17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 26.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen her tager sin begyndelse til sambarytmer i Rio de Janeiros gader. Oplev den mægtige Kristusstatue på toppen af Corcovado og bliv blændet af det hvide sand på Copacabana. Vi har inkluderet en cykeltur rundt til byens mange strande og seværdigheder, så du får en god og aktiv start på din rejse.
Efter nogle spændende dage i den pulserende storby rejser du videre ind i landet til de smukke Iguazú-vandfald, som ligger ved grænsen mellem Argentina, Paraguay og Brasilien. Du oplever vandfaldene fra både den brasilianske og den argentinske side.
Du fortsætter til Yacutingo Lodge, hvor du kan sejle kano, oplev de fantastiske dyreliv og nyde den unikke stemning på lodgen midt i junglen. Fra junglen rejser du med fly videre til Sydamerikas svar på Paris: Buenos Aires. Tag til tangoshow, oplev byen på cykel og sug stemningen til dig fra de mange caféer.
Rejsen slutter med endnu flere kontrast: tag med på en vaskeægte gaucho-oplevelse på Pampas’en og smag dig igennem Buenos Aires på en foodie tour.

Få information og fakta om Argentina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Argentina her
Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

De argentinske sommermåneder, december til februar, kan være temmelig varme i Buenos Aires, og det er derfor bedst at besøge hovedstaden og de omkringliggende egne fra september - november og fra marts - maj.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Rio de Janeiro, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Rio de Janeiro
Ved ankomsten til Rio bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel. Du har fire overnatninger i Rio. “Gud skabte verden på seks dage, og den syvende dag helligede han til Rio”, sådan siger Cariocaerne, de lokale indbyggere i denne smukke by. Byen bliver refereret til som “Cidade Maravilhosa” (den fantastiske by), og meget få byer har så forskellige omgivelser som Rio; fantastiske hvide strande i Copacabana og Ipanema, det dybe blå Atlanterhav, den selvlysende grønne Guanabara bugt og Suger Loafs nøgne blå bjergskråninger.
3. dag: Cykeltur i Rio de Janeiro
Rio de Janeiro er Sydamerikas mest cykelvenlige storby med over 400 km cykelstier og i dag skal du rundt til byens mange seværdigheder med en lokal guide. Du kommer bl.a. forbi flere af byens strande, smager på lokale specialiteter (ikke inkluderet i prisen), opleve den historiske del af Rio og besøge bydelen Lapa. (M)
4-5. dag: Oplevelser i Rio
De næste dage er til fri disposition. Rio er den næststørste by i landet, kun overgået af Sao Paolo, og den byder på et væld af skønne oplevelser, lige fra Copacabana stranden til Corcovado bjerget, med den store Kristus statue. Snyd ikke dig selv for en middag på et ægte brasiliansk bøfhus kaldet, Churrascaria (vi kan hjælpe med anbefalinger til byens bedste Churrascaria restauranter). (M)
6. dag: Med fly fra Rio til Iguazú-vandfaldene
I dag går turen med fly til Iguazú. Her hentes du igen i lufthavnen og bliver kørt til dit hotel, hvor du har tre overnatninger. (M) De næste dage tilbringes med at udforske regionen med de tre landegrænser, Brasilien, Argentina og Paraguay, som mødes i krydset ved Parana og Iguazu floderne, men fokusområdet vil dog være det storslåede Cataratas do Iguaçu eller Iguazú vandfaldet. Den brusende Iguazú-flod krydser staten Paraná i det sydlige Brasilien fra øst til vest. Et par kilometer før Iguazú-floden krydser Paraná floden, danner den et af de mest pragtfulde naturskønne steder i verden, nemlig Iguazú-vandfaldene. Over 2.7 kilometer lang og med en gennemsnitlig gennemstrømning på 1.750 kubikmeter i sekundet, er dette vidunder placeret på et meget specielt sted: kontrasten mellem den grønne vegetation og klippernes mørke farver med hvirvlende vand, som udspringer fra den 72 meter høje klippe, er magisk! I Iguazú er der i alt 275 vandfald, og nogle af dem er over 80 meter høje, hvilket betyder at disse vandfald er bredere end Victoria-vandfaldene og højere end Niagara-vandfaldene. Det kom derfor heller ikke som nogen overraskelse, da UNESCO i 1986 udnævnte regionen til et verdensarvsområde. Vandfaldene blev oprindelig ”opdaget” i 1541 af spanieren Alvar Nuñez. Han kaldte dem for Saltos de Santa María. Navnet, vi benytter i dag, betyder ”stort vand” på Tupi Guarani sprog. Vandfaldene er beskyttet af to nationalparker, en i Brasilien og en anden i Argentina. Turene foregår via stier og gangbroer, som er tilpasset landskabet i området. Det er således let at vandre der uanset alder. De guidede ture rundt i komplekset er tilgængelige adskillige gange om dagen. Det bedste tidspunkt på året at besøge stedet er fra august til november. I regnsæsonen fra maj til juli er der risiko for oversvømmelse, der kan forhindre, at man kan komme helt tæt på vandfaldene via gangbroerne.
7-8. dag: Oplevelser ved Iguazú-vandfaldene
For at se vandfaldene ordentligt, er det næsten et “must” både at se dem fra den brasilianske og argentinske side. Den brasilianske side giver dig det store overblik, og den argentinske side giver dig et nærmere syn. På den argentinske side kan du komme så tæt på, at du næsten kan række ud og røre ved vandet. Og hvis det ikke er tæt nok på, er der også mulighed for at komme med en Zodiac gummibåd helt ind til hjertet af vandfaldet. De følgende dage oplever du faldene fra begge sider i selskab med en guide.
9-10. dag: Afslapning og vilde dyr på Yacutinga Lodge
Fra Iguazú går turen til Yacutinga Lodge, som ligger cirka 75 kilometer væk. Lodgen ligger regnskoven og er smukt indrettet - her emmer af god og afslappet stemning. De næste dage går med oplevelser i regnskoven. En række forskellige aktiviteter er inkluderet i opholdet, bl.a. sejltur i kano og på en vandretur gennem regnskoven. Her kommer du tæt på aber og de mange fuglearter, som lever i naturreservatet. Der vil på alle aktiviteter være natur- eller fugleekspert med dig, så du kan lære alt om det unikke plante- og dyreliv. På lodgen kan du få dig en forfriskende svømmetur i poolen, nyde en kold øl i baren eller se regnskoven fra toppen af et observationstårn. Dette er et sandt naturparadis! (M,F,A)
11. dag: Yacutinga Lodge til Buenos Aires
Efter morgenmad bliver du kørt til lufthavnen og flyver til Buenos Aires. I Buenos Aires finder du selv til dit hotel. Du har to overnatninger i Buenos Aires. (M) Alle elsker Buenos Aires og med rette. Her indtages caféerne af kaffedrikkende bohemer, gaden af hujende fodboldfans og dansegulvene af gnistrende tangodansere. Argentinerne er på én gang tilbagelænede og temperamentsfulde, højtidelige og afslappede. Buenos Aires er på samme måde en dynamisk by, men med rig mulighed for at trække sig tilbage og reflektere over dagens oplevelser på en af de utallige hyggelige caféer eller i et af de mange grønne områder. I kunstnerkvarteret San Telmo er en del af charmen fra kolonitiden bevaret med brostensbelagte gader og lave bygninger. Her kan man købe unikke souvenirs, når kunst og antikvitetsboderne stilles op til det livlige søndagsmarked. Sæt rigeligt tid af til byen, der består af mange bydele, som kan tages i bidder. I centrum ligger gågaden, Florida, med alle sine smarte butikker. Om aftenen breder gadehandlere deres varer ud på et tæppe og gademusikanter underholder. Oplev også det moderniserede havneområde Puerto Madero, hvor renoverede pakhuse nu huser fasionable restauranter. San Telmos smalle brolagte gader er især interessante om søndagen, når antikmarkedet nærmest overtager hele bydelen, og der danses tango og spilles musik. La Boca er en enorm turistmagnet med sine kulørte huse malet med rester fra skibenes bundmaling. Det er også her, det berømte fodboldstadium La Bombonera huser Diego Maradonas gamle klub, Boca Juniors og indbyder til stemningsfyldte fodboldkampe. Tjek turneringsplanen og tag en tur på stadion. Sydamerikansk fodbold er en kæmpe oplevelse. Retiro og Recoleta er fashionable kvarterer med smukke huse. Her ligger også den enorme kirkegård, hvor Eva Peron ligger begravet. Vi kan varmt anbefale en cykeltur rundt i byen. Det er en enestående måde at få overblik på og guiden fortæller om byen og landets historie undervejs. Et tangoshow er også et must i Buenos Aires. Tango dukkede først op i slutningen af det 19. århundrede som et miks af forskellige rytmer, der blev danset i fattige nabolag. Tango var i begyndelsen forbudt på grund af sin enorme sensualitet, men er idag ikke kun en enorm del af Buenos Aires’ musikalske baggrund, men også et vigtigt ikon for hele landet. Nyd en speciel “porteña” musikaften på en af byens fremragende tangosteder, hvor traditionelle sange og danse bliver fremført. Find dit eget sted - eller lad os hjælpe dig.
12. dag: Foodie tour i Buenos Aires
Du mødes med din lokale guide ved middags og bruger et par timer på at udforske Buenos Aires kolonariske scene ved besøg hos lokale, små restauranter og gadekøkkener. (M)
13. dag: Buenos Aires til Pampas’en
På den enorme, flade pampas (slette), der dækker det meste af det centrale Argentina, strækker kvægfarme sig så langt, øjet rækker. Her kan man stadig møde en gaucho - en argentinsk cowboy - som driver de store kvægflokke fra sted til sted. Argentina er verdenskendt for sin oksekødsproduktion, der er af højeste kvalitet. Det fritgående kvæg bliver til saftige, møre bøffer, som man kan nyde på de fleste argentinske restauranter. Du skal kun et par timer udenfor Buenos Aires, før du er på Pampas’en. Idag tager du bussen fra Buenos Aires til den lille by, San Antonio de Areco. Her bliver du hentet og kørt til en vaskeægte “estancia” - en traditionel ranch, hvor der overnattes en enkelt nat. Resten ad dagen tilbringes på ranchen. Fuld pension og en række aktiviteter er inkluderet i opholdet her. Tag f.eks. med gauchoen på hesteryg, når han skal ud at se til kvæget. (A)
14 dag: Pampas’en tilbage til Buenos Aires
Du bliver kørt retur til bussen og af samme vej tilbage til Buenos Aires. Her har du to overnatninger på samme hotel som du boede på. (M)
15 dag: På opdagelse i Buenos Aires
Du har hele dagen til at udforske Buenos AIres. (M)
16 dag: Afrejse fra Buenos Aires
Det er tid til at sige farvel til Argentina og påbegynde hjemrejsen. Du kan også vælge at forlænge rejsen med en tur til f.eks. Patagonien eller måske opleve de legesyge pingviner ved Peninsula Valdés. Tag en snak med din rejsekonsulent for at høre nærmere om mulighederne. (M)
17. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark fyldt med oplevelser fra Brasilien og Argentina.

Overnatninger

4 overnatninger på Nacional Inn Copacabana i Rio de Janeiro
3 overnatninger på El Pueblito Hotel i Puerto Iguazú
2 overnatninger på Yacutinga Lodge
4 overnatninger på Hotel NH Buenos Aires City i Buenos Aires
1 overnatning på El Ombu de Areco

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på cykelturen i Rio de Janeiro, dagsturene ved Iguazú, Yacutinga Experience, foodie turen i Buenos Aires samt gaucho oplevelsen.

Hele året

Pakkeliste

 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Snacks til opholdet på Yacutinga Lodge

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Rio de Janeiro / Rio de Janieiro - Iguazú / Iguazú - Buenos Aires / Buenos Aires - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Cykeltur i Rio de Janeiro med engelsktalende guide
 • Heldags gruppetur på argentinske side af Iguazú med engelsktalende guide
 • Halvdags gruppetur på brasilianske side af Iguazú med engelsktalende guide
 • 3 dages ophold på Yacutinga Experience med alle aktiviteter inkluderet og engelsktalende guide
 • Foodie tour i Buenos Aires med engelsktalende guide
 • 2 dages gaucho oplevelse med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top