Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Bhutan. Du kan få skræddersyet din rejse til Bhutan helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Bhutan.

Viser 4 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau til Bhutan

Det bedste af Bhutan

På denne rejse er der fokus på aktiviteter i naturen og kulturelle oplevelser i eventyrlandet, Bhutan. Landet kaldes også Tordendragens land, og ligger smukt placeret i hjertet af Himalaya-regionen.
Læs mere
13 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 36.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Nepal, Bhutan og Indien

Nepal, Bhutan og Indien

Oplev magiske Nepal, Bhutans uspolerede natur og kultur samt det kaotiske og smukke Indien. Rejsen tager dig med til nabolandenes største seværdigheder og fører dig samtidig langt væk fra asfaltvejene med unikke lokale oplevelser og homestays. Nepal, Bhutan og Indien vil forføre dig med hver deres unikke kultur og natur.
Læs mere
24 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 42.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på vandring i Bhutan

Vandring i Bhutan

Trek ad den kongelige handelsrute ’Trans Bhutan Trail’, slå lejr midt i Bhutans skønne natur og besøg lokale landsbyer og homestay på din vej. På denne rejse udforsker du Bhutans unikke kultur og natur til fods sammen med en international rejsegruppe.
Læs mere
15 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 34.995,-
På cykel gennem Bhutan

På cykel i Bhutan og Thailands strande

Denne rejse byder på en spændende cykeltur gennem ét af verdens mest isolerede lande, Bhutan, hvis natur, kultur og menneskesyn vil fascinere enhver. Herfra går turen til skønne Thailand med et besøg i Bangkok og på paradisøen, Koh Samet. Du får lov til at snuse til Bangkoks charme, og du tager et velfortjent hvil på Koh Samets kridhvide sandstrande. Cykelturen i Bhutan er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
18 dage
MARTS - APRIL OG OKTOBER-NOVEMBER
fra 45.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Bhutan

Få info og fakta om Bhutan lige her!
weather

Vejret i Bhutan

Den gennemsnitlige dagstemperatur ligger mellem 8-19 grader, hvor de koldeste måneder er december, januar og februar mens de varmeste måneder er juni, juli og august. Regntiden i Bhutan er fra juni til og med august, hvor det regner en del.

travel

Bedste rejsetidspunkt

Bedste rejse- og trekkingtidspunkt i Bhutan er fra slutningen af september til slutningen af november, hvor luften er klar og bjergudsigterne flottest. Den næstbedste sæson er foråret fra marts til maj, hvor alting blomstrer, men der er flere skyer og regn end om efteråret.

Rejser til Bhutan — Oplev det isolerede kongedømme i Himalaya

Det lille kongerige Bhutan i hjertet Himalaya er en ofte overset rejsedestination, der tit overskygges af de større nabolande såsom Indien og Kina. Ikke desto mindre gemmer det lille kongedømme i bjergene på et væld af mindeværdige oplevelser og en natur, der kan få enhver til at tabe kæben. Bhutan åbnede først for turister i 1974, og du får stadig fornemmelsen af, at det er ét af verdens mest isolerede lande. Det er dog en del af fascinationen og er med til at gøre rejser til Bhutan til et unikt eventyr, du ikke finder mange andre steder.
Lokale butikker i Paro i Bhutan

Oplev Bhutans buddhistiske ånd helt tæt på

Den buddhistiske kultur udgør en central del af Bhutans ånd, og det kommer til udtryk i både traditionerne og nogle af Bhutans største seværdigheder. Et af Bhutans mest hellige steder er Taktsang-klosteret, der også populært kaldes for Tiger's Nest. Det ikoniske kloster er klemt ind på en stejl klippeside og ligger på stedet, hvor Padmasambhava, en central skikkelse i den tibetanske buddhisme, ifølge sagnet landede i Bhutan på ryggen af en tiger — deraf klosterets berømte kaldenavn.Det fantastiske Tiger's Nest

Få et indblik i buddhismens betydning i Bhutan

Et andet enestående symbol på buddhismens betydning i Bhutan er den 51 meter høje Buddha Dordenma-statue, der ligger på en høj med udsigt over Bhutans største by, hovedstaden Thimphu. Inde i selve statuen gemmer der sig hele 125.000 miniaturestatuer af Buddha, hvilket er 25.000 mere end det samlede indbyggertal i Thimphu. På din rejse til Bhutan er der masser af muligheder for at besøge enestående buddhistiske klostre, templer og andre helligdomme, der hver især gemmer på spændende fortællinger og giver dig mulighed for at lære mere om landets buddhistiske værdier.
Monke ved Tashigang Gompa i Bhutan

Udforsk Bhutans betagende natur

På din rejse til Bhutan er der rig mulighed for at snøre vandrestøvlerne og udforske naturen langs de sceniske vandrestier. Bhutans natur er ganske exceptionel, og med Himalayas sneklædte bjerge som baggrund, er der i dén grad lagt op til et mindeværdigt trekkingeventyr. Bhutan præsenterer en rig naturvariation. I Paro Valley møder du stejle klippesider og dale fyldt med frodigt grønt, mens Thimphu-dalen byder på maleriske floder og grønne bjergskråninger. Phobjikha-dalen er endnu et højdepunkt med sin uberørte skønhed, der samtidig er et vigtigt overvintringsområde for de truede sorthalsede traner.Vandring på Trans Bhutan-Trail
faq

Hvor ligger Bhutan?

Bhutan ligger i Sydasien, mellem Indien og Kina, i Himalaya-bjergene.

Hvad er Bhutan særligt kendt for?

Bhutan er det eneste land i verden, som måler national lykke ved hjælp af et index der hedder Brutto National Lykke.

Hvordan kommer man til Bhutan?

Fra Danmark kan du flyve til Bhutan ved at tage en international flyvning til en af de nærmeste lufthavne i Indien (f.eks. Delhi eller Kolkata) eller Nepal (f.eks. Kathmandu) og derefter flyve til Paro International Airport i Bhutan. Bemærk, at der kun er en håndfuld flyselskaber, der opererer flyvninger til Bhutan, og det er obligatorisk at bruge et rejsebureau til at arrangere din rejse, da individuel turisme ikke er tilladt i Bhutan af hensyn til at værne om naturen.

Indret din rejse til Bhutan, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Bhutan-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Bhutan for dig.


Til top