Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Sydkorea. Du kan få skræddersyet din rejse til Sydkorea helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Sydkorea.

Viser 6 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Sydkorea

Det bedste af Sydkorea

Oplev det bedste af Sydkorea: Seoul, Sokcho, Seoraksan National Park, Hahoe Village, Gyeongju, Busan og slut rejsen på Jeju. Undervejs overnatter du på Hanok (traditionelle træhuse), minbak (lokale B&B) og hyggelige guesthouses.
Læs mere
18 dage
APRIL, MAJ, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 22.995,-
Familierejse i Sydkorea

Familierejse i Sydkorea

Tag hele familien med på eventyr Sydkorea. I Seoul venter der jer en byrundtur, et madlavningskursus, K-pop danseundervisning og vandring i Bukhansan nationalpark. I Gyeongju kan I leje cykler og opleve de mange smukke templer. Herefter venter der jer storbyen Busan og vulkanøen Jeju Island.
Læs mere
16 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 20.495,-
fra 18.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

På eventyr i Sydkorea & Japan

Denne rundrejse kombinerer det bedste af Sydkorea og Japan. Oplev moderne storbyer, ældgamle traditioner, fantastiske landskaber og smukke templer.
Læs mere
19 dage
APRIL, MAJ, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 24.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Sydkorea

Backpacking i Sydkorea

Pak rygsækken og tag på opdagelse i Sydkorea. Vi har sørget for overnatninger og lokal transport rundt til de fedeste backpacker destinationer i Sydkorea.
Læs mere
13 dage
APRIL, MAJ, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 17.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Sydkorea

Rejs på egen hånd i Sydkorea

Kom godt fra start på rejsen til Sydkorea. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger i Seoul, inden du selv drager ud på eventyr.
Læs mere
Op til 90 dage
APRIL, MAJ, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 7.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Det uopdagede Asien

Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien: Pak rygsækken og tag med til det uopdagede Asien, hvor du kommer helt tæt på den fantastiske kultur i Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien. Rejsen inkluderer alle fly og færgebilletter mellem landene.
Læs mere
2-6 måneder
fra 14.495,-

Værd at vide om Sydkorea

Få info og fakta om Sydkorea lige her!
weather

Vejret i Sydkorea

Det sydkoreanske klima er tempereret med fire markante årstider: Forår (marts-maj), sommer (maj-september), efterår (oktober-november) og vinter (december-februar). Forårs- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer, klart vejr og generelt mindre regn. Om sommeren stiger luftfugtigheden og temperaturen, så her kommer en del mere regn. Vinteren i Sydkorea er kold, og du skal forvente, der kommer regn og sne, men også frostklare dage som vi kender fra den danske vinter.

travel

Bedste rejsetidspunkt

Du kan rejse i Sydkorea året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Sydkorea. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud, hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver, som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne falder temperaturen med muligheder sne.

Find eventyr overalt på din rejse til Sydkorea

Udforsk den fortryllende skønhed og mangfoldighed, der venter dig på din rejse til Sydkorea. Med sit dynamiske miks af antikke traditioner og cutting-edge teknologi er Sydkorea en destination, der lover unikke eventyr ved hvert gadehjørne. Her kan du opleve alt fra de summende metropoler som Seoul og Busan til de rolige bjerglandskaber og billedskønne kyststrækninger. Tag det første skridt mod dit næste store eventyr, og skræddersy din rejse til Sydkorea ud fra dine drømme og ønsker hos Jysk Rejsebureau.
Tag med Jysk Rejsebureau på rejseeventyr til Sydkorea

På opdagelse i Sydkoreas livlige storbyer

Tag på en spændende rejse i Sydkoreas pulserende storbyer, hvor du vil blive mødt af en unik blanding af historiske levn og moderne storbyliv. I Sydkoreas hovedstad, Seoul, venter flere ikoniske seværdigheder fra Sydkoreas gamle dynastier, en fantastisk madscene, et livligt natteliv og den moderne skyline i Gangnam-distriktet. I den dynamiske havneby Busan kan du blandt andet udforske farverige markeder, nyde udsigten fra den imponerende Busan Tower og slentre langs Haeundae-stranden, der er en af Sydkoreas mest berømte strande. En særlig oplevelse finder du i Gamcheon Culture Village, der er en farverig og charmerende landsby fyldt med kunstnerisk graffiti og fascinerende gallerier.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Sydkorea

Fordyb dig i Sydkoreas rige kulturarv

Sydkoreas kulturelle arv stikker i den grad dybt, og på din rejse til Sydkorea er der rig mulighed for at blive klogere på landets unikke ånd og traditioner. I Hahoe Folk Village kan du få et unikt indblik i landets traditionelle levevis og arkitektur. Her kan du udforske de velbevarede hanok-huse, se traditionelle forestillinger som maskedans og blive klogere på konventionelle håndværk som papirfremstilling og vævning. En anden vigtig del af Sydkoreas kultur kommer især til udtryk i landets farverige festivaler. Deltag f.eks. i Cherry Blossom Festival når kirsebærtræerne springer ud eller i Boryeong Mud Festival, hvor du kan prøve alt fra kæmpe mudderbad til årets største mudderkamp.

Tag med Jysk Rejsebureau på rejseeventyr til Sydkorea

Få indblik i Sydkoreas kongelige fortid

Landets gamle kongelige paladser udgør endnu en vigtig del af Sydkoreas kulturelle arv, og i Seoul kan du blandt andet besøge Gyeongbokgung-paladset fra år 1395, som fungerede som det største og vigtigste af de fem kongelige paladser under Joseon-dynastiet. Det er ligeledes i Seoul, at du finder Changdeokgung-paladset fra 1500-tallet, der er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste og anerkendt for sin harmoniske integration med den omkringliggende natur. I Sydkoreas gamle hovedstad og kejserby, Gyeongju, som i dag også er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste, er der mulighed for at opleve Donggung-paladset, antikke kongegrave, Bulguksa-templet samt andre historiske levn fra det gamle Silla-dynasti.

Tag med Jysk Rejsebureau på rejseeventyr til Sydkorea

Udforsk Sydkoreas fortryllende natur

Sydkoreas natur er en sand oase for den eventyrlystne rejsende. Udforsk her de smukke nationalparker, såsom Bukhansan, Seoraksan og Jirisan, der indbyder til sceniske vandreture og fantastiske outdoor-aktiviteter i enestående omgivelser. På Jeju Island kan du opleve de UNESCO-listede lavaformationer, der blandt andet har skabt unikke lava-tuneller, som du har mulighed for at udforske. Besøg desuden de fredelige temarker ved Boseong, og nyd synet af de endeløse rækker af grønne tebuske.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Sydkorea

Forfør dine smagsløg med Sydkoreas suveræne specialiteter

Det sydkoreanske køkken er et kapitel for sig selv, og er du en rigtig foodie, er Sydkorea i dén grad en oplagt rejsedestination. Oplev en sand smagsfest med specialiteter som kimchi, bulgogi og bibimbap. Og så er Sydkorea jo også kendt for sin traditionelle barbeque, hvor du normalt griller dit eget kød og grøntsager direkte ved bordet. Der er desuden gode muligheder for at teste dine madlavningsfærdigheder og prøve kræfter med at tilberede sydkoreanske specialiteter på madlavningskursus. Uanset hvad vil dine smagsløg blive tilfredsstillet på din rejse til Sydkorea.

Sydkorea
faq

Hvad er klokken i Sydkorea?

Sydkorea ligger i tidszonen GMT +9. Tidsforskellen mellem Sydkorea og Danmark er dermed 8 timer. Klokken er derfor 20:00 om aftenen i Sydkorea, når den er 12:00 middag i Danmark.

Hvad er hovedstaden i Sydkorea?

Hovedstaden i Sydkorea er Seoul. Det er samtidig landets største by — og den 5. største by i hele Asien — samt centrum for både kultur, politik og økonomi.

Hvor stor er Sydkorea i forhold til Danmark?

Sydkorea er cirka 2,3 gange større end Danmark rent arealmæssigt. Danmark har et areal på cirka 42.950 kvadratkilometer, mens Sydkorea har et areal på cirka 100.210 kvadratkilometer.

Hvor ligger Sydkorea?

Sydkorea ligger på den sydlige del af den koreanske halvø mellem det Japanske Hav (eller Østsøen på koreansk) og det Gule Hav.

Indret din rejse til Sydkorea, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Sydkorea-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Sydkorea for dig.


Til top