KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
22 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Kina senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025.
Læs mere og se betingelser her

Dette rejseforslag er for dig, der ønsker masser af frihed til at udforske på egen hånd. Vi har sørget for at transfers, overnatninger og tog er bestilt til dig. Vi hjælper gerne med masser af gode ideer til cykelture, vandreture, oplevelser og andre gode rejsefif. Du kommer til nogle af Kinas mest unikke oplevelser, som f.eks. Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By i Beijing, de hyggelige gader i Pingyao, Terracotta krigerne i Xian, Pandaer i Chengdu, ris-terrasser og den smukke natur i Yangshou samt den super moderne metropol Hong Kong. Derudover er der masser af fantastiske kulturoplevelser ved bl.a. minoritetslandsbyerne ved Dragons Backbone.

Få information og fakta om Kina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Kina her

Bedste rejseperiode

Bedste rejsetidspunkt er forår og efterår. Klimaet i området omkring Beijing er meget koldt om vinteren, hvor der fra midten af november til midten af marts bliver helt ned til minus 15 grader. Derfor er det ikke muligt at komme på ture til Den Kinesiske Mur i denne periode. I højsommeren fra juni til august ligger temperaturen på 30-35 graders varme, og kraftig regn må forventes. Vi anbefaler at undgå den første uge af maj, da kineserne har ferie, og der er rigtig mange lokale turister i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Beijing, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Beijing
I Beijing bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, som ligger centralt i Beijing. Resten af dagen er til fri disposition. Benyt lejligheden til at se lidt mere af området omkring hotellet og stift bekendtskab med det kinesiske køkken på en af byens mange gode restauranter.
3-4. dag: På egen hånd i Beijing
Du har to hele dage i Beijing, hvor der er rig mulighed for at udforske byen på egen hånd. Den Himmelske Fredsplads og Den Forbudte By er måske oplagte must-sees i Beijing. Men byen gemmer også på andre store kulturskatte, som for eksempel Himlens Tempel Park, som er Kinas største og smukkeste tempelkompleks. Den omkringliggende park er en oase for byens borgere der kommer for at træne, spille brætspil eller bare slappe af og nyde naturen. Beijing er en spændende by at gå på indkøb i, og byen byder på utallige markeder, hvor man altid kan finde et godt tilbud. Du kan også tage på trekkingtur til Den Kinesiske Mur eller besøge det fantastiske sommerpalads. Tal med din rejsekonsulent, hvis du ønsker hjælp til at sikre entrebilletter eller dagsoplevelser. (M)
5. dag: Beijing - Pingyao
I dag går rejsen videre med tog til Pingayo. Du bliver hentet på hotellet og bragt til stationen, og ved ankomst til Pingyao vil en chauffør ligeledes byde dig velkommen og køre dig til dit charmerende historiske guesthouse. Husk at medbringe lidt snacks til togturen, der typisk vil tage omkring 4 timer. (M)
6-7. dag: På opdagelse i Pingyao
Du har to dage til at udforske den gamle og næsten uberørte by fra Silkevejens storhedstid. Bymuren har facon som en skildpadde og er 6 km lang. Deroppefra er der en pragtfuld udsigt over de små gårdhaver og de grå tage. Du fornemmer virkelig, at du er trådt flere hundrede år tilbage i tiden, imens du slentrer gennem de hyggelige gader. (M)
8. dag: Pingyao - Xian
Efter nogle spændende dage i Pingyao, går rejsen i dag videre med tog til Xian. Ved afrejsen bliver du kørt til togstationen. Efter omkring 3 timers togrejse ankommer du til Xian, hvor du bliver hentet på togstationen og kørt til dit hotel. Resten af dagen har du på egen hånd. (M)
9-10. dag: Xian på egen hånd
De næste dage har du til at opleve Xian i dit eget tempo. Byen er verdenskendt for sine arkæologiske fund, de berømte terrakotta-krigere, der tilfældigt blev fundet i forbindelse med en brøndudgravning i 1974. Her fandt man Kejser Qin Shi Huangdis grav, som indeholdt ca. 6.000 individuelt forarbejdede krigere lavet i terrakotta i menneskestørrelse. Terrakotta-krigerne er dog ikke den eneste grund til at besøge Xian. Byen var tidligere Kinas første rigtige hovedstad samt endestation for Silkevejen og har derfor meget kulturelt og historisk at byde på. Bl.a. omringes byen af en ca. 14 km lang og næsten intakt bymur. Den er 12 meter høj, og en gå- eller cykeltur på muren giver en flot udsigt over byen. Besøg også Den Store Vildgås Pagode, der betragtes som en af de vigtigste buddhistiske helligdomme i Kina. Et af de mere spændende kvarterer i byen er det muslimske kvarter, som byder på interessante gadekøkkener og boder samt en af de ældste moskéer i Kina, bygget i kinesisk stilart. Kvarteret er fyldt med liv, og maden hos gadekøkkenerne kan stærkt anbefales. (M)
11. dag: Xian - Chengdu
Du starter dagen med morgenmad på dit hotel i Xian. Herefter bliver du hentet og kørt til togstationen, hvorfra rejsen fortsætter til storbyen, Chengdu. Togrejsen tager ca. 4 timer, og udvalget af mad kan være ret begrænset – så husk at tage lidt snacks med i tasken. Ved ankomst til Chengdu bliver du afhentet på togstation og kørt hotellet, hvor du skal bo de næste par dage. (M)
12-13. dag: På opdagelse i Chengdu
De næste dage har du til at udforske Chengdu og de mange seværdigheder omkring byen. Chengdu er en vigtig by i Kina, både hvad angår økonomi, transport og kommunikation til den vestlige del af Kina. Som de fleste kinesiske byer vokser Chengdu i rekordfart, men til trods for at den traditionelle arkitektur baseret på træ må vige for neonlys og gigantiske shopping malls, har byen mere charme end de fleste storbyer i Kina. Her er en afslappet atmosfære, grønne åndehuller og glimt af det gamle Kina. Et must-see er byens pandacenter og Wenshu-templet. Udenfor byen findes der masser af spændende seværdigheder som f.eks. Chengdu Beichuan Earthquake Memorial, Leshan Giant Buddha og Jiuzhai Valley. (M)
14. dag: Chengdu - Guilin
I dag går turen videre med tog til Guilin. Ved afrejsen bliver du kørt til togstationen, og ligeledes bliver du hentet ved ankomst i Guilin. Togrejsen tager godt 7 timer, men går gennem et scenisk område af Kina – og husk igen snacks til turen.
15. dag: På egen hånd i Guilin
Du har dagen til at opleve Guilin på egen hånd, og der er masser af muligheder. Nyd byens smukke placering ved Li-Floden mellem områdets mange finurlige bakker af kalksten. Du kan vælge tage en sejltur med båd eller på en bambus-tømmerflåde ad floden. Du kan også tage en dagstur til de smukke Longsheng Risterrasser. (M)
16. dag: Guilin - Yangshou
I dag bliver du hentet på hotellet og kørt til flotte Yangshou. Køreturen snor sig mellem det maleriske landskab, og du skal huske at holde udkig efter skjulte perler. Spot fx den fantastiske Yulong-flod, hvor du kan se bambusflåder, der driver gennem et landskab, der er som taget ud af et postkort. (M)
17. dag: På eventyr i Yangshou
Du har hele dagen til at udforske den smukke natur og de mange landsbyer i og omkring Yangshuo. Området er omringet af rismarker og af kalkstensklipper, der rejser sig dramatisk. I landsbyerne finder du masser af forskellige minoriteter, og der er rig mulighed for vandring til bl.a. Dragon backbone, cykel mountainbike eller opleve landskabet fra en luftballon. Tag evt. en snak med din rejsekonsulent om mulighederne for en guidet cykeltur eller et spændende madlavningskursus. (M)
18. dag: Yangshou - Hong Kong
I dag går turen tilbage til Guilin og med lyntoget til Hong Kong. Selve togturen tager omkring 4 timer. Du bliver kørt til togstationen i Guilin. Ved ankomst til Hong Kong finder du selv til dit hotel. (M)
19-20. dag: På egen hånd i Hong Kong
De næste dage har du i Hong Kong på egen hånd. Hong Kong er moderne med sine gigantiske glasklædte skyskrabere, fashionable butikker og udenlandske forretningskæder. Byen lugter af penge og big business, de rullende fortove og arkitektoniske opadstræbende giganter giver byen en futuristisk stemning. Men, blandt de enorme højhusene finder du markeder, gadekøkkener og små hyggelige templer. Hver aften kl. 20 kan du opleve Symphony of Lights, som er et lysshow over byen, som opleves bedst fra Kowloon. Andre seværdigheder som man skal opleve i Hong Kong er Avenue of Stars, Victoria Peak, Yuen Po Street Market eller prøv lykken på et af Macaus mange kasinoer. Udenfor storbyen finder du små hyggelige fiskesamfund, smukke strande, bjerge og templer. (M)
21. dag: Afrejse fra Hong Kong
Efter en spændende rejse rundt i Kina går turen hjemad. Du tager selv en taxi til lufthavnen, tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår. (M)
22. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger på Tiantan Hotel i Beijing
3 overnatninger på historisk guesthouse i Pingyao
3 overnatninger på Ramada Xian Bell Tower i Xian
3 overnatninger på Holiday Inn Express Gulou i Chengdu
2 overnatninger på Guilin Bravo Hotel i Guilin
2 overnatninger på New West Street International Hotel i Yangshou
3 overnatninger på budgethotel i Hong Kong

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouses til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

April, maj, juni, september og oktober

Pakkeliste

 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Evt. lagenpose
 • Evt. egen vandflaske
 • Evt. mad og snacks til togrejserne
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Beijing // Hong Kong - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Togbilletter ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top