Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Indonesien og Bali. Du kan få skræddersyet din rejse til Indonesien og Bali helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Indonesien og Bali.

Viser 22 oplevelser

Gili Islands med familien

Oplevelsesrejse til Bali, Gili og Nusa Lembongan

Indonesien er den perfekte sommerferiedestination i Asien. Derfor har vi sammensat en spændende rejse henover sommeren til en skarp pris efter først-til-mølle princippet. Denne eventyrrejse kombinerer det kulturelle og naturskønne Bali med en skøn og eksotisk standferie på Gili Islands og Nusa Lembongan.
Læs mere
17 dage
11-08-2024
fra 21.995,-
fra 14.995,-
Det eventyrlige Komodo Nationalpark

Det eventyrlige Indonesien

Oplev Bali, Java, Flores, Komodo Nationalpark og Gili Air på denne oplevelsesrige rejse i et af verdens mest kontrastfulde lande.
Læs mere
24 dage
MAJ - OKTOBER
fra 33.495,-
Sumatra, Singapore & Perhentian

Sumatra, Singapore & Perhentian

Denne eventyrrejse tager dig på trekking med overnatning i Sumatras jungle blandt vilde orangutanger i Indonesien, på storbyferie i Singapore og slutter af med afslapning på paradisøen Perhentian i Malaysia. Dette rejseforslag er perfekt for både backpackere og familier.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 18.295,-
Familierejse i Indonesien

Familierejse til Bali & Gili Air

På denne fantastiske og familievenlige rundrejse oplever du Bali og Gili Islands, og med ganske få stop på vejen. Glæd dig til at få indsigt i Indonesiens spændende kultur og opleve skøn natur og smukke bounty strande.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 15.395,-
fra 11.895,-
Udforsk Bali

Strand, natur og kultur på Bali

På den lille indonesiske ø Bali, kan du glæde dig til en individuel rundrejse med et varieret udbud af lokal kultur, tropisk natur og flere hyggelige strande.
Læs mere
14 dage
MAJ - OKTOBER
fra 15.695,-
Camping ved Rinjani Vulkanen

Bali, øhop & Rinjani vulkanen

kombiner Bali med en unik lokalbådtur over flere dage i det eventyrlige indonesiske ørige. Campingtrek på den storslåede Rinjani-vulkan og nyd bounty-strandene på Gili Islands.
Læs mere
20 dage
MAJ - OKTOBER
fra 20.395,-
Bali med komfort

Det bedste af Nusa Lembongan & Bali

Bali er skøn med sine små afstande mellem øens store natur- og kulturoplevelser. Glæd dig til en skøn kombination af oplevelser på Bali og badeferie på den smukke ø Nusa Lembongan.
Læs mere
19 dage
APRIL - OKTOBER
fra 23.495,-
fra 12.195,-
Udforsk Bali

Rejs på egen hånd i Indonesien

Rejs op til 30 dage i Indonesien. Her venter eventyr blandt vulkaner, risterasser, bounty-strande, komodovaraner, orangutanger og et utal af smukke templer.
Læs mere
Op til 30 dage
MAJ - OKTOBER
fra 9.295,-
Oplev Javas smukke kulturskatte

Bali, Java & husbådtur i Borneos jungle

Denne rundrejse tager dig forbi Bali og Javas kulturskatte og fantastiske natur. Herefter venter en uforglemmelig husbådtur igennem snoede floder i Kalimantan - indonesisk Borneo.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 25.795,-
Oplev Sumatra

Det bedste af Sumatra & Bali

Sumatra byder på store naturoplevelser, og på Bali opleves kulturskatte og frodig natur. Rundrejsen tager dig også til eksotiske Gili Air og øens flotte koralrev.
Læs mere
23 dage
MAJ - OKTOBER
fra 25.995,-
Udforsk Bali og Lombok

Ø-hop til Bali, Gili Islands & Lombok

Denne 21 dages rundrejse på Bali, Gili-øerne og Lombok, byder på et varieret og uspoleret lokal kultur, tropisk natur og flere dejlige strande med god snorkling. Der er masser af dagsture og oplevelser inkluderet, så du får det bedste ud af dit ø-hop i Indonesien.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 20.995,-
Eventyr på Sumatra

Trekking på Sumatra & surf camp på Bali

Sumatra byder på store trekking- og naturoplevelser med mulighed for at opleve vilde orangutanger. På øerne Bali og Java venter der et oplevelsesrigt surfkursus i billedskønne omgivelser.
Læs mere
18 dage
MAJ - OKTOBER
fra 24.995,-

Strand & kultur på Bali & Lombok

Bali er på mange ønskeliste over "must-sees". Men hvorfor ikke kombinere Bali med det mindre kendte Lombok. Dette rejseforslag kombinerer det kendte med det mindre kendte.
Læs mere
18 dage
APRIL - OKTOBER
fra 20.995,-
Oplev Sulawesi

Kultur og dykning på Sulawesi

Oplev Torajafolkets lokale skikke og spændende traditioner og udforsk vulkanerne Mt. Lokon-Empung og Mt. Mahawu. Tag på fantastiske dyk ved Tanjung Bira og på øen Bunaken Island.
Læs mere
22 dage
MAJ - OKTOBER
fra 34.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

USA, Cook-øerne, Australien & Bali

Tag på jordomrejse i 32 dage med alt inkluderet: overnatninger og billeje i USA, ophold på Cook-øerne, overnatninger og ture i Australien samt overnatninger og alt transport på Bali.
Læs mere
32 dage
APRIL - OKTOBER
fra 54.995,-
Tuktuk, Guatemala

Den store adventure jordomrejse

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Fransk Polynesien, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Se, føl og smag på hele verden på denne jordomrejse som tager dig til 5 forskellige kontinenter.
Læs mere
6-12 måneder
fra 23.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig billet jorden rundt

Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii og USA: Oplev kontrasterne i Sydøstasien, dyk blandt farverige fisk på Great Barrier Reef, surf "like a pro" på Hawaii og oplev den ultimative frihed på roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 12.995,-
Myanmar

The Wild One

Myanmar, Thailand, Malaysia, Singapore, Indoensien og Australien: Denne backpacker-rejse tager dig til de mest uspolerede områder af Asien og til det rå og storslåede Australien.
Læs mere
3-6 måneder
fra 12.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Det uopdagede Asien

Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien: Pak rygsækken og tag med til det uopdagede Asien, hvor du kommer helt tæt på den fantastiske kultur i Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien. Rejsen inkluderer alle fly og færgebilletter mellem landene.
Læs mere
2-6 måneder
fra 14.495,-
The adrenaline rush

The adrenaline rush

Thailand, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Cook-øerne og USA: Tag jorden rundt og prøv grænser af med dykning i Thailand, skydiving i Australien, bungyjump på New Zealand, surfing i Indonesien, Ø-hop på Cook-øerne og roadtrip i USA.
Læs mere
3-12 måneder
fra 18.995,-
The way around

The way around

Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand, Australien, Indonesien, SIngapore, Malaysia og Thailand: Denne jordomrejse er for backpackeren der søger fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
5-12 måneder
fra 21.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

På eventyr i Himalaya, Ganges & Sydøstasien

Nepal, Indien, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Malaysia, Singapore, Indonesien: Pak rygsækken og tag på dannelsesrejse i Asien: trek i Himalaya, besøg buddiske templer, dyk blandt farverige fisk og mærk storbyernes puls.
Læs mere
3-6 måneder
fra 9.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Indonesien og Bali

Få info og fakta om Indonesien og Bali lige her!
weather

Vejret i Indonesien og Bali

Indonesien ligger syd for ækvator og har et tropisk klima, så det er behageligt varmt året rundt. Der findes to årstider i Indonesien: Regntiden fra november til marts og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom du stadig skal regne med en byge i ny og næ. Indonesien har en konstant temperatur på 28-32 grader året rundt og luftfugtigheden er høj. Bemærk, at det kan være vanskeligt at rejse rundt i visse dele af Indonesien i regntiden, hvor du kan risikere, at veje og broer er skyllet væk.
Se vejr og klima i udvalgte områder i Indonesien og Bali.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Indonesien, og specielt Bali og Gili-øerne, er populært for rejsende i vores sommermåneder fra start juni og til slut august. Her anbefales det at have booket program på forhånd, da hoteller, resorts, fly og transport mellem provinser kan blive udsolgt.
I april, maj, september og oktober er der færre turister og derfor billigere at rejse rundt i landet. Regntiden fra november til marts er lavsæson i Indonesien, dog med undtagelse af perioden i og omkring jul/nytår. I denne periode er det billigere at rejse rundt i Indonesien, men du skal så også være forberedt på regn.

Indonesien og Bali - Et eventyrligt paradis for alle rejsende

Rejser til Indonesien er i høj grad det perfekte rejsemål til eventyrer i alle aldre med oplevelser for enhver. Du kan blandt andet tage på en magisk familierejse til Bali eller få store dyre- og naturoplevelser på trekking gennem jungle og vulkanske områder. Med Jysk Rejsebureaus eventyrlige og skræddersyede rejser til Indonesien kan du drømme stort og nyde den ultimative frihed på ferien.

Tag på øhop, eller rejs en af de mange øer tyndt på din rejse til Indonesien. Overalt har du nem adgang til et hav af unikke oplevelser, der sniger sig helt ind under huden på de fleste rejsende. Uanset hvilken gren af Indonesien, du rejser til, bliver du mødt af storslåede naturoplevelser, en rig historisk kultur og ikke mindst den altid imødekommende lokalbefolkning.
Du oplever Lovina på Bali på denne rejse

Tag på eventyr til Indonesiens tropiske naturparadis

Indonesien og særligt Bali er en drømmedestination for mange. Det skyldes blandt andet det dejlige tropiske klima og den storslåede natur, som byder på alt fra frodige regnskove og aktive vulkaner til kridhvide strande med azurblåt hav og farverige fisk.

Den storslåede natur i Indonesien er fyldt med variation. På Borneo og Sumatra kan du tage på nogle af de bedste udflugter til junglens indre. Her kan du opdage enestående natur med frodige bevoksninger, maleriske vandfald og et helt unikt dyreliv med blandt andet vilde orangutanger.
Lokale børn, Indonesien

Oplev det ægte Indonesien på din rejse

På din rejse til Indonesien kan du opdage alle sider af landet, hvor du både kan få landlig idyl og traditionel kultur samt pulserende storbyliv med en moderne og mangesidet kultur.

Hos os kan du få inspiration til både “Must-sees” og mindre kendte oplevelser og seværdigheder, som tager dig til forskellige afkroge af Indonesien og hvor du virkelig kan mærke landets spændende kultur. Eksempelvis byder den mindre kendte - men bestemt besøgsværdige - ø Lombok på uspolerede landsbyer og autentiske oplevelser, hvor du kan komme helt tæt på den lokale kultur og befolkning.
Hjælp farmerne i Ubud

Java har både vilde vulkaner, imponerende templer og hektisk storbyliv

På øen Java kan du besøge hovedstaden Jakarta, der en multikulturel og farverig millionby spækket med imponerende monumenter og gigantiske skyskrabere. Dykker du længere ned under byens overflade, kan du opdage de atmosfæriske lokale markeder fyldt med spændende varer og smage på indonesiske specialiteter i lange rækker. I det kulturelle centrum, Yogyakarta, ligger to af verdens største og mest imponerende templer: Den buddhistiske Borobudur og den hinduistiske Prambanan, som begge daterer helt tilbage til 800-tallet.
Oplev Jakarta

Lad dig betage af Balis magiske ø-paradis på din rejse til Indonesien

Din rejse til Indonesien kan tage dig til en række forskellige øer, der hver især gemmer på deres egne unikke oplevelser. Her er særligt Bali et populært rejsemål. Det skyldes blandt andet, at Bali er godt at rejse i året rundt. Men det er langt fra den ene grund. Bali er nemlig spækket med både hvide sandstrande, magiske risterasser og en rig lokalkultur. Som Indonesiens eneste hinduistiske ø byder Bali også på helt specielle farverige ceremonier.
Du møder den imødekommende befolkning på Bali

Indonesien har en af de største koncentrationer af vulkaner i verden

Rejser til Indonesien giver dig utallige muligheder for at opleve vilde vulkaner. Ved den seneste optælling har Indonesien over 145 vulkaner, hvoraf cirka 75 af dem er aktive. På Java, som stort set er af komplet vulkansk oprindelse, kan du for eksempel tage på trekkingtur til en af de hele 45 aktive vulkaner på øen. Her finder du også Mount Merapi, som er Indonesiens mest aktive vulkan.

En stor trekking oplevelse er 3-dages trekket på Rinjani vulkanen på Lombok, som er blandt de mest fascinerende trekkingruter i Indonesien.
Oplev Mount Bromo på Java
faq

Hvor ligger Indonesien?

Indonesien er beliggende mellem det sydøstasiatiske fastland og Australien. Indonesien er sandsynligvis det land i verden, der har den største andel af uudforskede landområder - nogle er end ikke angivet på et landkort.


Hvad er hovedstaden i Indonesien?

Hovedstaden i Indonesien hedder Jakarta. Jakarta er beliggende på øen Java, og er den mest befolkede by i Indonesien med 10,56 mio. indbyggere. I Jakarta finder du både moderne skyskrabere, shoppingcentre, monumenter, museer og spændende markeder.


Hvor mange øer er der i Indonesien?

Indonesien er verdens største ørige med omtrent 18.000 øer, hvoraf 6.000 af disse er beboede. De største øer i Indonesien er Sumatra, Java, Sulawesi, Kalimantan og den vestlige del af Papua på øen Ny Guinea.


Hvad spiser man i Indonesien?

I Indonesien spiser man masser af fisk og skalddyr, friske grøntsager og kokosmælk. Her findes mad fra hele verden på grund af landets mange folkeslag med forskellige kulturelle baggrunde.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bali?

Det tager omkring 17 timer med en enkelt mellemlanding på vejen. Hvis man ønsker at opdele flyveturen, kan man fx gøre stop i Doha eller Singapore på vejen, hvor man kan tage et par dage til at udforske byen og få en god nats søvn.


Hvad skal man se på Bali?

Har du interesse for kunst, skal du besøge kunst- og kulturbyen Ubud, som er centrum for kunstnere samt masser af gallerier og markeder.
Herudover kan du glæde dig til masser af skønne naturoplevelser. Du kan fx opleve solopgangen på vulkantrekking, grønne og frodige risterasser, vandfald og ikke mindst de smukke strande ved Gili-øerne med gode muligheder for dykning og snorkling.


Hvor stor er Bali?

Bali har en længde på 145 km og en bredde på 80 km, og udgør et areal på 5.780 kvadrat km2.
Indbyggertallet på Bali er 4,362 mio. med en befolkningssammensætning bestående af 85% hinduer og 12% muslimer, mens den sidste del overvejende består af kristne.

Indret din rejse til Indonesien, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Indonesien-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi din rejse til Indonesien for dig.


Til top