Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Bhutan. Du kan få skræddersyet din rejse til Bhutan helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Bhutan.

Viser 3 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau til Bhutan

Det bedste af Bhutan

På denne rejse er der fokus på aktiviteter i naturen og kulturelle oplevelser i eventyrlandet, Bhutan. Landet kaldes også Tordendragens land, og ligger smukt placeret i hjertet af Himalaya-regionen.
Læs mere
13 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 34.995,-
Campsite i Himalaya, Bhutan

Nepal, Bhutan & Indien adventure

Oplev hektiske Kathmandu, Bhutans uspolerede natur og kultur samt det kaotiske og smukke Indien. Rejsen i Bhutan er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
17 dage
MARTS - APRIL OG SEPTEMBER - OKTOBER
fra 45.995,-
På cykel gennem Bhutan

På cykel i Bhutan og Thailands strande

Denne rejse byder på en spændende cykeltur gennem ét af verdens mest isolerede lande, Bhutan, hvis natur, kultur og menneskesyn vil fascinere enhver. Herfra går turen til skønne Thailand med et besøg i Bangkok og på paradisøen, Koh Samet. Du får lov til at snuse til Bangkoks charme, og du tager et velfortjent hvil på Koh Samets kridhvide sandstrande. Cykelturen i Bhutan er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
18 dage
MARTS - APRIL OG OKTOBER-NOVEMBER
fra 45.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top