Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Mongoliet. Du kan få skræddersyet din rejse til Mongoliet helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Mongoliet.

Viser 4 oplevelser

De enorme sandklitter ved Khongoryn Els

På eventyr i Mongoliet og Kina

Tag på eventyr i Mongoliet og Kina i det danske sommerhalvår. Du får de fedeste natur- og kulturoplevelser samt en smag af den transmongolske jernbane.
Læs mere
17 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 22.495,-
Ældre kvinde i byen Dalanzadgad

Rejs på egen hånd i Mongoliet

Rejs på egen hånd i Mongoliet i op til 30 dage. Dette turforslag inkluderer flybillet, afhentning i lufthavn samt to overnatninger på guesthouse.
Læs mere
Op til 30 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 8.995,-
Khasakhere på vej til festival med deres kongeørne

Homestay og trekking i det vestlige Mongoliet

Bliv betaget af den rå og storslåede natur, og mød de lokale på helt tæt hold på denne fantastiske rejse til det vestlige Mongoliet.
Læs mere
15 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 34.995,-
De imponerende og gådefulde Moaier på Påskeøen

Hvor asfalten ender

Mongoliet, Kina, Filippinerne, Papua Ny Guinea, New Zealand, Fransk Polynesien (Tahiti), Påskeøen, Chile, Argentina, Brasilien: Denne jordomrejse tager dig helt ud, hvor asfalten ender. Her er der fokus på det simple liv, ekstrem natur og spændende kulturer.
Læs mere
4-12 måneder
Priser på vej
Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top