med på højskoleophold i Indonesien

Oplev den lokale kultur helt tæt på

På vores højskolerejser i udlandet vil du få et indgående kendskab til kulturen og lokalbefolkningen i det land, du rejser i. Denne dybdegående forståelse for andre mennesker og alle aspekter af den lokale kultur lader dig udvide din horisont og giver dig masser af ny viden om traditioner, madlavning, kunst, håndværk og sprog.

På højskoleopholdet har du også mulighed for at give tilbage til det lokale samfund ved at deltage i frivilligt arbejde sammen med dine rejsekammerater og skabe et endnu stærkere bånd til de lokale.
Tag på et spændende højskoleophold i Filippinerne

Højskolerejser, der skaber et unikt fællesskab

På et højskoleophold i udlandet knyttes tætte bånd og skabes nye venskaber for livet. Hos Jysk Rejsebureau har vi fokus på, at I lærer hinanden bedre at kende på rejsen. Derfor benytter vi altid det første modul af højskoleopholdet på, at I alle får et dybere kendskab til hinanden og sørger for, at alle trives, så I er helt klar til det store eventyr, der venter jer sammen.

Gennem morgensamlinger, fællessang og et program fyldt med fælles aktiviteter sørger vi for at skabe den perfekte ramme for jeres ophold, der på alle mulige måder giver den rette højskolestemning, og som også giver jer rig mulighed for at rykke tættere på hinanden.

Få nye kompetencer på højskoleophold i udlandet

Foruden de mange sociale aktiviteter kan du på vores højskolerejser i udlandet også styrke dine personlige kompetencer gennem forskellige øvelser, der fokuserer på selvudvikling samt en række spændende valgfag, der udfordrer dig på flere forskellige måder.

Vores valgfag tæller bl.a.:
  • Kitesurfing
  • Dykning
  • Frivilligt arbejde

Kombinér dit højskoleophold med andre eventyr

Kan du bare ikke få nok af at rejse? Hos Jysk Rejsebureau kan du nemt kombinere din højskolerejse med andre rejseeventyr lige efter ønske. Vi har altid mange fantastiske rejser og spændende destinationer, som du frit kan vælge imellem. Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at skabe din unikke drømmerejse, hvad end du er til afslapning, backpacking, adventure eller noget helt andet. Hvilke eventyr venter dig?

Se vores grupperejser for unge til hele verden.
Find inspiration til skræddersyede rejser med backpacking.
Rappelling på Canyoning tur
faq

Hvor mange er man afsted sammen med på højskolen?

Der er maksimalt 20 personer på et hold. Vi har valgt at højskolerne skal bestå af små hold så der er god mulighed for at lære alle at kende og for at skabe den bedste gruppedynamik. Læs om Filippas højskole oplevelse her.

Er der en højskolelære med på rejsen?

Ja, der er en dansk højskolelære/rejseleder med på hele rejsen.

Hvad bliver man undervist i?

På vores højskoler er selvudvikling i fokus. Du kan derfor forvente undervisning indenfor selvudvikling. Derudover er der valgfag. Her kan du bl.a. vælge dykning, og dermed lære en ny egenskab mens du er på højskolen.

Hvad er aldersgruppen for jeres højskoler?

Alle mellem 18-30 år kan rejse med os på højskole i udlandet.

Vil du vide mere om vores højskoler i udlandet?

Har du svært ved at vælge hvor du vil på højskole? Eller vil du vide mere om praktiske forhold på rejsen? Hos Jysk Rejsebureau kan du altid komme i kontakt med en af vores rejsekonsulenter, hvad end du blot er nysgerrig på at vide mere eller har brug for rådgivning.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du er godt klædt på til et uforglemmeligt eventyr. Book et gratis og uforpligtende møde, eller ring til os på 70 20 19 15.


Til top