23 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig, der ønsker masser af frihed til at udforske på egen hånd. Vi har sørget for at transfers, overnatninger og tog er bestilt til dig. Vi hjælper gerne med masser af gode ideer til cykelture, vandreture, oplevelser og andre gode rejsefif. Du kommer til nogle af Kinas mest unikke oplevelser, som f.eks. Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By i Beijing, de hyggelige gader i Pingyao, Terracotta krigerne i Xian, Pandaer i Chengdu, ris-terrasser og den smukke natur i Yangshou samt den super moderne metropol Hong Kong. Derudover er der masser af fantastiske kulturoplevelser ved bl.a. minoritetslandsbyerne ved Dragons Backbone.

Få information og fakta om Kina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Kina her

Bedste rejseperiode

Bedste rejsetidspunkt er forår og efterår. Klimaet i området omkring Beijing er meget koldt om vinteren, hvor der fra midten af november til midten af marts bliver helt ned til minus 15 grader. Derfor er det ikke muligt at komme på ture til Den Kinesiske Mur i denne periode. I højsommeren fra juni til august ligger temperaturen på 30-35 graders varme, og kraftig regn må forventes. Vi anbefaler at undgå den første uge af maj, da kineserne har ferie, og der er rigtig mange lokale turister i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Beijing, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Beijing
I Beijing bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, som ligger centralt i Beijing. Resten af dagen er til fri disposition. Hvis du ankommer før kl. 14, er der mulighed for at tage med på en times guidet gåtur. Benyt lejligheden til at se lidt mere af området omkring hotellet og få et par rejsetips til din rejse i Kina.
3-4. dag: På egen hånd i Beijing
Du har to hele dagen i Beijing, hvor der er rig mulighed for at udforske byen på egen hånd. Den Himmelske Fredsplads og Den Forbudte By er måske oplagte must-sees i Beijing. Men byen gemmer også på andre store kulturskatte, som for eksempel Himlens Tempel Park, som er Kinas største og smukkeste tempelkompleks. Den omkringliggende park er en oase for byens borgere der kommer for at træne, spille brætspil eller bare slappe af og nyde naturen. Beijing er en spændende by at gå på indkøb i, og byen byder på utallige markeder, hvor man altid kan finde et godt tilbud. Du kan også tage på trekking tur til den kinesiske by eller besøge det fantastiske sommerpalads. (M)
5. dag: Nattog fra Beijing til Pingyao
Først på dagen har du igen tid på egen hånd, inden rejsen går videre med nattoget til Pingayo. Du sørger selv for transport til togstationen. Det er en god idé at spise et solidt måltid inden afgang og ellers medbringe lidt mad og snacks til turen. Der er en restaurant på toget, men udvalget er yderst begrænset. Midt på dagen sætter toget i bevægelse og påbegynder sin rejse gennem den kinesiske nat. (M)
6-7. dag: På opdagelse i Pingyao
Du bliver afhentet på togstationen og kørt til dit guesthouse. Du har to dage til at udforske den gamle og næsten uberørte by fra Silkevejens storhedstid. Bymuren har facon som en skildpadde og er 6 km lang. Deroppefra er der en pragtfuld udsigt over de små gårdhaver og de grå tage. Du fornemmer virkelig, at du er trådt flere hundrede år tilbage i tiden, imens du slendrer gennem de hyggelige gader. (M)
8. dag: Tog fra Pingyao til Xian
Først på dagen har du igen lidt tid på egen hånd i Pingyao, inden rejsen går videre med hurtigtoget til Xian. Ved afrejsen sørger du selv for transport til togstationen. Efter et par timers togrejse ankommer du til Xian, hvor du bliver hentet på togstation og kørt til dit hotel. Resten af dagen har du på egen hånd.
8. dag: Xian på egen hånd
Du har hele dagen til at opleve Xian i dit eget tempo. Byen er verdenskendt for sine arkæologiske fund, de berømte terrakotta-krigere, der tilfældigt blev fundet i forbindelse med en brøndudgravning i 1974. Her fandt man Kejser Qin Shi Huangdis grav, som indeholdt ca. 6.000 individuelt forarbejdede krigere lavet i terrakotta i menneskestørrelse. Terrakotta krigerne er dog ikke den eneste grund til at besøge Xian. Byen var tidligere Kinas første rigtige hovedstad samt endestation for Silkevejen og har derfor meget kulturelt og historisk at byde på. Bl.a. omringes byen af en ca. 14 km lang næsten intakt bymur. Den er 12 meter høj, og en gå- eller cykeltur på muren giver en flot udsigt over byen. Besøg også Den Store Vildgås Pagode, der betragtes som en af de vigtigste buddhistiske helligdomme i Kina. Et af de mere spændende kvarterer i byen er det muslimske kvarter, som byder på interessante gadekøkkener og boder samt en af de ældste moskéer i Kina, bygget i kinesisk stilart. Kvarteret er fyldt med liv, og maden hos gadekøkkenerne kan stærkt anbefales. (M)
10. dag: Nattog fra Xian til Chengdu
Først på dagen har du igen lidt tid på egen hånd i Xian, inden rejsen går videre med nattoget til Chengdu. Ved afrejsen sørger du selv for transport til togstationen. Ligesom på toget mellem Beijing og Pingyao er udvalget af mad yderst begrænset, så spis et godt måltid inden afgang og medbring egen mad og snacks til turen.
11-13. dag: På opdagelse i Chengdu
Ved ankomst til Chengdu bliver du afhentet på togstation og kørt til dit hotel. Du har to dage til at udforske Chengdu og de mange seværdigheder omkring byen. Chengdu er en vigtig by i Kina, både hvad angår økonomi, transport og kommunikation til den vestlige del af Kina. Som de fleste kinesiske byer vokser Chengdu i rekordfart, men til trods for at den traditionelle arkitektur baseret på træ må vige for neonlys og gigantiske shopping malls, har byen mere charme end de fleste storbyer i Kina. Her er en afslappet atmosfære, grønne åndehuller og glimt af det gamle Kina. Et must-see er byens panda center og Wenshu-templet. Udenfor byen findes der masser af spændende seværdigheder som f.eks. Chengdu Beichuan Earthquake Memorial, Leshan Giant Buddha og Jiuzhai Valley. (M)
14. dag: Med tog fra Chengdu til Guilin
I dag går turen videre med tog til Guilin. Ved afrejsen sørger du selv for transport til togstationen. Du ankommer sidst på dagen med tog til Guilin, hvor du bliver afhentet og kørt til dit hotel. Du har aftenen på egen hånd i Guilin.
15. dag: Ad Li-floden til Yangshou
Du bliver i dag afhentet af en engelsktalende guide, som er med dig hele vejen til Yangshou. Turen går via den smukke LI-flod i en mindre båd til Yangshou. Undervejs kan du nyde den smukke natur. Efter ankomst til Yangshou viser din guide dig til dit hotel.
16-17. dag: På eventyr i Yangshou
Du har to dage til at udforske den smukke natur og de mange landsbyer i og omkring Yangshuo. Området er omringet af rismarker og kalkstensklipper, der rejser sig dramatisk. I landsbyerne finder du masser af forskellige minoriteter, og der er rig mulighed for vandring til bl.a. Dragon backbone, cykel mountainbike eller opleve landskabet fra en luftballon.
18. dag: Transfer og nattog til Hong Kong
I dag går turen tilbage til Guilin og med nattog til Shenzhen (grænsebyen til Hong Kong). Husk at få handlet godt med snacks og mad til turen. Det er muligt, at tage et direkte dagstog fra Guilin direkte til Hong Kong.
19-21. dag: På egen hånd i Hong Kong
Du ankommer i dag til Shenzhen og krydser selv grænsen til Hong Kong. De næste tre dage har du i Hong Kong på egen hånd. Hong Kong er moderne med sine gigantiske glasklædte skyskrabere, fashionable butikker og udenlandske forretningskæder. Byen lugter af penge og big business, de rullende fortove og arkitektoniske opadstræbende giganter giver byen en futuristisk stemning. Men, blandt de enorme højhusene finder du markeder, gadekøkkener og små hyggelig templer. Hver aften kl. 20 kan du opleve Symphony of Lights, som er et lysshow over byen, som opleves bedst fra Kowloon. Andre seværdigheder som man skal opleve i Hong Kong er Avenue of Stars, Victoria Peak, Yuen Po Street Market eller prøv lykken på et af Macaus mange kasinoer. Udenfor storbyen finder du små hyggelige fiskesamfund, smukke strande, bjerge og templer. (M)
22. dag: Afrejse fra Hong Kong
Efter en spændende rejse rundt i Kina går turen hjemad. Du tager selv en taxi til lufthavnen, tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår. (M)
23. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger på hostel i Beijing
1 overnatning på toget mellem Beijing og Pingyao
2 overnatninger på guesthouse i Pingyao
1 overnatning på toget mellem Pingyao og Xian
2 overnatninger på guesthouse i Xian
1 overnatning på toget mellem Xian og Chengdu
3 overnatninger på guesthouse i Chengdu
1 overnatning på guesthouse i Guilin
3 overnatninger på på guesthouse i Yangshou
1 overnatning på toget mellem Yangshou og Hong Kong
3 overnatninger på budgethotel i Hong Kong

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouses til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

April, maj, juni, september og oktober

Pakkeliste

 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Evt. lagenpose
 • Evt. egen vandflaske
 • Evt. mad og snacks til togrejserne
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Beijing // Hong Kong - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfer ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Togbilletter ifølge program
 • Engelsktalende guide på sejlturen fra Gulin - Yangshou
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top