KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
FRA 18.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Sydkorea senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Sydkorea er et fantastisk rejseland for familier, da det er meget sikkert, og da der er fantastiske oplevelser for både børn og voksne. Rejsen starter i den farverige hovedstad, Seoul, en pulserende storby, hvor gamle traditioner fusionerer med moderne kultur og hypermoderne arkitektur. Lad sanserne styre dig rundt i byens templer og duftende madmarkeder. Der er booket byrundtur og madlavningskursus, k-pop danseundervisning samt en vandretur til Bukhansan nationalpark i Seoul. På byrundturen kan hele familien leje hanbok (traditionelt sydkoreansk tøj), ligesom de lokale turister, mens I bevæger jer rundt på kongepaladset og i Hanok Village. Fra Seoul rejser I med hurtigtog til tempelbyen Gyeongju, sydkoreanernes stolthed, fyldt med kulturskatte fra Shilla-dynastiet. Her kan I leje cykler og udforske de mange templer, den smukke natur og grotter fyldt med buddhastatuer. Næste stop på rejsen er storbyen Busan. Her har I tid på egen hånd til bl.a. at besøge Haedong Yonggungsa-templet, Yongdusan Park med det ikoniske 120 meter høje Busan Tower, det imponerende Jagalchi Fish Market samt farverige Gamcheon Culture Village. Fra Busan flyver I til jeres sidste stop på rejsen, nemlig Sydkoreas Hawaii på øen Jeju. Her venter jer strande og et fantastisk landskab med vandfald, lava-tunneller og vulkaner. Der er rig mulighed for at trekke, cykle og ride på øen.

Få information og fakta om Sydkorea her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Sydkorea her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Sydkorea hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Sydkorea. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud, hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver, som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne falder temperaturen med muligheder sne.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sydkorea er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sydkorea kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Sydkorea, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Seoul
Ankomst til Seoul. I bliver afhentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i byen. Tag på opdagelse i Seoul og prøv de lokale specialiteter som Bulgogi (BBQ), Kimchi (kål), Haemul pajeon (fiskepandekage) og skyl det ned med et glas soju (koreansk risvin) eler mek-ju (øl).
3. dag: Byrundtur og madlavningskursus
Glæd jer til en fantastisk dag rundt i Seoul. Dagen starter med et besøg ved Gyeongbokgung Palace, hvor I kan vælge at leje hanbok (traditionelt sydkoreansk tøj), som mange lokale turister gør, mens I bevæger jer rundt på det imponerende kongepalads med jeres lokale guide. Herfra fortsætter I til madlavningskursus som starter på et lokalt marked og fortsætter derefter til kurset, hvor I får mulighed for at tilberede flere sydkoreanske specialiteter. Madlavningskurset er en fantastisk måde er lære om det sydkoreanske køkken, dets historie og specielle kutymer. Tilmed vil jeres underviser give jer gode råd til, hvor og hvad I kan spise på gadekøkkener og restauranter. Efter et fantastisk måltid fortsætter I til flere af Seouls seværdigheder som f.eks. Jogyesa Temple, Bukchon Hanok Village og Gwangjang Tradational Market inden turen slutter på jeres hotel sidst på eftermiddagen. (M,F)
4. dag: K-pop danseundervisning
Nyd formiddagen på egen hånd i Seoul inden I om eftermiddagen tager til dansestudiet, hvor hele familien får danseundervisning i K-pop - en sjov oplevelse for hele familien. Til sidst vil der være et lille fotoshot, så I kan forevige oplevelsen. Undervisningen foregår i et dansestudie med en lokal underviser med begrænsede engelskkundskaber, men som nemt lærer jer trin og danse til tonerne af K-pop (turen kan kun gennemføres mandag, onsdag og fredag). (M)
5. dag: Vandring i Bukhansan nationalpark
I dag går turen udenfor Seoul til Bukhansan nationalpark, en naturskøn, bjergrig nationalpark lige udenfor Seoul. Bukhansan nationalpark står som en kæmpe kontrast til storbyen Seoul, som kan ses fra Bukhan Mountain. Den fantastiske natur byder på masser af vandreruter af forskellige varighed, længde og sværhedsgrad. Sammen med jeres trekkingguide kan I tilrettelægge den rute, der passer jer bedst. Rammer I Sydkoreas nationalparker en weekend, så skal I være forberedt på at der vil være mange mennesker, men det er primært lokale trekkingentusiaster med det vilde udstyr, man vandrer med. Turen slutter tilbage på jeres hotel om eftermiddagen. (M,F)
6. dag: På eventyr i Seoul
Seoul er Sydkoreas sprudlende hovedstad, der nu er en af verdens hurtigst voksende storbyer med 10 mio. indbyggere. Blandt neonlys og skyskrabere gemmer der sig antikke skatte, gamle træhuse og hyggelige gader. Her er et væld af templer og museer. Nyd en gåtur langs Han-floden, som for de lokale er byens åndehul. I kan også vælge at tage på en dagstur til DMZ-zonen som adskiller Nord- og Sydkorea (skal bookes hjemmefra). (M)
7. dag: Seoul til Gyeongju med tog
I dag påbegynder I jeres rejse rundt i Sydkorea. Fra togstationen i Seoul rejser I til Gyeongju med hurtigtog. Ved ankomst til Gyeongju sørger I selv for at komme til jeres guesthouse i byen. Resten af dagen har I på egen hånd i hvad sydkoreanerne beskriver som et stort historisk og kulturelt museum under åben himmel. (M)
8. dag: På opdagelse i og omkring Gyeongju
I har hele dagen til at udforske Sydkoreas tidligere kejserby, som i dag er et UNESCO World Heritage Site. De fleste af de historiske fund og ruiner stammer fra det gamle Shilla-dynasti, som regerede Korea-halvøen gennem næsten 1.000 år. Tag på opdagelse blandt byens templer, pagoder, gravpladser og statuer. Udenfor Gyeongju kan I besøge Seokguram grotten fyldt med buddha skulpturer og Bulguksa templet. Det er nemt at leje cykler lokalt, så I selv kan udforske byen og den smukke natur i eget tempo. (M)
9. dag: Gyeongju til Busan med bus
I dag går turen videre med bus til Busan. Byen er Sydkoreas vigtigste havneby med smukke strande, buddhistiske templer, lokalmarkeder og verdens største stormagasin. I Busan er der booket tre overnatninger på hotel, så I har god til at udforske byen. (M)
10-11. dag: På eventyr i Busan
I har to hele dage til at udforske Busan, og der er masser at opleve i og omkring Sydkoreas 2. største by: Nyd den imponerende udsigt over byen fra Busan Tower, tag en svømmetur med de lokale ved Haeundae Beach, gå shop-amok i Shinsegae Centum City Department Store, besøg Jagalchi fiskemarked, tag på opdagelse i Gamcheon Culture Village og nyd en sundowner (drink) og en omgang seafood ved Noran Mahura. Fik I ikke stillet jeres tempel-trang i Gyeongju, så besøg Beomeosa Temple og Haedong Yonggungsa Temple. Derudover finder I masser af museer, hyggelige kaffebarer og fantastiske gadekøkkener. (M)
12. dag: Busan til Jeju med fly
I tager selv en taxi i lufthavnen, hvor I flyver til øen Jeju, som er Sydkoreas svar på Hawaii. Ved ankomst tager I selv en taxi til jeres hotel på øen. (M)
13-14. dag: På eventyr på Jeju Island
Jeju ligger i Koreastrædet sydvest for den koreanske halvø. Øen har ca. 560.000 indbyggere og er Sydkoreas største ø med et areal på 1,845 kvm. Nyd livet ved de smukke strande eller udforsk øen på cykel, i lejebil eller på dagsture. Landskabet er fantastisk og byder på te-plantager, vulkaner, strande, vandfald og lava-tunneller. Jeju byder på et væld af aktiviteter som trekking, mountainbike, dykning, kitesurfing og rideture. (M)
15. dag: Afrejse fra Jeju
Efter en spændende rejse rundt i Sydkorea går turen hjemad. I tager selv i lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

5 overnatninger på Summit Hotel Dongdaemun i Seoul
2 overnatninger på Sindal Hanok i Gyeongju
3 overnatninger på Almond hotel i Busan
3 overnatninger på The Grand Sumorum på Jeju

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels, turistklasse- og luksushoteller til tempelophold.

Bemærkninger

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Seoul // Busan - Jeju / Jeju - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Børneprisen gælder for børn op til 12 år. Dette rejseforslag er anbefalet til børn i alderen 8-18 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top