KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Svalbard. Du kan få skræddersyet din rejse til Svalbard helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Svalbard.

Viser 9 oplevelser

Eventyrlige Svalbard

Sommer på eventyrlige Svalbard

Der venter dig den vildeste sommer-eventyrrejse til Svalbard med trekking langs gletsjere, den russiske spøgelsesby Pyramiden, Svalbards fangerhistorie, sejlture langs enorme gletsjere og masser af arktiske dyr såsom hvalrosser, sæler, fugle og måske hvaler eller isbjørne.
Læs mere
6 dage
MAJ-SEPTEMBER
fra 13.495,-
Nordlys og hundeslæde på Svalbard

Nordlys og hundeslæde på Svalbard

Tag på jagt efter nordlyset på Svalbard. Du kommer ud med hundeslæde i den arktiske polarnat og har tid til at udforske Longyearbyen med sine fantastiske restauranter. Rejsen kan skræddersyes, og der kan tilkøbes trekkingture, vildmarksaften på Camp Barentz, snescooterture m.m.
Læs mere
3 dage
NOVEMBER - JANUAR
fra 6.495,-
Familieeventyr på Svalbard

Familieeventyr på Svalbard

Dette rejseforslag er specielt designet til aktive familier, hvor I både er på trek i Svalbards vildmark, får store dyroplevelser, oplever den russiske mineby Barentsburg, kører på hundeslæde og tager på fossiljagt. Svalbard er den perfekte sommerferiedestination, og rejsen kan skræddersyes præcis efter børnenes alder.
Læs mere
6 dage
JULI-SEPTEMBER
fra 12.995,-
fra 6.995,-
Ekspeditionscruise i Svalbard's arktiske vildmark

Ekspeditionscruise i Svalbards arktiske vildmark

Denne ekspeditionsrejse med M/S Nordstjernen er det optimale Svalbard-eventyr. Der er to overnatninger på land, og resten af tiden er på havet, for at udforske det usædvanlige arktiske landskab med gletsjere og fjorde. Prisen inkluderer fly fra Danmark til Svalbard t/r, alle overnatninger, de fleste måltider og udflugter.
Læs mere
6 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 18.295,-
Arktisk eventyr med snescooter og hundeslæde

Arktisk eventyr med snescooter og hundeslæde

Dette arktiske eventyr tager dig med langt ud i Svalbards vildmark. Du kommer på hundeslæde i Bolterdalen og på snescooter-ekspedition langs Spitsbergens østkyst, hvor du kan opleve rensdyr, polarræve og måske en Isbjørn!
Læs mere
4 dage
FEBRUAR - MAJ
fra 9.695,-
Den ultimative hundeslæde-ekspedition på Svalbard

Den ultimative hundeslæde-ekspedition på Svalbard

Oplev samarbejdet mellem menneske og hund på denne rejse med hundeslæde i Svalbards arktiske vildmark. Du får tre dage på hundeslæde med guide, og overnatter i hytter langt ude i naturen. Dette er den ultimative ekspedition, som tager dig mellem fjelde til gletsjere med mulighed for at spotte det arktiske dyreliv.
Læs mere
6 dage
JANUAR - MAJ
fra 18.995,-
Ekspeditionstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Ekspeditionstogt til Svalbard, Østgrønland & Island

På dette ekspeditionstogt vil du sejle gennem farvande, med en helt enestående, smuk natur. Du vil opleve det barske, arktiske terræn, som bl.a. består af gletsjere, isbjerge og bjerglandskaber. Undervejs vil du kunne spotte et mangfoldigt dyreliv, da du vil passere områder, som bl.a. er hjemsted for sæler, havfugle, hvaler og isbjørne. Derudover vil der på rejsen være stor chance for at opleve det fascinerende syn af nordlys. Lad eventyret begynde!
Læs mere
14 dage
AUGUST-SEPTEMBER
fra 54.995,-
Svalbard adventure ekspedition

Svalbard adventure ekspedition

Drømmer du om at opleve den arktiske vildmark og har du hang til adventure, så er dette rejseforslag lige for dig. Det 8-dages togt med ekspeditionsskibet M/V Ortelius inkluderer kajaktur blandt isbjerge og sæler, trekking med snesko og fotoundervisning, m.m.
Læs mere
8 dage
JUNI - JULI
fra 31.895,-
Trekking- og ekspeditionsrejse på Svalbard

Trekking- og ekspeditionsrejse på Svalbard

Drømmer du om at opleve Svalbards vildmark og dyreliv? Og har du hang til trekking? Så er dette rejseforslag lige noget for dig! Du har flyrejsen inkluderet til Svalbard samt 8-dages ekspeditionstogt med S/V Rembrandt Van Rijn. Her vil du med ekspeditionsguiderne udforske og trekke i den uberørte arktiske natur.
Læs mere
8 dage
MAJ - JUNI
fra 28.895,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Svalbard

Få info og fakta om Svalbard lige her!
weather

Vejret i Svalbard

Svalbard har et arktisk klima, hvor vinterhalvåret byder på minusgrader helt ned til -30°C og sommermånederne op til +10°C. Vejret er mildest i sommermånederne juni, juli og august. Hver sæson er dog unik og byder på vidt forskellige oplevelser. Takket være Golfstrømmen, kan Spitsbergen og de andre øer i øgruppen prale af et overraskende mildt klima med markante årstider.

travel

Bedste rejsetidspunkt

Man kan rejse til Svalbard året rundt, men vejret varierer meget efter sæsonen. Drømmer du om at se nordlys er nordlyssæsonen mellem oktober og begyndelsen af marts, og det bedste tidspunkt at se det er om natten kl. 20.00 til 02.00. I Longyearbyen er der midnatssol fra omkring midt april til slut august. Mange forbinder midnatssolen med sommer, men i løbet af de første par uger af midnatssol er det stadig vinter på Svalbard.

Rejser til Svalbard: Et spektakulært arktisk eventyr

På din rejse til Svalbard venter der dig et enestående arktisk eventyr i nogle af verdens mest uberørte og barske miljøer, der samtidig gemmer på et enestående dyreliv og helt unikke naturfænomener. Det er kort sagt den perfekte destination for dig, der tiltrækkes af de fjerneste uspolerede afkroge af verden, der lægger op til storslåede ekspeditionsture blandt den vilde arktiske natur.

Den ultimative hundeslæde-ekspedition på Svalbard

Udforsk Svalbards barske og betagende natur

Svalbards natur er en uberørt arktisk vildmark med dramatiske, isdækkede fjelde, dybe fjorde og enorme gletsjere, der strækker sig så langt øjet rækker. Især en vandretur på en af disse frosne kæmper er en uforglemmelig oplevelse, og udstyret med snesko og isøkse kan du udforske gletsjerens sprækker og formationer på tæt hånd. En anden oplagt måde at opleve Svalbards vilde natur på er via snescooter eller det mere traditionelle transportmiddel, hundeslæden, hvor du har mulighed for at føle dig som en rigtig polareventyrer. Skal det i stedet foregå i et mere rolig tempo, kan du nyde det stille arktiske hav, mens du snor dig gennem isbjergene i båd eller kajak.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Svalbard

Oplev det magiske nordlys og den fascinerende midnatssol på Svalbard

Afhængigt af årstiden kan du på din rejse til Svalbard være heldig at opleve nogle af naturens mest fortryllende fænomener. Særligt i løbet af perioden fra september til marts lyses den mørke himmel over Svalbard op af nordlysets dansende grønne lys. Det er uden tvivl et af de bedste steder at opleve nordlys. Rejser du i stedet til Svalbard i perioden fra slutningen af april til slutningen af august, kan du opleve, hvordan midnatssolen lyser landskabet op døgnet rundt. Fordi Svalbard befinder sig så langt nordpå, vil solen altså ikke gå ned i løbet af sommerhalvåret.


Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Svalbard

Rejs til isbjørnenes rige, Svalbard

Et rigt dyreliv dominerer landskabet på Svalbard. Det er blandt andet et af de få steder i verden, hvor du har mulighed for at se isbjørne i deres naturlige habitat. Men Svalbard er også hjemsted for en række andre fantastiske dyr. Du kan for eksempel være heldig at støde på de majestætiske Svalbard-rensdyr, der græsser på den sparsomme tundra, eller du kan spotte store grupper af de velpolstrede hvalrosser, der tilbringer en stor del af deres tid på strandene eller på de store isflager nær kysten. Svalbards klippefremspring og fuglefjelde er ynglesteder for et rigt fugleliv, heriblandt lomvier og polarlomvier, der normalt lever det meste af deres liv til havs og samles i tusindvis på klipperne for at yngle.
Den ultimative hundeslæde-ekspedition på Svalbard

På opdagelse i Svalbards centrale knudepunkt, Longyearbyen

Longyearbyen er Svalbards største bosættelse og administrative centrum. Det er samtidig en af de nordligste bosættelser i verden, og så danner byen rammen om størstedelen af Svalbards uddannelses- og kulturliv. Hos Svalbard Museum kan du lære mere om Svalbards naturhistorie, jagt- og fangsttraditioner, samt den tidlige minedrift, der foregik i Longyearbyen. Det også den amerikanske kulmineejer John Munroe Longyear, der i sin tid har givet byen sit navn grundet hans minedrift i området fra 1906-1916.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Svalbard
faq

Hvor ligger Svalbard?

Svalbard er en norsk øgruppe beliggende i Nordishavet, cirka 1.200 kilometer nord for Norge. Det er den nordligste del af det norske territorium og huser nogle af de nordligst placerede bosættelser i verden.

Hvilket land tilhører Svalbard?

Svalbard er en del af Kongeriget Norge.

Hvordan er klimaet på Svalbard?

Svalbard har et arktisk klima, karakteriseret ved lange, kolde vintre og korte, kølige somre. Temperaturene kan variere fra omkring -30°C om vinteren til omkring 5°C til 10°C om sommeren.

Kan man se nordlys på Svalbard?

Ja, særligt i løbet af perioden fra september til marts lyses den mørke himmel over Svalbard op af nordlysets dansende grønne lys. Det er uden tvivl et af de bedste steder at opleve nordlys.

Indret din rejse til Svalbard, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at sammensætte drømmerejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Vores dygtige rejseeksperter står klar til at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske for dig på din rejse. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide

Book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Svalbard for dig.


Til top