Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Argentina. Du kan få skræddersyet din rejse til Argentina helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Argentina.

Viser 19 oplevelser

Der findes masser af vandreruter fra El Chalten till Fitz Roy i Patagonien

Det bedste af Argentina

Som verdens 8. største land byder Argentina på en enorm forskel i både natur- og kulturoplevelser - Vandring i Patagonien, cykeltur i Buenos Aires, Moreno-gletsjeren og Foz do Iguazú.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 21.495,-
En gaucho er en argentinsk betegnelse for cowboy

På eventyr i Brasilien og Argentina

Tag med på rundrejse til Brasilien og Argentina, og oplev sambarytmer i Rio de Janeiro, Iguazú-vandfaldene, dyreliv på Yacutingo Lodge, tango og kolonitidsbygninger i Buenos Aires samt den mægtige Pampas med gauchoer og verdensklasse bøffer.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 26.695,-
Tag på gletsjervandring på det enorme Moreno Glacier

Trekking, kajak & kør-selv i Argentina

Dette er den ultimative rejse gennem Argentinas uforlignelige og storslåede landskaber. Opleve Buenos Aires på en cykeltur. Trek på Moreno-gletsjeren og i Patagonien ved Fitz Roy. Sejl kajak ved Bariloche og slut af med kør-selv ferie til Salta, Purmamarca og Salinas Grandes.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 31.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Chile

Påskeøen, Chile & Argentina

Oplev verdens mest isolerede ø Påskeøen, udforsk Santiago på cykel, kør igennem Andesbjergene, smag dig igennem Mendozas vingårde og tage på opdagelse i charmerende Buenos Aires på dette eventyrlige rejseforslag.
Læs mere
16 dage
SEPTEMBER - MAJ
fra 30.595,-
Oplev det unikke dyreliv på Peninsula Valdés

Backpacking i Argentina

Dette rejseforslag er primært for backpackeren eller rejsende på budget, som vil opleve hele Argentina. Alle overnatninger, fly og busser er inkluderet, hvilket giver dig frihed til at udforske på egen hånd.
Læs mere
29 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 23.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr-rekse til det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne unikke rejse - kom tæt på Galapagos unikke dyreliv, oplev inkaruinen Machu Picchu, mærk kraften fra imponerende Iguazú og nyd sambarytmerne på strandene i Rio de Janeiro.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 44.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

Buenos Aires, Iguazú, Paraty, Ilha Grande & Rio

Oplev storbyen Buenos Aires, naturens kræfter ved Iguazú, charmerende Paraty, paradisøen Ilha Grande og sprudlende Rio de Janeiro på én og samme rejse.
Læs mere
19 dage
HELE ÅRET
fra 17.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Argentina

Rejs på egen hånd i Argentina

Kom godt fra start på rejsen til Argentina. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger i Buenos Aires, inden du selv drager ud på dit sydamaerikanske eventyr.
Læs mere
Op til 90 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 8.995,-
På backpacker-eventyr i Sydamerika

Backpacking og sprogskole i Sydamerika

Kom godt fra start på rejsen rundt i Sydamerika. Vi sørger for flybillet og en uges sprogskole i Buenos Aires, inden du selv drager ud på dit sydamerikanske eventyr, som slutter i Lima.
Læs mere
1-6 mdr.
HELE ÅRET
fra 11.495,-
Ekspeditionsskibet MS Ushuaia

Den ultimative Antarktis & Argentina rejse

En rejse til Antarktis er en helt unik og enestående oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget som helst andet på vores jord. Udover Antarktis venter der dig også et vandre-eventyr i Patagonien og storbyferie i Buenos Aires.
Læs mere
22 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 58.995,-
Antarktis, Falklandsøerne & South Georgia

Antarktis, Falklandsøerne & South Georgia

Tag med på den vildeste ekspeditionsrejse til Falklandsøerne, South Georgia og Antarktis. Du sejler med M/V Hondius eller M/S Ortelius, og sammen med skibets ekspeditionsteam vil du udforske fjorde og isbjerge samt opleve det mangfoldige dyreliv.
Læs mere
26 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 104.995,-
Eventyrlige Antarktis

Eventyrlige Antarktis

Er du klar til dit livs eventyr? Klodens mindst besøgte kontinent er storslået, nådesløst og ubeskrivelig smukt. Is og sne så langt øjet rækker og et mylder af usædvanlige dyr og fugle gør Antarktis til en uforglemmelig naturoplevelse.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 77.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Antarktis

Den store Antarktis Adventurerejse

Drømmer du om at opleve Antarktis og har du hang til adventure, så er dette rejseforslag lige for dig. Der er inkluderet kajaktur blandt isbjerge og sæler, overnatning på land i teltlejr under den klare Antarktis-stjernehimmel, bjergbestigning, m.m.
Læs mere
18 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 74.695,-
Backpacking på Antarktis

Backpacking på Antarktis

Antarktis er på ingen måder en billig destination, men det er alligevel drømmen for mange backpackere. Derfor har vi forsøgt at vise hvordan man kan opleve det 7. kontinent på backpackerbudget.
Læs mere
17 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 51.995,-
The way around

The way around

Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand, Australien, Indonesien, SIngapore, Malaysia og Thailand: Denne jordomrejse er for backpackeren der søger fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
5-12 måneder
fra 21.495,-
De imponerende og gådefulde Moaier på Påskeøen

Hvor asfalten ender

Mongoliet, Kina, Filippinerne, Papua Ny Guinea, New Zealand, Fransk Polynesien (Tahiti), Påskeøen, Chile, Argentina, Brasilien: Denne jordomrejse tager dig helt ud, hvor asfalten ender. Her er der fokus på det simple liv, ekstrem natur og spændende kulturer.
Læs mere
4-12 måneder
Priser på vej
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

4 kontinenters backpackereventyr

Sydafrika, Brasilien, Argentina, Chile, Peru, Ecuador, Columbia, USA og Island: Tag på jordomrejse og oplev Afrikas vilde dyr, udlev livet som surfer i Cape Town, se solopgang over Machu Picchu, lev storbylivet i New York og kom tæt på Islands rå natur.
Læs mere
3-12 måneder
fra 14.995,-
Lama-selfie!!!

Backpacking i Sydamerika

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia, Peru og Ecuador: Oplev karneval i Brasilien, dans tango i Argentina, udforsk amazonjunglen, kom tæt på Galapagos vilde dyr, mærk stemning på lokale markeder, trek af incastien til Machu Picchu og nyd udsigten fra toppen af en sneklædte vulkaner.
Læs mere
3-6 måneder
fra 7.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Argentina

Få info og fakta om Argentina lige her!
weather

Vejret i Argentina

Argentina er et stort land, og derfor opleves der store vejrforskelle på tværs af landet. Den argentinske sommer (december-februar) kan blive temmelig varm i hovedstaden Buenos Aires. De nordlige og nordvestlige områder er meget varme og fugtige fra december-februar og mere milde fra marts-november. Vejret i den centrale og sydlige del af landet er bedst fra november-april, hvor der er varmt, tørt og behageligt.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Ønsker du at rejse på tværs af Argentina, så er det bedst at tage dertil i den argentiske sommer fra november-april. I denne periode skal du være forberedt på, at der er ekstra varmt og fugtigt i den nordlige del af Argentina.

Rejser du i stedet til Buenos Aires og/eller Iguazú-vandfaldene (og dermed ikke den centrale/sydlige del af Argentina), så er den bedste rejseperiode marts-november.

Sanserige rejser til Argentina

Prægtige vandfald, massive gletsjere, høje bjerge, argentinske cowboys, pulserende byliv, sensuel tango, smagfulde vine, saftige bøffer, festlige farver og for ikke at tale om fodbolden, der er meget mere end blot fodbold her. Argentina er en fantastisk blanding af spændende oplevelser for enhver sansesøgende rejsende. Og med det lune klima i nord og de nærmest arktiske omgivelser helt i syd, er naturen mindst lige så alsidig som de mange eventyr, du kan tage på.

Med Jysk Rejsebureaus skræddersyede rejser til Argentina kan du opleve alle de største højdepunkter samt oversete perler og lade det sanserige land i Sydamerika snige sig helt ind under huden på dig.
Gaucho og hans kvæg på pampas

På eventyr i Buenos Aires’ stemningsfyldte kvarterer

Argentinas hovedstad og største by, Buenos Aires, er pakket med så mange unikke oplevelser, at det nærmest er overvældende. Byen er opdelt i flere kvarterer, og hver har sin helt egen atmosfære og ikke mindst eventyr.

La Boca er Buenos Aires’ farverige kvarter, hvor kunsten blomstrer, og hvor bygningerne og det generelle gadebillede er som en eksplosion af livlige farver. San Telmo er tangoens epicenter, hvor du ikke kan undgå at blive grebet af de sensuelle rytmer, hvad end du bevæger dig igennem kvarterets charmerende omgivelser fra kolonitiden eller ser en af de mange tangoshows her. I Recoleta-kvarteret finder du La Recoleta Cemetery, der huser utallige smukke marmor-mausoleer - heriblandt Eva Peróns sidste hvilested.


Argentina, Buenos Aires

Iguazú-vandfaldenes buldrende vandmasser

Et af Argentinas helt store naturvidundere er Iguazú-vandfaldene, der krydser ind over grænsen til Brasilien. Mere end 270 vandfald fordelt over ca. tre kilometer udgør den mægtige magtdemonstration af naturens imponerende kræfter, som overgår selv Niagara Falls i USA/Canada. Lyden fra de buldrende vandmasser overdynger omgivelserne og kan høres flere kilometer væk.
Imponerende Iguazu som både kan opleves fra Argentina og Brasilien

El Chaltén - Argentinas “Vandrehovedstad”

Er du vild med at snøre vandreskoene og begive dig langt ud der, hvor asfalten ender? Argentina er også et oplagt rejsemål for den aktive eventyrer, og fra byen El Chaltén udspringer mange af de bedste trekkingture. Særligt endagsturen til Laguna de los Tres er værd at nævne, hvorfra du kan nyde synet af lagunens turkisblå vand og Mt. Fitz Roys tårnhøje top. Det er som enhver outdoor-entusiasts og naturfotografs drøm.


Tag med Jysk Rejsebureau og Rasmus Kraght til toppen af Sydamerikas højeste bjerg, Aconcagua

Oplev Perito Moreno-gletsjerens imponerende ismasser

Ved den lille by El Calafate i Patagonien er naturen endnu en gang i fokus. Landskabet er prydet med smukke sneklædte bjerge, Argentinas største sø - Lago Argentino - og gigantiske gletsjere. En af dem er Perito Moreno-gletsjeren, der strækker sig hele 250 km2 og er samtidig en af de få gletsjere i verden, der ikke er på tilbagetog. Du har også god mulighed for at se gletsjeren kælve og blive mindet om dens levende sjæl, samt hvilke massive naturkræfter, der er i spil, når de enorme ismasser giver lyd fra sig.
Udsigten over Lake Belgrano i Perito Moreno National Park

Smag på Mendozas mageløse vine

For mange er Argentina også kendt for at være et udsøgt vinland. Og den bjergrige Mendoza-region i vest, ved foden af Andesbjergene, er hjertet af landets vinproduktion. Det er Argentinas største og vigtigste vinregion og er kendt for at have nogle af de højest beliggende vinmarker i verden. En god vin kræver naturligvis også en god middag til, og her er argentinerne mestre i at servere saftige bøffer på størrelse med en tallerken, der gør de kraftige Malbec-rødvine til den perfekte ledsager.


Mendoza er Argentinas vinhovedstad. Over 75% af al vin, som produceres i Argentina, produceres her i Mendoza
faq

Hvor ligger Argentina?

Argentina ligger i det sydlige Sydamerika. Landet grænser op til en række sydamerikanske lande: Chile, Bolivia, Paraguay, Brasilien og Uruguay samt Atlanterhavet og Drakestrædet.

Hvad er kl. i Argentina?

Tidszonen i Argentina er Argentina Time (UTC-3). Tidsforskellen i forhold til Danmark er minus 5 timer.

Hvilket sprog taler man i Argentina?

I Argentina er det mest talte sprog spansk. Derudover findes der befolkningsgrupper, der taler italiensk, tysk og forskellige oprindelige sprog.

Hvad hedder hovedstaden i Argentina?

Argentinas hovedstad – og landets største by – hedder Buenos Aires. Byen ligger på Rio de la Platas vestlige bred på den sydamerikanske østkyst. Den charmerende by emmer af stemning og eventyr, og er så afgjort et besøg værd, når du rejser i Argentina.

Hvad er Argentina kendt for?

Argentina er kendt som en stolt fodboldnation og for udbredelse af tangoen samt udsøgt vin og kød. Kulturen i Argentina minder på mange måder om moderne spansk kultur.

Landet gemmer også på mange smukke naturoplevelser, og her er særligt Iguazú-vandfaldene et kendt turistmål, som du ikke må gå glip af, når du besøger Argentina.

Indret din rejse til Argentina, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Argentina-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Argentina for dig.


Til top