14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.895,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Er du klar på et ægte eventyr til nogle af Filippinernes smukkeste destinationer? Rejsen starter i hovedstaden og millionbyen Manila. Her besøger du Masungi Georeserve, der arbejder med at genoprette naturen omkring hovedstaden gennem bæredygtig turisme. På en fantastisk tur ad hængebroer og stier får du mulighed for at udforske områdets unikke klippeformationer og frodige natur. Herefter går turen mod bjergregionerne i den nordlige del af landet. På et trek mellem lokale landsbyer og risterrasser stifter du bekendtskab med områdets unikke kultur og varme gæstfrihed. Rejsen slutter med surfing og strand på bountyøen Siargao. Her svajer palmerne langs hvide sandstrande, mens surfere nyder øens perfekte bølger. Du oplever det bedste af øen med en sejltur mellem strandende samt en dag med undervisning i kunsten at fange bølgerne på et surfboard.

Få information og fakta om Filippinerne her.
Se også vores andre spændende rejseforslag til Filippinerne her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her når gennemsnitstemperaturen ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober, hvor gennemsnitstemperaturen stiger til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag rejser du fra Danmark mod den filippinske hovedstad, Manila, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Manila
Velkommen til Manila! Efter at have samlet din bagage op i lufthavnen, mødes du med din chauffør i ankomsthallen og bliver kørt til dit hotel. Du har resten af dagen til at strejfe rundt i den travle metropol eller få et velfortjent hvil efter en lang flyvetur.
3. dag: Oplevelser ved Masungi Georeserve
Du begynder dagen med en god morgenmad, inden turen går til Masungi Georeserve, der ligger lidt uden for byen. På Masungi arbejder de med at genoprette det skrøbelige økosystem i skovene omkring Manila, og du vil lære om bæredygtighed og ansvarlig turisme. En tur ad reservatets Discovery-sti giver dig mulighed for at opleve områdets særprægede kalkstensformationer, som er hjemsted for reservatets skrøbelige arter af beskyttet flora og fauna. En uddannet skovfoged vil guide dig gennem turen og sørge for, at du lærer om områdets historie og om georeservatets betydning for naturen omkring storbyen. Efter en lærerig og spændende tur i parken vil du få serveret en lækker frokost, inden turen går retur til Manila. Om aftenen bliver du kørt til busstationen og påbegynder transporten mod nye eventyr i Banaue. (M,F)
4. dag: Manila på egen hånd og afrejse mod Banaue
Dagen i dag er helt fri til at opleve Manila på egen hånd. Du kan vælge at nyde dit hotels tagterasse og pool, eller du kan begive dig på opdagelse i millionbyen. Tag f.eks. en tur forbi Mall of Asia, der er et af Sydøstasiens største indkøbscentre. Her kan du selvfølgelig opleve centrets mange butikker og restauranter, men hovedattraktionen er den summen af liv, du finder ved promenaden foran indkøbscentret. Her kommer byens unge og gamle for at hænge ud og mødes med venner og bekendte. Om aftenen bliver du hentet af en chauffør og kørt til busstationen. Herfra påbegynder du transporten mod nye oplevelser i Banaue. (M)
5. dag: Ankomst til Banaue og trekking til Cambulo
Stræk benene og tag en dyb vejrtrækning i morgentågen i bjergene. Efter ankomst til Banaue vil du få serveret en skøn morgenmad og møde din guide, der skal være med dig i de næste par dage. Herefter går turen med trehjulet motorcykel (tricycle) til Kinakin, hvor trekket mod Ifugaolandsbyen Cambulo starter. Du vandrer ad små stier igennem rismarkerne, og du vil blive betaget af de smukke udsigter til bjergene og de imponerende terrasser. Undervejs spiser du frokost på et lille, lokalt spisested. Om eftermiddagen ankommer du til den lille Ifugaolandsby Cambulo. Trekkingtid: ca. 4 timer.
6. dag: Trekking til Batad
Efter en solid morgenmad snørrer du igen vandreskoene og fortsætter langs rismarker mod Ifugaolandsbyen Batad. Den lille landsby er kendt for at være omgivet af et ”amfiteater af risterasser”, og du kan ikke undgå, at udsigterne tager pusten fra dig. I Batad lever de fleste, som deres forfædre gjorde i fortiden. Du kan opleve, hvordan Ifugaofolket gemmer knoglerne fra afdøde familiemedlemmer, og du kan se, hvordan de opbevarer de gamle knogler i farverige, håndlavede tæpper. Efter check in og frokost i Batad går turen til de uspolerede Tappiya-vandfald. Husk badetøj da det vil være muligt at tage en dukkert i det kølige vand. Tilbage i Batad nyder du et godt aftensmåltid og har resten af aftenen til at slappe af efter dagens oplevelser. Trekkingtid: ca. 4-5 timer. (M,F,A)
6. dag: Trekking til Banga-An og afrejse fra Banaue
Dagens trekking går mod Banga-An og er et fem timers trek langs smalle stier. Din guide kommer med garanti til at sørge for, at du får oplevet de fantastiske udsigter over Banaues rismarker. Når du ankommer til Banga-An, som er en rigtig traditional Ifugaolandsby, vil du have rig mulighed for at interagere med de lokale, og du får serveret en god frokost på et lille spisested, ligesom du vil have mulighed for at prøve den kendte Tinawon ris-the. Herefter bliver du kørt det sidste stykke tilbage til Banaue med en tricycle. Om aftenen vil din guide hjælpe dig med at finde til busstationen og sørge for, at du kommer godt med natbussen tilbage mod Manila. (M,F)
7. dag: Ankomst i Manila og afrejse mod Siargao
Du ankommer tidligt om morgenen til busstationen i Manila. Ved ankomst venter dit lift, der vil kører dig til lufthavnen, hvorfra dit fly går mod surfing, sol og strand på den lille paradisø Siargao. Øen er blevet særligt populær på det seneste og kendt for sine hvide sandstrande og verdensklasses surfing. Ved ankomst til øen vil du blive mødt af din chauffør i lufthavnen og kørt til dit hotel.
8. dag: Surfing på Siargao
På Siargao er surfing hovedattraktionen, og du kan ikke besøge øen uden en tur i bølgerne. En certificeret surfinstruktør vil guide dig gennem et 2-timers lærerigt surf-kursus. Efter lektionen har du resten af dagen til at udforske Siargaos mange attraktioner. (M)
9-11. dag: Oplevelser på Siargao
Siargao er ikke kun kendt for surfing og strand. Øen er også hjemsted for nogle af de klareste laguner i ø-gruppen, uendeligt mange svejende palmer og en fantastisk laidback ø-stemning. Du har de næste dage til at opleve Siargao på egen hånd. Det kan anbefales at booke ture lokalt til nogle af de store seværdigheder, som f.eks. de tre smukke øer Naked, Daku og Guyam. Under opholdet har du desuden to timers leje af surfbræt inkluderet hver dag, så du har rig mulighed for at arbejde på dine surf-skills. (M)
12. dag: Fra Siargao til Cebu
Efter mange oplevelser (og forhåbentlig også lidt afslapning) er det tid til at sige et vemodigt farvel til Siargao. Efter check ud fra hotellet bliver du transporteret til lufthavnen, hvorfra dit fly afgår mod Cebu City. Efter nogle dage med ø-liv vil storbyen stå i skarp kontrast hertil. Brug aftenen på at spise noget god mad på en af byens mange spisesteder. (M)
13. dag: Afrejse fra Cebu
Mættet af spændende oplevelser og med minder for livet er det tid til at vende hjemad. Du vil blive hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Cebu, hvorfra dit fly afgår mod Danmark. Har du lyst til at forlænge rejsen, er dette også en mulighed. Cebu City kan let kombineres med et ophold på øer som Bohol, Siquijor eller Malapascua. Ligeledes er det muligt at lave mellemlanding på hjemrejsen i f.eks. Singapore. Du kan tale med din rejsekonsulent om de mange spændende muligheder. (M)
14. dag: Ankomst til Danmark
I dag lander du i Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på City Garden Hotel i Manila.
2 overnatninger på natbus til og fra Banaue.
2 overnatninger i simple gæstehuse på trekkingturen ved Banaue.
5 overnatninger på Dahun Villas i Siargao.
1 overnatning på Bayfront Hotel i Cebu.

Rejsen kan også tilbydes på ungdomshostels eller på hoteller af højere standard.

Bemærkninger

Bemærk at deltagelse i trekking, oplevelser og surfing er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne, præcis som du ønsker den. Denne tur er én af vores personlige favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe med din drømmerejse.

December - april

Pakkeliste

 • Gode sko eller støvler til trekking
 • Tøj til trekkingturen, der passer til et fugtigt klima
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. langærmet badetrøje til at surfe eller snorkle i
 • Penge i form af kontanter, idet ATM-hæveautomater primært findes i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører)

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Manila / Manila - Siargao / Siargao - Cebu / Cebu - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfers og transporter ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Enkelte lokale betalinger (regn med ca. 20 kr.)
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til guiderne - i Filippinerne er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsture og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top