Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Filippinerne. Du kan få skræddersyet din rejse til Filippinerne helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Filippinerne.

Viser 11 oplevelser

Eksotiske Palawan

Palawan & ø-camping ved Port Barton

Trek blandt risterrasser og Ifugaofolket i Banaue og tag på et eventyrligt telt- og bådeventyr til flere små eksotiske bountyøer langs Palawans kyster med kridhvide strande, azurblåt hav og svajende palmer.
Læs mere
22 dage
JANUAR - APRIL
fra 18.895,-
Oplev øen Panglao ved Bohol

Badeferie med komfort på Panglao og Siquijor

Nyd de hvide sandstrande og det indbydende hav der inviterer til skønne dage på stranden, farverige snorkel- og dykkerture, eller brug tiden på at udforske øerne på egen hånd.
Læs mere
15 dage
JANUAR - APRIL
fra 17.495,-
Survivor-tur på Filippinerne

Homestay & survivor-tur med harpunfiskeri

Minoritetstrek blandt risterrasser og oplev Ifugaofolket i Banaue og oplev hverdagen hos en lokal familie på Mindoro. Tag på en oplevelsesrig teltcamping med harpunfiskeri.
Læs mere
16 dage
JANUAR - APRIL
fra 15.995,-
Bådeventyr til øgruppen Linapacan

Bådekspedition til Linapacan

Trekking i nord og glæd dig til et vaskeægte ø- og campingeventyr ved øerne omkring El Nido og på den smukke og uberørte øgruppe Linapacan mellem Palawan og Busuanga Island.
Læs mere
23 dage
JANUAR - APRIL
fra 20.995,-
Oplev det eksotiske Cebu

Bountyoplevelser og smukke øer ved Cebu

Kombinerer smukke sandstrande med et adrenalinfyldt faldskærmsudspring over øen Bantayan. Oplev Malapascua´s bountystrande og øen fantastisk undervandsliv.
Læs mere
18 dage
JANUAR - APRIL
fra 18.395,-
Oplev den bæredygtige-ø Danjugan

Usædvanlige øer i Filippinerne

Natur- og maritime oplevelser i særklasse i det filippinske øhav. Besøg blandt andet det naturrige og bæredygtige naturreservat på øen Danjugan.
Læs mere
16 dage
JANUAR - APRIL
fra 18.995,-
Udsigt til Mt. Mayon

Ifugao-folket i Banaue & Hvalhajer ved Donsol

Trek blandt risterrasser og oplev ifugao-folket i Banaue, kombineret med Hvalhaj-spotting ved Donsol. Oplev Cebu City og udforsk de mange smukke øer i Visayas-regionen på egen hånd.
Læs mere
14 dage
JANUAR - APRIL
fra 15.495,-
Coron Island

Trek i Banaue, øhop & surf på egen hånd

Trek blandt risterrasser og Ifugao-folket og oplev Busuanga og Coron Islands med båd og i kajak. Afslut rejsen i den afslappede surfer-by Baler.
Læs mere
18 dage
JANUAR - APRIL
fra 16.995,-
Backpacking i Filippinerne

Rejs på egen hånd i Filippinerne

Tag på eventyr på egen hånd blandt hvide sandstrande, farvestrålende koralrev, vulkaner og regnskov. Der er oplevelser for enhver smag, lige fra dykning til jungletrek.
Læs mere
Op til 30 dage
JANUAR - APRIL
fra 7.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Det uopdagede Asien

Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien: Pak rygsækken og tag med til det uopdagede Asien, hvor du kommer helt tæt på den fantastiske kultur i Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien. Rejsen inkluderer alle fly og færgebilletter mellem landene.
Læs mere
2-6 måneder
Priser på vej
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Med familien på jordomrejse

Sydafrika, Sri Lanka, Filippinerne og USA: Kom tæt på afrikas vilde dyr, oplev den fantastiske kultur på Sri Lanka, nyd de smukke strande på Filippinerne og tag på roadtrip i USA. Dette er det perfekte jordomrejse for familien der drømmer om at komme på eventyr sammen.
Læs mere
2-6 måneder
fra 21.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Filippinerne

Få info og fakta om Filippinerne lige her!

Rejs til Filippinerne - Orientens Perle

Med flere tusinde øer at udforske, er Filippinerne den oplagte rejsedestination for den nysgerrige rejsende. Filippinerne er også kendt som “Orientens Perle”; her finder du både bountystrande, pulserende millionbyer, frodig jungle, vældige vulkaner, indfødte samfund, vidtstrakte risterasser og masser af adventure. Uanset hvilke eventyr, du søger, præsenterer din skræddersyede rejse til Filippinerne et overflødighedshorn af mindeværdige oplevelser.
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Opdag Manillas mange sider

Filippinernes hovedstad, Manilla, er et af mange spændende kapitler på rejsen. Her finder du et altid sprudlende gade- og markedsliv, masser af gode shoppingmuligheder - blandt andet i et af verdens største shoppingcentre, Mall of Asia - og fascinerende museer. Et af de mest bemærkelsesværdige udstillinger finder du hos Skomuseet i Marikina, der har hele 749 af den tidligere førstedame, Imelda Marcos, sko udstillet.

Er du til historiske oplevelser, er et besøg til Fort Santiago oplagt. Det gamle militærfort, der blev opført af spanske erobrere, stammer tilbage fra 1571 og har lagt omgivelserne til en lang række historiske begivenheder. Har du til gengæld brug for et roligt afbræk i den pulserende hovedstad, tilbyder Rizal Park en stille oase fyldt med skønne haver og storslåede monumenter.


Manila, Filippinerne

Tag på et eventyrligt ø-hop

Enhver rejse til Filippinerne bør inkludere et ø-hop, der lader dig opdage det alsidige natur- og bybillede fuldt ud. Nogle øer består af uberørt jungle, maleriske vandfald eller bountystrande som taget direkte fra postkortet, mens andre øer er hjemsted for mægtige vulkaner, store plantageområder og traditionelle lokalsamfund.

Med over 7.000 øer kan det være svært at vælge, og hos Jysk Rejsebureau giver vi dig naturligvis gerne anbefalinger til, hvilke øer der passer bedst til netop de oplevelser, du søger.
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne

Eventyrlig afslapning med Filippinernes bedste strandoplevelser

Filippinerne er oplagt til en klassisk ø- og strandferie med afslapning i paradis-lignende omgivelser. Her byder blandt andet Panglao, Port Barton og Modessa Island på ægte strandferie med skønne sandstrande, azurblåt hav og uspoleret bountystemning. Samtidig har du mulighed for at tage på bådture, prøve kræfter med SUP-boards eller udforske livet under vandoverfladen med snorkling eller dykning.


Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Udforsk Filippinernes forunderlige natur

Filippinernes natur er helt særlig på flere måder, og de utallige øer gemmer på mange forunderlige overraskelser. Ved Sabang på øen Palawan gemmer der sig den fortryllende underjordiske flod, der over flere millioner år har skabt dragende drypstensformationer, som du kan udforske. Det er om nok en af Filippinernes smukkeste naturseværdigheder.

Bohol-øen skiller sig ud markant ud for sine “chokolade”-bjerge, også kaldet “Chocolate Hills”, der skaber et helt enestående geologisk landskab, der vidner om en tid før øen blev fri for havets overflade. Er du heldig, kan du også spotte den yderst sjældne spøgelsesabe. På din rejse til Filippinerne gemmer hver ø, du besøger, på nye, spændende opdagelser.
Chocolate Hills Bohol Filippinerne

Helt tæt på Filippinernes fascinerende lokalsamfund

Filippinernes befolkningshistorie går mere end 30.000 år tilbage, og den dag i dag findes der stadig efterkommere af landets oprindelige urbefolkning. Imidlertid findes der også mange andre lokale befolkningsgrupper med hver sine særlige traditioner. Særligt Toraja-folket skiller sig ud grundet Ma’nene festivalen, hvor afdøde familiemedlemmers mumificerede kroppe tages op af gravene og klædes fint på til festligheder og fælles fotografier som et symbol på respekt fra familiens side.

På din rejse til Filippinerne kan du besøge en eller flere af de traditionelle Ifugao-landsbyer og lade dig forbyde i folkets traditionelle levevis og fascinerende kultur. Mange af turene i landsbyerne foregår til fods på en magisk vandretur, der lader dig tage det seværdige syn fra de smukke risterrasser og grønne bjerge helt ind.


Banaue trekking og Ifugao-folket
faq

Hvor ligger Filippinerne?

Filippinerne er et ørige i Sydøstasien, der afgrænser Det Sydkinesiske Hav fra Stillehavet.

Hvad er kl. i Filippinerne?

Tidszonen i Filippinerne er Philippine Standard Time (UTC+8). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 6 timer.

Hvilket sprog taler man i Filippinerne?

I Filippinerne taler størstedelen af befolkningen filippinsk, men der tales mere end 80 forskellige sprog og dialekter på tværs af øerne. Alle filippinske sprog baserer sig på tagalog, som tales i hovedstaden Manila. I skolen lærer børnene engelsk fra 0. klasse, og derfor kan mange filippinere forstå og tale engelsk ganske godt.

Hvor mange øer er der i Filippinerne?

Filippinerne består af mere end 7000 tropiske øer. Dog er det langt fra alle øer, hvor der bor mennesker. Luzon, Boracay, Palawan og Mindanao er nogle af de mest kendte øer i Filippinerne, men også mange andre øer gemmer på smuk natur og spændende oplevelser.

Hvad spiser man i Filippinerne?

Det filippinske køkken er knap så kendt som nabokøkkenerne, Thailand og Vietnam, men filippinsk mad er både smagfuldt og varieret. I Filippinerne har man meget fisk og skaldyr og mange tropiske frugter, og disse går igen i mange filippinske retter.
Nationalretten hedder Adobo. Her lader man kød – ofte kylling eller svinekød - konservere i eddike, salt, hvidløg, peber, soja og andre krydderier. Er man gæst ved en større begivenhed eller fest vil man ofte opleve at få serveret Lechon – en hel gris spidsstegt over kul med sprød skind, serveret med leversauce.

Indret din rejse til Filippinerne, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Filippinerne-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Filippinerne for dig.


Til top