KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Hong Kong. Du kan få skræddersyet din rejse til Hong Kong helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Hong Kong.

Viser 5 oplevelser

Højskole på Fillipinerne

Højskole for unge i Hong Kong, Filippinerne og Vietnam

Tag med os på dette helt unikke højskoleophold. Fællesskabet er i centrum, når den blandt andet står på teambuilding i storbyen Hong Kong, ø-hop og personlig udvikling på Filippinerne, og rejse fra nord til syd gennem vidunderlige Vietnam.
Læs mere
2 måneder
11-01-2025
fra 49.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Fiji

New Zealand, Fiji & Hong Kong

Oplev både New Zealand, Fiji og Østens mystik i Hong Kong på denne fantastiske rejse. Du får hele tre rejser til én rejses pris.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 29.195,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong

Rejs på egen hånd i Hong Kong

Kom godt fra start på rejsen til Hong Kong. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger, inden du selv drager ud på eventyr.
Læs mere
Op til 90 dage
OKTOBER - APRIL
fra 6.495,-
Udsigten fra en luftballon over Yangshuo

På eventyr fra Beijing til Hong Kong

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Tag med på denne ultimative togrejse igennem Kina fra Beijing til Hong Kong. Vi har sørget for rammerne på rejsen og givet dig masser af frihed til at udforske landet på egen hånd.
Læs mere
22 dage
APRIL, MAJ, JUNI, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 18.495,-
De imponerende og gådefulde Moaier på Påskeøen

Hvor asfalten ender

Mongoliet, Kina, Filippinerne, Papua Ny Guinea, New Zealand, Fransk Polynesien (Tahiti), Påskeøen, Chile, Argentina, Brasilien: Denne jordomrejse tager dig helt ud, hvor asfalten ender. Her er der fokus på det simple liv, ekstrem natur og spændende kulturer.
Læs mere
4-12 måneder
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Hong Kong

Få info og fakta om Hong Kong lige her!
weather

Vejret i Hong Kong

Den bedste rejseperiode er fra oktober til og med april, hvor temperaturen er behagelig og ikke for varm. I sommermånederne rammer monsunen og man skal derfor forvente regn og høj luftfugtighed i denne periode, som går fra maj til september.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Hong Kong er en destination der er oplagt at kombinere med andre destinationer i Asien eller Oceanien. Så det tidspunkt du vælger at besøge Hong Kong på bør nok afhænge af bedste rejsetidspunkt i den eller de andre lande du vælger at besøge.

Oplevelsesrige rejser til Hong Kong

Hong Kong er en dynamisk og buldrende metropol, der aktiverer alle sanserne. Selve byen er kendt for sin spektakulære skyline, travle gader, livlige markeder og et køkken i verdensklasse. Men Hong Kong er også meget mere. Uden for det pulserende centrum omkring Hong Kong Island og Kowloon finder du mange andre spændende oplevelser, kulturmøder og seværdigheder. Med Jysk Rejsebureaus rejser til Hong Kong har du gode chancer for at få en af Østens største og mest fascinerende metropoler helt ind under huden. Du kan med fordel også kombinere din rejse til Hong Kong med et ophold i Kina eller andre lande i Asien og Oceanien.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong

Oplev Hong Kongs finansielle centrum på Hong Kong Island

På Hong Kong Island finder du byens finansielle centrum og et hav af populære butikker, natklubber og restauranter. Højdepunktet er dog uden tvivl den spektakulære panoramaudsigt fra toppen af Victoria Peak. Her kan du tage den stejle tur op til toppen via kabelbanen, Peak Tram. Nogle oplever også, at der skabes en optisk illusion på turen med kabelbanen, hvilket får de omkringliggende skyskrabere til at se ud, som om de falder ned mod bjergsiden.Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong

Udforsk Hong Kongs livlige hjerte i Kowloon

På Kowloon-siden af Hong Kong finder du et væld af unikke oplevelser, der for mange kendetegner Hong Kong som by. Her kan du blandt andet udforske Nathan Road, der er Hong Kongs ældste vej og berømt for sine utallige butikker og overflod af farverige neonlys. Temple Street Night Market er en livlig aftenattraktion fyldt med lokale boder, der sælger alt fra souvenirs til autentisk streetfood, mens Kowloon Walled City Park er et grønt pusterum, der oprindeligt blev bygget som en militær fæstning under Qing-dynastiet og senere blev kendt som en tætbefolket og lovløs enklave. Ved Victoria Harbour, kan du opleve Hong Kongs skyline hver aften lyse op i en farverig kavalkade med Symphony of Lights, der er verdens største permanente lys- og lydshow.


Hong Kong

Mød Big Buddha og traditionelle fiskersamfund på Lantau Island

På din rejse til Hong Kong er det oplagt at besøge Lantau Island og tage den sceniske tur med svævebanen Ngong Ping 360 for at nå frem til Ngong Ping Village. Med sine brostensbelagte stier og gamle huse er landsbyen en hyldest til Hong Kongs rige kulturarv. Bestig her de mere end 250 trin op til den kolossale bronzestatue Tian Tan Buddha, der stolt våger over Ngong Ping Village og resten af området. Det tilhørende kloster, Po Lin, er ligeledes værd at opleve. Fra Ngong Ping Village kan du med fordel fortsætte turen til den historiske fiskerby Tai O Fishing Village.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Hong Kong

Prøv lykken i Østens Las Vegas, Macao

Kun en times sejlads fra Hong Kong ligger den tidligere portugisiske koloni Macao, som du også kan gøre et kort ophold i på din rejse til Hong Kong. Historisk set har Macao været et vigtigt handelscentrum, men nu til dags er det i højere grad det sprudlende kasinoliv og de Las Vegas-lignende omgivelser, der lokker folk til byen. Macao har dog stadig en masse andet at byde på. Du kan for eksempel fornemme byens kolonifortid på Senado Square, der er et livligt bytorv omgivet af pastelfarvede koloniale bygninger. Eller du kan besøge UNESCO-verdensarvsstedet Ruins of St. Paul's, der består af ruiner fra en tidligere jesuitkirke, der blev bygget i det 16. århundrede.Happy Valley Racecourse, Hong Kong
faq

Hvad skal man se i Hong Kong?

Nogle populære seværdigheder i Hong Kong inkluderer Victoria Harbour, The Peak, Disneyland Hong Kong, Tian Tan Buddha og Ngong Ping 360.

Hvad er klokken i Hong Kong?

I Hong Kong er tidszonen UTC+8. Det betyder, at hvis klokken er 12:00 middag i Danmark, er klokken 19:00 om aftenen i Hong Kong.

Hvor mange bor der i Hong Kong?

Der bor omkring 7,5 millioner mennesker i Hong Kong.

Hvor lang tid tager det at flyve til Hong Kong?

Flyvetiden til Hong Kong afhænger af din afrejselufthavn. Fra Københavns Lufthavn tager det cirka 11-12 timer med direkte flyvning. Men normalvis kræver det en mellemlanding, hvis du flyver til Hong Kong, og derfor kan rejsetiden nemt vare mindst 15 timer.

Indret din rejse til Hong Kong, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Hong Kong-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Hong Kong for dig.


Til top