Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Svalbard. Du kan få skræddersyet din rejse til Svalbard helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Svalbard.

Viser 8 oplevelser

Eventyrlige Svalbard

Sommer på eventyrlige Svalbard

Der venter dig den vildeste sommer-eventyrrejse til Svalbard med trekking langs gletsjere, den russiske spøgelsesby Pyramiden, Svalbards fangerhistorie, sejlture langs enorme gletsjere og masser af arktiske dyr såsom hvalrosser, sæler, fugle og måske hvaler eller isbjørne.
Læs mere
6 dage
MAJ-SEPTEMBER
fra 13.495,-
Nordlys og hundeslæde på Svalbard

Nordlys og hundeslæde på Svalbard

Tag på jagt efter nordlyset på Svalbard. Du kommer ud med hundeslæde i den arktiske polarnat og har tid til at udforske Longyearbyen med sine fantastiske restauranter. Rejsen kan skræddersyes, og der kan tilkøbes trekkingture, vildmarksaften på Camp Barentz, snescooterture m.m.
Læs mere
3 dage
NOVEMBER - JANUAR
fra 6.495,-
Familieeventyr på Svalbard

Familieeventyr på Svalbard

Dette rejseforslag er specielt designet til aktive familier, hvor I både er på trek i Svalbards vildmark, får store dyroplevelser, oplever den russiske mineby Barentsburg, kører på hundeslæde og tager på fossiljagt. Svalbard er den perfekte sommerferiedestination, og rejsen kan skræddersyes præcis efter børnenes alder.
Læs mere
6 dage
JULI-SEPTEMBER
fra 13.995,-
fra 7.295,-
Ekspeditionscruise i Svalbard's arktiske vildmark

Ekspeditionscruise i Svalbards arktiske vildmark

Denne ekspeditionsrejse med M/S Nordstjernen er det optimale Svalbard-eventyr. Der er to overnatninger på land, og resten af tiden er på havet, for at udforske det usædvanlige arktiske landskab med gletsjere og fjorde. Prisen inkluderer fly fra Danmark til Svalbard t/r, alle overnatninger, de fleste måltider og udflugter.
Læs mere
6 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 18.295,-
Arktisk eventyr med snescooter og hundeslæde

Arktisk eventyr med snescooter og hundeslæde

Dette arktiske eventyr tager dig med langt ud i Svalbards vildmark. Du kommer på hundeslæde i Bolterdalen og på snescooter-ekspedition langs Spitsbergens østkyst, hvor du kan opleve rensdyr, polarræve og måske en Isbjørn!
Læs mere
4 dage
FEBRUAR - MAJ
fra 9.995,-
Den ultimative hundeslæde-ekspedition på Svalbard

Den ultimative hundeslæde-ekspedition på Svalbard

Oplev samarbejdet mellem menneske og hund på denne rejse med hundeslæde i Svalbards arktiske vildmark. Du får tre dage på hundeslæde med guide, og overnatter i hytter langt ude i naturen. Dette er den ultimative ekspedition, som tager dig mellem fjelde til gletsjere med mulighed for at spotte det arktiske dyreliv.
Læs mere
6 dage
JANUAR - MAJ
fra 18.995,-
Svalbard adventure ekspedition

Svalbard adventure ekspedition

Drømmer du om at opleve den arktiske vildmark og har du hang til adventure, så er dette rejseforslag lige for dig. Det 8-dages togt med ekspeditionsskibet M/V Ortelius inkluderer kajaktur blandt isbjerge og sæler, trekking med snesko og fotoundervisning, m.m.
Læs mere
8 dage
JUNI - JULI
fra 31.895,-
Trekking- og ekspeditionsrejse på Svalbard

Trekking- og ekspeditionsrejse på Svalbard

Drømmer du om at opleve Svalbards vildmark og dyreliv? Og har du hang til trekking? Så er dette rejseforslag lige noget for dig! Du har flyrejsen inkluderet til Svalbard samt 8-dages ekspeditionstogt med S/V Rembrandt Van Rijn. Her vil du med ekspeditionsguiderne udforske og trekke i den uberørte arktiske natur.
Læs mere
8 dage
MAJ - JUNI
fra 28.895,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top